0

Robotporszívó: a takarítás új világa

Rendszeresen elvégzi helyetted a porszívózás és feltörlés napi feladatát; időt spórol, hogy a takarítás helyett másra fordíthasd az idődet és olyan újszerű tisztasággal ajándékozza meg a lakásodat, amilyennel korábban még nem találkoztál. Ezt adja neked a robotporszívó. Hogyan találd meg a megfelelőt? Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
8 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!

 

 

Hogyan válassz robotporszívót?

A robotporszívó pontosan azt teszi, amit a neve sugall: egy mesterséges értelemmel felruházott szerkezet képes a lakás önálló kitakarítására.

A robotika eredményeit a kutatók kezdetben csak az űrkutatás és a haditechnika világában hasznosították. Alig másfél évtizede, a kétezres évek elején kezdődött csak el a háztartási robotok fejlesztése. Az első Roomba robotporszívót az iRobot 2002-ben mutatta be. Ma a porszívózás mellett egyre több monoton, sok időt felemésztő háztartási munkára használhatunk robotokat is: medencetakarításra, fűnyírásra, ablaktisztításra.

A robotporszívó abban különbözik a legtöbb más háztartási géptől, hogy a feladatát önállóan is képes elvégezni. A legjobb minőségű hagyományos takarítógép is igényli, hogy egy ember a kezébe fogja és elvégezze vele a munkát. A robot háztartási gépek ezzel szemben önállóan, emberi közreműködés nélkül dolgoznak.


Hogyan működik?

Bekapcsolás után a robot érzékelőivel felméri a kitakarítandó területet, majd elkezdi a munkát. Látszólag véletlenszerűen mozog a térben, valójában viszont egyetlen pontot sem hagy ki. Memóriájában felépíti a kitakarítandó szoba térképét, s minden pillanatban pontosan érzékeli a helyzetét.

A robotporszívó érzékelni tudja, hogy milyen burkolaton dolgozik. Szőnyegen erősebben porszívózik, padlón gyengébben szív. Egyes típusok külön törlőkendővel vannak ellátva, ezek különösen alkalmasak padló feltörlésére, vagy akár felmosására.


Hogyan válassz robotporszívót?

Robotporszívó választékunk az egyszerűbb típusoktól a kor legmodernebb technikáját felvonultató csúcsmodellekig terjed. A sikeres választáshoz javasoljuk a következő kérdések átgondolását:

Mekkora területen fog működni a készülék? Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál nagyobb területet képes a robot egy feltöltéssel feltakarítani. A kisebb kapacitásúak egy nagyobb térben nem tudják időben elvégezni a feladatukat, a töltés miatt meg kell szakítaniuk a munkavégzést.

Jellemzően milyen burkolaton fog dolgozni a robot? A kefék erőssége, minősége, a robot aljára szerelt törlőkendő befolyásolják, hogy szőnyegen, vagy padlón dolgozik legjobban a készülék. Érdemes olyant választani, ami megfelel a lakás beosztásának.

Programozhatóság. Az egyszerűbb típusok programozás, időzítés nélkül indulnak, egyszeri gombnyomásra. Más, bonyolultabb készülékeket előre be lehet programozni, hogy mely napokon, mikor kezdjék el a takarítást. Lehetőség nyílik a robot munkájának okostelefonos követésére is.

Teljes lakás automata takarítása. Igény szerint olyan robot is választható, mely képes az egész lakás helyiségről-helyiségre történő kitakarítására. Ehhez programozhatóság és kiegészítő berendezések is szükségesek. A robot felkészíthető arra, hogy amint végez az egyik szobával, átmenjen a másikba és ott folytassa a takarítást.

vissza az oldal tetejére >>>

Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Közben kiderült roomba 966-os készüléket kellene meg vennem a ház nagysága miatt. Kérdésem szintén az lenne hogy 4 kerék hajtása van,e és milyen magasságú küszöbön tud át menni??? Köszönöm válaszát.

Kedves Gyuri!

Jó választás! A Roomba 966 is két nagyméretű keréken és egy bolygókeréken közlekedik, a két keréknek külön meghajtása van. Kb. 1,5 - 2 cm a leküzdhető magasság egy  Roomba számára, amit jelentősen befolyásol a burkolatok milyensége, valamint a küszöbök és egyéb akadályok formája, anyaga. Ezért a küszöbön való átjárás vagy a szőnyeg takarítása biztosan csak a használat során derül ki. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gyuri2018.02.21. 10:11:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! A Roomba 896-os készüléket szeretném megvásárolni. Azután érdeklődnék hogy 4 kerék meghajtása van-e? Válaszát előre is köszönöm.

Kedves GYuri! Ez a robot is két kerék meghajtású. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Moni2018.02.19. 10:28:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Néhány napja rendeltem egy Navon Relax de Luxe porszívót. A csomagot egy nap alatt megkaptam és a készülékkel is minden rendben volt. Azóta naponta használjuk, három gyerek, és egy folyton szaladó háztartás mellett igazán nagy segítség. Míg porszívózik, addig lehet bármi mást csinálni. Elégedett vagyok vele,szépen takarít, örülök, hogy megvettem!

Kedves Moni! Nagyon örülünk visszajelzésednek! Köszönjük! A felszabduló idődet töltsd azzal, ami Neked örömet okoz. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Erzsébet2018.02.17. 21:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm!Szeretném megkérdezni,hogy a Navon relax de lux robot porszívó szönyeg porszívózására alkalmas -e?

Kedves Erzsébet! Igen, a Navon de Luxe alkalmas szőnyegtakarításra, mert van főkeféje. De ha nagyon sok és intenzív szennyeződést kell kiszedni a szőnyegből, akkor inkább a két forgókefés megoldást javaslok (iRobot Roomba, Hoover). Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: zámbori andrás2018.02.13. 17:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Ahétvégén volt egy kérdésem amire még nem kaptam választ!Újból meg szeretném kérdezni,hogy NAVON relax deluxe robot porszívóba milyen vizet(csap víz,desztilált víz) tehetek,és tisztítószert tehetek-e a vízhez?

Kedves András! Épp most válaszoltam:-), csak tiszta csapvíz szükséges hozzá. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: erika2018.02.13. 17:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mekkora porgyüjtővel rendelkezik? Mennyire hangos? Mennyi áramot fogyaszt? Mennyi időnként kell feltölteni az akkut?

Kedves Erika! A portartály űrtartalma 0,3 l. A készülék zajszintje ~69dB a gyártó által megadott alapján. Az akkumulátort minden takarítás után fel kell tölteni, ennek a típusnak nincs automata töltőállomása. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Ané Ágnes2018.02.12. 15:44:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv: Engem érdekelne az LG HOM - BOT Square red vr86010rr robotporszívó 02.18-án van a szülinapon kérdésem a szülinapomra tekintettel kaphatok-e még kedvezményt köszi.

Kedves Ágnes!

Ezt ne itt és most beszéljük meg, mert mindenki szülinapos lesz ;-)
Kérlek, küldj egy mailt és telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) hu címre és egyeztetünk.

A Robot legyen szülinapodon már Veled!

felhasználó: gfenyvesine2018.02.11. 17:17:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mennyi a garancia van rajta

Kedves gfenyvesine! 2 év a garanciális idő. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: csillus2018.02.05. 12:56:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Lassan fél éve használjuk a porszívót, a teljesítményével teljesen megelégedve. Azonban egy problémám van, az, hogy nagyon sötét parketta van az egész lakásban, és rendszeresen úgy érzékeli a porszívó, hogy le akar esni, így egy hatalmas rántással megáll, és más irányba próbálkozik. Előbb-utóbb azért más irányból, újra visszatér a területre, és megcsinálja, de nem tudom mennyire árt a készüléknek ez a hirtelen rángatása. Nem lehet kikapcsolni a mélységérzékelőt? Vagy letakarni? Próbálkoztam az alul levő szenzorok leragasztásával, de nem jöttem rá, melyik érzékeli a mélységet. Köszönettel, Csilla

Szia Csillus!

Kérlek az alábbi telefonszámon +36 1 445 1123 vedfel a kapcsolatot a szervizzel és megtudjátok beszélni, hogy milyen lehetőségeid vannak ennek a feladatnak a megoldásához.

Vannak robotok amelyeknél kilehet kapcsolni a mélységérzékelőt és vannak amelyeknél elegendő leragasztani.

Üdvözlettel,

Robotguru

felhasználó: Lacibá2018.02.02. 16:39:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Ma vettem egy távirányítót a Roomba 616-hoz. Lehet a használatáról olvasni valahol valamit? Ui. kipróbálva, számomra nem érthető módon működik a robot-távirányító rendszer. Pld.: ha menet közben valamely irányba elfordítom ezt az utasítást végrehajtja, de utána megáll. Az előre irányt kapcsolva elindul ugyan, de csak addig megy, amig a gombot nyomva tartom. Ez logikátlan működés, kérem, hogy okosítson meg. Köszönettel Lacibá

Kedves Lacibá!

A távirányító részletes leírása a robotporszívó leírásában található. A távirányító a leírtak alapján működteti a robotot, amig a gombot nyomva tartjuk addig a robot a parancsnak megfelelően cselekszik, ha a gombot felengedjük a paranacs megszűnik így a robot megáll.
Amenyiben a robotporszívó automata takarítást végez és a távirányítón egy parancsot ad a robotnak abban az esetben a takarítás leáll és a távirányító álltal adott parancsok lesznek érvényesek, mind addig, amíg a Clean gomb megnyomásával nem küldjük el a robotot takarítani.

Üdvözlettel,

Robotguru.

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.