0

Robotporszívó: a takarítás új világa

Rendszeresen elvégzi helyetted a porszívózás és feltörlés napi feladatát; időt spórol, hogy a takarítás helyett másra fordíthasd az idődet és olyan újszerű tisztasággal ajándékozza meg a lakásodat, amilyennel korábban még nem találkoztál. Ezt adja neked a robotporszívó. Hogyan találd meg a megfelelőt? Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
48 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!

 

 

Hogyan válassz robotporszívót?

A robotporszívó pontosan azt teszi, amit a neve sugall: egy mesterséges értelemmel felruházott szerkezet képes a lakás önálló kitakarítására.

A robotika eredményeit a kutatók kezdetben csak az űrkutatás és a haditechnika világában hasznosították. Alig másfél évtizede, a kétezres évek elején kezdődött csak el a háztartási robotok fejlesztése. Az első Roomba robotporszívót az iRobot 2002-ben mutatta be. Ma a porszívózás mellett egyre több monoton, sok időt felemésztő háztartási munkára használhatunk robotokat is: medencetakarításra, fűnyírásra, ablaktisztításra.

A robotporszívó abban különbözik a legtöbb más háztartási géptől, hogy a feladatát önállóan is képes elvégezni. A legjobb minőségű hagyományos takarítógép is igényli, hogy egy ember a kezébe fogja és elvégezze vele a munkát. A robot háztartási gépek ezzel szemben önállóan, emberi közreműködés nélkül dolgoznak.


Hogyan működik?

Bekapcsolás után a robot érzékelőivel felméri a kitakarítandó területet, majd elkezdi a munkát. Látszólag véletlenszerűen mozog a térben, valójában viszont egyetlen pontot sem hagy ki. Memóriájában felépíti a kitakarítandó szoba térképét, s minden pillanatban pontosan érzékeli a helyzetét.

A robotporszívó érzékelni tudja, hogy milyen burkolaton dolgozik. Szőnyegen erősebben porszívózik, padlón gyengébben szív. Egyes típusok külön törlőkendővel vannak ellátva, ezek különösen alkalmasak padló feltörlésére, vagy akár felmosására.


Hogyan válassz robotporszívót?

Robotporszívó választékunk az egyszerűbb típusoktól a kor legmodernebb technikáját felvonultató csúcsmodellekig terjed. A sikeres választáshoz javasoljuk a következő kérdések átgondolását:

Mekkora területen fog működni a készülék? Minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál nagyobb területet képes a robot egy feltöltéssel feltakarítani. A kisebb kapacitásúak egy nagyobb térben nem tudják időben elvégezni a feladatukat, a töltés miatt meg kell szakítaniuk a munkavégzést.

Jellemzően milyen burkolaton fog dolgozni a robot? A kefék erőssége, minősége, a robot aljára szerelt törlőkendő befolyásolják, hogy szőnyegen, vagy padlón dolgozik legjobban a készülék. Érdemes olyant választani, ami megfelel a lakás beosztásának.

Programozhatóság. Az egyszerűbb típusok programozás, időzítés nélkül indulnak, egyszeri gombnyomásra. Más, bonyolultabb készülékeket előre be lehet programozni, hogy mely napokon, mikor kezdjék el a takarítást. Lehetőség nyílik a robot munkájának okostelefonos követésére is.

Teljes lakás automata takarítása. Igény szerint olyan robot is választható, mely képes az egész lakás helyiségről-helyiségre történő kitakarítására. Ehhez programozhatóság és kiegészítő berendezések is szükségesek. A robot felkészíthető arra, hogy amint végez az egyik szobával, átmenjen a másikba és ott folytassa a takarítást.

vissza az oldal tetejére >>>

Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Wollner2018.08.10. 14:40:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Magyar nyelvü használat utasiitast hol találok ilife v8s. Köszönettel Hotel Wollner

Kedves Wollner! Amennyiben nálunk vásárolt, kérem, küldjön egy email címet az info_kukac_robotguru_hu-ra, és szívesen elküldjük. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Zsuzsanna2018.08.07. 00:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves RobotGuru! A Xiaomi Roborock 2-ről szeretnék érdeklődni. Ha kiveszem a tartályt és a mop-ot, akkor anélkül is tud dolgozni és csak porszívózni? Illetve érdekelne, hogy mennyire hatékonyan töröl fel ilyen kevés vízzel? A száradt, ragacsos konyhapadló foltokkal vagy zsírkréta nyomokkal megbirkózni? Köszönöm a segítséget!

Kedves Zsuzsanna

A Roborock2 természetesen akkor is tud porszívózni ha nincs rajta a feltörléshez/felmosáshoz szükséges mop, és mop tartó. A felmosás makacs foltokat nem fog eltüntetni, viszont rendszeres használatával a padló tisztán tartható.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tamás2018.08.04. 13:20:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Xiaomi Mi 2 vásárlását tervezem. Azt szeretném kérdezni, hogy a felmosási funkciót be lehet e úgy állítani hogy a szőnyeg mellett a padlót mossa fel? Erről a felmosási funkcióról kérnék tájékoztatást! Megnéztem több tesztet is ,de ez nem eléggé világos a számomra. Köszönettel!

Üdvözlöm

A Roborock2 robotporszívó felmosáskor nem tuja kikerülni a szőnyeget, sajnos a nedves moppal fel fog menni arra. Opcionális megoldás, hogy a szőnyeg kerülete alá másneses határoló csíkot helyezünk, és a szőnyeget utoljára hagyva felporszívózzuk azt. A Roborock2 kb 40 négyzetmétert képes felmosni víztartályának feltöltésével. A készülék egyszerre képes porszívózni, és felmosni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: kistom2018.08.03. 11:33:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Valóban 2 db akku jár a Roomba 696-hoz? Jellemzőknél: 1800 mAh Doboz tartalma: 2130 mAh Ez megrendelés esetén megtévesztő és számonkérhető!

Üdvözlöm

Az iRobot 696-os készülékhez 1db 1800 mAh kapacitású akkumulátor jár, ami benne van a robotporszívóban.

Köszönjük észrevételét, javítottuk.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.03. 11:06:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok. Lg Hombot Basic ha egyedül hagyjuk a 120m2 lakásba képes minden helyiséget önállóan kitakarítani? Állatszőrre alkalmas e? Hány PA. A szívóereje? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Igen, az LG VSR66000OB képes kitakarítani egy 120 négyzetméteres lakást. Egy feltöltéssel kb 80 négyzetméter tud bejárni, ezek után visszamegy a dokkolójára feltölti az akkumulátorát, majd onnan folytatja a takarítást ahol abbahagyta.

Állatszőr takarítására a kisállatos főkefét javasoljuk ami opcionálisan megvásárloható a készülékhez.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Pocsainé Béres Edit2018.08.03. 11:02:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Egy 78 nm-es lakás (járólapos, parkettás +1 szőnyeg) száraz-nedves takarításához, ahol egy kiskutya is él az Ilife V7S Pro-t, vagy a Navon Relax de Lux robotporszívót javasolják?

Kedves Edit

 Az Ilife robotporszívó felmosáskor nem tud összegyűjteni szennyeződést, míg a Navon Relax de Luxe vizes tartályának elején található egy kisebb portartály ahova felmosáskor is tud még gyűjteni kevés szennyeződést. Mind a két porszívó hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, bármelyik készüléket is választja, takarítási és felmosási minőségben azonos eredményt fog kapni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csepregi Csaba2018.08.03. 10:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Sziasztok. Adott egy 120nm ház sok helyiséggel,kutyaszőrrel. A kérdésem a következő van e olyan robot ami szisztematikusan minden helyiségbe bemegy takarítani? Esteleg fel is súrol és nem kerül arany árába. Vagy ha olcsóbb készüléket veszek akkor őt be kell pakolasznom minden helyiségbe külön -külön? Köszönöm a választ.

Üdvözlöm

Szisztematikus robotporszívóból ami fel is mos, a Roborock S50-et tudjuk ajánlani. A vizes tartály megtöltésével körülbelül 40 négyzetmétert tud felmosni, ha ennél nagyobb a terület, akkor ismét fel kell tölteni vízzel. Egy random működésű robotporszívónál ha szobákra nem is, de kb 50 négyzetméteres területekre érdemes felosztani a takarítást, ugyanis egy indítással maxium ekkora részt tud lefedni a készülék.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: ZKLenke2018.08.02. 20:13:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Érdeklődnék, hogy milyen tartozékok járnak a termékhez? Tartályok, plusz kefe, felmosó kendő érdekelne a leginkább! Válaszukat előre is köszönöm, Lenke

Kedves Lenke

A V8s Pro robotporszívó kiegészítői a következőkből tevődik össze: 4 db oldalkefe(ebből 2 tartalék), 2 db mop(ebből 1 tartalék), 2 db tartalék Hepa szűrő(ebből 1 tartalék), 1 db tisztító kefe, 1 távirányító.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Attila2018.08.02. 14:47:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Az iRobot Roomba 866-os porszívót különböző oldalakon a jellemzők leírásában más-más akkumlátorral látom. - Ni-Mh - Xlife meghosszabbított élettartamú akkumulátor Ez valóban mást takar? Mi a különbség a kettő között? Válaszát előre is köszöni: Attila

Kedves Attila

Semmi különbség a kettő között, az iRobot 866-os robotporszívó egy 3000 mAh kapacitású Nimh akkumulátorral kerül forgalomba. A más-más megnevezésektől fontosabb ,hogy első használatkor az akkumulátort először teljesen merítsük le, ezek után tegyük a robotot kézzel a dokkolóra, és hagyjuk legalább 16 óráig a töltőn. Ezek betartása nagymértékben meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Marcsi2018.08.02. 12:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Tóth László! Melyik robotporszívó felel meg a legjobban az alábbi követelményeknek? Akadálymentesített lakásban,járólapos közlekedő helyiségben, melynek szélessége 1 méter és 5 helyen 90 fokban fordulók vannak, egyik végén a bejárati ajtó másik végén a fürdőszoba és egy helyen egy ajtó nélküli konyha, ahova be kell mennie naponta.Szintén erről a folyosóról nyílnak a laminált parkettás, szőnyeg nélküli, küszöbmentes szobák, melyeket csak hetente kell takarítani.Üdvözlettel, M

Kedves Marcsi

A megfelelő robotporszívó kiválasztásához jó lenne tudni, hogy mekkora területű a lakás. Első körben Neato vagy Roborock 2 robotporszívót javasolnék.

Amennyiben elküldi a takarítandó terület méretét, pontosítani tudom a kínálat listáját.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.