0
Értékelés:
 
Ár:
79 990 Ft
Kifutott Xiaowa Lite C10 (Youth Edition) robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Xiaowa Lite C10 (Youth Edition) robotporszívó

Xiaowa Youth Edition - az ár alacsony, de sokat kapsz érte

A Xiaowa Youth Edition a Xiaomi robotporszívó-család legfiatalabb, ami barátságos áron elérhető modellje. Tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak borsos árat fizetni a csilivili funkciókért, viszont jó takarítási minőséget, megbízható működést és ráadásul okostelefonos elérhetőséget is szeretnének robotporszívójukhoz. 

A magasabb kategóriás modellekhez képest a térkép funkció, és a lézeres felismerést ne keressük ezekben a robotokban. Viszont kapunk majd egy tucat infrás érzékelőt, és ráadásul az eddigieknél jóval nagyobb portartályt. Igen, a legolcsóbb Xiaomi készülék tud a legnagyobb mennyiségű koszt összegyűjtenei, így ritkábban kell a portartály kiürítened. Ugyanaz a kiváló minőség és teljesítmény jellemzi a Xiaowa Youth Edition robotporszívót, mint drágább testvéreit.

Extra funkció, hogy választhatunk 4 szívási teljesítmény közül. Sőt szőnyegérzékelő funkció is van a robotban, ami azt jelenti, hogy a szívómotor felpörög, ha a robot szőnyegre érkezik.

Mindenhol jó, de legjobb otthon.

A Xiaowa robotporszívó elvégzi helyetted a piszkos munkát, hogy több időt fordíthass a családodra, és a szabadidődet azzal töltsd, amivel szeretnéd. Élvezd a modern technika adta szabadságot!

3 fokozatú feltekeredés elleni védelem

Hajszál, állatszőr, drót vagy cérna gyakran okoz problémát a robotporszívók keféinél. Feltekerednek a szálak, a csapágyak megszorulnak, ezáltal csökken a szívóhatás és károsodhat a készülék mechanikája.

A Xiaowa robotporszívó érzékeli, ha ilyen probléma adódik, és ellentétes kefeforgással (a főkefe és az oldalkefe esetén is), valamint a szívóhatás megfordításával igyekszik megszabadulni a problémától. Ha nem sikerül neki, értesítést küld arról, hogy segítsünk rajta.

Moduláris kialakítás - kényelmes karbantartás

A hat modul (univerzális kerék, főkefe, oldalsó kefe, 2 db kerék, akkumulátor és burkolat) egymástól függetlenül szétszedhető, így a robotporszívó karbantartása egyszerűbb.

Légmentesen záródó portartály

A kiváló tömítésű, zárt portartálynak és tökéletes szigetelésének köszönhetően nem juthat ki por a tartályból. Az integrált nagyfelületű E11-es HEPA szűrő felülete az apró szemcséket is felfogja a levegőből, így a kiáramló levegő garantáltan tiszta.

Heti egyszeri portartály ürítés*

A 640 ml-es tartály akár egy egész heti koszt is képes összegyűjteni. A heti egyszeri ürítésnek köszönhetően csökken a karbantartási idő.
*Megadott területű és normál szennyeződésű beltér esetén.

Nincs akadály - az ágyak alatt is takarít

A Xiaowa Youth Edition valós idejű infravörös letapogatással érzékeli az akadályokat, és képes átbújni a lelógó ágytakarók, plédek és vastagabb függönyök alatt is. Az ágy alatti takarítás sem probléma ezentúl.

Xiaowa  Youth Edition - az intelligens takarítás

A Xiaowa Youth Edition  kezelőfelülete mindössze három nyomógombból áll. De Xiaominak ez a robotja is kompatibilis a Xiaomi Smart Home rendszerével, így a robotporszívó appon keresztül is működtethető.

Az applikáció letöltése és installálása után, csatlakozhatsz robotodhoz.  Többek között a takarítási időpontokat és a szívóteljesítményt is tudod szabályozni. Választhatsz halk, standard, erős és MAX működés között. 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 350 x 90,5 mm
 • Súly: 3 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Akkumulátor típusa: 14.4V / 2600mAh lítium
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Portartály űrtartalom: 0,64 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Kefék típusa, száma:
  1 db főkefe 1 db oldalkefe
 • Kezelő felület: Nyomógombos
 • 1 db Xiaowa Youth Edition robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db hálózati tápkábel
 • 1 db tisztító kefe
 • 1 db magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Xiaowa Lite C10 (Youth Edition) robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Jenei Sándor2019.06.02. 23:41:00
Üdvözlöm! A c10-s modelt milyen feltételekkel lehet időzíteni? Gondolok itt arra, hogy heti, napi vagy esetleg csak késleltetett indítás lehetséges? Köszönöm a válaszát!

Üdv

Lehet naponta akár különböző időpontokra időzíteni a robotot, de napot, napokat is kihagyhatunk.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gizus2019.05.17. 08:42:00
Kedves Robotguru! Segítséget kérnék a termékhez.. tegnap kaptam meg, de sajnos magyar nyelű leírás nem volt benne! Hol találok hozzá leírást amit a beüzemeléshez, használathoz és tisztításhoz kell? köszönettel: Gizus

Kedves Gizella

Kérem írja meg milyen néven lett vásárolva a robotporszívó, és az ahhoz tartozó e-mail címre elküldjük a használati útmutatót.

Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Orsi2018.11.13. 11:05:00
Hogy müködik maga a gép.Mármint be kell tanítani hogy hol porszívózzon vagy hogy.Mèg nem volt ilyen gépem így nehezen tudom elképzelni a müködèsét.40nm lakásba ahol parketta ill szőnyeg van küszöb nincs lépcső nincs.Jò lehet?Mit kell rajta cserélni milyen időközönként ill mennyibe kerül az alkatrész?Vizesen is dolgozik?áram fogyasztása?Köszönöm 😊😉

Kedves Orsi

Nem kell betanítani, egyszerűen csak el kell indítani a robotporszívókat, elvégzi a takarítást. Munkája után visszaáll a dokkolójára. A leírtak alapján az Ön lakását is ki tudj takarítani egy ilyen készülék.

Kopó alkatrészeket időnként kell cserélni a roboton ami márkánként más-más vételárba kerülnek. Oldalkefe, főkefe, szűrő amik időnként cserére szorulnak. Oldalunkon az alkatrészek menüpont alatt tud tájékozódni az árakról. Vannak már olyan robotok is amik tudnak nedves feltörlést. Áram foyasztásuk töltéskor 20-40 Watt között mozog tipustól függően, készenlétben pedig körülbelül 1,5 Watt. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anna01292018.11.09. 17:41:00
Kedves Robotguru! Robotporszívó vàsàrlás előtt àllok. A kiszemeltem a Xiaomi S50/55. A gondom csak az hogy a mop funkcióval felmosnà a nappaliban a szőnyeget. Van esetleg hasonló tulajdonságokkal bíró robot ami kiküszöböli màr ezt a problémát is? Köszönöm

Kedves Anna 

Sajnos minden hibrid porszívó felmegy a szőnyegre nedves feltörlés funkcióval. Ellenben a Braava 240 vagy 390T feltörlő robotok kikerülik a szőnyeget. Jelen pillanatban a Xiaomi robotporszívó esetében lehetséges az, hogy mágnescsíkkal lehatároljuk a szőnyeg kerületét, így nedves feltörléskor nem megy fel arra.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szilágyi-Nagy Ildikó2018.09.29. 20:32:00
Kedves Robotguru-munkatárs, roborporszívót szeretnék vásárolni, 100 000 HUF-os kategóriáig. Ami a választásomat nehezíti: nem csak állatszőr, de hosszú hajszálak is takarítandók. Egyéb szempontok: Felmosó funkciót is szeretnék. Nem fontos a programozhatóság. Alsó szint 47 nm, 4 helység, felső szint 27 nm, 2 helységből áll. hajópadló, greslap a burkolat. Vajon még mely modelleknek nem okoznak gondot a hosszú hajszálak? Előnynek tartanám a csendes működést. Előre is köszönöm a válaszukat!

Kedves Ildikó

Az Ön által meeghatározott értékhatárig random készülékek jöhetnek szóba, amik gond nélkül bejárják az adott területet.A következő robotporszívókat ajánlom:

-Evolveo robotrex H6. Ennek a modellnek nincs főkeféje, így gondozásmentesebb.

-Navon Relax de Luxe, ez a robot rendelkezik főkefével ami a szőnyeg takarításánál előnyös. Egyik modellnek sem okoz gondot a hajszál, a főkefével ellátott robotporszívók több gondozást igényelnek, hiszen a sörtekefe feltekerheti azokat.

A felsorolt két robotporszívó közül az Evolveo működés közben halkabb.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gellért2018.09.25. 11:28:00
Kedves Robotguru! Mi az a legvastagabb szőnyeg, amivel biztosan gond nélkül boldogul a készülék? 65nm-es lakás takarítására alkalmas lehet? Üdvözlettel, Gellért

Kedves Gellért!

Általánosságban el lehet mondani, hogy 1,5 - 2 cm magas szőnyeggel bírkóznak meg a robotporszívók, de márkánként ebben is lehetnek eltérések.

Valamint függ a szőnyeg szegélyének formájától is, hogy fel tud-e menni rá a robot.

Üdv: Robotguru

felhasználó: Chamomill2018.09.06. 11:41:00
Kedves Robotguru! Érdeklődni szeretnék, hogy egy ~50m2-es, kő, illetve padló borítású lakáshoz melyik robotporszívó lenne ideális választás. A lakásban található még egy 1,8 cm vastag szőnyeg, illetve a családot gyarapítja egy cica is. A nappalit elválasztja egy kisebb köszöb a többi helységtől. Tetszenek nekünk a mobil applikációs verziók is, viszont ha az árból ennek hiányában le tudunk faragni, de a hatásfok marad, akkor ettől el tudunk tekinteni. Előre is köszönöm a segítséget. :) Köszönettel: Kamilla

Kedves Kamilla

Erre a területre random, és szisztematikus porszívó is jó választás lehet. Az 1,8 cm magas szőnyegre sajnos nem tudunk olyan robotot ajánlani ami biztosan fel is fog rá menni, és ki is fogja takarítani. Random porszívóból a Xiaomi Xiaowa ami applikációval is endelkezik,iRobot Roomba modellek, Ilife A4, A6, V7sPro, szisztematikus robotból az LG bármely porszívója, Roborock 1, Roborock 2 Neato D5 robotporszívókat tudjuk ajánlani.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: pepeeaprilia2018.09.03. 12:14:00
Kedves Robotguru! A Xiaowa Youth Editon és az ILIFE A6 Gen 2 között vacilálok, 50 m2 lakás, laminált padló lesz mindenhol szinte, és egy 2,5m * 2 m kis szőrű szőnyeggel. Melyiket válasszam, csak a porszívó funkció érdekel, felmosni nem szeretnék robottal. Kisgyermeket váltanám ki a robottal, hogy ne ő szedje össze a koszt :) Köszönettel: Erdélyi Péter

Üdvözlöm Péter

Mind a két robot hasonló minőségben takarít. Az Ilife A6-os mdellhez 2 féle főkefét adnak, és ki lehet választani, amelyik számunkra a legmegfelelőbb. A Xiaowa porszívóban van Wi-Fi modul,így alkalmazáson keresztül távolról is kapcsolatban tudunk lenni a robottal, és több beállítás, plusz funkciót kapunk mint az Ilif A6-os modellhez.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.