0

Robotporszívó: a takarítás új világa

Rendszeresen elvégzi helyetted a porszívózás és feltörlés napi feladatát; időt spórol, hogy a takarítás helyett másra fordíthasd az idődet és olyan újszerű tisztasággal ajándékozza meg a lakásodat, amilyennel korábban még nem találkoztál. Ezt adja neked a robotporszívó. Hogyan találd meg a megfelelőt? Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
2 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!

 

 

Hogyan válassz robotporszívót?

A robotporszívó pontosan azt teszi, amit a neve sugall: egy mesterséges értelemmel felruházott szerkezet képes a lakás önálló kitakarítására.

A robotika eredményeit a kutatók kezdetben csak az űrkutatás és a haditechnika világában hasznosították. Alig másfél évtizede, a kétezres évek elején kezdődött csak el a háztartási robotok fejlesztése. Az első Roomba robotporszívót az iRobot 2002-ben mutatta be. Ma a porszívózás mellett egyre több monoton, sok időt felemésztő háztartási munkára használhatunk robotokat is: medencetakarításra, fűnyírásra, ablaktisztításra.

A robotporszívó abban különbözik a legtöbb más háztartási géptől, hogy a feladatát önállóan is képes elvégezni. A legjobb minőségű hagyományos takarítógép is igényli, hogy egy ember a kezébe fogja és elvégezze vele a munkát. A robot háztartási gépek ezzel szemben önállóan, emberi közreműködés nélkül dolgoznak.


Hogyan működik?

Bekapcsolás után a robot érzékelőivel felméri a kitakarítandó területet, majd elkezdi a munkát. Látszólag véletlenszerűen mozog a térben, valójában viszont egyetlen pontot sem hagy ki. Memóriájában felépíti a kitakarítandó szoba térképét, s minden pillanatban pontosan érzékeli a helyzetét.

A robotporszívó érzékelni tudja, hogy milyen burkolaton dolgozik. Szőnyegen erősebben porszívózik, padlón gyengébben szív. Egyes típusok külön törlőkendővel vannak ellátva, ezek különösen alkalmasak padló feltörlésére, vagy akár felmosására.


Hogyan válassz robotporszívót?

Robotporszívó választékunk az egyszerűbb típusoktól a kor legmodernebb technikáját felvonultató csúcsmodellekig terjed. A sikeres választáshoz javasoljuk a következő kérdések átgondolását:

Mekkora területen fog működni a készülék? Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál nagyobb területet képes a robot egy feltöltéssel feltakarítani. A kisebb kapacitásúak egy nagyobb térben nem tudják időben elvégezni a feladatukat, a töltés miatt meg kell szakítaniuk a munkavégzést.

Jellemzően milyen burkolaton fog dolgozni a robot? A kefék erőssége, minősége, a robot aljára szerelt törlőkendő befolyásolják, hogy szőnyegen, vagy padlón dolgozik legjobban a készülék. Érdemes olyant választani, ami megfelel a lakás beosztásának.

Programozhatóság. Az egyszerűbb típusok programozás, időzítés nélkül indulnak, egyszeri gombnyomásra. Más, bonyolultabb készülékeket előre be lehet programozni, hogy mely napokon, mikor kezdjék el a takarítást. Lehetőség nyílik a robot munkájának okostelefonos követésére is.

Teljes lakás automata takarítása. Igény szerint olyan robot is választható, mely képes az egész lakás helyiségről-helyiségre történő kitakarítására. Ehhez programozhatóság és kiegészítő berendezések is szükségesek. A robot felkészíthető arra, hogy amint végez az egyik szobával, átmenjen a másikba és ott folytassa a takarítást.

vissza az oldal tetejére >>>

Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: kocsareva2018.11.08. 22:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szép napot! Szeretném meglepni fiamat egy robotporszívóval karácsonyra. 49nm-es lakása van. Küszöb nélküli famintás (mély bordás) kőburkolatú. Sokat van távol. Bútorai alá nem lehetséges a bemenet. Tehát kerülgetni kell. A lakása belvárosi. Poros. Előre is köszönöm válaszát! Üdv. Kocsár Éva

Kedves Éva

Amennyiben a fia sokat van távol, távolról vezérelhető robotporszívót javaslok. Ezen belül a Xiaomi robotporszívók, LG VR 9627PG, LG VR 9647PS, Electrolux Pure i9, Neato D3, Neato D5, Neato D7, iRobot 966, iRobot 980-as robotok lehetnek megfelelőek.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Péter2018.11.08. 17:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Azt szeretném kérdezni, hogy a roborock 1 porszívónak a mihome appon keresztül meg lehet-e adni, hogy a lakás egy bizonyos részét takarítsa fel. Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Horváth Péter

Üdvözlöm

Igen, van ilyen fuckció az appban. Zóna takarítás a neve.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kisvirág2018.11.08. 13:50:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A Xiaomi Mi Roborock 2 robotporszívó ha végez a lakás egyik helyiségében a takarítással automatikusan átmegy a többi helyiségbe? Amikor felmos a szőnyeget érzékeli-e, hogy ne mossa fel? Válaszukat köszönöm! Ilona

Kedves Kisvirág

Amennyiben szabad átjárást biztosítunk a helységek között, és nincs magas küszöb illetve szinteltolás, a robot be fogja járni az egész területet.Nedves feltörlésnél a robot nem érzékeli a szőnyeget, így sajnos ebben a módban fel fog menni rá. Jelen pillanatban a megoldás az, hogy mágnescsíkkal ki lehet zárni területet, jelen esetben a szőnyeget, hogy azt ne takarítsa.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Szilvia2018.11.08. 13:48:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot! Milyen robot porszívót vegyek, ha 100m2 a lakás alapterulete. Sok a szőnyeg, állat is van viszont nincs küszöb. Felmosas funkció nem szükséges. Előre is köszönöm a segítséget, további szép napot kívánok!

Kedves Szilvia

Erre a feladatra többszisztematikus robotporszívó megfelelő választás lehet. Roborock1 ami egy feltöltéssel 120-130 négyzetmétert képes bejárni. Bármelyik LG robotporszívót is szívesen ajánlom, kapható hozzájuk kisállatos főkefe is, amivel hatékonyabban takarítja a robot az állatszőrt. Neato D5, D7-es rootporszívók is remekül tájékozódnak, és nagyon szépen takarítják a különböző felületeket.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kovács Ilona2018.11.07. 14:04:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretném megkérdezni, hogy a robotporszívó amikor végzett egy helyiségben a lakás minden helyiségén végigmegy és kitakarítja?

Kedves Ilona

Amennyiben szabad átjárást biztosítunk a helységek között, és nincs magas küszöb illetve szinteltolás, a robot be fogja járni az egész területet.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Bathó Júlia2018.11.07. 12:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Cím! Szeretném megvenni ezt a porszívót. Pécsen lakom. Hogy juthatok hozzá és mi a feltétel? Szeretném tudni a véleményét is a termékről! Üdvözlettel: Bathó Júlia

Kedves Júlia

A weboldalunkon lehet megrendelni a terméket. Futárszolgálattal el tudjuk küldeni, a kiválasztott robot másnap kézbesítésre is kerül. Lehetséges utánvétes fizetést is kérni, és a futárnál átvételkor kell kifizetni a terméket.

A készülék egy indítással 50-60 négyzetmétert fed le. Amennyiben ennél nagyobb a lakásuk, éredemes maximum ekkora területekre osztani azt.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: bodak.lajos@gmail.com2018.11.06. 13:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
hol lehet megnézni és érdeklödni a használatárol köszönöm

Kedves Lajos!

Az üzletünkben működés közben meg tudja nézni a Roomba 605-os robotporszívót, működésével kapcsolatban kollégáim szívesen segítenek.  

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: P. Szabó Sándor2018.11.05. 15:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mi a különbség az S50 és az S55 között?

KEdves P.SZabó Sándor!

A két robot csak színében különbözik. Az egyik fekete, a másik fehér.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kati2018.11.04. 18:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szia, egy 4 helyiségből álló lakás takarítását szeretném távollétemben megoldani (kisállat nincs) Az EVOLVEO RoboTrex H11 hibridre gondoltam. Felkeresi az összes helyiséget automatikusan? Lehet így programozni: Mobil app letölthető hozzá?

Kedves Kati!

Igen, ez a robot képes bejárni több helyiséget, ha nincsenek magas küszöbök, amik akadályoznák a bejutást a helyiségekbe. Mobil app nincs hozzá.

űÜdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Fazekasné Domine Gabriella2018.10.30. 11:29:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
1 hónapja vettünk Önöktől egy második Roomba 980 porszívót. Az első héten szépen készítette és elküldte a telefonomra a térképet, de azóta nem. A másik 1 éves porszívó soha mulaszt el térképet küldeni az elvégzett munkájáról. Kérem segítsenek, hogy a második porszívó is küldjön mindig térképet. Köszönettel: Fazekasné

Kedves Gabriella

A robotot párosítsa újra össze az applikációval, és írja meg hogy megoldódott-e a probléma.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.