0
Értékelés:
 
Ár:
249 990 Ft

Samsung Powerbot VR20H9050UW/GE robotporszívó

A robotporszívó-fejlesztés mindig tud meglepetést okozni. Ne hidd, hogy minden lehetséges formát, megoldást már kitaláltak. A Samsung például gondolt egyet, és szakított mindennel, amihez az eltelt egy évtizedben robotporszívó ügyben hozzászoktunk. Új generációs robotporszívóját POWERBot (új nevén Samsung SR20H9050U) néven mutatta be az európai közönségnek 2014 őszén.

Újratervezés történt minden tekintetben, melynek során a Samsung a tarsolyában lévő technológiák legjavát építette be az SR20H9050U robotporszívóba.

 •  Teljesen újragondolták a designt. Egy se nem kerek, se nem lapos robotot terveztek, aminek a formája inkább szögletesnek mondható. Egy biztos, minden megszokással szakítva teljesen új irányba indultak el a robottervezésben.
 • A hagyományos Samsung porszívókból ismert Cyclone erővel megnövelték a robot szívóteljesítményét, és így a jelenleg kapható legnagyobb szívóerejű robottal léptek piacra.
 • Szuper navigációs rendszerrel látták el, a robot kiválóan tájékozódik bármilyen környezetben.

Az eredmény? A POWERbot (SR20H9050U) - 2014 leginnovatívabb robotporszívója lett, amely a karácsonyi szezonban már Magyarországon is elkezdte hódítóútját a robotporszívók csúcskategóriás termékei között. 

Elképesztő szívóerő

A Samsung VR20H9050UW/GE kiemelkedő szívóteljesítménnyel rendelkezik. Az egyedülálló Digitális Inverter Technológia által több mint 60-szor erősebb szívóerő jön létre, mint a korábbi robotok esetében, így a robot sokkal nagyobb mennyiségű por és szemét feltakarítására képes. A megnövelt kefe nagyobb területet képes takarítani, és így nincs szükség oldalkefék használatára sem. Ezáltal kisebb az esélye arra, hogy a lakásban található vezetékek vagy szőnyegrojtok feltekeredjenek, és a robot elakadjon.

Cyclone Force - extrém szívóerő hosszútávon

Cyclone Force hosszútávon biztosítja ezt a szívóteljesítményt, mert erős centrifugális erőt hoz létre, ami a belső kamrán keresztül keringeti a porszemcséket. Majd a por és a szemét különválik a levegőtől és a külső kamrában gyűlik össze. Ennek eredményeképpen a kimenő levegőt tisztító szűrő tiszta marad, kevesebbszer tömődik el, és ami a legfontosabb, a szívóerő a tartály telítettségétől függetlenül állandó marad.

311 mm széles forgókefe – többet takarít kevesebb mozgással

A Samsung SR20H9050U-nak szélesebb a keféje, így nagyobb területet tud takarítani kevesebb mozgással. 311mm széles kefével látták el, ami közel 100mm-el nagyobb, mint a hagyományos 204mm széles kefe, és ezzel gyorsabb takarítási eredményt produkál.

 Full View Sensor™ - a teljes látószögű szenzor tökéletesen érzékeli és elkerüli az akadályokat

A Samsung VR20H9050UW/GE továbbfejlesztett FullView Sensor™ technológiával rendelkezik, ami tökéletesen lokalizálja még a nagyon szűk vagy kicsi akadályokat is teljes látószögben. Mivel így sokkal kevesebb a „vakpont”, a robot biztonságosan tud navigálni az teljes helyiségben. Intelligens módon kikerüli az akadályokat és azokat a területeket, ahova beszorulhat, mint például két székláb közötti nyílás. Egy szóval: nyugodtan engedd el a robotot akkor is, ha éppen nem vagy otthon.

Point Cleaning™ – jelölj ki egy pontot, és ott takaríts!

A Samsung VR20H9050UW/GE –hoz egy speciális Point Cleaning™ távirányító tartozik, ami lehetővé teszi, hogy a szennyezett területekhez irányítsd a robotot. Így nem kell megállítanod a porszívózást, nem kell felemelned és áthelyezned a robotot másik területre. Ehelyett csak jelöld ki a fénnyel a célpontot (egy kör középen egy ponttal), és a robot odafordul, hogy a kijelölt koszos területen takarítson. Sokkal egyszerűbben tudod így a robot irányítani, mintha jobbra-balra nyilakkal mozgatnád. Egyszerűen nagyszerű! 

Nagyobb kerekek - könnyebben veszik az akadályokat

A Samsung VR20H9050UW/GE-nak nemcsak a kerekeit növelték meg, hanem a robot testét is felemelték a padlószintjéhez viszonyítva 10mm-ről 15mm-re A kerekek átmérője 105mm lett, így a robot könnyedén átkel olyan akadályokon, mint a vezetékek, küszöbök. Nyugodtan hagyd dolgozni akkor is, ha nem vagy otthon. Nem kell aggódnod, hogy kedvenced fennakad munkavégzés közben.

Visionary Mapping™ Plus  rendszer - gyors, hatékony takarítás, amerre a szem ellát

A Samsung VR20H9050UW/GE a Visionary Mapping™ Plus rendszert használja, amelynek a lelke egy digitális kamera és nagyteljesítményű számítógépes chipek. Szisztematikus rendszerben takarít. A robot tökéletes térképet készít a lakásról, és ennek alapján választja ki a leghatékonyabb és leggyorsabb takarítási útvonalat.  Még a töltőállomást is megtalálja, ha lemerül az akkumulátora. Töltés után pedig ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta az előző takarítási ciklus során.

Nagyobb szívóerő – hangosabb robot?

A gyártó által megadott hivatalos adat szerint a robot zajszintje 76 dB, amit a nagy teljesítményű szívóerő ismeretében nem is meglepő. Ennek ellenére mi azt tapasztaltuk, hogy a robot zajszintje ennél alacsonyabb kb. 68-70 dB normál üzemmódban. Azonban lehetőségünk van a kisebb teljesítményű Silence üzemmód beállítására is, amikor a robot kimondottan halkan 59-61 dB zajszinttel működik.

Ezzel kapcsolatban ismeritek Robotguru álláspontját? „A robotporszívót nem kell hallgatni. Használd akkor, amikor nem vagy otthon!”

Intelligens otthonokra tervezve

A Samsung VR20H9050UW/GE kifinomult, elegáns megjelenésű és - a Samsungtól megszokott módon - könnyen beállítható kezelőfelületet használ.

Az átlátszó Cyclone force tartályban egyértelműen látható, hogy mennyi szemét gyűlt össze, mikor kell kiüríteni.

A Samsung VR20H9050UW/GE kétféle módon időzíthető. Beállítható, hogy a megadott időpontban egyszer elinduljon, de azt is megtudom adni, hogy minden nap melyik időpontban kezdje el a takarítást.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 378 x 135 x 362 mm
 • Súly: 4,98 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 76 dB
 • Akkumulátor típusa: LI-ion akkumulátor (3200 mAh, 21,6 V)
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 180 perc
 • Átlagos működési idő: 60 perc / 100 perc Silent üzemmódban
 • Programozható: igen, heti program
 • Szűrő típusa: Mosható HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,7 l
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  Point cleaning funckió
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  auto, spot, kézi, max, silent
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtual Guard (virtuális fal)
 • 1 db Samsung Powerbot SR20H9050U robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás és hálózati adapter
 • 1 db Li-ion akkumulátor (3200 mAh, 21,6 V)
 • 1 db távirányító
 • 1 db Virtual Guard™ – virtuális fal
 • 1 db tisztító kefe
 • 1 db tartalék szűrő
 • 1 db Magyar nyelvű felhasználói útmutató

•       innovatív csúcskategóriás megoldások

•       legerősebb szívóteljesítmény

•       gyors és hatékony takarítás

•       kiváló navigációs rendszer

Samsung Powerbot VR20H9050UW/GE robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: pkocsis2017.12.28. 18:48:00
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy kapható-e Önöknél a VR20H9050UW típusú Samsung robot porszívóhoz akku? Amennyiben igen, akkor kérdezném, hogy mennyibe kerülne? Segítségüket előre is köszönöm. Üdvüzlettel: Kocsis Péter

KEdves Kocsis Péter! Samsung akkumulátort a Samsung szakszervizekben tud csak beszerezni. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Robotporszívó0072017.11.20. 13:30:00
Tisztelt Címzett ! A Samsung Powerbot robotporszivónak állítólag létezik olyan típusa is amelynek orrészében a sarkok takarítása érdekében külön kefe található. Érdemes ezt a típust megvásárolni? Tényleg zajos ez a típus? Várom válaszát! Köszönettel: Szalóky Árpád

Kedves Szalóky Árpád! Oldalkefével rendelkező Powerbot nálunk nem volt forgalomban. Lehet, hogy a Powerbot hangja egy kicsit hangosabb, de ez mindig az erős szívóteljesítménnyel van összefüggésben.  Ha zavarja a hangja, akkor érdemes akkor használnia, amikor Ön nincs otthon. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Dombi Imre2017.10.28. 12:36:00
Az lenne akérdésem hogy 1-2 cm küszöbön át tudd menni a robot és a lépcsőt érzékeli e vagy leesik

Kedves Dombi Imre! A Samsung Powerbot VR20H9050UW/GE robotporszívó max. 1- 1,5 cm-es küszöbön megy át, a lépcsőt természetesen érzékeli. Üdv: Robotguru
felhasználó: Tünde2017.10.11. 13:47:00
Kedvs Robotguru! Közepesen hosszú szőrű kutyánk folyamatosan hulló szőrének napi takarítására keresek robotporszívót (kb. 55nm, néhány áltagos és pár kisebb hosszú szőrű szőnyeg, plusz parketta, linóleum és padlólap burkolatú lakásban - küszöb nincsen). Ajánlaná erre a célre a Samsung Powerbot VR20H9050UW/GE robotporszívót? Fontos lenne, hogy a szőnyegről is felszedje a szőrt, és a kefe takarítása ne vegyen igénybe napi sok percet a porszívó működése után. Vagy a fenti Samsungnál van alkalmasabb készülék hasonló árkategóriában? Köszönettel: Tünde

Kedves Tünde!

Erre a területre tökéletes választás ez a robotporszívó.  Többek között azért, mert ennek a robotporszívónak a legnagyobb a szívóteljesítménye és a legnagyobb főkeféje is, ezért nagyon jó minőségben tudja összeszedni a szennyeződéseket a különböző felületekről. A nagyon magas, hosszú szálú szőnyegekre viszont a robotok nem képesek felmenni, és takarítani, mert elakadhatnak a hosszú szálak miatt. Ha belefér az idejébe az info_kukac_robotguru.hu email címünkre küldhet fényképet a szőnyegekről, úgy pontosabban meg tudjuk mondeni, hogy tudja kezelni azokat vagy sem.  Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: beadgyo2017.09.20. 14:02:00
Kedves Robotguru! Samsung porszívót nézegetek Point Cleaning™ funkcióval, azt szeretném megkérdezni hogy a funkció csak takarítás közben érhető el vagy a dokkolón pihenő eszközt feléleszti és odamegy a kijelölt területre, kvázi seprű helyett is lehet használni? A másik kérdés hogy a gombot folyamatosan nyomva kell e tartani a pointer működéséhez és a porszívó irányításához? Köszönöm a válaszukat! Üdvözlettel:Ádám

Kedves beadgyo! 1. Igen, így lehet használni, ahogy leírta. 2. A pointer gombot folyamatosan lenyomva kell tartani a funkció működéséhez. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Cseh János2017.09.18. 15:54:00
A vásárolt robotporszívót nem kaptam meg számíthatok rá vagy vásároljak más cégtől? A rendelés száma: 5584/2017 Üdv. Cseh János

Kedves Cseh János! A csomagot a mai napon átadtuk a Sprinter Futárszolgálatnak, akik holnap szállítják ki. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Boross Gergő2017.05.15. 11:51:00
Tisztelt Szakértő! Főleg macskaszőr felszedésére szertnénk egy hepa szűrős, szisztematikusan takarító robotporszívót egy körülbelül 60nm-es területre. A problémánk az, hogy több helyen is olvastuk hogy a fekete szőnyegen nem ismerik ki magukat a gépek, nálunk pedig több helyen is van kissebb-nagyobb fekete szőnyeg. A lakásunk alsószintjén szeretnénk használni ahol nincs lépcső, küszöb ha ez esetleg fontos. Előre is Köszönöm a választ A Robotporszívó legyen Veletek :) Üdv: Gergő

Kedves Gergő!

A fekete szőnyeg probléma az infra leesésgátló szenzorok miatt van.

Ez szervizben kiiktatható, de ettől kezdve a robot nem vállal magáért felelősséget, ha olyan helyre teszitek - pl. galéria - ahonnan leeshet.

Azt javaslom, hogy küldjetek mailben elérhetőséget és a visszahívunk Benneteket a lehetőségekkel kapcsolatban.

Vagy a kisebb-nagyobb fekete szőnyegektől megváltok, s akkor nincs gond.

Azt is jó lenne tudni,hogy ezek a kisebb-nagyobb szőnyegek mekkorák és milyen az anyaguk.

Nem vagyok biztos benne, hogy az iRobot Roomba 886 jó választás, ha szisztematikus robotporszívót kerestek, mert a Roomba 886 nem szisztematikus ;-(

Ha iRobot-ban gondolkodtok,akkor iRobot Roomba 980 robotporszívó vagy iRobot Roomba 960 robotporszívó. A terület miatt elég a kisebb, a szőnyegek miatt lehet a nagyobb, bár akkora különbség nincsen.

Egyébként pedig bármelyik LG robotporszívószóba jöhet, https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=37  macska miatt inkább valamelyik PET-es és a Samsung robotporszívói is ajánlhatóak https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=22 .

A Robot legyen Veled! 

felhasználó: Nyemec2017.02.23. 12:33:00
Tisztelt Robotguru! Robot porszívó vásárlását tervezem és ehhez szeretnék segítséget kérni. Családi házról lenne szó, ami kb. 100 m2 alapterületű, egy nagy 36 m2 és több kisebb 6 helyiségből áll. A helyiségek között alu térelválasztó van, járólap, laminált parketta ill. kb. 1 cm magas szőnyeg. A terv az lenne, hogy a porszívó minden helyiséget bejárva takarítson, ne kelljen külön-külön indítani, lehetőleg előre programozott időpontban. Melyik termék lenne számunkra megfelelő? Segítségét előre is köszönöm!

Kedves Nyemec! A ház takarításána automatizálására a Neato Botvac robotporszívók, a Roomba 900-as sorozat minden modellje és Samsung Powerbot robotporszívók is alkalmasak ezen feltételek mellett.  Üdv: Robotguru
felhasználó: Sandi19822017.01.02. 23:50:00
Tisztelt Szaküzlet! Eddig kizárólag iRobot márkában gondolkodtam, de az Önök válaszait olvasva lehet, hogy rosszul tettem. Az igényem egy olyan robotporszívó, amely szobáról szobára jár (84nm-es ház 2szoba+nappali parketta burkolattal, amerikai konyha, vizes helyiségek hideg burkolattal), takarítás után visszatér a töltőjére, és esetleg még előre programozható is (opcionális). Azaz szinte teljesen önálló. Melyik típusokat ajánlanák? Köszönöm

Kedves Sandi1982! Igen, valóban, ha ezek az elvárásaid, akkor szisztematikus rendszerű robotporszívóban kellene gondolkodnod. Erre alkalmas az iRobot 900-as sorozata, az LG minden modellje, a Samsung Powerbot és a Neato BotvacD sorozat. Egy dolgot nem említettél, hogy a robot közlekedését nem akadályozzák--e magas küszöbök. Ha nem, akkor ezek a robotporszívók akár időzítve, akár manuális indítással bejárják az egész lakást. Üdv: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.