0
Értékelés:
 
Ár:
149 990 Ft

Samsung VR5000 Best VR10J5051UD/GE robotporszívó

Térképet készít és okosan navigál

 

Visionary Mapping™ rendszernek köszönhetően a robot a lehető legoptimálisabb takarítási útvonalat járja be. A digitális kamera és a két CPU (mikroprocesszor) segítségével a Samsung VR10J5051UD/GE robotporszívó tökéletes térképet készít lakásunkról, és ez alapján a leghatékonyabb útvonalat választja.

Hatékony megoldás az állatszőr takarítására

A Samsung VR10J5051UD/GE robotporszívó összegyűjti a lakásban élő kisállatok (kutyák, macskák stb.) elhullajtott szőrét a keménypadló- és a szőnyegfelületeken egyaránt.

Automatikus töltési funkció

Az Automatikus töltés funkció lehetővé teszi, hogy nem kelljen azon aggódnod, hogy a Samsung VR10J5051UD/GE robotporszívó lemerül-e használat közben vagy sem. Amint a robotod érzi, hogy akkumulátorának töltöttségi szintje csökkenni kezd, a készülék automatikusan visszairányítja magát a töltőállomásra és önállóan feltölti magát.

Csendes üzemmód

A Samsung VR10J5051UD/GE robotporszívó csendes üzemmódban is kiváló takarítási eredményt ér el. Nyugodtan nézheted a TV-t, beszélgethetsz, telefonálhatsz, miközben a robot teszi a dolgát: csendes üzemmódban takarít.

Biztonságos takarítás

Virtual Guard™ (virtuális kerítés) használatával kijelölheted a takarításra szánt területet. A robotporszívó csak azt a részt járja be a lakásodban, melyet előzetesen kijelöltél számára. Egy gomb megnyomásával a Virtual Guard™ aktiv állapotba kerül. Az intelligens és biztonságos takarítás garantált, ha Samsung VR10J5051UD/GE robotporszívót használsz virtuális kerítéssel.

Vedd a kezedbe a távirányítót a beállításokhoz!

A  VR10J5051UD/GE robotporszívó az infra távirányítón keresztól programozható, 4 takarítási mód közül választhatsz és előre beállíthatod a takarítás időpontját is. 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 355 x 93 mm
 • Súly: 3,6 kg
 • Akkumulátor típusa: NiMH (14.4V) 2000 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Töltési idő: 2 óra
 • Átlagos működési idő: 1,5 óra
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,6 l
 • Maximális takarítási terület: 100 m2
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe, 2 oldalkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális kerítés
 • 1 db Samsung VR5000 Best VR10J5051UD /GE robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db Virtual Guard (virtuális kerítés)
 • 1 db infra távirányító
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 1 db kefetiszító
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
Samsung VR5000 Best VR10J5051UD/GE robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Somogyi Orsi2017.10.19. 09:41:00
Tisztelt Robotguru, a kategóriában jelzett készüléket tervezzük megvenni. Tanácsuk alapján más készülék vásárlására is nyitottak vagyunk. Kérdésem, hogy megfelelőnek tartják-e ezt a készüléket, illetve ha nem, melyiket javasolnák - figyelembe véve az alább részletezett feltételeket lakásunk és egyéb adottságok terén: - családi ház 100 m2 - padlók: parketta, vékonyabb szőnyegek, csempelap - fontos: szisztematikusan járja végig a szobákat, állatszőrt is takarítson, ki lehessen jelölni takarítási területet számára. - nem fontos: küszöbön nem kell átmennie (átrakjuk majd egyik szobából a másikba), töltési idő és akku időtartama nem lényeges - jó lenne: onnan folytassa a takarítást, ahol abbahagyta (tudjuk, hogy ez a jelzett robottal nem lehetséges, mindenesetre ez nem kizáró feltétel) - árküszöb: 110.000 Ft Köszönöm mielőbbi válaszuk! (Néhány héten belül szeretnénk megvásárolni.) Üdvözlettel, Somogyi Orsi

Kedves Orsi!

Ezt a levelet valahogy elkeverte a web és a rendszer.

Ha vettél robotot, akkor azért, ha még nem, akkor azért írj egy levelet telefonszámmla az info@robotguru.hu címre  és segítünk választani, ha választottál meglepünk valamilyen kedvességgel ;-)

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Ilona2016.12.12. 11:01:00
60 nm-es lakásomban van kerámia, padló, magas fényű fehérműgyanta. A Samsung VR10J5031UC/GE porszívót néztem ki. Megfelelő lehet ez ennyi féle kényes felület tisztítására? Nem karcol? Ezen felül van egy kisbabánk is, tehát az is szempont, hogy viszonylag halk legyen. Várom szíves válaszukat. Tisztelettel: Ilona

Kedves Ilona!

Abszolút jó lehet, nem karcol.
A fehér myűgyantán azért nem vagyok biztos benne, hogy nem hagy nyomot a kerekeivel ;-(

A leghalkabb az LG bármelyik típusa.
Bár - s most remélem eloszlatok egy tévhitet  - a gyerkőc szempontjából azt gondolom, mindegy mennyire hangos.

Nem hiszem, hogy akkor fogod elindítani, amikor épp a földön játszotok vagy a pici alszik.
Inkább akkor, amikor sétáltok, leugrotok a boltba, egyszóval nem vagytok otthon. Akkor pedig a hanghatás már nem is annyira fontos.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: dóriésroli2016.11.24. 13:45:00
Tisztelt Szakértő Úr! Robotporszívó vásárláson gondolkozunk a párommal. A házunk kétszintes, az alsó szint megközelítőleg 90nm, a felső 55-60nm. Az alsó szinten padlószőnyeg, parketta és burkolat is van, míg a felső szinten kizárólag padlószőnyeg. A szőnyegek nem magas szálúak, viszont van amelyik 1-1,5 cm, a küszöbök szintén ilyen magasságúak lehetnek. Szeretnénk egy olyan gépet, amely ezekkel az akadályokkal megbirkózik, tehát fel tud menni a szőnyegre és át tud menni egyik helyiségből a másikba. Valamint ha csökken a töltöttsége és felrakjuk, akkor a töltés végeztével visszatalál-e arra a helyre ahol befejezte a takarítást? Ez persze nem létkérdés, inkább kényelmi szempontból érdekelne. Kérdésem, hogy melyik robotporszívó lenne alkalmas ugyanolyan magas takarítási szint mellett mindenfajta padlóburkolatot felporszívózására, egyszóval, melyik márkát ill. típust érdemes választanunk?

Kedves Dóri és Roli! Ezeknek a feltételeknek az LG HomBot és Samsung Powerbot robotporszívók is megfelelnek. Az alsó részt képesek egyben kitakarítani, az emeletre persze fel kell vinni őket. A funkciókat érdemes mérlegelniük, és az alapján választani a különböző modellek közül. Üdv: Robotguru
felhasználó: Moniq792016.11.04. 22:01:00
Üdvözlöm! A iRobot Roomba 621-es modell visszatér-e töltés utàn arra a pontra, ahol töltés előtt abba hagyta a takarítást? Köszönettel: Móni

Kedves Moniq79!

Nem, sajnos nem tér vissza.

Az iRobot robotporszívói közül jelenleg (2016.11.05.) kizárólag a Roomba 980-as robotporszívó folytatja ott töltés után a takarítást, ahol abbahagyta.

Ha ez a fontos számodra, akkpr válaszd a Roomba 980-as robotporzsívót vagy nézd meg akár az LG, akár a Samsung, vagy a Neato robotporszívóit, mert ezek teljesítik az általad megfogalmazott igényt!

Ha adsz egy telefonszámot, szívesen visszahívunk, s a további felmerülő kérdésekre is igyekszünk válaszolni.

A Roobot legyen Veled!

felhasználó: Krisztina2016.11.04. 13:43:00
Kedves Ildikó! Ma kaptam meg Önöktől a Samsung VR5000 Best VR10J5051UD/GE robotporszívót. A kérdésem a következő. Milyen típusú, teljesítményű elem kell a virtuális falhoz. Válaszát előre köszönöm. Üdvözlettel Z. Krisztina

Kedves Krisztina! 2 db D-s LR20-as elemre szükséges hozzá. Üdvözlettel: Robotguru 
felhasználó: Kriszti2016.10.25. 16:28:00
Kedves Ildikó! Lépcsőérzékelő van a Samsung VR 10j 5051 UD/ge típusú robotporszívóban? Köszönöm

Kedves Kriszti! Igen van, nem fog leesni a lépcsőn, mert érzékeli a mélységet. Üdv: Robotguru
felhasználó: panna2016.10.17. 22:34:00
Kedves Iván 250 m2 -es területet melyik robot tudna a leghatékonyabban felporszívózni? a fele kő a másik fele pedig padlószőnyeg de nem süppedős. Köszönettel Panna

Kedves Panna! Ha ez a 250m2 egy szinten heyezkedik el, akkor az csak úgy oldható meg, hogy a területet két takarítási egységre osztjuk. Van olyan robotporszívó, ami a terület felét, akár több helyiséget is képes kezelni, persze csak akkor, ha ezt magas küszöbök nem akadályozzák. Ilyen feltételekkel ajánlom a Samsung Powerbot vagy az iRobot Roomba 980 robotporszívóit. Üdv: Robotguru
felhasználó: ivan2016.09.16. 15:47:00
Mennyire alkalmas ez a magasszálú, süppedős szőnyeghez?

Kedves Iván!

Magasszálú, süppedős szőnyeghez egyik robotot sem ajánljuk. A shaggy szőnyegeket nem szeretik ;-( 
Ami biztos, ha küldesz fotót a szőnyegről, akkor könnyebben segítünk.

A másik lehetőség a próba, s kiderül.

A megfelelő robotporszívó legyen Veled!

 

felhasználó: hegyest2016.08.04. 14:20:00
Kedves Szakértő! Melyik porszívójuk bírja legjobban az egyenetlen terepet és a süppedős szőnyeget? Üdv Hegyes Tibor

Kedves Tibor!

Ezt a kérdést pontosítanunk kellene, mert elég tág a süppedős szőnyeg kategória ;-)
Mindenre van megoldás, de ehhez kérlek, küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és telefonon igyekszünk válaszolni.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.