0
Értékelés:
Ár:
209 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
raktáron

Samsung PowerBot Wi-Fi VR20J9040WG robotporszívó

Vezéreld a robotporszívót az okostelefonodról!

A Wi-Fi Control a Samsung Smart Home okostelefonos applikáció segítségével lehetővé teszi, hogy távolról is vezéreld a POWERbot Essential VR20J9040WG robotporszívót. Egy érintéssel elindíthatod és leállíthatod robotodat, valamint előre be tudod programozni, hogy távollétedben mikor induljon el a takarítás.

10-szer nagyobb szívóerő*
A Samsung POWERbot Essential Wi-Fi kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően szőnyegek és más nehezen tisztítható padlófelületek takarítására is tökéletesen alkalmas. extra szívóerejével a szőnyegszálak között megbúvó port is eltávolítja.*A Samsung POWERbot Essential Wi-Fi és a Samsung hagyományos VR10F71UCAC készüléke között végzett belső teszt alapján.

A szűrő nem tömődik el többé
A Samsung egyedülálló technológiája, a CycloneForce garantálja hosszan tartó, kiemelkedő szívóerőt. A Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG olyan centrifugális erőt hoz létre, amely a port és szennyeződéseket a levegőből a külső kamrába juttatja. Ezzel tisztán tartja a robotporszívó szűrőjét, egyben csökkenti az eltömődés esélyét.

Hatékony takarítás  - gyorsan
A korábbi modellekből már jól ismert Visionary Mapping™ Plus rendszerrel a Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG képes arra, hogy nem csak gyorsan, de a lehető legoptimálisabb útvonalon járja be a takarítási területet. A POWERbot Essential Wi-Fi érzékelőivel és beépített digitális kamerájával feltérképezi otthonodat, és kiszámítja a leghatékonyabb takarítási útvonalat.

Samsung Powerbot Wifi

Széles kefe - hatékony takarítás
A Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG extra széles keféje nagyobb terület takarítását gyorsabban végzi el, mint más robotok. A kefe szélessége 311 mm, ez kb 10 cm-el szélesebb egy átlagos robotporsízvó keféjénéll. Ez a Samsung POWERbot Essential hatékonyságána az egyik titka.

Samsung Powerbot Essential Wifi

Easy Pass™ - akadálytalanul futó kerekek
Az Easy Pass™ kerekek könnyen leküzdik  az akadályokat, így a Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG robotporszívót nyugodtan hagyhatod dolgozni akkor is, ha nem vagy otthon. A POWERbot nagy, 105 mm átmérőjű kerekekkel rendelkezik. A robot házának padlótól mért magasságát is 10 mm-ről 15 mm-re emelték, így minimálisra csökkent az elakadás esélye.

Takarítás úgy, ahogy akarod

Többféle takarítási mód közül választhatod ki a különböző helyzeteknek leginkább megfelelőt. A Samsung POWERbot Essential VR20J9040WG robotporszívó kétféle szívásvezérlő funkcióval, háromféle takarítási és két időzítő móddal rendelkezik.

Samsung Powerbot

Dokkol, tölt és folytatja a takarítást

Mielőtt a Samsung POWERbot Essential VR20J9040WGrobotporszívó akkumulátora teljesen lemerülne, automatikusan visszatér a dokkolóállomására, hogy újra feltöltse magát. Amikor a töltés befejeződött, visszatér arra a pontra, ahol a takarítást befejezte, és onnan folytatja a takarítást.

Samsung Powerbot

 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 2 év
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 378 x 135 x 362 mm
 • Súly: 4,3 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 76 dB/ 69dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 1900 mAh, 21,6V
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására alkalmas
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Átlagos működési idő: 30 perc / 60 perc Silent üzemmódban
 • Töltési idő: 160 perc
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: Mosható HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,7 l
 • Maximális takarítási terület: 120 m2
 • Extra funkció:
  Wifi kapcsolat
  Okostelefonos applikáció
 • Kefék típusa, száma:
  1 főkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  auto, spot, kézi, max, silent
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtual Guard (virtuális fal) (opció)
 • 1 db Samsung VR20J9040WG robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás és hálózati adapter
 • 1 db Li-ion akkumulátor (21,6 V)
 • 1 db távirányító
 • 1 db tisztító kefe
 • 1 db tartalék szűrő (opció)
 • 1 db Magyar nyelvű felhasználói útmutató
 • kiemelkedő szívóteljesítmény
 • gyors és hatékony takarítás
 • kiváló navigációs rendszer
 • okostelefonos applikáció
 • Wifi kapcsolat

 

Samsung PowerBot Wi-Fi VR20J9040WG robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Boross Gergő2017.05.15. 11:51:00
Tisztelt Szakértő! Főleg macskaszőr felszedésére szertnénk egy hepa szűrős, szisztematikusan takarító robotporszívót egy körülbelül 60nm-es területre. A problémánk az, hogy több helyen is olvastuk hogy a fekete szőnyegen nem ismerik ki magukat a gépek, nálunk pedig több helyen is van kissebb-nagyobb fekete szőnyeg. A lakásunk alsószintjén szeretnénk használni ahol nincs lépcső, küszöb ha ez esetleg fontos. Előre is Köszönöm a választ A Robotporszívó legyen Veletek :) Üdv: Gergő

Kedves Gergő!

A fekete szőnyeg probléma az infra leesésgátló szenzorok miatt van.

Ez szervizben kiiktatható, de ettől kezdve a robot nem vállal magáért felelősséget, ha olyan helyre teszitek - pl. galéria - ahonnan leeshet.

Azt javaslom, hogy küldjetek mailben elérhetőséget és a visszahívunk Benneteket a lehetőségekkel kapcsolatban.

Vagy a kisebb-nagyobb fekete szőnyegektől megváltok, s akkor nincs gond.

Azt is jó lenne tudni,hogy ezek a kisebb-nagyobb szőnyegek mekkorák és milyen az anyaguk.

Nem vagyok biztos benne, hogy az iRobot Roomba 886 jó választás, ha szisztematikus robotporszívót kerestek, mert a Roomba 886 nem szisztematikus ;-(

Ha iRobot-ban gondolkodtok,akkor iRobot Roomba 980 robotporszívó vagy iRobot Roomba 960 robotporszívó. A terület miatt elég a kisebb, a szőnyegek miatt lehet a nagyobb, bár akkora különbség nincsen.

Egyébként pedig bármelyik LG robotporszívószóba jöhet, https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=37  macska miatt inkább valamelyik PET-es és a Samsung robotporszívói is ajánlhatóak https://www.robotguru.hu/robotporszivok?brand=22 .

A Robot legyen Veled! 

felhasználó: Nyemec2017.02.23. 12:33:00
Tisztelt Robotguru! Robot porszívó vásárlását tervezem és ehhez szeretnék segítséget kérni. Családi házról lenne szó, ami kb. 100 m2 alapterületű, egy nagy 36 m2 és több kisebb 6 helyiségből áll. A helyiségek között alu térelválasztó van, járólap, laminált parketta ill. kb. 1 cm magas szőnyeg. A terv az lenne, hogy a porszívó minden helyiséget bejárva takarítson, ne kelljen külön-külön indítani, lehetőleg előre programozott időpontban. Melyik termék lenne számunkra megfelelő? Segítségét előre is köszönöm!

Kedves Nyemec! A ház takarításána automatizálására a Neato Botvac robotporszívók, a Roomba 900-as sorozat minden modellje és Samsung Powerbot robotporszívók is alkalmasak ezen feltételek mellett.  Üdv: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Polgi84202016.12.06. 20:43:00
Üdv!A wifis és a nem wifis vr9000 között mi a különbség?Köszönöm

Kedves Polgi8420! A wifisnek kicsit kisebb a teljesítménye, nincs benne virtuális fal és nincs benne pointer funkció. A színe kék-fekete. Üdv: Robotguru
felhasználó: Sautekné Szöllősi Ildikó2016.11.23. 20:51:00
Tisztelt Szakértő! Olyan robotporszívót keresek, amely száraz és nedves takarításra egyaránt képes, feltakarítja a macskaszőrt.és több szobában is alkalmazható.Valamint kellő alapossággal takarít. Melyiket ajánlja? Köszönettel, S. Szöllősi Ildikó

Kedves Ildikó!

Ez így együtt még nem megy.

El kell döntened, melyik a fontos:
1. száraz is vizes is, akkor Ecovacs DM85, de nem fog magától több szobát rendbe tenni,mert nem tudja, hol jár, s hol nem járt
2. feltakarítja a macskaszőrt, gyakorlatilag bármelyik, amelyiknek van alsó keféje, vagy gumihengere
3. több szobában is alkalmazható az is, amelyk nem tudja hol járt, s hol nem, csak őt Neked kell áthelyezned, s vagy ajtóval, vagy virtuális fallal/sorompóval, mágnescsíkkal (márkánként változó), ha arra gondoltál, amelyik szisztematikus, akkor 130.000,- Ft fölött bármelyik robot jó lehet, amelyik szisztematikusan dolgozik (bármelyik LG, iRobot 980, Samsung VR9040, Samsung VR9050, bármelyik Neato)

Javaslom, hogy küldj egy telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s igyekszünk telefonongyorsan segíteni, vagy gyere be hozzánk a bemutató termünkbe.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Rozália2016.11.09. 16:52:00
Kedves Szakértő! Érdeklődöm melyik robot porszívójuk alkalmas nedves + száraz használatra, az un. hibrid típus érdekelne. Ha forgalmaznak ilyen típust, érdekelne az ára is. Köszönettel!

KEdves Rozália! JElenleg egyetlen robotporszívót tudok ajánlani, ami a porszívózást és a nedves feltörlést is megoldja: Ecovacs Deebot DM85. Üdv: Robotguru
felhasználó: cskata2016.11.05. 15:43:00
Tisztelt Szakértő! Vélhetően nem fér ez a készülék (8cm) a kanapém alá. De az állatszőr takarítás miatt szimpatikus gép. Szőnyeg nincs a nappaliban. Van olyan másik készülék amit ajánlani tudna?

Kedves cskata!

Az alábbi készülékek közül bármelyiket választhatod:

a teljes iRobot portfólió, a teljes LG portfólió, a Samsung robotporszívók közül a  9050-es és a 9040-es, de ezek még magasabbak, mit a korábban említettek.

Azt javaslom, hogy küldj egy telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és visszahívunk, hogy megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő robotporzsívót.

A Robotporzsívó legyen Veled!

felhasználó: ivan2016.09.16. 15:47:00
Mennyire alkalmas ez a magasszálú, süppedős szőnyeghez?

Kedves Iván!

Magasszálú, süppedős szőnyeghez egyik robotot sem ajánljuk. A shaggy szőnyegeket nem szeretik ;-( 
Ami biztos, ha küldesz fotót a szőnyegről, akkor könnyebben segítünk.

A másik lehetőség a próba, s kiderül.

A megfelelő robotporszívó legyen Veled!

 

felhasználó: hegyest2016.08.04. 14:20:00
Kedves Szakértő! Melyik porszívójuk bírja legjobban az egyenetlen terepet és a süppedős szőnyeget? Üdv Hegyes Tibor

Kedves Tibor!

Ezt a kérdést pontosítanunk kellene, mert elég tág a süppedős szőnyeg kategória ;-)
Mindenre van megoldás, de ehhez kérlek, küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és telefonon igyekszünk válaszolni.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Enikő2016.08.03. 19:23:00
Érdeklődnék, hogy nagyobb testű kutyaszőrt is beszívja-e?

Kedves Enikő!

Igen, be fogja szívni, de lehet, hogy gyakrabban kell cserélni a Roomba robotporszívóban található HEPA szűrőket.
Ez igaz egyébként a többi robotporszívóra is..

Üdv: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
©2010-2016 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.