0
Értékelés:
 
Ár:
89 990 Ft
Akciós ár:
84 990 Ft
Akció érvényessége:
2019-08-20-ig
Akció vége
Nap Óra Perc Mp
Kifutott Xiaowa E20 robotporszívó feltörlős változat helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Xiaowa E20 robotporszívó feltörlős változat

Xiaowa E20 egy új robot, ami még fel is töröl

A Xiaowa korábbi verziójához képest ez a robot nedves takarításra is alkalmas. Az alulról felpattinthatő víztartályt tiszta vizzel kell feltölteni és felhelyezni a mopot. Nincs szükség semmilyen tisztítószer használatára.

Távoli intelligens vezérlés

Xiaowa E20 használható a Mi Home APP alkalmazással is, amely lehetővé teszi a készülék ki-bekapcsolását és távolról történő irányítáást. Az applikáción keresztül ellenőrizheted a robot állapotát valós időben, és térképet kap a takarítási területről. Beállíthatóak a takaraítási módok és az automatikus takarítások indítási időpontja. Z alakú automatikus takarítás

13 különböző szenzor segíti abban a robotot, hogy valós időben takarítási térképet generáljon a tisztítandó vagy kimaradt területekről. Továbbá szuper érzékeny szenzorai gondoskodnak arról, hogy a robot  Z-alakú lefedettségben bejárja teljes területet, majd később a falak, szegélyek mentén is működjön.2600 mAh nagy kapacitású akkumulátor

A Xiaomi Roborock egy 2600mAh (14.4V
) lítium-ion akkumulátort használ, amely kb. 2 óra takarítási időt biztosít. A robotporszívó emlékszik arra a pontra, ahonnan a robot a takarítási ciklus közepén visszatért a töltőállomásra. Feltölti magát és visszatér ugyanarra a helyre, hogy folytassa a takarítást.

Automatikus töltési funkció

A Xiaomi Roborock a takarítás befejezése után automatikusan visszatér a töltőállomásra, és feltöltődik. Majd folytatja a munkát a még kimaradt területeken.

Erőteljes szívóteljesítmény

A simább tisztításhoz a robot nagy levegőáramú, kefe nélküli motort használ, ami 1800Pa légnyomást biztosít. Lehetővé teszi a padlón vagy szőnyegen felgyülemlett por gyors és hatékony tisztítását, valamint lehetővé teszi az azonnali eredmény elérését.

640 ml-es nagy portartály

A 640 ml-es portartály elegendő ahhoz, hogy a robot a szemetet összegyűjtse.

Nincs akadály - az ágyak alatt is takarít

A Xiaowa E20 valós idejű infravörös letapogatással érzékeli az akadályokat, és képes átbújni a lelógó ágytakarók, plédek és vastagabb függönyök alatt is. Az ágy alatti takarítás sem probléma ezentúl.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 350 x 90,5 mm
 • Súly: 3 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Akkumulátor típusa: 14.4V / 2600mAh lítium
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 120 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Portartály űrtartalom: 0,64 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Extra funkció:
  nedves feltörlés
 • Kefék típusa, száma:
  1 db főkefe 1 db oldalkefe
 • Kezelő felület: Nyomógombos
 • 1 db Xiaowa E20 robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db víztartály
 • 1 db mikroszálas mop
 • 1 db tisztító kefe
 • 1 db magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaowa E20 robotporszívó feltörlős változat
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Jenei Sándor2019.05.19. 10:48:00
Szép napot! Vásárlás előtt állunk! 2 készülék között vacillálunk. Az egyik a Navon relax hibrid a másik a xiaowa E20. Egy roomba 555-t cserélünk le. Engem személyszerint zavar a random mozgása, tehat ez is lehet egy szempont, de nem kizáró tényező! Fontos, hogy felmosó funkcióval rendelkezzen a készülék. Lehetőleg egyszerre vagy egymás után de egy programban végezze a porszívózást és a feltörlést is, valamint programozható legyen. A lakás 60 m2, 100% -ban laminált padlóval van burkolva. Van rövidszőrű kutya is. Egy csöpögés mentes, megbízható készüléket szeretnénk, amit nyugodtan magára hagyhatunk és nem áztatja el a lakást! Árban ez a kategória lenne az ideális. Melyik készüléket ajánlaná? Köszönjük a válaszát!

Üdvözlöm Sándor

A Navon Relax de Luxe külön-külön tudja elvégezni a porszívózást, és a nedves feltrölést. A Xiaowa ezt a két műveletet egyben tudja elvégezni, viszont kevesebb területet tud egy tartály feltöltéssel feltörölni. Amennyiben mégis zavarná a random mozgás, a Xiaowa robotporszívót részesítem előnyben, vagy a Navon Relax Smart robotporszívót ami hasonlóan külön tudja elvégezni a porszívózást és a nedves feltörlést, mint a Navon elax de Luxe robotporszívó. Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Mreka922019.05.18. 22:04:00
Üdv, Szeretnék érdeklődni,hogy hosszú szàlú szőnyegekkel is megbírkózik-e az E20, ha nem akkor mi az az alsó-közép kategóriás eszköz ami jó lehet? Köszönöm

Üdvözlöm

A hosszú szálú szőnyeget egyik robotporszívó sem tudja kezelni. 1,5 cm az a magasság amit ki tudnak takarítani a robotok. Amennyiben van rá lehetősége hozza be a szőnyeget üzletünkbe, és kit tudjuk próbálni, hogy esetlegesen melyik porszívó tudná kitakarítani.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gizella2019.05.05. 09:34:00
Érdeklődnék, h a robotban van-e főkefehenger?

Kedves Gizella

Igen, ebben a robotporszívóban van főkefe.

felhasználó: Gerencsér Enikő2019.04.29. 08:05:00
Kedves László! Köszönöm előző kérdésemre adott válaszát. A Xiaowa E20 és a Xiaomi Roborock S50 robotokat illetően: mindkét robot feltörlős, szisztematikus, igaz? Önnek mi a véleménye, milyen fontos (pl. hatékonysági, pontossági, tájékozódási) különbség van a kettő között, ami bizonyára az árkülönbséget indokolja? (Szőnyeg minimális, állat nincs, hajszál van. A ház szinteltolásos.) Próbáltam interneten tájékozódni, de nem értek hozzá sajnos. Köszönöm a válaszát előre is. Üdvözlettel: E.

Kedves Enikő

Mind a két robotporszívóban ugyanaz a nedves feltörlő rendszer van. A Roborock S50 robotporszívó navigációja a lézeres távolságmérésen alapul, az E20 pedig giroszkópos navigációval rendelekzik. Mind a két robot szisztematikus, azonban vannak eltérések a két készülék között. Az egyik az applikáció: a Roborock esetében több beállítási lehetőség áll rendelkezésünkre, ami viszont az E20 robotporszívó javára írandó, hogy annak a portartálya nagyobb. Bármelyik készüléket mellett dönt, maradéktalanul be foja járni az adott területet.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: László Tamás2019.04.05. 20:03:00
Kedves László! Mennyi vízzel töröl fel a Xiaowa E20? Laminált parkettát nem áztatja el? Előre is köszönöm!

Üdvözlöm

A Xiaowa E20 robotporszívó nedves tartályába 1,4 dl vizet lehet tölteni. Mi többször használtuk laminált padlón különböző helyeken, és nem áztatta el azokat.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gerencsér Enikő2019.03.12. 19:11:00
Tisztelt László! Segítségét kérem robotporszívó választásban. A lakásban szinteltolás van, a nappali van magasabban, ez a házat néhány lépcsőfokkal így három részre osztja: egy kb. 90 nm (előszoba, szobák, fürdősz., konyha, étkező), 2. egység a nappali, és ismét pár lépcsővel elválasztva a harmadik rész (szobák, fürdősz. wc, folyosó). Állat nincs. A feltörlés funkciót néha biztos használnám, de nem ragaszkodom hozzá. A kérdésem lényege inkább, hogy az úgy működik, hogy kitakarítja a robot pl. az első egységet, ahová a dokkolót is helyezném, majd kézzel átteszem a másik egységre (nappali), majd ismét kézzel a harmadik egységet?Ilyen \\\\\\\"tudású\\\\\\\", szisztematikusan dolgozó gépet keresek, nem feltétlenül a legdrágábbat :) de jót. Nagyon köszönöm. Üdvözlettel: E

Kedves Enikő

A szisztematikus robotporszívók többsége úgy működik ahogy Ön leírta, a dokkolót nem szükséges az adott területekre áthelyezni. A porszívót elindítja majd felporszívózza a területet, és visszaáll arra kiindulási pontra ahol Ön elindította. A nedves feltörlés funkció három készüléknél jöhet számításba. Az egyik a Roborock 2, a másik pedig az Evolveo H11, és a Xiaowa E20 robotporszívó. Amennyiben van szőnyeg, az Evolveo nedves feltörlés módban sajnos fel fog menni arra. A Roborock 2 porszívónál ki lehet zárni a szőnyeget, erre két lehetőség van. Az egyik a mágnescsík, a másik az applikációban a mentett térképen való virtuális kizárás. Fontos, hogy az app csak egy térképet tud menteni, tehát az Ön három takarítandó terültéből csak egy kerülhet mentésre. A harmadik a Xiaowa robotporszívó, ott csak mágneses határoló csíkkal lehet kizárni a szőnyeget.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: kraken2019.01.27. 13:50:00
Tisztelt László ! 88m2-es lakásba szeretnénk robotporszívót venni. Szőnyeg nincs, ill. minimális. Kérem ajánljon jó ár - érték arányú készüléket ,100 ezer forintnál nem nagyon költenénk többet. A xiaowa E20-asról mi a véleménye, Köszönettel: Zsolt

Üdv

Az E20 jó választás lehet, viszont ha a nedves feltörléstől eltekintünk akkor a Roborock 1 robotporszívót tudnám még javasolni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: grendelpeti2018.12.21. 13:23:00
Xiaowa E20 robotporszívót tervezek venni. Érdeklődök, hogy a takarítandó területen a padlón lévő kerámia tárgyak környékének takarítását ki lehet-e zárni, a törékenységük miatt.

Üdvözlöm Péter

Igen, van lehetőség a terület kizárására mágneses határoló szalaggal: https://www.robotguru.hu/xiaomi-mi-robotporszivo

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.