0
Értékelés:
 
Ár:
209 900 Ft
Kifutott Samsung PowerBot Wi-Fi VR20J9040WG robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Samsung PowerBot Wi-Fi VR20J9040WG robotporszívó

Vezéreld a robotporszívót az okostelefonodról!

A Wi-Fi Control a Samsung Smart Home okostelefonos applikáció segítségével lehetővé teszi, hogy távolról is vezéreld a POWERbot Essential VR20J9040WG robotporszívót. Egy érintéssel elindíthatod és leállíthatod robotodat, valamint előre be tudod programozni, hogy távollétedben mikor induljon el a takarítás.

10-szer nagyobb szívóerő*
A Samsung POWERbot Essential Wi-Fi kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően szőnyegek és más nehezen tisztítható padlófelületek takarítására is tökéletesen alkalmas. extra szívóerejével a szőnyegszálak között megbúvó port is eltávolítja.*A Samsung POWERbot Essential Wi-Fi és a Samsung hagyományos VR10F71UCAC készüléke között végzett belső teszt alapján.

A szűrő nem tömődik el többé
A Samsung egyedülálló technológiája, a CycloneForce garantálja hosszan tartó, kiemelkedő szívóerőt. A Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG olyan centrifugális erőt hoz létre, amely a port és szennyeződéseket a levegőből a külső kamrába juttatja. Ezzel tisztán tartja a robotporszívó szűrőjét, egyben csökkenti az eltömődés esélyét.

Hatékony takarítás  - gyorsan
A korábbi modellekből már jól ismert Visionary Mapping™ Plus rendszerrel a Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG képes arra, hogy nem csak gyorsan, de a lehető legoptimálisabb útvonalon járja be a takarítási területet. A POWERbot Essential Wi-Fi érzékelőivel és beépített digitális kamerájával feltérképezi otthonodat, és kiszámítja a leghatékonyabb takarítási útvonalat.

Samsung Powerbot Wifi

Széles kefe - hatékony takarítás
A Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG extra széles keféje nagyobb terület takarítását gyorsabban végzi el, mint más robotok. A kefe szélessége 311 mm, ez kb 10 cm-el szélesebb egy átlagos robotporsízvó keféjénéll. Ez a Samsung POWERbot Essential hatékonyságána az egyik titka.

Samsung Powerbot Essential Wifi

Easy Pass™ - akadálytalanul futó kerekek
Az Easy Pass™ kerekek könnyen leküzdik  az akadályokat, így a Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG robotporszívót nyugodtan hagyhatod dolgozni akkor is, ha nem vagy otthon. A POWERbot nagy, 105 mm átmérőjű kerekekkel rendelkezik. A robot házának padlótól mért magasságát is 10 mm-ről 15 mm-re emelték, így minimálisra csökkent az elakadás esélye.

Takarítás úgy, ahogy akarod

Többféle takarítási mód közül választhatod ki a különböző helyzeteknek leginkább megfelelőt. A Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG robotporszívó kétféle szívásvezérlő funkcióval, háromféle takarítási és két időzítő móddal rendelkezik.

Samsung Powerbot

Dokkol, tölt és folytatja a takarítást

Mielőtt a Samsung POWERbot Essential VR20J9040WGrobotporszívó akkumulátora teljesen lemerülne, automatikusan visszatér a dokkolóállomására, hogy újra feltöltse magát. Amikor a töltés befejeződött, visszatér arra a pontra, ahol a takarítást befejezte, és onnan folytatja a takarítást.

Samsung Powerbot

 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 378 x 135 x 362 mm
 • Súly: 4,3 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 76 dB/ 69dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 1900 mAh, 21,6V
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 160 perc
 • Átlagos működési idő: 30 perc / 60 perc Silent üzemmódban
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: Mosható HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,7 l
 • Maximális takarítási terület: 120 m2
 • Extra funkció:
  Wifi kapcsolat Okostelefonos applikáció
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  auto, spot, kézi, max, silent
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtual Guard (virtuális fal) (opció)
 • 1 db Samsung VR20J9040WG robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás és hálózati adapter
 • 1 db Li-ion akkumulátor (21,6 V)
 • 1 db távirányító
 • 1 db tisztító kefe
 • 1 db tartalék szűrő (opció)
 • 1 db Magyar nyelvű felhasználói útmutató
 • kiemelkedő szívóteljesítmény
 • gyors és hatékony takarítás
 • kiváló navigációs rendszer
 • okostelefonos applikáció
 • Wifi kapcsolat

 

Samsung PowerBot Wi-Fi VR20J9040WG robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: László Józsefné2018.06.29. 17:54:00
nagyon szeretnék egy robot porszívót! hogy tudom meg ha véletlen nyernék?

Kedves Józsefné

Amennyiben Ön nyer értesíteni fogjuk.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: csillus2018.02.05. 12:56:00
Kedves Robotguru! Lassan fél éve használjuk a porszívót, a teljesítményével teljesen megelégedve. Azonban egy problémám van, az, hogy nagyon sötét parketta van az egész lakásban, és rendszeresen úgy érzékeli a porszívó, hogy le akar esni, így egy hatalmas rántással megáll, és más irányba próbálkozik. Előbb-utóbb azért más irányból, újra visszatér a területre, és megcsinálja, de nem tudom mennyire árt a készüléknek ez a hirtelen rángatása. Nem lehet kikapcsolni a mélységérzékelőt? Vagy letakarni? Próbálkoztam az alul levő szenzorok leragasztásával, de nem jöttem rá, melyik érzékeli a mélységet. Köszönettel, Csilla

Szia Csillus!

Kérlek az alábbi telefonszámon +36 1 445 1123 vedfel a kapcsolatot a szervizzel és megtudjátok beszélni, hogy milyen lehetőségeid vannak ennek a feladatnak a megoldásához.

Vannak robotok amelyeknél kilehet kapcsolni a mélységérzékelőt és vannak amelyeknél elegendő leragasztani.

Üdvözlettel,

Robotguru

felhasználó: Leona2017.10.30. 13:31:00
Kedves RobotGuru! Pár hónapja rendeltünk tőletek egy Samsung Wifis robotporzsívót (címben megjelölt típus), azonban valamiért nem tudom hozzáadni az applikációhoz (IOS). Két dolog miatt akadtam el. 1. Eszköz hitelesítése lépésnél azt kéri, hogy a távirányítón nyomjam meg az \\\"újratöltés\\\" gombot, de semmilyen nyelven nem szerepel rajta ilyen. 2. Innen az app sem enged tovább lépni, gondolom a porszívóra vár... Nem igazán találtam hasonló problémát egyik fórumon sem, így kíváncsi vagyok, hogy csak nálam jelentkezik-e a probléma. Ha több infóra van szükségetek, tudom külden screenshotokat minden lépésről. Amúgy a Samsung ügyfélszolgálat nem tudott segíteni, nem is értik mi a baj. Várom a segítségeteket, ti vagytok az egyetlen reményem. Köszönettel: Leona

Kedves LEona! A távirányítón az időzítést kell 5-10 másodpercig nyomva tartani, ha a robot párosítás üzemmódba kapcsolt akkor a kijelzőjén ezt jelezni fogja, ekkor lehet az applikációval folytatni a párosítást. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Orsi2017.10.02. 11:56:00
Üdvözlöm! Már egy ideje nézegetem a robotporszívökat és olyan kérdésem lenne, hogy adott egy nagy alapterületű ház, az nyilvánvaló számomra, hogy egyben nem tudja a porszívó takarítani, mert lépcső és küszöb is van \\\"akadályként\\\", viszont az még érdekelne, hogy pl rámpán fel tud-e menni a robot két helység között? Köszönöm!

Kedves Orsi! Ha nem túl meredek a rámpa, akkor igen, fel tud menni és le is tud jönni rajta a robotporszívó. Üdv: Robotguru
felhasználó: ATA2017.09.13. 21:52:00
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy ha lemerül takarítás közben és még nem fejezte be a munkát, akkor mi történik? Kösz

Kedves ATA! Visszamegy a töltőállomásra és automatikusan feltölti magát. Majd visszatér oda, ahol abbahygta a munkát és befejezi a takarítást. Üdv: Robotguru
felhasználó: Boross Gergő2017.05.15. 11:51:00
Tisztelt Szakértő! Főleg macskaszőr felszedésére szertnénk egy hepa szűrős, szisztematikusan takarító robotporszívót egy körülbelül 60nm-es területre. A problémánk az, hogy több helyen is olvastuk hogy a fekete szőnyegen nem ismerik ki magukat a gépek, nálunk pedig több helyen is van kissebb-nagyobb fekete szőnyeg. A lakásunk alsószintjén szeretnénk használni ahol nincs lépcső, küszöb ha ez esetleg fontos. Előre is Köszönöm a választ A Robotporszívó legyen Veletek :) Üdv: Gergő

Kedves Gergő!

A fekete szőnyeg probléma az infra leesésgátló szenzorok miatt van.

Ez szervizben kiiktatható, de ettől kezdve a robot nem vállal magáért felelősséget, ha olyan helyre teszitek - pl. galéria - ahonnan leeshet.

Azt javaslom, hogy küldjetek mailben elérhetőséget és a visszahívunk Benneteket a lehetőségekkel kapcsolatban.

Vagy a kisebb-nagyobb fekete szőnyegektől megváltok, s akkor nincs gond.

Azt is jó lenne tudni,hogy ezek a kisebb-nagyobb szőnyegek mekkorák és milyen az anyaguk.

Nem vagyok biztos benne, hogy az iRobot Roomba 886 jó választás, ha szisztematikus robotporszívót kerestek, mert a Roomba 886 nem szisztematikus ;-(

Ha iRobot-ban gondolkodtok,akkor iRobot Roomba 980 robotporszívó vagy iRobot Roomba 960 robotporszívó. A terület miatt elég a kisebb, a szőnyegek miatt lehet a nagyobb, bár akkora különbség nincsen.

Egyébként pedig bármelyik LG robotporszívószóba jöhet, https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=37  macska miatt inkább valamelyik PET-es és a Samsung robotporszívói is ajánlhatóak https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=22 .

A Robot legyen Veled! 

felhasználó: Nyemec2017.02.23. 12:33:00
Tisztelt Robotguru! Robot porszívó vásárlását tervezem és ehhez szeretnék segítséget kérni. Családi házról lenne szó, ami kb. 100 m2 alapterületű, egy nagy 36 m2 és több kisebb 6 helyiségből áll. A helyiségek között alu térelválasztó van, járólap, laminált parketta ill. kb. 1 cm magas szőnyeg. A terv az lenne, hogy a porszívó minden helyiséget bejárva takarítson, ne kelljen külön-külön indítani, lehetőleg előre programozott időpontban. Melyik termék lenne számunkra megfelelő? Segítségét előre is köszönöm!

Kedves Nyemec! A ház takarításána automatizálására a Neato Botvac robotporszívók, a Roomba 900-as sorozat minden modellje és Samsung Powerbot robotporszívók is alkalmasak ezen feltételek mellett.  Üdv: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Polgi84202016.12.06. 20:43:00
Üdv!A wifis és a nem wifis vr9000 között mi a különbség?Köszönöm

Kedves Polgi8420! A wifisnek kicsit kisebb a teljesítménye, nincs benne virtuális fal és nincs benne pointer funkció. A színe kék-fekete. Üdv: Robotguru
felhasználó: Sautekné Szöllősi Ildikó2016.11.23. 20:51:00
Tisztelt Szakértő! Olyan robotporszívót keresek, amely száraz és nedves takarításra egyaránt képes, feltakarítja a macskaszőrt.és több szobában is alkalmazható.Valamint kellő alapossággal takarít. Melyiket ajánlja? Köszönettel, S. Szöllősi Ildikó

Kedves Ildikó!

Ez így együtt még nem megy.

El kell döntened, melyik a fontos:
1. száraz is vizes is, akkor Ecovacs DM85, de nem fog magától több szobát rendbe tenni,mert nem tudja, hol jár, s hol nem járt
2. feltakarítja a macskaszőrt, gyakorlatilag bármelyik, amelyiknek van alsó keféje, vagy gumihengere
3. több szobában is alkalmazható az is, amelyk nem tudja hol járt, s hol nem, csak őt Neked kell áthelyezned, s vagy ajtóval, vagy virtuális fallal/sorompóval, mágnescsíkkal (márkánként változó), ha arra gondoltál, amelyik szisztematikus, akkor 130.000,- Ft fölött bármelyik robot jó lehet, amelyik szisztematikusan dolgozik (bármelyik LG, iRobot 980, Samsung VR9040, Samsung VR9050, bármelyik Neato)

Javaslom, hogy küldj egy telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s igyekszünk telefonongyorsan segíteni, vagy gyere be hozzánk a bemutató termünkbe.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.