0
Értékelés:
 
Ár:
159 990 Ft
Kifutott Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó

A Samsung Electronics  évek óta népszerű, szisztematikus rendszerű robotporszívója POWERbot VR7000-es sorozat.


Alacsony robotporszívó brutális szívóteljesítménnyel

Amikor megkérdezték a robotporszívó vásárlás előtt állókat, mit tartanak a legfontosabb szempontnak a választás során, ezt válaszolták:

1: A robotporszívó a nehezen elérhető helyeken is takarítson.
2: A robotporszívó olyan szívóteljesítménnyel rendelkezzen, hogy minimálisra lehessen csökkenteni a kézi porszívózások számát a lakásban.

A letisztult formájú új Samsung robotporszívók teljesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Nagy örömünkre megmaradt Samsung POWERbot robotporszívók kiemelkedő szívóteljesítménye, de külsejüket tekintve jelentős átalakuláson estek át.

Az új robotporszívók mindössze 9,7 cm magasak, ami azt jelenti, hogy 28% -kal alacsonyabbak lettek, mint a korábbi robosztus POWERbot modellek. Mindenhova beférnek, ahova kell.


Ha egy elfoglalt család új családtaggal bővül

A POWERbot™ VR7000 robotporszívó megfelel egy elfoglalt család minden elvárásának. Önállóan kiporszívóz, kiváló a szívóereje, időzíthető és rövid idő alatt egyszerűen karbantartható. Csak el kell indítani manuálisan vagy előreprogramozottan, és hagyni, hadd tegye a dolgát.

A navigációs képessége és szenzorai a biztosíték arra, hogy ez a robotporszívó megállja a helyét nagyobb (akár 100-150 m2-es) összetett alaprajzú lakásokban is. Igazi segítség elfoglalt emberek otthonában.

 

Wi-Fi kapcsolat
Távolról irányíthatod Samsung robotporszívód az okostelefonodon keresztül a Smart Home vagy a Smart Things alkalmazással, vagy a hangvezérléssel az Amazon Alexa * segítségével.

* Az Alexa használatához vezeték nélküli hálózat, valamint a Samsung Smart Home és Smart Things App telepítésére van szükség. A Samsung Smart Home és a Smart Things alkalmazás támogatja az Android OS 4.0 (ICS) vagy újabb verzióját, amely a Samsung okostelefonokhoz (Galaxy S és Galaxy Note sorozat) lett optimalizálva. Ez az alkalmazás támogatja az iPhone iOS 7 vagy újabb verzióját is. Smart Home App elérhető az App Store és a Play Áruházban. Az Amazon Alexa külön kapható.

 

 

Mosható HEPA szűrő
A Samsung egyedülálló megoldása, hogy a PowerBOT 7000-es robotporszívó család minden tagja mosható HEPA szűrővel rendelkezik. A kiváló szűrési minőségen túl ez azért is fontos, mert a mosható szűrő egyszerű és költséghatékony karbantartást tesz lehetővé.

 


Telis-tele hasznos tudással

1. Intelligens tájékozódás nagy és több helyiségből álló lakásokban
Mielőtt a Samsung Powerbot VR7000 nekilát a munkának, scanneli a körülötte lévő teret, és elraktározza a számára fontos információkat lakásunkról. Mivel integrált digitális kamerát és szenzorokat használ (ezt nevezik Visionary Mapping™ Plus és FullView Sensor™ 2.0 rendszernek) tökéletesen látja lakásunk teljes térképét. Felismeri a helyiség alakját, és az elraktározott adatok alapján a legoptimálisabb takarítási útvonalat fogja bejárni.

2. Szuperszenzitív szenzorok
A Samsung VR7000 szenzorai rendkívül érzékenyek, a robotporszívó akadályokat a 10 milliméter magasságtól felismeri és megbízhatóan kikerüli.

 

3. Intelligens szívóerő szabályozás
A takarítási felület jellemzői is befolyásolják a robotporszívó működését. A lítium-ion akkumulátorral működő robotporszívó változtatja szívóteljesítményét a különböző típusú padlófelületeken (parketta, szőnyeg, kerámiaburkolat stb.), hogy mindenütt a legkiválóbb takarítási minőséget érje el.

5. Remek ötlet a sarok- és szegélytakarításban
A robotporszívók számára az egyik legnagyobb nehézség a sarkok és szegélyek takarítása. Pedig szemmel is látható, hogy ott gyűlik össze leginkább a por. A Samsung ezt a problémát már a korábbi POWERbot sorozatban is az extra széles kefével oldotta meg.

Powerbot VR7000 –nek is különösen széles, majdnem 29 cm-es főkeféje van, amivel ráadásul 1,3 cm-re meg tudja közelíteni a falakat. Újdonság, hogy ezen a kiváló szívóteljesítményen is tudtak javítani: egy speciális kinyúló gumisínt építettek be a robotba, ami kimondottan a saroktakarítás esetén jelenik meg. A gumisín a port, szemetet a robot irányába tereli, és ezzel az utolsó porszem sem menekülhet előle.

 

Látványos bemutató videó amit érdemes megnézned!

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 348 x 340 x 97 mm
 • Súly: 4 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 72 / 68 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 1800mAh, 21,6 V
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 240 perc
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Programozható: igen, a hét minden napjára
 • Szűrő típusa: mosható HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,3 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: 100 m2
 • Extra funkció:
  előreugró saroktakarító gumisín WiFi kapcsolat és applikáció
 • Kefék típusa, száma:
  1 kombinált főkefe
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Takarítási módok:
  automatikus, spot, kézi
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtual Guard (virtuális fal) (opció)
 • Haladás logikája: szisztematikus

1 db Samsung PowerBot VR20M703HUS/GE robotporszívó

1 db automata töltőállomás

1 db távirányító (hozzátartozó szükséges elemekkel)

magyar nyelvű használati útmutató 

Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Aggie2018.12.25. 10:51:00
Vásároltam Önöktől egy Samsung VR10M703HWG/GE robotporszívót. Be lehet az időzítést úgy állítani rajta, hogy csak hétfőn-szerdán-pénteken takarítson automatikusan? (Egyelőre csak azt találtam meg, hogy minden nap megadott időpontban.) Ha lehetséges napra bontottan beállítani, akkor azt hogyan kell? Aggie

Üdv

Időzítés esetében a Samsungnál nem lehet napot vagy napokat kihagyni (ez általában a dél koreai robotokra igaz), tehát ha beállítjuk az ütemezett indítást akkor minden egyes nap ugyanabban az időpontban fog elindulni a robot.

Üdvözlettel:Robotguru

 

felhasználó: Pruzsi2018.11.29. 14:35:00
Üdv! vásároltam Önöktől egy Samsung VR10M703HWG/GE robotporszívót! A töltőállomáson nem kell világítania egy lámpának töltés közben? Lehetséges, hogy kapjak egy részletesebb használati utasítást magyar nyelven? A dobozban található meglehetősen szűkszavú! Köszönöm

Üdvözlöm

Az ületünkben kibontott teszt porszívónk dokkolóján nem világít semmilyen led, így az Ön töltőjén sem fog. Részletesebb használati útmutató nekünk sem áll rendelkezésre csak az amit a Samsung lefordított, és a robotokhoz is mellékeltek. Amennyiben kérdés merülne fel, tegye fel és segítünk.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: orly2018.11.10. 12:55:00
Kedves Robotguru! 100 m2, laminált padlós lakásunkban néhány vastag, hosszúszálú szőnyeg van. Küszöb, lécső nincs. Állatunk sincs, okostelefonos kapcsolat nem szükséges. Mit ajánlanak? Köszönöm.

Üdvözlöm

Bármely szisztematikus robotporszívó képes ezt a területet tisztán tartani. A hosszúszálú szőnyeg lehetséges hogy gondot fog okozni a készülékeknek mert minden modellre igaz az, hogy maximum 1,5 cm szálmagasságig tudnak rájuk felmenni.

Javasolt modellek:Roborock1, Roborock2, bármely LG robotporszívó, Neato D5, D7-es robotok, Evolveo H11.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ildikó2018.09.22. 20:40:00
Tisztelt Robotguru! Olyan robotporszívót keresek, amely egy kb. 60 m\\\"-es, több szobából és fürdőszobából álló lakást tud feltakarítani úgy, hogy egyetlen helyiséget sem hagy ki. A burkolat parketta, hidegburkolat és rövid szőrű szőnyegek, de van két macska is. Az ár maximum 150.000,- Ft lehet. Milyen típust javasolnak? Köszönöm a segítséget! Ildikó

Kedves Ildikó

A következő robotporszívó típusokat ajánljuk: Xiaomi Roborock 1, LG VSR 66000 OB, LG VR 86010 RR. A Roborock 1 szisztematikusan működő porszívó Wi-Fi-vel ellátott, az LG porszívói is szisztematikusan járják be a takarítandó területetet, és jelenleg a legcsendesebben működő robotok. Az említett tipusok egy feltöltéssel legalább 80 négyzetmétert tudnak kitakarítani, és nem hagynak ki területet.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Foxy2018.09.09. 21:02:00
Kedve Robotguru! 100 m2-es lakásunk kerámia és laminált padló burkolatainak takarítására szeretnék száraz-nedves robotporszívót. Néhány rövidszőrű középszőnyegünk is van. A bútorok 7,8 cm magasak, jó lenne ha ide és beférne a készülék. Küszöbeink 2 cm magasak... Háziállatunk nincs. Milyen típust ajánlanának? Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Foxy

Minden elvárásnak megfelelő robotporszívót sajnos nem tudok ajánlani, viszont némi komprumisszum megkötésével vannak választási lehetőségek.A 2 cm magas küszöböket nem biztos hogy tudják kezelni a robotok, így a 100 m2 valószínűleg nem lesz egybefüggő, hanem területekre osztódik az említett küszöbök által,és Önnek kell átrakni a porszívót más-más helységekbe. Nedves feltörléskor a robotporszívó fel fog menni a szőnyegre, célszerű a szőnyeget vagy feltekerni, vagy csak olyan helységekben elvégeztetni a nedves feltörlést ahol nincs szőnyeg.A random mozgású robotok maximum 50-60 m2 területet fednek le, viszont ha a küszöbök miatt a lakás területe meg van osztva, akkor a random porszívó is jó választás. Navon Relax de Luxe, vagy az Ilfife V7sPro robotokat tudom ajánlani, viszont ezek magassága meghaladja a 7,8 centimétert. Szisztemaitikus robotporszívóból csak egy modell van ami porszívóz és fel is mos, az a Xiaomi Roborock 2, annak a magassága 9,65 cm.

Üdvözlettel:Roborguru

felhasználó: FÜHL JÓZSEF2018.06.10. 15:56:00
Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó érdekelne, hogy szőnyeg meg kicsi 1cm-es küszöb is van, jó lesz nekem?

Tisztelt József

Ez a típus megfelel a szőnyeg takarítására, illetve az 1 cm magasságú küszöbön át tud menni a robotporszívó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Markó Andrea2018.04.09. 20:33:00
Kedves Robotguru! 90m2-es, 5 helyiséges házunkba keresünk robotporszívót. 4 macska és hosszú hajú lányok lakják. Laminált padlók a burkolatok, szőnyeg nincs, ill. csak pár rongyszőnyeg, azt takarításkor felszedném. Fontos a nedves feltörlő funkció. Nem kell egyszerre az egész lakást takarítania, lehet külön szobánként is. Mit ajánl nekünk? Köszönöm előre is! Üdv.:Andrea

Kedves Andrea!

Amennyiben fontos a nedves feltörlő funkció, ez esetben a Xiaomi Roborock 2 robotporszívót ajánljuk. Ez a robot sziszematikusan mozog tehát nem marad lefedetlen terület, mikor kitakarítja a lakást. Képes egy feltöltéssel kiatakarítani a lakást, amennyiben fizikailag nem akadályozza pl. magas küszöb a robot működését.

Nedves felmosásnál 1,4 dl vízet lehet beletölteni a tartályába, és ez a mennyiség körülbelül 40-45 négyzetméter felmosására elegendő.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Velner Zsolt2018.03.17. 07:49:00
VR10M703HWG tip.porszivót vásároltunk.Kérdésem,vásárlás után(időben,ugye?) Jó választás volt? Szintes ház(60-60m²) 2.macska(bennlakásos,ill.2.kutya bejárhatnak a házba) kutya,mackaszőr van bőven.Ezen terület alsorész(kerámia burkolat)felső szint(laminált lap,szőnyeg párositás).Segítsége ill.öröme lesz e benne,vele a család idősebb hőlgy tagjának(Ő,az anyuka),akinek a neve mindnféle eszközre rá van vésve?Köszönöm válaszát

Kedves Zsolt! A leírtak alapján jó választásnak tűnik, biztos öröme lesz benne. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Hováth Erzsébet2017.12.05. 13:48:00
Kedves Robotguru! Szeretném megkérdezni, hogy garzon lakásomba milyen robobotporszívót ajánlanának olcsóbb kivitelben. Kerámialap, szőnyeg, laminált parketta és egy kutya van lakásban. Válaszukat előre is köszönöm. Erzsébet

Kedves Erzsébet!

A kis alapterületet és a vegyes burkolatot figyelembe véve az iRobot Roomba 605 robotporszívót ajánlom.

Kiválóan szedi fel a szőnyegről és más hidegburkolatokról a szennyeződéseket, mint pl az állatszőr, finom por, morzsa stb. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Jucus2017.12.02. 19:06:00
Kedves Robotguru! 80 m2-es lakásba, két macska és három hosszú hajú lány otthonába szeretnék venni egy LG vagy Samsung márkájú robotporszívót 200.000 Ft alatt. Több helyen olvastam már arról, hogy a fekete rész a szőnyegben problémát okozhat a leesés gátló funkció miatt. Nálunk nincs olyan hely, ahol leeshetne, ezt a funkciót hol iktattathatnánk ki? Válaszát várva, köszönettel: Jucus

Kedves Jucus! Sajnos nem tudok megoldást a leesésés gátló szenzorok kiiktatására az LG és Samsung esetében. Mindkét esetben a a márkaszervizt kellene megkérdezni, hogy van-e náluk erre precedens. Mi még nem találkoztunk ilyen esettel. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.