0
Értékelés:
 
Ár:
104 900 Ft
Kifutott Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó

Intelligens és elegáns: Az elegáns fehér megjelenésű robot nagy szilárdságú ABS-anyagot alkalmaz IMR-feldolgozással, kopásállósággal és korrózióvédelemmel.SLAM algoritmus

A lézeres távolságmérő érzékelővel és az irányított adatokkal, például a giroszkóponálással kapott pontos távolságinformációk alapján a Xiaomi robot porszívó a lenyűgöző egyidejű lokalizációs és térképezési (SLAM) algoritmust alkalmazza az optimális tisztítási útvonal meghatározására a helyiség körül, elkerülve az akadályokat , és olyan veszélyek, mint a lépcsők.

Nagy érzékenységű és precíziós érzékelő rendszer

12 különböző típusú érzékelővel, például ultrahangos radar érzékelővel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel kombinálva minden otthoni környezetben, 9,6 centiméteres törzsmagasság, könnyen beléphet az otthoni sarkokba, látható és láthatatlan helyekre.1800Pa erőteljes szívás

A simább tisztításhoz a robot nagy teljesítményű NIDEC kefe nélküli motort használ, amely akár 1800 Pa légnyomást is biztosít. A fő lehúzó ecset automatikusan beállítja a magasságot, hogy szoros tömítést hozzon létre a padlóval, hogy az egyenetlen felületeken alaposan felszívja a szennyeződést. A maximális légmennyiség elérheti a 0,67m3 / percet, a maximális szélnyomás körülbelül 1800pa *.

5200mAh nagy kapacitású akkumulátor

A Xiaomi robot porszívó 5200mAh (14,4V / 74,88Wh) lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül kétórás tisztítási időt biztosít, majd a készülék automatikusan feltöltődik a töltőállomáson. A robot emlékszik az utolsó helyére, így ha az akkumulátor a ciklus közepén elfogy, akkor az egység feltöltődik és visszatér ugyanarra a helyre, hogy újra elkezdje a tisztítást.
APP távirányító

A robot szinkronban van a Mijia APP-val is, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolja és távvezérelje a készüléket, ellenőrizheti a sweep állapotot valós időben, és megkapja a valós idejű térképet a tisztításról. Ezenkívül mindig elintézheti a tisztítási módokat és beállíthatja az automatikus ütemezést.

Három processzor

Három különálló processzor szimulálja az agy módját, gondolkodik és együttműködik , nyomon követi a valós idejű mozgásokat, kiszámolja a helyet és meghatározza a legjobb tisztítási útvonalakat, így hatékonyabbá teszi a sweepet. A robot elkezdi a tisztítást Edge tisztítási móddal és Zigzag tisztítási móddal.
Automatikus öntöltés funkció

A Xiaomi robot porszívó visszaáll a töltőállomásra és automatikusan feltöltődik a tisztítás befejezése után. Ha a teljesítmény kevesebb, mint 20%, akkor feltölti magát 80% -ra, és folytatja a befejezetlen munkát.

10 mm-es élek tisztítása

A falérzékelő segítségével a robot 10 mm távolságot tart a falaktól és hatékonyan tisztítja az éleket az oldalsó kefével.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 330 x 80 mm
 • Akkumulátor típusa: 14,4V / 5200mAh lítium
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Ütközik az akadályokkal
 • Töltési idő: 2,5 óra
 • Portartály űrtartalom: 0.48 l
 • Kefék típusa, száma:
  1 db főkefe 1 db oldalkefe
 • Kezelő felület: Nyomógombos

1 db Mi robot porszívó
1 db Töltődokkoló
1 db Főkefe tisztító eszköz
1 db Tápkábel

Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Kjucus222019.05.07. 17:52:00
Tisztelt Cím! Úgy tudtam h nedves feltörlő funkció is van a porszívóban, hozzá tartozó alkatrész azonban nem érkezett.(. Xiaomi roborock 1 robotporszívót rendeltem)

Kedves Kjucus22!

A Roborock1 nem tartalmazza és nem is kompatibilis a feltörlő készlettel. Csak a Roborock2 estében tartozik a robot alapfelszereltségéhez. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Szirákiné Ábrahám Mercédesz2019.03.21. 17:55:00
Kedves Szakértő! Maximálisan milyen magas küszöbbel tud megbirkózni a xiaomi mi roborock 1?

Kedves Mercédesz

A mi saját tesztjeink, méréseink alapján 1,5 cm-es magasságot tudott átlépni a robot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gabriella Tolnai2019.03.16. 09:40:00
Kedves Szakértő! Szeretnék robot porszívót vásárolni: Szeretném, ha felmenne a szőnyegemre is, de annak sötét barna széle van. Kérdésem, hogy melyik robot porszívót válasszam, hogy melyik robot porszívót válasszam, amely nem mélységnek érzékeli a sötét csíkot? köszönettel Tolnai Gabriella

Kedves Gabriella

A sötét színek között is van árnyalatbeli különbség, így nehéz megmondani hogy melyik robotporszívó lenne jó biztosan. Az Electrolux Pure i9-nek biztosan nem lenne vele gondja mert lézerrel méri a mélységet/magasságot. A Neato robotporszívók sem érzékenyek a sötét színekre bár ott is infra figyeli a mélységet.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Roland2019.01.28. 11:07:00
Kedves László, A Xiaomi Mi Roborock 1 és a Xiaowa E20 robotporszívó közül melyiket ajánlja? Egy 70 m2 lakásban használnánk, ahol kutyák is vannak. Eddig a felmosó funkció nem volt prioritás, mert nem találtuk ezt a funkciót elég meggyőzőnek egyik termékben sem. Köszönöm előre is a segítségét Roland

Üdv

70 négyzetméterre mind a két robotporszívó jó választás, a Roborock 1 készülék applikációja picit többet nyújt a felhasználónak. Összességében a Roborock 1 egy jobban felszerelt készülék egy nagyon pontos navigációval ötvözve, viszont a Xiaowa E20 portartálya nagyobb(0,64 liter szemben a Roborock 1 0,42 literes kapacitásával) ami előnyt jelent egy olyan lakásban ahol kutya is van. Pontos elnevezése nedves feltörlés, ami portalanításra tökéletes.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ameliea2018.12.16. 15:28:00
Kedves László, Vásároltam egy Xiaomi MiRoborock 1 porszívót. App-on szeretném beállítani a használatát. Letöltöttem az app-ot, kiválasztottam a Mi Robot Vacuum típust, az előírásoknak megfelelően megnyomtam a press és a dock gombot, a Resetting Wi-Fi hang megjelent, de a \\\"Scanning device\\\"-nál elkezdett homokórázni.Mit tegyek? köszönöm

Üdvözlöm

Az applikációba regisztráljon be, régiónak válassza az Othert, illetve az alkalmazásnak enegedélyezze a helyadatokat. Ezek beállítása után próbálja meg újra megkísérelni a párosítást.

Fontos, hogy az 5 GHZ-es wifit nem látja a porszívó, csak a 2,4 GHz-es csatornán fog működni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zsófi2018.12.11. 21:19:00
Érdeklődnék,hogy ennél a verziónál is használható a zóna takarítás vagy az csak az S50-nél?

Kedves Zsófi

Igen a zóna funkció ennél a robotnál is elérhető.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Balogh Zsolt2018.12.11. 16:42:00
Tisztelt Cím! Az imént beszéltem egy Úrral a porszívó beállításával kapcsolatban. A probléma - ami továbbra isfennál - gogy nem látja a porszívó az otthoni wifi hálózatomat. Az Úr tanácsára megnéztem a routert, de az 2,4 GHz-re van állítva, tehát a beállítás rendben van. A roboton a wifit reseteltem, de sajnos továbbra sem látja. Várom az esetleges ötletét! Üdv: Balogh Zsolt

Üdvözlöm

Kérem küldjön egy e-mailt az info@robotguru.hu címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: agnesbene83@gmail.com2018.12.11. 10:31:00
Tisztelt Robotguru! Szüleimnek szeretnék robot porszívót vásárolni és ebben kérném a segítségüket! Egy kb 45m2 területről lenne szó. Kőburkoló van a helyiségben. Ami miatt főképp szeretnénk ilyen porszívót az a két kutyánk 🙂 Köszönöm a segítséget ! Üdv: Bene Ágnes

Kedves Ági

A következő robotokat ajánlom: bármelyik iRobot termék, ennek a márkának a robotjai nagyon szépen feltakarítják az állatszőrt. Navon Relax de Luxe hibrid porszívó, ez a készülék nedves feltörlést is végez. Ilife A6, Ilife A8 ez utóbbi egy szisztemaituks robot. Evolveo H6 ami szintén képes nedves feltörlésre, Evolveo H11 szintén töröl nedvesen, és szisztematikusan járja be a területet.

Üdvözlezttel:Robotguru

felhasználó: Károly2018.11.23. 15:09:00
Kedves Szakértő! Nyugdíjas szüleimnek keresek robotporszívót, panellakás tisztán tartása lenne a feladat, esetleg a járólapos konyha nedves feltörlése Melyik modell lenne ideális? Néhány napi keresgélés után Xiaomi vagy iRobot-ban gondolkodom. Okostelefon nincs a háztartásban.

Kedves Károly! 

A nedves feltörlést az iRobot egy robottal nem tudja megoldani. Ha a lakás bejárható (tehát nincsenek magsa küszöbök) akkor a Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó és a EVOLVEO RoboTrex H11 hibrid robotporszívó lehet alkalmas erre a feladatra. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: KGY2018.11.16. 11:09:00
Tisztelt Tóth László ! Érdeklődnék, hogy mi a véleménye a Xiaomi Roborock Xiaowa Plus E35 robotporszívóról, Lehet-e Magyarországról rendelni, és ha igen akkor milyen áron, van e hozzá magyar nyelvű leírás, illetve a szervizelése hiba esetén megoldott-e. A másik kérdésem a Xiaomi Mi Roborock 1 robotporszívó. Mi a különbség a két porszívó közt, és Őn melyiket ajánlaná? Köszönettel Kazinczy György

Üdvözlöm György

Nálunk még nem kapható ez a fajta Xiaowa robotporszívó, így sajnos nem tudok összehasonlítást írni a két termékről.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.