0

Robotporszívó vásárlása interneten és márkaboltban

2016.11.24.
Robotporszívó vásárlása interneten és márkaboltban Robotporszívót egyre több műszaki áruházban vagy webáruházban vásárolhatsz személyesen is. Csak ne zavarjon, hogy esetleg előfordul, hogy az eladónak arról se lesz fogalma, hogy mit tud a készülék, hogyan kell használni ...

Tudtad, hogy a Robotgurunál találod meg Magyarországon a háztartási robotok legnagyobb választékát?
Ha ez túlzónak tűnik, akkor finomítom:
Tudtad, hgy Robotguru arra törekszik, hogy a lehető legszélesebb robotválasztékkal fogadjon, ha háztartási robotot keresel? 

Érdemes először itt körülnézned. Budapesten érhetsz el bennünket, az Istvánmezei úton a Récsei Centerben. Ha pedig nem tudsz Budapestre jönni, vagy itt vagy a városban, de a másik végén, akkor nézz körül bátran internetes áruházunkban. Sőt, mindenképpen kezdd itt az ismerkedést!

Robotporszívót személyesen is vásárolhatsz, ma már egyre több helyen az országban. Egyre több helyen, nemrég egy neves műszaki áruházban láttam, még ki is lehetett próbálni. Készítettek egy asztal nagyságú keretet, abban toporgott jobbra-balra magányosan az egyetlen demópéldány. A választék egy darab robot volt, egy Roomba 616 robotporszívó.

Az eladó készségesen megmutatta az érdeklődőknek az eladósorba került robotporszívót. Látszott rajta, hogy ő is nagyjából most lát először ilyent. Megmutatta, hogy hol van a robot közepén a bekapcsológomb (nézd csak meg a Roomba 616 fényképét, elég gyorsan észre lehet venni a nagy gombot ott középen). Elmondta róla, hogy „ezek most nagyon mennek, keresik őket, bár elég drágák”.

Azt hiszem, ezek elég erős mondatok, de igazak ;-(

Ha egy áruházban szeretnél robotporszívót venni, nagyjából erre számíthatsz. Azért vannak kivételek, és értékesítők, akik szeretnének minél többet megtudni a robotporszívókról, melyeket el akarnak adni.
Érdemes ott helyben megvenni, ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, melyik típust keresed, annak mik az előnyei, a hátrányai, miért éppen az kell neked. Minden másra ott a Mastercard ... illetve a Robotguru.

Vásárolhatsz robotporszívót a márkakereskedéseknél is. Ma már egyre több márkának van saját internetes áruháza, ahol a saját termékeiket nagy választékban elérheted.

Elmesélek egy ide kapcsolódó történetet, mert nemrég mi is így jártunk. Vásároltunk egy nem is kicsi háztartási gépet az egyik legnagyobb magyar nyelvű webáruháztól. Később szükség lett volna hozzá egy kiegészítőre, amit külön akartunk megvenni. Csakhogy kiderült, hogy a webáruház valójában ... -ban működik, a márka magyar képviselője pedig széttárta a kezét, hogy ezt a típust ők nem hozták be az országba. Tehát alkatrész sincs hozzá. Most ha bármi problémánk lesz a készülékkel, vagy valami spéci kiegészítő kell, akkor kis túlzással mehetünk érte ...-ba. (a beazonosíthatóság megnehezítése céljából a  pontos neveket törtöltük) 

Szóval, vehetsz robotporszívót közvetlenül a gyártótól is ...

A megfelelő robotporszívó kiválasztása


Ha kitöltöd a Robotguru robotválasztóját, akkor a program akár több tucat különböző készülék közül fogja neked azt a néhányat ajánlani, ami a saját otthonod igényeinek a legjobban megfelel. Öt-hat gyártó, gyártónként egy sor termék áll rendelkezésedre a választáshoz. Ezt lehet, hogy máshol nem találod meg, s nyilván egyetlen márkaképviselet sem fogja megadni neked.

Kinézel egy típust, ám lehet, hogy egy másik gyártó terméke sokkal jobban megoldaná a problémáidat. Mit gondolsz, a termék forgalmazója fog neked egy másik márkát ajánlani?

Á dehogy. Nyilván ki-ki a saját tehenét dícséri, s igyekszik a saját termékének előnyeit bizonygatni. Ez normális dolog. Ő nem azzal fog foglalkozni, hogy neked melyik márka lenne a legjobb választás: ő el akarja adni a saját termékét és nem törődik mással.

Robotguru törekszik arra, hogy valódi választékot találj a belépő szintű robotporszívótól a csúcstechnikáig.
Nálunk biztosan kapsz megfelelő választ bármilyen kérdésedre a robotporszívókkal kapcsolatban. Van, amire mi sem tudjuk azonnal a választ, de nem szégyelljük bevallani, s nem vagyunk restek utánanézni.

Nálunk bármit kérdezhetsz a robotporszívókkal kapcsolatban: ha tudjuk rá a választ, megírjuk, ha nem tudjuk, utána nézünk, vagy leteszteljük.

Szóval: vásárolj robotporszívót műszaki nagyáruházban, ha pontosan tudod és érted, hogy melyik márka, melyik típusát akarod megvenni. Ott lesz, csak le kell emelned a polcról és hazavinni. De ne lepődj meg, ha a vásárláshoz nem kapsz kielégítős segítséget az eladótól (meg kell védjem a kollégákat, hiszen nem várható el tőlük sem, hogy minden műszaki termék minden műszaki paraméterét pontosan ismerjék minden márka esetén). Valljuk be, nekünk azért könnyebb, mert "csak" robotokkal foglalkozunk.

Vásárolj robotporszívót a kiválasztott márka saját kereskedésétől, ha pontosan tudod, hogy neked csak az a márka lesz megfelelő, más szóba sem jöhet. Ha annyira márkahű vagy, hogy össze sem hasonlítod a különböző típusokat, akkor utólag csak magadban keresd a hibát, ha esetleg nem vagy elégedett a termék szálgáltatásával.

Minden másra ott a Robotguru ;-)
Ne feledd: Robotguru Veled van, s segít a választásban, hogy a Robot legyen veled! 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.