0

Útmutató a tökéletes Valentin naphoz.

2019.02.11.
Útmutató a tökéletes Valentin naphoz.

Már a nyakunkon van a Valentin nap, ezért összeszedtünk neked egy egyszerűen kivitelezhető, de fantasztikus Valentin napi menetrendet, amit csak végig kell csinálnod, és Te leszel az, aki miatt minden nő irigy lesz a párodra.

Most, hogy mindenki túl van a Super Bowl és az új BMW M8 okozta sokkon, rájöhetünk, hogy bár a párunk célzott is arra, hogy mit szeretne, mi sajnos nem figyeltünk.

De sebaj, a lényeg, hogy itt vagy, s meg akarod -menteni a valentin napotokat…- meglepni a párodat egy feledhetetlen, figyelmes, és komoly előkészületet nem nagyon igénylő ajándékkal, amit ha elmesél a barátnőinek, kolléganőinek, azok irigykedve tekintenek majd rá.

Függetlenül attól, hogy együtt éltek-e már, vagy sem, vagy esetleg egy 12 éves kapcsolatba próbálsz fűszert dobni, a kezdés szinte ugyanaz.

A nők vágynak a gyengédségre, az apró, finom gesztusokra. Így reggel legyen az az első dolgod, hogy már az ágyban kedveskedsz neki akár egy finom kávéval, öleléssel, csókkal.

Ha nem éltek együtt, nincs is jobb, mint egy hangüzenet küldése, amiben elmodnod neki, miért és mennyire szereted!

Amit semmiképpen ne hagyj ki: kívánj neki mesés napot. 

(zárójelben jegyzem meg: reggel ne tegyél ígéreteket, mert ha valami miatt, nem sikerül betartani, akkor bármennyire is jó a nap, azt az egyet, ami kimaradt, na azt tuti megjegyzi)


Napközben:

Merem feltételezni, hogy nem a felső 10000 kissé unott tagjai vagytok és az egész napot egy yachton töltitek valahol a Karib- térségben ha igen, az se baj 😉.

Így mint általában mindenki más dolgozó embernek, Nektek is kemény munkával telik a napotok.

Nos, ebben az esetben nem sok opciód van, hogy elvarázsold szíved hölgyét.

Egy SMS ebédidőben, amiben megírod, hogy ma reggel mennyire szép volt és várod hogy ismét lásd, pont jó arra, hogy felkeltsd benne az érdeklődést a nap folytatása iránt, de még mindig nem tolakodóan nyálas. (itt sem kell ódákat zengeni, csak éreztetni kell vele azt, hogy eszedbe jutott és gondolsz rá ;-)

Munka után:

Ha van rá lehetőséged, menj el érte, várd a munkahelye előtt, szerezz a kedvenc virágából egy szálat és lepd meg vele! (ha nem tudod mi lehet az, ne pánikolj, a vörös rózsa klasszikus, ha pedig „rühelli” a rózsát, arról már tuti hogy tudnál). Kedves szavak, figyelmesség, egy-két betanult/spontán bók és kész is a varázs.

Este:

Ha tervezel estére vacsorát, akkor ismét két lehetőséged van:

1. Étterem

Minden nő szeret étterembe járni! Hogy miért? Nem neki kell gürcölnie a konyhában, nem neki kell mosogatnia és ami a legfőbb, nem azon filózik miközben eszel, hogy vajon édesanyádnál jobban főz-e?

Étterem választásnál nem a pucc és a csilliárdos számla lesz a lényeg, hanem a hangulat és hogy együtt vagytok.

2. Főzöl valamit

Na ez egy fokkal nehezebb és fogósabb dolog. Az internet magává Gordon Ramsay-vé is varázsolhat, de a konyhádat Te tényleg a pokol konyhájává változtathatod. Ha nem vagy gyakorlott a konyhában, akkor kérlek, nagyon kérlek, ne most kísérletezz! Vidd el étterembe! (egy konyha renoválás és egy engesztelő ajándék sokkal súlyósabb csapást mér majd a tárcádra, hidd el!)

Így ha már sikeresen eljutottatok oda, hogy bár a hasatok már tele, az ajándékozás még nem történt meg.

Desszert előtt érdemes egy könnyed beszélgetés keretein belül ismét felhozni a párodnak, hogy így a szerelmesek napján csak még jobban realizálódik benned az a tény, hogy mennyire hálás vagy azért, mert van ő van Neked stb.

És íme, az ajándék tökéletes felvezetése! 

Ajándék:

Kapcsolatotok mélységétől (és persze anyagi helyzetedtől) függően kell bemérni azt, mivel koronázhatnád meg a napotokat.

És ha már itt tartunk, fektessünk is le egy aranyszabályt: Itt, ezen a napon, nincs, ismétlem, NINCS lánykérésre lehetőség. Nem opcionális ajándék, itt egy értelmes, használható, normális ajándéknak van helye, nem pedig a “nem tudtam jobbat kitalálni, így megkérem a kezedet” ajándéknak.

Visszatérve az oktató célú közérdekű közleménytől, az ajándék, legyen az olcsó, kicsi, nagy, vagy olyan, amit egyáltalán magaddal sem tudtál hozni, mert akkora (vagy olyan amivel egy étteremben nem kellene hadonászni), mindenképpen legyen olyan, amit Te választottál, ami szívből jön, ami emlékezetes maradhat. Itt találsz ilyen ajándékokat! » https://www.robotguru.hu/akcios-robotok

Nap zárása:

Itt már mondanom sem kell, hogy egy ilyen nap után mi következik este. Igen, jól gondolod … Itt kihagyok néhány sort, ki-ki gondolja tovább kedve szerint …………………………………………………………………………………………………………

S mielőtt „költségvetést” készítesz a napodról, nézd meg a párod arcát, és látni fogod rajta azt a szeretetet és boldogságot, amit lényegében meg sem lehet fizetni. Akkor megérte, ugye?

Összegzés

Bárhol és bármikor örömet tudsz okozni a kedvesednek némi figyelmességgel. Ezt ne feledd, nem csak Valentin napra igaz!
Egy ilyen különleges és “fontos” eseményt pedig érdemes méltóképpen megünnepelni, hiszen ez rólatok szól!

Ezzel az útmutatóval tuti bolgogulsz február 14.-én! De még adok neked ajándékba, egy 10%-os kupont, amit még beválthatsz Valentin nap előtt. Kuponkód: valentinrg19 

Ajándék ötleteket itt találsz » https://www.robotguru.hu/akcios-robotok

 
 

Kövess minket Facebookon!

 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.