0

Szeretnél vásárolni egy medencetisztítót?

2018.08.30.
Szeretnél vásárolni egy medencetisztítót? Az utóbbi években a medencetisztító robotok egyre megfizethetőbbé váltak, népszerűségük pedig töretlen a medencetulajdonosok körében. Ám az is igaz, hogy nem minden medence takarítására alkalmasak ezek a robotok.

Érdemes több szempontot is mérlegelned, mielőtt kiválasztod a medencéd takarítására leginkább alkalmas készüléket. 

Ha például durvább felületű a medencéd borítása, akkor egy erősebb  modellre lesz szükséged. Ha a kopó alkatrészek nem kompatibilisek a medencével, akkor gyakran kell őket cserélni.

Ha viszont a medencéd felülete vinil, akkor arra kell figyeleni, hogy egy élesebb görgő nehogy felsértse a  puha és rugalmas burkolatot.

De bármilyen legyen is a medence, fontos, hogy a robot alja és a medence felülete között elegendő távolság legyen ahhoz, hogy ne dörzsölje vagy kaparja ki.

A hagyományos medencetisztítók általában nem boldogulnak a sarkokkal, és a lépcsőkkel, őrületbe kergethetnek az idegesítő hangjukkal és a folyamatos vízhullámzással. Ráadásul úszás közben még tömlővel is küzdened kell...

A medenceporszívókat úgy tervezték, hogy heti egy vagy két alkalommal nagyjából két órára betegyék őket a medencébe. A robot véletlenszerű minta alapján körbejárja a medencét, és eltávolítja az összes szennyeződést a falakról és az aljzatról, beleértve a leveleket is.

Ne feledd: ha igazán tiszta medencét szeretnél, akkor a medenceporszívót is ki kell tisztítanod minden egyes alkalommal. A robot tisztítása nagyjából 7 percet vesz igénybe alkalmanként.

Figyelem! A medenceporszívók kiemeléséhez szükség van egy kis erőre, amíg kifolyik belőle a víz. A legújabb készülékek esetében azonban ezt úgy oldották meg, hogy akár hölgyek is könnyen ki tudják emelni a robotot a vízből. 

A medencetisztító robottal 99%-os tisztaságú medencét varázsolhatsz, ráadásul alig van dolgod a takarítás körül. Ha a mi véleményünket kérdezed, akkor mindenképpen megéri a pénzét.

Ezen az oldalon megtudhatod, hogy a medence hossza, a tisztítási terület (aljzat / aljzat+oldalfal+vízvonal), és a rászánt összeg lapján melyik medenceporszívó illik hozzád és a medencédhez a legjobban.

 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.