0
Értékelés:
 
Ár:
199 990 Ft
Kifutott Samsung PowerBot VR20M707HWS/GE robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Samsung PowerBot VR20M707HWS/GE robotporszívó

A Samsung Electronics 2017 elején jelentette be, hogy az évek óta népszerű, szisztematikus rendszerű POWERbot robotporszívóit idén a VR7000-es sorozattal bővíti.


Alacsony robotporszívó brutális szívóteljesítménnyel

Amikor megkérdezték a robotporszívó vásárlás előtt állókat, mit tartanak a legfontosabb szempontnak a választás során, ezt válaszolták:

1: A robotporszívó a nehezen elérhető helyeken is takarítson.
2: A robotporszívó olyan szívóteljesítménnyel rendelkezzen, hogy minimálisra lehessen csökkenteni a kézi porszívózások számát a lakásban.

A letisztult formájú új Samsung robotporszívók teljesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Nagy örömünkre megmaradt Samsung POWERbot robotporszívók kiemelkedő szívóteljesítménye, de külsejüket tekintve jelentős átalakuláson estek át.

Az új robotporszívók mindössze 9,7 cm magasak, ami azt jelenti, hogy 28% -kal alacsonyabbak lettek, mint a korábbi robosztus POWERbot modellek. Mindenhova beférnek, ahova kell.


Ha egy elfoglalt család új családtaggal bővül

A POWERbot™ VR7000 robotporszívó megfelel egy elfoglalt család minden elvárásának. Önállóan kiporszívóz, kiváló a szívóereje, időzíthető és rövid idő alatt egyszerűen karbantartható. Csak el kell indítani manuálisan vagy előreprogramozottan, és hagyni, hadd tegye a dolgát.

A navigációs képessége és szenzorai a biztosíték arra, hogy ez a robotporszívó megállja a helyét nagyobb (akár 100-150 m2-es) összetett alaprajzú lakásokban is. Igazi segítség elfoglalt emberek otthonában.

 

Wi-Fi kapcsolat
Távolról irányíthatod Samsung robotporszívód az okostelefonodon keresztül a Smart Home vagy a Smart Things alkalmazással, vagy a hangvezérléssel az Amazon Alexa * segítségével.

* Az Alexa használatához vezeték nélküli hálózat, valamint a Samsung Smart Home és Smart Things App telepítésére van szükség. A Samsung Smart Home és a Smart Things alkalmazás támogatja az Android OS 4.0 (ICS) vagy újabb verzióját, amely a Samsung okostelefonokhoz (Galaxy S és Galaxy Note sorozat) lett optimalizálva. Ez az alkalmazás támogatja az iPhone iOS 7 vagy újabb verzióját is. Smart Home App elérhető az App Store és a Play Áruházban. Az Amazon Alexa külön kapható.

 

 

Mosható HEPA szűrő
A Samsung egyedülálló megoldása, hogy a PowerBOT 7000-es robotporszívó család minden tagja mosható HEPA szűrővel rendelkezik. A kiváló szűrési minőségen túl ez azért is fontos, mert a mosható szűrő egyszerű és költséghatékony karbantartást tesz lehetővé.

 


Telis-tele hasznos tudással

1. Intelligens tájékozódás nagy és több helyiségből álló lakásokban
Mielőtt a Samsung Powerbot VR7000 nekilát a munkának, scanneli a körülötte lévő teret, és elraktározza a számára fontos információkat lakásunkról. Mivel integrált digitális kamerát és szenzorokat használ (ezt nevezik Visionary Mapping™ Plus és FullView Sensor™ 2.0 rendszernek) tökéletesen látja lakásunk teljes térképét. Felismeri a helyiség alakját, és az elraktározott adatok alapján a legoptimálisabb takarítási útvonalat fogja bejárni.

2. Szuperszenzitív szenzorok
A Samsung VR7000 szenzorai rendkívül érzékenyek, a robotporszívó akadályokat a 10 milliméter magasságtól felismeri és megbízhatóan kikerüli.

 

3. Intelligens szívóerő szabályozás
A takarítási felület jellemzői is befolyásolják a robotporszívó működését. A lítium-ion akkumulátorral működő robotporszívó változtatja szívóteljesítményét a különböző típusú padlófelületeken (parketta, szőnyeg, kerámiaburkolat stb.), hogy mindenütt a legkiválóbb takarítási minőséget érje el.

4. Öntisztító kefe – ilyen még nem volt
A Samsung Powerbot VR7000 keféje nem csupán extra széles, de öntisztító is. Egyrészt a durva szennyeződéseket a spirális kefe a középpont felé tereli, és így a szemét biztosan bekerül a portartályba. Továbbá a hajszálak és állatszőr feltekeredését a kefe lapátjai apró késekként akadályozzák meg. Ez a megoldás egyedülálló a robotporszívók között, ezért a Powerbot VR7000 jóval kevesebb karbantartást igényel.

5. Remek ötlet a sarok- és szegélytakarításban
A robotporszívók számára az egyik legnagyobb nehézség a sarkok és szegélyek takarítása. Pedig szemmel is látható, hogy ott gyűlik össze leginkább a por. A Samsung ezt a problémát már a korábbi POWERbot sorozatban is az extra széles kefével oldotta meg.

Powerbot VR7000 –nek is különösen széles, majdnem 29 cm-es főkeféje van, amivel ráadásul 1,3 cm-re meg tudja közelíteni a falakat. Újdonság, hogy ezen a kiváló szívóteljesítményen is tudtak javítani: egy speciális kinyúló gumisínt építettek be a robotba, ami kimondottan a saroktakarítás esetén jelenik meg. A gumisín a port, szemetet a robot irányába tereli, és ezzel az utolsó porszem sem menekülhet előle.

 

Látványos bemutató videó amit érdemes megnézned!

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 348 x 340 x 97 mm
 • Súly: 4,3 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 77/74/71 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 21,6V 3600 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 160 perc
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Szűrő típusa: mosható HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  előreugró saroktakarító gumisín WiFi kapcsolat és applikáció
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, ismétlés, kézi
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtual Guard (virtuális fal) (opció)

1 db Samsung PowerBot VR20M707HUS/GE robotporszívó

1 db automata töltőállomás

1 db Virtual Guard (virtuális kerítés) 

1 db távirányító (hozzátartozó szükséges elemekkel)

magyar nyelvű jóhasználati útmutató

Samsung PowerBot VR20M707HWS/GE robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Joe2019.05.04. 17:06:00
Üdvözlöm ! Szeretném lecserélni a Xiaomi Vacum cleaner 1-es porszívónkat. Két modellt néztem ki Önöknél ami tetszene: Neato D6 illetve Samsung SR20M707HWS Szempont: -100nm-es 1 szintes küszöb nélküli lakás takarítás 1 töltéssel -Költözés esetén esetleg nagyobb területtel is megbírkozzon -Sötét szürke színű shaggy szőnyeg kb 20 nm (Xiaominak sajnos gondot okoz érzékelőket leragasztva is, ezen kivül meg voltunk elégedve a teljesítményével, tudásával) - Telefonos aplikáción keresztüli vezérlés távolról is ,nyomonkövetés , hibaüzenet-elakadás jelzés aplikációra ( ha jól informálódtam, a samsung programjában nem lehet virtuális falakat húzni a neatonal viszont igen !? Kérdésem az volna, Önök szerint melyik lenne a jobb választás ?

Üdv

Több szempontból is a Neato D6-os robotporszívót ajánlom. A sötét színű felület kevésbé jelent neki gondot hogy felmenjen rá. Az egy feltöltéssel való terület bejárása is nagyobb mint a Samsung robotporszívóé, viszont turbo módban nem biztos, hogy a 100 négyzetmétert egy feltöltéssel ki tudja takarítani, megközelítőleg 80 a négyzetméter az amit biztosan be tud járni, valószínű, hogy egy töltési ciklussal számolni kell. A No-Go vonalat a két készülék közül csak a Neato tudja.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Éva2019.01.12. 17:00:00
Samsung PowerBot VR20M707HWS/GE robotporszívót néztem ki megvásárlásra. 2 szintes a lakásunk, hogy tudom mindkét szinten használni?

Kedves Éva

Több szintet is tud kezelni a robot. Fontos lenne, hogy mekkora szintenként a takarítandó terület? Ugyanis ha a robot az adott szintet nem tudja egy feltöltéssel elvégezni, a készülék dokkolóját is vinni kell az aktuális helyre.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: csaszi2018.11.23. 00:31:00
Üdvözlöm! 130 négyzetméteres házunkba szeretnénk robotporszívót venni. Küszöb nincs,szőnyeg is minimális (van egy hosszúszálú,de azzal talán egyik sem boldogul), illetve egy kinti- benti cica van még. A Samsung VR20M707HWS/GE készüléket néztük ki,de arról nem találunk információt,hogy ez a robot,ha működés közben lemerül, feltöltés után hol folytatja a munkát. Megjegyzi hogy hol tartott? Vagy melyik robotot ajánlják még ilyen paraméterekkel rendelkező házba? Az LG VR9627PG is szimpatikus. De tartunk tőle,hogy gyenge a szívóteljesítménye. Igazunk lehet? Köszönjük a válaszokat és az ajánlásokat! Császi Imre

Kedves Csaszi Imre! 

A cica miatt inkább a Samsung mellett tenném le a voksot, a szívóerő nagyon fontos ilyen esetben. A Samsung PowerBot VR20M707HWS/GE automatikusan feltölti magát, és az előző takarítás befejezésének helyén folytatja a porszívózást, ha nem fejezte be az egészet.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: vasferenc2018.05.28. 15:32:00
Üdvözlöm! Két szintes lakásba keresek robotporszívót. A nappaliban van egy vastagabb szőnyeg. Előnyös, ha feltörlés funkcióval rendelkezik és wifi kapcsolaton keresztül is irányítható a gép... Mit javasol? Köszönettel :Vas Ferenc

Üdvözlöm

Ezeknek a paramétereknek a következő robotok felelnek meg, amik egyben kitűnő takarítási minőséggel is rendelkeznek:

LG VR 9627PG,és LG VR9647PS, ez a két modell rendelkezik Wifi kapcsolattal, illetve szárazon is fel tudnak törölni.

Egy másik modellt is tudunk ajánlani,a Roborock 2 robotporszívót. Rendelkezik Wifi kapcsolattal, és tud szárazon és vizesen is feltörölni.

A vsatagabb szőnyeg pontos szálmagasságát jó lenne tudnunk de általában 1,5 cm szálmagasságig kezelik a robotok a szőnyegeket.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szilárd2018.05.21. 15:22:00
Kedves Robotguru, 200 m2-es több szobás lakáshoz mit ajánlanának?

Kedves Szilárd

Ekkora területű lakás takarításához mindenképp szisztematikusan működő robotporszívót ajánlunk mint az iRobot egyes modelljei, Neato, Samsung,LG, Xiaomi, és Electrolux robotporszívók. Mivel a kínálat nagy, saját személyére szabva tud választani, hogy milyen plusz funkciókat szeretne a robotban. Többek közt fontos-e Önnek az időzíthetőség, feltörlési, felmosási funkció, van-e a házban kisállat, szükséges-e távoli elérés? Ezeket pontosítva tudunk akár több robotot is ajánlani.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Balázs2018.04.14. 17:22:00
Az opcionális virtusla guard mit jelent? Külön kell rendelni hozzá? Mennyibe kerül?

Kedves Balázs!

Az opcionális annyit jelent, hogy a robot képes kezelni ezt a kiegészítőt, viszont nincs benne alapból a dobozában.

Samsung robotporszívóhoz csak a Samsung márkaszervizen keresztül lehet kopó alkatrészeket és kiegészítőket vásárolni.

Pontos árat ezért sajnos nem tudok mondani. 

Címük:

Oktogon Szerviz Kft.

1066 Budapest, Aradi utca 2.

Telefon: +36/1 312 4220

ÜDvözlettel. Robotguru

 

felhasználó: Szeszler Dávid2018.04.01. 01:00:00
Kedves Ildikó! Kérdésem: robotporszívó vásárlást tervezek. 127 m2, sok szőnyeg (egyik másik vékonyabb, fel tud gyűrődni), 3 gyermek. A lakás gyorsan porosodik, alapvetően a két takarítás közötti lerakódott port stb. szeretném minimálisra csökkenteni. Kisállat nincs, hosszúhajú lány van! Sok a parketta, néhol kő, és sok a bonyolult széklábakkal teli hely a lakásban, tehát lesz mit kerülgetnie. :) Őszintén a Xiaomi Roborock S50 és a Samsung R7070 közt vacillálok, Teszteket próbáltam keresni az először említett két gép összehasonlítására, de nem nagyon találtam még. 3 fontos kérdésem van. 1. Melyik az okosabb? A Samsung képes e arra, amire a Xiaomi, hogy megjegyzi milyen a lakás és utána ehhez optimalizáltan takarít ki, vagy mindig újra tanul? 2. Valószínűleg melyik takarítana nálam alaposabban. Melyik takarít alapból jobban? 3. Kezelhetőség szempontjából melyiket tartja jobbnak? Tényleg arra szeretném használni, hogy megkönnyítse az életünket (nem vágyom rá, hogy állandóan vele kelljen foglalkozni, hogy itt akadt el, ott gyűrte fel a szőnyeget stb) Válaszát megköszönve, Üdvözlettel, Dávid

Kedves Dávid!

 A kiszemelt robotok közül az Ön esetében mind a kettőnek van előnye és hátránya.

A Roborock előnye, hogy nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkezik, viszont az alsó főkefe kicsivel több gondozást fog igényelni.

Ezzel szemben a Samsung öntisztító főkeféje gondozásmentesebb. Mind a két robot takarítási minősége hasonló, ebben nincs szemmel látható különbség.

Kérdéseire a válasz:

1. Mind a két robot okos, csak más tájékozódási képességgel rendelkeznek.

2. Xiaomi nem jegyzi meg a lakást, hanem a pillanatnyi feltérképezéskor tervezi meg a legoptimálisabb útvonalat

3. Kezelhetőségben nagyon hasonló a két robot, mind a két modellben van Wi-Fi modul, így távolról is kapcsolatban tud maradni a készülékkel.

Bármelyik robot mellett dönt, nem fog csalódni, navigációban és takarítási minőségen ezek a modellek hasonló teljesítményt nyújtanak.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kovács László2018.03.17. 17:20:00
Kedves Ildikó! Samsung VR20M707HWS/ GE porszívóhoz keresek szűrő betét. Üdvözlettel:László

Kedves László! Samsung szűrőbetétet csak a Samsung szakszervizekben tud beszerezni. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Dabasi Anna2018.01.17. 12:40:00
Kedves Ildikó! Szeretném megkérdezni, hogy a Samsung VR20M707HWS/GE porszívót a Récsei Centerben meg lehet-e vásárolni. Köszönöm Anna

Kedves Anna! Igen, van belőle raktáron, meg tudja vásárolni. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Fekete-Márton Zsuzsanna2018.01.04. 12:22:00
Kedves Ildikó! Érdeklődnék, hogy a fenti Samsung VR20M707HWS/GE porszívó esetén az okostelefonos aplikáció pontosan mire szolgál? Köszönettel Zsuzsa

Kedves Fekete-Márton Zsuzsanna!

A robotporszívó is kapcsolódik a Samsung SmartHome applikációjához.

Távirányítóként is működik, valamint a beállításokat távoli kapcsolaton keresztül is tudja módosítani.

Üdvölettel: Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.