0

Robotporszívó: a takarítás új világa

Rendszeresen elvégzi helyetted a porszívózás és feltörlés napi feladatát; időt spórol, hogy a takarítás helyett másra fordíthasd az idődet és olyan újszerű tisztasággal ajándékozza meg a lakásodat, amilyennel korábban még nem találkoztál. Ezt adja neked a robotporszívó. Hogyan találd meg a megfelelőt? Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
10 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!

 

 

Hogyan válassz robotporszívót?

A robotporszívó pontosan azt teszi, amit a neve sugall: egy mesterséges értelemmel felruházott szerkezet képes a lakás önálló kitakarítására.

A robotika eredményeit a kutatók kezdetben csak az űrkutatás és a haditechnika világában hasznosították. Alig másfél évtizede, a kétezres évek elején kezdődött csak el a háztartási robotok fejlesztése. Az első Roomba robotporszívót az iRobot 2002-ben mutatta be. Ma a porszívózás mellett egyre több monoton, sok időt felemésztő háztartási munkára használhatunk robotokat is: medencetakarításra, fűnyírásra, ablaktisztításra.

A robotporszívó abban különbözik a legtöbb más háztartási géptől, hogy a feladatát önállóan is képes elvégezni. A legjobb minőségű hagyományos takarítógép is igényli, hogy egy ember a kezébe fogja és elvégezze vele a munkát. A robot háztartási gépek ezzel szemben önállóan, emberi közreműködés nélkül dolgoznak.


Hogyan működik?

Bekapcsolás után a robot érzékelőivel felméri a kitakarítandó területet, majd elkezdi a munkát. Látszólag véletlenszerűen mozog a térben, valójában viszont egyetlen pontot sem hagy ki. Memóriájában felépíti a kitakarítandó szoba térképét, s minden pillanatban pontosan érzékeli a helyzetét.

A robotporszívó érzékelni tudja, hogy milyen burkolaton dolgozik. Szőnyegen erősebben porszívózik, padlón gyengébben szív. Egyes típusok külön törlőkendővel vannak ellátva, ezek különösen alkalmasak padló feltörlésére, vagy akár felmosására.


Hogyan válassz robotporszívót?

Robotporszívó választékunk az egyszerűbb típusoktól a kor legmodernebb technikáját felvonultató csúcsmodellekig terjed. A sikeres választáshoz javasoljuk a következő kérdések átgondolását:

Mekkora területen fog működni a készülék? Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál nagyobb területet képes a robot egy feltöltéssel feltakarítani. A kisebb kapacitásúak egy nagyobb térben nem tudják időben elvégezni a feladatukat, a töltés miatt meg kell szakítaniuk a munkavégzést.

Jellemzően milyen burkolaton fog dolgozni a robot? A kefék erőssége, minősége, a robot aljára szerelt törlőkendő befolyásolják, hogy szőnyegen, vagy padlón dolgozik legjobban a készülék. Érdemes olyant választani, ami megfelel a lakás beosztásának.

Programozhatóság. Az egyszerűbb típusok programozás, időzítés nélkül indulnak, egyszeri gombnyomásra. Más, bonyolultabb készülékeket előre be lehet programozni, hogy mely napokon, mikor kezdjék el a takarítást. Lehetőség nyílik a robot munkájának okostelefonos követésére is.

Teljes lakás automata takarítása. Igény szerint olyan robot is választható, mely képes az egész lakás helyiségről-helyiségre történő kitakarítására. Ehhez programozhatóság és kiegészítő berendezések is szükségesek. A robot felkészíthető arra, hogy amint végez az egyik szobával, átmenjen a másikba és ott folytassa a takarítást.

vissza az oldal tetejére >>>

Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: beadgyo2017.09.20. 14:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Samsung porszívót nézegetek Point Cleaning™ funkcióval, azt szeretném megkérdezni hogy a funkció csak takarítás közben érhető el vagy a dokkolón pihenő eszközt feléleszti és odamegy a kijelölt területre, kvázi seprű helyett is lehet használni? A másik kérdés hogy a gombot folyamatosan nyomva kell e tartani a pointer működéséhez és a porszívó irányításához? Köszönöm a válaszukat! Üdvözlettel:Ádám

Kedves beadgyo! 1. Igen, így lehet használni, ahogy leírta. 2. A pointer gombot folyamatosan lenyomva kell tartani a funkció működéséhez. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: gabesz6662017.09.20. 10:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlet! Melyik Samsung porszívót ajánlanátok egy 110 nm-es lakásba, ahol csak burkolatváltók vannak, szőnyeg 40%, parketta 20%, kerámia burkolat 40%? A nagyobb szívóerő előny! A Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE-t és a Samsung VR20H9050UW/GE-t néztem. Mindegyik szimpatikus, de nemigen látom miben jobb a költségesebb megoldás. A segytséget előre is köszönöm. Üdv

Kedves gabesz666! Ha nem okoz gondot a robot magassága, akkor inkább a PowerBot  VR20H9050UW/GE--t ajánlanám a leírtak alapján, főleg a szívóteljesítmény miatt. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Szabó Andrásné2017.09.18. 22:40:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A porszívó sajnos körbe-körbe forog. Mi lehet az oka?

Kedves Szabó Andrásné!

A leírtak alapján valószínűleg szorul az egyik kerék. El kellene juttatni a robotot az Ecovacs szervizébe. Ha garanciális időn belül van a készülék, akkor a garanciajegyet is melléekleni kellenen hozzá.

Árvai Háztartásigép Szervíz És Kereskedelmi Kft.  
Budapest, Reviczky Gyula u. 59, 1181
Telefonszám: (1) 769 2462 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: István2017.09.18. 18:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A rotporszivonknak ékszij hangja van kefék leszerelésével is. Megállitja a gépet és a programot. Mondja hogy takaritsa ki a keféket.tiszták. mit tegyek??

Kedves István! A készüléket el kellene juttatni az LG központi szervizébe. Ha még garanciális időn belül van a robot, akkor szükség lesz a garanciajegyre is.  Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Cseh János2017.09.18. 15:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A vásárolt robotporszívót nem kaptam meg számíthatok rá vagy vásároljak más cégtől? A rendelés száma: 5584/2017 Üdv. Cseh János

Kedves Cseh János! A csomagot a mai napon átadtuk a Sprinter Futárszolgálatnak, akik holnap szállítják ki. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Vazsi2017.09.16. 08:26:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mekkora küszöbön megy át?

Kedves Vazsi! Max. 1 cm, ami persze függ a küszöb alakjától is. Üdv: Robotguru
felhasználó: ATA2017.09.13. 21:52:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy ha lemerül takarítás közben és még nem fejezte be a munkát, akkor mi történik? Kösz

Kedves ATA! Visszamegy a töltőállomásra és automatikusan feltölti magát. Majd visszatér oda, ahol abbahygta a munkát és befejezi a takarítást. Üdv: Robotguru
felhasználó: Zsu2017.09.13. 15:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok, mi a különbség a Roomba 616, 681 és 696 típusok között? Köszi szépen előre is a választ.

Kedves Zsu! Az egyes modellek neve mellett itt ki tudja jelölni az összehasonlítást, és ezzel egy jól áttekinthető táblázatot kap a különbségekről. Üdv: Robotguru
felhasználó: Timi2017.09.12. 16:20:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, az alábbiakról: - irobot és LG termékekben gondolkodunk. Kialakításuk miatt úgy gondolom, hogy az LG hatékonyabban össze tudja szedni a port a sarkokból is. Valóban így van? - Mi célt szolgál a száraz feltörlés? - Az LG HOM-BOT Square red robotporszívó képes kitakarítani 100 nm-es lakást, úgy hogy ha közben lemerül, akkor ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta? - A fent említett LG robotporszívó milyen vastag szőnyegre képes felmenni? - A kisállatos kefével rendelkező gépeknek nagyobb a szívóereje? Köszönöm!

Kedves Timi! Beleírom a váélaszokat: 
- Az LG a tökéletes forma, teljesen lefedi a takarítási területe (persze csak ott, ahova befér) 
-  kemény padló felületeken kiegészítő takarítási lehetőséget
-  a 100 m2-t egy töltéssel meg tudja csinálni ( ha nincsenek küszöbök, amik aakadályoznák a bejutást az egyes helyiségekbe) 
-  kb. 1,5- 2 cm magasságot tud leküzedeni

Üdv: Robotguru

felhasználó: horakane2017.09.10. 20:50:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Cím! Megrendelhető a termék (Hoover Robo.com3 RBC 090011 robotporszívó)? Mennyi idő alatt érkezik meg? Mennyibe kerül? Nekem ez lenne jó, mivel be tud menni a 7 cm lábú szekrényeim alá. Esetleg lenne más javaslatuk? A választ előre is köszönöm!

Kedves horakane! Sajnos a Hoover RoboCom3 nem rendelhető. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.