0
Értékelés:
Ár:
104 900 Ft
Akciós ár:
97 779 Ft
Akció érvényessége:
2018-12-31-ig
Akció vége
Nap Óra Perc Mp
Mennyiség:
db
Szállítási határidő:
4-7 nap

Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó

Intelligens és elegáns: Az elegáns fehér megjelenésű robot nagy szilárdságú ABS-anyagot alkalmaz IMR-feldolgozással, kopásállósággal és korrózióvédelemmel.SLAM algoritmus

A lézeres távolságmérő érzékelővel és az irányított adatokkal, például a giroszkóponálással kapott pontos távolságinformációk alapján a Xiaomi robot porszívó a lenyűgöző egyidejű lokalizációs és térképezési (SLAM) algoritmust alkalmazza az optimális tisztítási útvonal meghatározására a helyiség körül, elkerülve az akadályokat , és olyan veszélyek, mint a lépcsők.

Nagy érzékenységű és precíziós érzékelő rendszer

12 különböző típusú érzékelővel, például ultrahangos radar érzékelővel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel kombinálva minden otthoni környezetben, 9,6 centiméteres törzsmagasság, könnyen beléphet az otthoni sarkokba, látható és láthatatlan helyekre.1800Pa erőteljes szívás

A simább tisztításhoz a robot nagy teljesítményű NIDEC kefe nélküli motort használ, amely akár 1800 Pa légnyomást is biztosít. A fő lehúzó ecset automatikusan beállítja a magasságot, hogy szoros tömítést hozzon létre a padlóval, hogy az egyenetlen felületeken alaposan felszívja a szennyeződést. A maximális légmennyiség elérheti a 0,67m3 / percet, a maximális szélnyomás körülbelül 1800pa *.

5200mAh nagy kapacitású akkumulátor

A Xiaomi robot porszívó 5200mAh (14,4V / 74,88Wh) lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül kétórás tisztítási időt biztosít, majd a készülék automatikusan feltöltődik a töltőállomáson. A robot emlékszik az utolsó helyére, így ha az akkumulátor a ciklus közepén elfogy, akkor az egység feltöltődik és visszatér ugyanarra a helyre, hogy újra elkezdje a tisztítást.
APP távirányító

A robot szinkronban van a Mijia APP-val is, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolja és távvezérelje a készüléket, ellenőrizheti a sweep állapotot valós időben, és megkapja a valós idejű térképet a tisztításról. Ezenkívül mindig elintézheti a tisztítási módokat és beállíthatja az automatikus ütemezést.

Három processzor

Három különálló processzor szimulálja az agy módját, gondolkodik és együttműködik , nyomon követi a valós idejű mozgásokat, kiszámolja a helyet és meghatározza a legjobb tisztítási útvonalakat, így hatékonyabbá teszi a sweepet. A robot elkezdi a tisztítást Edge tisztítási móddal és Zigzag tisztítási móddal.
Automatikus öntöltés funkció

A Xiaomi robot porszívó visszaáll a töltőállomásra és automatikusan feltöltődik a tisztítás befejezése után. Ha a teljesítmény kevesebb, mint 20%, akkor feltölti magát 80% -ra, és folytatja a befejezetlen munkát.

10 mm-es élek tisztítása

A falérzékelő segítségével a robot 10 mm távolságot tart a falaktól és hatékonyan tisztítja az éleket az oldalsó kefével.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 330 x 80 mm
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh lítium
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Töltési idő: 2,5 óra
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Kefék típusa, száma:
  1 db főkefe 1 db oldalkefe
 • Kezelő felület: Nyomógombos

1 db Mi robot porszívó
1 db Töltődokkoló
1 db Főkefe tisztító eszköz
1 db Tápkábel

Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Károly2018.11.23. 15:09:00
Kedves Szakértő! Nyugdíjas szüleimnek keresek robotporszívót, panellakás tisztán tartása lenne a feladat, esetleg a járólapos konyha nedves feltörlése Melyik modell lenne ideális? Néhány napi keresgélés után Xiaomi vagy iRobot-ban gondolkodom. Okostelefon nincs a háztartásban.

Kedves Károly! 

A nedves feltörlést az iRobot egy robottal nem tudja megoldani. Ha a lakás bejárható (tehát nincsenek magsa küszöbök) akkor a Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó és a EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívó lehet alkalmas erre a feladatra. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: KGY2018.11.16. 11:09:00
Tisztelt Tóth László ! Érdeklődnék, hogy mi a véleménye a Xiaomi Roborock Xiaowa Plus E35 robotporszívóról, Lehet-e Magyarországról rendelni, és ha igen akkor milyen áron, van e hozzá magyar nyelvű leírás, illetve a szervizelése hiba esetén megoldott-e. A másik kérdésem a Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó. Mi a különbség a két porszívó közt, és Őn melyiket ajánlaná? Köszönettel Kazinczy György

Üdvözlöm György

Nálunk még nem kapható ez a fajta Xiaowa robotporszívó, így sajnos nem tudok összehasonlítást írni a két termékről.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: marika.b2018.11.12. 14:44:00
Tisztelt Cím! Családi házunkban 3 szint van. A Xiaomi mi robotot külön szinteken hogyan lehet használni.

Kedves Marika

Amennyiben egy-egy szint nem nagyobb mint 120-130 négyzetméter, elég csak a robotot felvinni az emeletekre. Dokkoló nélkül elindítja a készüléket, és a munka végeztével visszaáll arra a kiindulási pontra, ahonnan elindította a robotporszívót.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Krisztián772018.11.11. 21:29:00
Az Önök egyik cikke alapján megvásároltam a Xiaomi termékét. Nagyon elégedett vagyok vele, de egy gondom azért akadt. Az első néhány alkalommal a 1,5 cm vastag tömör kötésű Tulipo szőnyegünkre szépen felment a porszívó. Sajnos azóta nagyon megküzd a szőnyeggel. Egyszerűen nem képes felmenni rá 10-ből csak 2-3 alkalommal. Csak össze vissza forog. Felemelkedik, és ráteszi az egyik kerekét majd előre-hátra mozog. Egy idő után feladja és elmegy máshová takarítani, majd újra próbálkozik és errorral leáll. Úgy tűnik, mintha egyszerűen csak csúszna a kereke a szőnyeg szélénél és nem tud rá felkapaszkodni. Van valami trükk amivel megoldhatnánk ezt a \\\"leküzdhetetlen akadályt\\\"? Nem szeretnék megválni sme a szőnyegtől sem pedig a porszívótól. Válaszukban bízva, Tisztelettel: Krisztián

Üdvözlöm

Amnennyiben korábban többször is felment a robot a szőnyegre, akkor most is fel kellene mennie arra. Első körben érdemes lenne a hajtott kerekek futófelületeit megtakarítani ablaktisztítóval és egy puha ronggyal. Amire még tudok gondolni, hogy nem lett a szőnyeg melletti felület (amit nem tudok milyen) pl padlóápolőval feltakarítva?

Ha lehetséges kérnénk szépen erről a jelenségről egy videot az info@robotguru.hu címre.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: melcs242018.11.11. 19:46:00
Üdvözlöm,azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség az xiaomi roborock S50 meg az xiaomi mi roborock 1 között?Válaszát köszönöm üdvözlettel Melinda

Kedves Melinda

Az S50 tud nedvesen feltörölni, míg az első generáció nem. Az első enerációnak kicsit kisebb a szívóteljesítménye, de tesztejeink szerint takarításbeli különbséget nem éreztünk.

A Roborock S50 porszívóban van szőnyegérzékelő funkció,(szőnyegre érve megemeli a szívóteljesítményt) ez az első generációs modellben még nincs benne.

Ezek a legfontosabb különbségek.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: kocsareva2018.11.08. 22:03:00
Szép napot! Szeretném meglepni fiamat egy robotporszívóval karácsonyra. 49nm-es lakása van. Küszöb nélküli famintás (mély bordás) kőburkolatú. Sokat van távol. Bútorai alá nem lehetséges a bemenet. Tehát kerülgetni kell. A lakása belvárosi. Poros. Előre is köszönöm válaszát! Üdv. Kocsár Éva

Kedves Éva

Amennyiben a fia sokat van távol, távolról vezérelhető robotporszívót javaslok. Ezen belül a Xiaomi robotporszívók, LG VR 9627PG, LG VR 9647PS, Electrolux Pure i9, Neato D3, Neato D5, Neato D7, iRobot 966, iRobot 980-as robotok lehetnek megfelelőek.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Péter2018.11.08. 17:22:00
Tisztelt Robotguru! Azt szeretném kérdezni, hogy a roborock 1 porszívónak a mihome appon keresztül meg lehet-e adni, hogy a lakás egy bizonyos részét takarítsa fel. Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Horváth Péter

Üdvözlöm

Igen, van ilyen fuckció az appban. Zóna takarítás a neve.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ráth Zsolt2018.10.14. 17:48:00
Tisztelt Robitguru! Ezt a készüléket néztem ki, az lenne a kérdés, hogy 80nm takarításra alkalmas-e, illetve sűrűszövésű szőnyeget tud e takarítani? Üdvözlettel: Ráth Zsolt

Üdvözlöm Zsolt

Igen, képes 80 négyzetméter terület takarítására. Szőnyeg esetén 1,5 cm a magasság amit biztosan tud takarítani a robotporszívó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Norbert2018.09.17. 13:45:00
Tisztelt Robotguru! Egy ideje nézem az oldalt és a teszteket és igyekszem eldönteni melyik robot lenne a leginkább alkalmas számomra. Nos párom születésnapjára szeretnék egy ilyen készüléket közel 100m2-re ahol 2 kutya és 3 macska is él. Valamint persze van szőnyeg ami kb. 1 cm magas de nem túl hosszú szőrű, viszont küszöb nincs. Mindenképp olyan robotot szeretnék aminek alsó főkeféje van valamint szisztematikusan takarít. A nedves feltörlés nem fontos. Tehát ezekre az igényekre saját mérlegeléssel a roborock első generációs robotja lenne talán a megfelelő választás. De mivel én nem élek ebben gondolom hogy Önök a tapasztalataik birtokában talán másik készüléket ajánlanának számomra. Az ár plafon 110e körül. Előre is köszönöm idejüket és válaszukat.

Üdvözlöm Norbert

Minden szisztematikus robot rendelkezik főkefével. Ár-érték arányban valóban a Xiaomi első generációs robotporszívója egy jó választás, más szisztematikus robotporszívó meghaladja a 110.000 Ft-os vételárat. Ami még közel áll az Ön elképzeléséhez, az Ilife A8 robotporszívó ami szintén szisztematikus, előnye, hogy nagyon csendes. A készülékhez 2 db főkefét adnak( egy kombinált kefét, és egy gumikefét), így tetszés szerint ki lehet választani az Önnek megfelelőt.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zsuzsa2018.09.11. 10:34:00
Tisztelt Robotguru! Nagyjából 100m2 zömében szőnyeggel fedett, max 2cm-es küszöbbel elválasztott laminált parkettás a takarítandó felület. Az egyik helységben rojtosak a szőnyegek.Milyen típust javasolna az olcsóbb kategóriákból?

Kedves Zsuzsa 

A 2 cm-es küszöb gondot jelenthet  a robotporszívónak az áthaladásban. Olcsóbb kategóriából a következőket ajánlom:

-Xiaomi Xiaowa ami rendelkezik applikációval és szőnyegérzékelő funkcióval,

-Ilife A4s

-Ilife A6

-iRobot Roomba 605, vagy 616,

-Ilife V7sPro

A felsorolt robotok random működésű porszívók, amik egy indítással maximum 50-60 négyzetmétert képesek bejárni, így ha az Ön házában a küszöbök akadályként jelentkeznek akkor megosztják a 100 négyzetmétert, és az egyes kisebb területeket külön-külön ki lehet takaríttatni a porszívóval.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.