0

Segít-e az allergiásoknak a robotporszívó?

2016.05.12.
Segít-e az allergiásoknak a robotporszívó? Ugye milyen jó is volna, ha a friss tavaszi levegő illatát érezhetnéd egész nap a hálószobában? Ha nem lenne poros, áporodott levegő, ha a reggeli szellőztetés friss érzése egész napra megmaradhatna? Milyen kár igaz, hogy hiába a tavaszi nagytakarítás, hiába a délelőtti több órás szellőztetés, ha a bútorokból áradó por nehéz levegőjét nem sikerül eltávolítani a lakásból. Pedig van megoldás: a robotporszívó segít tartósan üdévé varázsolnod a lakás levegőjét.

Az áporodott levegő egyik okozója a bútorokból ki nem takarítható, leülepedett por. Ahhoz, hogy ettől megszabadulj, naponta teljes egészében ki kellene takarítani a lakás minden zegét-zugát. Ennél ritkábban már hiába porszívózol. Leülsz a kanapéra, s a bútorból máris csinos kis porfelhő emelkedik a levegőbe. Ez kering egy ideig, aztán újra leülepszik. Így mire végzel a takarítással, már kezdhetnéd újra, elölről az egészet. De kinek van arra ideje?
 
A por és az allergia kialakulása

A por állandó jelenléte maga a pokol az erre allergiásoknak. Hiába a kellemes tavaszi levegő kint, ha az allergiás csak a leülepedett port érzi bent. Lehet, hogy te még nem vagy allergiás – akkor szerencséd van.  Ezt egyre kevesebben mondhatják el magukról. Az allergia alattomosan támad. Évekig nem vesszük észre, hogy a baj közeleg. A szervezeted csak teszi a dolgát, védekezik a kórokozók, a külső behatolók ellen. Ha egy baktérium támad, az immunrendszer fokozottan működni kezd, s olyan anyagokat termel, melyek elpusztítják a betolakodót.

Aztán egyszer csak megváltozik az immunrendszer működése. Mintha cseppenként telne meg egy edény vízzel, úgy telítődik a szervezeted az allergiakeltő anyagokkal. Semmit sem érzel, hiszen ez nem fáj, nem látható. De egyszer csak a szervezeted működése hirtelen megváltozik, s „ártalmatlan” anyagokra is ugyanazzal a vészreakcióval válaszol, mint a legveszélyesebb kórokozóra. Ma még senki nem tudja, hogy egyszer csak mitől indul be ez a védekező reakció, mitől lesz a kedvenc kutya szőre, vagy az illatos eper hirtelen veszélyes ellenség. De az lesz, s ezért elsősorban az évek során a környezetünkben felhalmozódó támadó anyagok felelősek. Például a házi por a nappali padlóján.

A külső környezet szennyezése ellen nem sokat tehetünk. Irthatjuk a parlagfüvet, de magunkban nem sok módszerünk van a levegőnket mocskoló ipari üzemek hódítása ellen küzdeni. De zárd csak magadra az ajtót, s otthon Te magad alakíthatod ki a megfelelő környezetet. Ma már azt is megválogathatod, hogy milyen levegőt szívsz a lakásban. Ma már elérhető a pormentes levegő.

Hogyan segít a robotporszívó?

A robotporszívó nem egy csodaszer. Egyszerűen csak kitakarít, de ezt úgy teszi, ahogyan te sohasem végzed ezt a munkát. Naponta. Folyamatosan. Neked erre nincs időd, hiszen élned kell az életedet. Amíg te dolgozol, szórakozol, a robotporszívó újra és újra végigjárja a lakást. Olyan gyakorisággal tünteti el a port, ahogyan az keletkezik. A robotporszívó megadja neked a lehetőséget, hogy minden eddiginél tisztább, pormentesebb lehessen a lakásod.Ha allergiás vagy, a betegséget nem fogja megszüntetni a robotporszívó. De a kis robot segítségével olyan környezetet tudsz az otthonodban teremteni, ami sok más lehetőségnél hatékonyabban tudja enyhíteni a tüneteidet. Ezáltal élhetőbb, szerethetőbb lesz az otthonod, mint valaha. Ebben segít neked a robotporszívó.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.