0

Professzionális robotszerviz

  • A Robotguru Robotszerviz elérhetőségei: 
Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Robotguru Üzlet és Szerviz 2019. augusztus 20-ig nyári szabadság miatt zárva tart. 
  • A Robotszerviz nyitva tartása:

    • Hétfő - Péntek              10:00 - 18:00
      Szombat - Vasárnap    ZÁRVA
  • Miért válaszd a Robotguru Robotszervizt?
- mert garantáljuk, hogy robotod szakértő kezekbe kerül, amelyek már több mint ezer robotot diagnosztizáltak és javítottak meg az elmúlt években. Imádják az egészséges robotokat, nem ijednek meg a beteg robotoktól, s nem utolsósorban szeretik a robotokat.


- mert garantáljuk, hogy a lehető leggyorsabban meggyógyítjuk és lehető leggyorsabban visszajuttatjuk Hozzád a robotodat. Tudjuk, hogy mennyire fontos számodra, hogy kedvenc robotod ismét egészségesen működjön, és elvégezze helyetted a takarítást.

- mert garantáljuk, hogy robotodat a lehető legnagyobb figyelemmel és odafigyeléssel kezeljük. Úgy bánunk vele, mintha a mienk lenne. Az érzékeny robotokat és a kiegészítőiket külön tároljuk, gondos figyelemmel kezeljük. A beérkező háztartási robotokat vonalkódos rendszerrel tartjuk nyilván. Tárolóink és munkaasztalaink felülete mindig tiszta, vagy legalábbis törekszünk rá. Nálunk is robotok takarítanak a szervizben.


- mert garantáljuk, hogy csak a ténylegesen szükséges alkatrész cseréjét ajánljuk fel Neked. Minden esetben egyeztetünk a cseréről, a javítás módjáról. Igyekszünk a legkisebb cserélhető, javítható egységig felderíteni a hiba okát, és csak annak a cseréjét ajánljuk a robotok gazdáinak. A cserét és a javítást csak a Veled történő előzetes egyeztetést követően, jóváhagyásoddal végezzük el.

- mert garantáljuk, hogy ha 6 hónapon belül a korábban már szervizelt hibával érkezik vissza a háztartási robotod hozzánk a szervizbe, akkor munkadíj-mentesen javítjuk, legyen szó akár robotporszívóról, akár feltörlő robotról, akár felmosó robotról, akár egyéb háztartási robotról. Az újonnan beépített modulokra egy év jótállást vállalunk. Ez a garancia nyilván a kopóalkatrészekre nem vonatkozik.

- mert csak minőségi munkát adunk ki a kezünkből, hiszen az elégedett ügyfelekért és az egészséges robotokért dolgozunk.


- mert garantáljuk, hogy csak a ténylegesen elvégzett munkáért kérünk munkadíjat. Ennek megfelelően a számlán csak olyan szolgáltatásokat fogunk feltüntetni, amelyeket ténylegesen el is végeztünk. Szeretnénk ugyanis, ha legközelebb is hozzánk fordulnál segítségért, ha háztartási robotoddal bármi rendellenes történik.

- mert nálunk nem kell parkolási díjat fizetned. A Récsei Center mindkét parkolójában ügyfeleink kényelmesen és díjmentesen tudnak parkolni. De akkor sincs baj, ha tömegközlekedéssel közelítesz hozzánk, hiszen könnyen elérhetőek vagyunk. S ha úgy döntesz, hogy nem vagy kíváncsi ránk, megteheted, hogy futárral kéred a robotod szervizbe oda, s a lakásodhoz a vissza juttatását.

- mert örülünk akkor is, ha „csak” a kérdésedre tudunk megfelelő választ adni, s a robotodat nem is kell szervizbe küldeni. Időnként működik a robotok esetében a távgyógyítás is.

A Robot legyen Veled!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.