0

Samsung robotporszívók

Egy Samsung robotporszívó bárhol azonnal felismerhető. A készülék észrevehetetlenül simul bele az otthon puhaságába. Egy Samsung robotporszívó ugyanazt a lekerekített, puha formavilágot hozza az otthonunkba, amit egy Samsung telefon is képvisel. Sehol egy éles felület, minden egyes alkatrésze puhán lekerekített, védett az ütközésektől, sérülésektől. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Samsung robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában

 

 

A Samsung robotporszívók másik fő jellemzője a rendkívül nagy tudású elektronika. Azt az akadályt, amin más robot erőből átgázol, a Samsung megpróbálja elemezni és megérteni. A kamerás helyzetmeghatározásnak köszönhetően például, ha takarítás közben megfogjuk és átvisszük a szoba másik sarkába, akkor visszamegy és ugyanitt folytatja a munkáját. Ez nem véletlen, emlékszik arra, hogy merre járt korábban.

Samsung robotporszívó az elsők között

Ha valahol, akkor Samsung műhelyeiben bőséges forrás áll rendelkezésre fejlesztési célokra. A Samsung a világ első-második legnagyobb elektronikai vállalata (2009-ben első volt, 2012-re az Apple mögötti második helyre szorult vissza). Önmagában ez a cég adja a koreai nemzeti össztermék 20 százalékát.

A Samsung az elsők között, a kétezres évek elején mutatta be robotporszívóját. Már a 2003-ban forgalmazott első példányok is kiemelkedtek az akkori kezdetleges készülékek mezőnyéből. Míg a legtöbb gyártó készüléke véletlenszerűen közlekedett a lakásban, a Samsung robotporszívó 3D képet rajzolt a környezetéről, azonosította relatív helyzetét és fel tudta mérni, hogy melyik területen járt már és hol kell még tisztítania.

Az első két generációs Samsung robotporszívót még csak a koreai piacon árulták. A világpiacra 2006-ban, a harmadik generációval léptek ki. Ezeket a típusokat már felszerelték leesés elleni érzékelőkkel, ütközés elleni infravörös érzékelőkkel is.

A Samsung legtöbb modelljének értéke a többi robotporszívóhoz képest meglévő extra tudás. Ilyen például a Samsung SR20 robotporszívó megjelenése óta elérhető Point Cleaning technológia. Ezzel a robot arra képes, hogy távirányítóval, egy fényforrással ki tudjuk jelölni számára a takarítás helyét. Mire jó ez? Ha koszos a padló egy helyen, csak oda kell irányítani a fényt és robot máris indul és azt a helyet takarítja fel. Nem kell megvárni, mire a normál takarítás során odaérkezik.

Samsung robotporszívók jellemzője a ciklonrendszerű felépítés is (Cyclone Force néven lehet megtalálni a leírásokban). Az ilyen rendszerű készüléket kevesebbet kell tisztítani, mert a szűrője sokkal nehezebben tömődik el. A porkamrája két részből áll, s ebben gyors körkörös mozgással forog a levegő. A létrejövő centrifugális erő a begyűjtött port a tartály külső kamrája felé tolja, míg a levegő a portól különválva belül kering. Az így felépülő porszívók legfontosabb előnye, hogy akkor sem csökken bennük a szívóerő, ha a tartály már nagyrészt tele van. Tele tartállyal is éppen olyan jól takarít, mintha most ürítettük volna ki a begyűjtött port és szemetet.

Összességében Samsung robotporszívót annak érdemes választania, akinek fontosak a jól megtervezett, elegáns technológiai megoldások és a hosszú távon is megbízható működés.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Maycsi2018.12.06. 11:32:00
Tisztelt Guruk! Kaptam egy Navon Relax Delux robotot már karácsonyra. Majdnem leesett a lépcsőn, a virtuális falat nem érzékeli, megáll, toporog és indokolatlanul tolatva megy. Gondolom a tolatás miatt nem érzékeli sem a lépcsőt, sem a falat. Van hogy nekimegy a falnak és folyamatosan próbál mégis előre menni. Egyébként a tisztításával elégedett vagyok, a felmosásával is, és halkabb mint a Romba 696! Tudok-e valamit tenni hogy biztonságosan tudjam használni az emeleten is?

Kedves Maycsi

Az emeleten ne használja a virtuális falat leesés ellen, arra ott vannak a robot alján lévő mélységérzékelők. Valószínű így nem fog jelentkezni a probléma.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anna2018.12.06. 11:15:00
Kedves Robotguru, Windows 10 operációs rendszerű mobiltelefonom van, és úgy tudom, hogy Windowsra nincs alkalmazás fejlesztve a robotporszívóhoz. Lehet-e alkalmazás nélkül működtetni a terméket, illetve lehet-e alkalmazás nélkül programozni (időzíteni) a működését? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel Anna

Kedves Anna

Amelyik robot rendelkezik applikációval, a legtöbb készülék esetében csak ott lehet beállítani pl. az időzítést. A Samsung, LG robotokhoz mellékelnek távirányítót, így ott nem szükséges az app használata az időzítés beállításához.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: johny9892018.12.06. 10:42:00
Tisztelt Robotguru! A termékből mikorra várható, hogy lesz? Köszönettel Berbás Roland

Üdvözlöm

Jövő hét elején várható a következő szállítmány.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zoli2018.12.05. 23:17:00
Nem tudom csatlakoztatni újból a wifihez. Egyszer már sikerű működött most nem csatlakozik rá a wifi re csak egyfolytába villog a jele.És az alkalmazásban is csak pörög a jel nem csatlakozik.

Üdvözlöm Zoltán

Javaslom resetelje le a roboton a wifit, és törölje le majd telepítse újra az applikációt.

Amennyiben a hiba továbbra is jelentkezne, kérem jelezze felénk.

Üdvözlettel:Roobotguru

felhasználó: mandliborozo@gmail.com2018.12.05. 22:15:00
Érdeklődni szeretnék,hogy a panelt dugaljba is lehet -e csatlkoztatni. Válaszukat köszönöm

Kedves mandliborozo@gmail.com!

Igen, a fűtőpanel hálózati csatlakozóval rendelkezik.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Krisztián2018.12.05. 13:17:00
ez most az s50 vagy az s55?

Üdvözlöm

S50-fehér színű.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mónika2018.12.05. 11:36:00
Üdvözlöm! 2 Beaglenk van és a szőr feltamarítás lenne a fontos napi szinten. Mi a különbség a Xiaomi roborok 1és a 2 között, melyik szív erősebben,szőnyeg van. Felmosó funkció nem létszükség. Köszönöm szépen! Mónika

Kedves Mónika!

Ha nem fontos feltörlési funkció, akkor a Roborock1-et nyugodtan választhatják., szívóteljesítménye és szőnyegtakartíási képességük azonos.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Dudas Gabor2018.12.05. 08:11:00
Kedves Szakértő . Shaggy szőnyeg tisztítására alkalmas e ? Köszönöm

Kedves Dudás Gábor!

Hosszúszálú shaggy szőnyeg takarítására ezt a modellt sem javasoljuk. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Penell2018.12.04. 19:39:00
Electrolux PURE i9 Aplikácio az Magyar nyelvű?

Üdvözlöm

Az applikáció magyar nyelven sajnos nem áll rendelkezésre.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anna2018.12.04. 15:21:00
Kedves Robotguru! Vettem egy Navon relax porszivót. A töltőn világit, de nem tudom a készüléket elinditani. Mit kell tennem vele? A használati útmutatóban semmit nem találtam az első üzembehelyezésről.

Kedves Anna

Győződjön meg róla, hogy a robot oldalán lévő főkapcsoló be van-e kapcsolva. Amennyiben a dokkolón van a készülék, a táviránytó segítségével indítsa el.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.