0

Utálod a fűnyírást? Így kerülheted el a munkát idén (is)

2019.02.20.
Utálod a fűnyírást? Így kerülheted el a munkát idén (is)

Biztosan te is voltál már úgy, hogy a tavasz közeledtével kinéztél a kertbe és felsóhajtottál: bárcsak lenyírná magát a fű!

Aztán ez a makacs fű csak nem nyírta le magát, így aztán kénytelen voltál te megtenni helyette. Valószínűleg a gyep idén sem fogja karbantartani magát, de lássuk, milyen lehetőségeid vannak, ha elkerülnéd a melót!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, akad valaki, aki szívesen elvégzi helyetted ezt a feladatot? Örülnél, igaz? Akkor nagy szerencséd van, mert akad ilyen vállalkozó szellemű gép. A robotfűnyíróval mindössze annyi a dolgod, hogy beállítod a kívánt paramétereket, majd útjára indítod a kertben.

Robotnak való feladat a robotolás

A robotmunkát senki nem szereti, ez nem meglepő tény. Az már annál inkább, hogy más megoldás híján mégis mindig elvégezzük. Persze, időnként előfordulhat, hogy más megoldás nem lévén, mégis megtedd, de a fűnyírás szerencsére nem ilyen.

Otthon azonban miért kellene ugyanezt tenned? Fáradtan hazaérkezve bizonyára te is inkább egy kis kikapcsolódásra vágysz. Ezt azonban sajnos könnyedén keresztül húzhatják a ház körüli teendők. Egy robotfűnyíróval a tarsolyodban viszont máris kevesebb lesz a feladatod és hamarabb adhatod át magadat a pihenésnek.

Tökéletes gyep nem létezik. Vagy mégis?

Az esetek többségében az átlagember törekszik arra, hogy az elvégzett munkája a lehető legjobb legyen. A fűnyírás esetében ez viszont egy kemény dió, hiszen az egyenetlen talaj, a fűszálak közötti különbségek és egyéb, környezeti tényezők, mint a göröngyök, nem könnyítik meg az egységes fűtakaró kialakítását.

A robotot könnyedén beprogramozhatod arra, hogy milyen irányba haladjon a munka közben, valamint a vágás hosszát is meghatározhatod. Ennek köszönhetően az áhított, hibátlan pázsit sokkal könnyebben elérhető és még a szomszédok irigykedő tekintetében is fürdőzhetsz.

Nincs kőbe vésve, hogy a fűnyírásnak minden évben meg kellene keserítenie az életedet. Szerezz be egy praktikus robotfűnyírót és többé nem okoz majd fejfájást a kerti munka!
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.