0

Rólunk írták

---------------

---------------

---------------

Remek termék, nagyszerű weboldal, kiváló szakmai színvonalú terméktanácsadás-és értékesítés, magas színvonalú ügyfélszolgálat: rugalmas és profi csapat. Öröm volt a fél évvel ezelőtti vásárlás és azóta is öröm a robotporszívó és feltörlő robot használata. Köszönöm.
(Sz. Éva 2016/17)

Neato Botvac 85
"Sikerült jobban összeismerkednünk Neato Botvac 85-ös robotporszívóval vagy ahogy mi hívjuk, Rozival :-) Szerelem volt ez első látásra, aztán másodikra is:-) Pofon egyszerű beállítani, gyorsan, okosan takarít, a végeredmény pedig tökéletes.
(H. Ilona, 2014)

iRobot Roomba 620
A rongyszőnyeget is szépen takarítja,ha esetleg feltekeri a szőnyeget vagy a kábelt, akkor okosan leállítja a szívómotort és addig izeg mozog,amíg le nem tekeredik. Ha olyan helyre kerül ahova befér,de nincs hely megfordulni, akkor picit megrázza magát és kitolat. Nagyon meg vagyunk elégedve a készülékkel. Amióta Rozi munkába állt, nem az az első gondolatom amikor a lakásba lépek, hogy már megint takarítani kellene! Jó tiszta lakásba érkezni!"
(M.B., 2014)

iRobot Roomba 650
„Nekem már van robot porszívóm. Maximálisan meg vagyok elégedve vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem csak állatkedvelőknek. Az egész lakásban hihetetlen, hogy mennyi por tud lenni. És míg "Ő" dolgozik, én tudok mással foglalkozni.”
(H. Istvánné, Ajka, 2013)

Friendly Robotics 304
„Amikor először megláttam, azt hittem porszívó robot. Majd mikor kiderült, hogy fűnyíró robot és végre feltehetem a lábam hétvégén az utált fűnyírás helyett - már tudtam, nekem is lesz. Nem csalódtam a Robomow-ban.”
(B. János, 2014)

iRobot Roomba 521
„A szerzemény (ti. Roomba)  már lefutotta a kezdeti kötelező köröket, máris imádjuk! (Jött a nagy felismerés: "Eddig miért nem???")
(Á. Péter, 2012)

iRobot Roomba 564
„Köszönjük szépen, gyönyörűen takarít:) És még a gyerekeket is lefoglalja, két legyet egy csapásra, még babysitternek is jó:))”
(T.Beáta, 2012)

iRobot Roomba 581
„Csak azért írok a levelére, mert nekünk már a lányommal egy éve van robot porszívónk és nagyon jó, én mindenkinek ajánlani tudom, nem hiányozhat a mai háztartásból. Köszönöm”
(V. Jánosné, 2011)

iRobot Roomba 564 PET
„Egy hónappal ezelőtt vettünk a Récsei Centerben egy 564 pet típusú iRobot-ot. Azóta csak azt
bánom, hogy már nem régebben vettük meg, 2-3 éve, amikor először láttuk meg egy kirakatban… Mióta megvan, 2 naponta dolgozik a lakásban, és szedi össze az elképesztő mennyiségű kutyaszőrt, ezt még csak értem és tudom, honnan van, de hihetetlen mennyiségű port is összeszívogat lakásunkban. Annyira jól dolgozik, hogy robotolása után még a levegő is tisztább az egész lakásban”
(F.Péterné, 2011)

iRobot Roomba 520
„Láttam ilyen robotot a tévében, de eszembe sem jutott, hogy nekem is lehet ilyen, hogy már elérhető áron kapható. …. Szavakat nem találok, mennyire szuper, azóta nincs kutyaszőr a lakásban!!! :-)) … A hagyományos porszívóval négykézláb csúszva sem tudtam ezt a tisztaságot elérni. Köszönöm!!!"
(I.Éva , 2011)

iRobot Roomba 660
„… megérkezett, nagyon meg vagyok elégedve vele, én csak kiegészítésként vettem, de olyan
alaposan takarít, hogy simán kiváltja nekem a házimunkának ezt a részét! Nem hittem volna.”
(T. Lívia 2013)

iRobot Roomba 520
„Ha számotokra az elégedett ügyfél a cél, akkor nálam beletrafáltatok!”
(M. Árpád, 2012)

iRobot Roomba 620
„Telefonon is megkérdezheted a honlapon lévő számon, ők mit ajánlanak. Nagyon segítőkészek és korrektek. Érdemes felvenni velük a kapcsolatot.”
(sharontwo, 2013)

iRobot Roomba 770
„Robotfüggő vagyok, minden nap szükségem van rá, hiányában elvonási tüneteim lesznek… Ez egy igazi szerelem!”
(P. Edina, 2013)

iRobot Roomba 521
„Gondoltam megosztom veletek, hogyan takarítunk mi.:) Gyerekek alszanak, "Robi" porszívózik,
anyának nincs más dolga, mint fényképezni...”

(S. Helga, 2012)

iRobot Roomba 521
„Csodááááááááás társ, már nevet is kapott, a mi családi Robink::D „
(R. Erika, 2012)


iRobot Roomba 521
(…) köszönöm a jó hírt! Csak erre vártam, holnap reggel rohanok és végre  lesz saját Robim:)  Ugyanis már kipróbálhattam egy alkalommal, azóta naponta emlegetem, és  holnap végre megvehetem. Köszönöm:)
(Kósa Éva, 2012.09.26.)

„(…) boldog Robi tulajdonos vagyok, imádom, imádom, imádom  és „ezerszeris” imádom.  A férjem nem rajongott érte, de az első használat előtt megkértem, hogy  alaposan porszívózzon fel, majd ezek után útjára indítottam Robit, és a  hatás nem maradt el, mert a "tiszta" lakásomban egy jó félóra után Robim  tartálya dagadt a portól. És  ahogy a dokkolóra beáll! Én se tudok olyan tökéletesen  beparkolni  az autómmal.  Már a kolléganőim is ismerik, és többen karácsonyra beszerzik.  Ennyit a rajongásomról (…)"
(Kósa Éva, 2012.10.30.)

"Ha valaki, akkor én nagyon utálok porszívózni, és hála Istennek többet  soha nem lesz rá szükségem.  Szinte naponta futkos a Robi a lakásomban, és öröm nézni az eredményt.  Azt még nem értem, hogy hogyan tud a több mint 20 éves szőnyegemből új  állapotú szőnyeget varázsolni. Még a férjem is észre vette, hogy a  kitaposott szőnyegeink szálai felpuhultak, a bennük lévő műszál fénylik,  és akármennyit fut a Robi mindig telik rendesen a kis tartálya. Ennyi  kosz nem is létezik, ha nem látnám, el se hinném, hogy eddig mennyi koszt  nyeltünk.  Azt már mondtam, hogy Robi óta nem viszketek? Éveken át rendszeresen  sebesre vakartam magam, de ez is megszűnt, köszi Robi:)  És az a sok kenőcs, és drága gyógyszerre sincs szükségem azóta."
(Kósa Éva, 2012.11.06.) 

 
 

Kövess minket Facebookon!

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.