0
Értékelés:
 
Ár:
179 990 Ft
Kifutott Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó

A Samsung Electronics az évek óta népszerű, szisztematikus rendszerű POWERbot robotporszívóit a VR7000-es sorozattal bővíti.


Alacsony robotporszívó brutális szívóteljesítménnyel

Amikor megkérdezték a robotporszívó vásárlás előtt állókat, mit tartanak a legfontosabb szempontnak a választás során, ezt válaszolták:

1: A robotporszívó a nehezen elérhető helyeken is takarítson.
2: A robotporszívó olyan szívóteljesítménnyel rendelkezzen, hogy minimálisra lehessen csökkenteni a kézi porszívózások számát a lakásban.

A letisztult formájú új Samsung robotporszívók teljesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Nagy örömünkre megmaradt Samsung POWERbot robotporszívók kiemelkedő szívóteljesítménye, de külsejüket tekintve jelentős átalakuláson estek át.

Az új robotporszívók mindössze 9,7 cm magasak, ami azt jelenti, hogy 28% -kal alacsonyabbak lettek, mint a korábbi robosztus POWERbot modellek. Mindenhova beférnek, ahova kell.


Ha egy elfoglalt család új családtaggal bővül

A POWERbot™ VR7000 robotporszívó megfelel egy elfoglalt család minden elvárásának. Önállóan kiporszívóz, kiváló a szívóereje, időzíthető és rövid idő alatt egyszerűen karbantartható. Csak el kell indítani manuálisan vagy előreprogramozottan, és hagyni, hadd tegye a dolgát.

A navigációs képessége és szenzorai a biztosíték arra, hogy ez a robotporszívó megállja a helyét nagyobb (akár 100-150 m2-es) összetett alaprajzú lakásokban is. Igazi segítség elfoglalt emberek otthonában.

Mosható HEPA szűrő
A Samsung egyedülálló megoldása, hogy a PowerBOT 7000-es robotporszívó család minden tagja mosható HEPA szűrővel rendelkezik. A kiváló szűrési minőségen túl ez azért is fontos, mert a mosható szűrő egyszerű és költséghatékony karbantartást tesz lehetővé.

 


Telis-tele hasznos tudással

1. Intelligens tájékozódás nagy és több helyiségből álló lakásokban
Mielőtt a Samsung Powerbot VR7000 nekilát a munkának, scanneli a körülötte lévő teret, és elraktározza a számára fontos információkat lakásunkról. Mivel integrált digitális kamerát és szenzorokat használ (ezt nevezik Visionary Mapping™ Plus és FullView Sensor™ 2.0 rendszernek) tökéletesen látja lakásunk teljes térképét. Felismeri a helyiség alakját, és az elraktározott adatok alapján a legoptimálisabb takarítási útvonalat fogja bejárni.

2. Szuperszenzitív szenzorok
A Samsung VR7000 szenzorai rendkívül érzékenyek, a robotporszívó akadályokat a 10 milliméter magasságtól felismeri és megbízhatóan kikerüli.

 

3. Intelligens szívóerő szabályozás
A takarítási felület jellemzői is befolyásolják a robotporszívó működését. A lítium-ion akkumulátorral működő robotporszívó változtatja szívóteljesítményét a különböző típusú padlófelületeken (parketta, szőnyeg, kerámiaburkolat stb.), hogy mindenütt a legkiválóbb takarítási minőséget érje el.

4. Öntisztító kefe – ilyen még nem volt
A Samsung Powerbot VR7000 keféje nem csupán extra széles, de öntisztító is. Egyrészt a durva szennyeződéseket a spirális kefe a középpont felé tereli, és így a szemét biztosan bekerül a portartályba. Továbbá a hajszálak és állatszőr feltekeredését a kefe lapátjai apró késekként akadályozzák meg. Ez a megoldás egyedülálló a robotporszívók között, ezért a Powerbot VR7000 jóval kevesebb karbantartást igényel.

5. Remek ötlet a sarok- és szegélytakarításban
A robotporszívók számára az egyik legnagyobb nehézség a sarkok és szegélyek takarítása. Pedig szemmel is látható, hogy ott gyűlik össze leginkább a por. A Samsung ezt a problémát már a korábbi POWERbot sorozatban is az extra széles kefével oldotta meg.

Powerbot VR7000 –nek is különösen széles, majdnem 29 cm-es főkeféje van, amivel ráadásul 1,3 cm-re meg tudja közelíteni a falakat. Újdonság, hogy ezen a kiváló szívóteljesítményen is tudtak javítani: egy speciális kinyúló gumisínt építettek be a robotba, ami kimondottan a saroktakarítás esetén jelenik meg. A gumisín a port, szemetet a robot irányába tereli, és ezzel az utolsó porszem sem menekülhet előle.

 

Látványos bemutató videó amit érdemes megnézned!

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 348 x 340 x 97 mm
 • Súly: 4,3 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 77/74/71 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 21,6V 3600 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 160 perc
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Szűrő típusa: mosható HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  előreugró saroktakarító gumisín
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, ismétlés, kézi
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtual Guard (virtuális fal) (opció)

1 db Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó

1 db automata töltőállomás hálózati adapterrel

1 db távirányító (hozzátartozó szükséges elemekkel)

magyar nyelvű használati útmutató

Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Kugler György2019.01.10. 15:55:00
Ma éekezet meg a vr20 m 707hws ge Samsung robot porszívó .gyárilag az aukumlátor benne van a gépben???

Kedves Kugler György!

Természetesen, az akkumulátor benne van a készülékben.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Xena2018.11.14. 09:05:00
43 nm lakasom sok kis helysegbol all. Van 2 kutyam. Nem tudom melyik porszivot valasszam. De jo lenne valami eros es szurocsere nelkuli. Ha van ilyen. Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó Èn erre gondoltam de lehet ez nekem tul nagy lenne,vagy felesleges ilyen drága? Köszönöm előre is a segitseget. Üdv.

Kedves Xena

A Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE is kitűnő hatásfokkal elvégzi ezt a feladatot.Ennek a robotnak az előnye, hogy a főkeféje szinte gondozásmentes. Ami még kibővítheti a választékot, azok az LG robotporszívói. A két legdrágább modellben tartozékként benne van a kisállatos főkefe, de opcionálisan megvásárolható, és azokhoz az LG robotporszívókhoz is használható amihkez nem jár.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tóth Zoltán2018.09.05. 16:45:00
VR20M705HUS/GE 1. Árulnak-e pótalkatrészt: kefe, HEPA szürő, gumilap. Ha nem árulnak, hol kapható? 2. Jól látom-e hogy nincs wifi kapcsolat 3. Megjegyzi-e egyszer a lakást és onnan már ismeri, vagy mindig ujra kell térképeznie?

Üdvözlöm Zoltán

1. Samsung robotporszívó alkatrészt a következő helyről tud vásárolni: 1066 Budapest Teréz krt 24 Oktogon szerviz Kft.

2.Ez a modell nem létezik Wi-Fi kapcsolattal.

3.A robot folyamatosan használja a felső kameráját.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: János2018.08.23. 08:37:00
Alkatrest hol lehet vasarolni pl szuro kefe pogyujto stb

Üdvözlöm János

Samsung robotporszívójához a kopóalkatrészeket a következő helyen tudja megvásárolni: Oktogon szerviz Budapest Teréz krt 24.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Feke Zsolt2018.06.11. 19:54:00
Az egy centis szœnyegre ifelmegy ez a gép?

Üdvözlöm Zsolt

Igen, saját tapasztalataink szerint ez a robotporszívó felmegy az 1 centis szőnyegre.

felhasználó: DALI CSILLA2018.06.09. 09:19:00
Tisztelt Robotguru! Kérdésem az lenne, hogy müködés közben láthatnám-e a robotporszívót, esetleg egy bemutatotermük van -e. Hagyományos hoszuszálú szőnyeget kiporszivoz e rendesen, a patkettárol felmászik e rá? Ezt élőben szeretnénk megnézni, illetve székek lábai alatt elközlekedik e a porszivo? elmennénk megnézni, mielőtt megvesszük. Köszönöm Dali Csilla

Kedves Csilla

Ennek a típusnak nagyon jó takarítási képességei vannak, megfelelően felporszívóz a parkettáról is. Több modell is megtekinthető, kipróbálható üzletünkben, köztük a Samsung robotporszívó is.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gyöpös Gábor2018.05.17. 10:16:00
Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni, hogy a töltöt le kell e kapcsolni a hálozatról ha 2-3 napig nem használjuk a gépet vagy mindig be kell legyen dugva a töltő?

Üdvözlöm

Nem kell lekapcsolni a dokkolót a hálózatról ha 2-3 napig, vagy akár huzamosabb ideig sem használja a robotot. Nyugodtan maradhat a dokkolón, sőt a robotporszívó akkumulátora élettartamát ezzel meg is hosszabbítja.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: ritus.angyal@gmail.com2018.05.03. 19:07:00
Alkalmas felmosásra is?

Kedves ritus.angyal! Nem, ez a robot nem képes felmosni. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Márta2018.03.11. 23:21:00
Kedves Ildikó! 95 nm-es egyszintes házba, két kutya mellé melyik gépet ajánlaná? Van néhány szőnyeg is letéve, de küszöb és szintkülönbség nincs sehol, viszont sok kutyaszőr és sár van. Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Márta! 

Két robotporszívót ajánlanék: 

1. A kutyák miatt az LG HomBot Pet care modellt javaslom, ami szépen be tudná járni a területet. A szőnyegeket is takarítja. 

2.  A másik készülék, amit ajánlanák Xiaomi  robotporszívója. 

Bármelyik készülékre esik a váalsztása, a portartály ürítésére oda kell figyelni minden takarítás után.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: fonagyzitacsurine@gmail.com2018.02.15. 19:19:00
Egy 54m2- es lakásban hogy boldogul a roblotporszívó,sok ajtó van.A konyhai burkolatot takarítja? Érzékeny a szinekre,hogy a feketét kikerüli? Átlagosan milyen magasak?

Kedves Csuriné FóEkkora alapterületre random működésű robotot érdemes választani. A konyhát is takarítja. A matt fekete színű burkolatokon, szsőnyegeken nem tud takarítani. Átlagosan 10 cm magasak, de vannak ennél alacsonyabb robotok is pl. Hoover. Üdvözletttel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.