0

Robotporszívó trendek 2018-ban

2018.08.30.
Robotporszívó trendek 2018-ban Nézzük, milyen újdonságok vannak 2018-ban a robotporszívók piacán, amiről érdemes tudnod.

Vezéreld a robotporszívódat hangutasításokkal!
 
A robotporszívók már nem csak manuálisan, hanem app vagy chatbot segítségével is vezérelhetőek. A készülékek egyre inkább kompatibilisek a hangalapú szolgáltatásokkal, mint a Google Home vagy az Amazon Alexa. Így sokkal inkább képesek részt venni egy intelligens otthon működésében.

Próbáld ki te is a digitális asszisztenseket!

Bővített funkciók IFTTT appokkal
 
Az IFTTT szolgáltatás támogatja a különböző alkalmazások és szolgáltatások összekapcsolását. Például egy app lehetővé teszi, hogy a robotporszívó elinduljon, amikor becsukod a bejárati ajtót, és amikor hazaérsz, elkezdjen tölteni a dokkoló állomáson.
 
Az IFTTT kisalkalmazások jelenleg a Neato, az iRobot és a Samsung robotporszívók számára állnak rendelkezésre. Népszerűségüknek hála valószínűleg más gyártók is hamarosan követik.
 
Az applikáción keresztül el tudod indítani, le tudod állítani és időzíteni tudod a robotodat. Üzeneteket kapsz a takarítás állapotáról, és nyomon követheted a robotporszívód útját. Akár a hét minden napján különböző időpontban indíthatod el vagy tilthatod le a takarítást.
 
A szükséges alkalmazások ingyen elérhetőek a Google Play-ről vagy az App Store-ban.

Térképek: teljes körű ellenőrzés alkalmazással
 
Tavaly óta már vannak olyan robotporszívók, amelyek feltérképezik a tisztítandó területet. A térkép áttekintést nyújt a robot aktuális helyéről és már kitisztított területről. Az új modellek, mint például a Neato Botvac Connected D5, nem csak megfigyelhetőek, hanem vezérelhetőek is a térképen. Utasításod alapján a lakóterület bizonyos részeit kihagyja, vagy előre meghatározott, mágneses csíkkal leválasztott "takarítani tilos" területeket is kezeli.

Mivel a robotporszívó térképet készít a takarítandó területről, ezért pontosan tudja, hogy hol járt, hol nem.
 
Ismerd meg a takarítás új világát a robotporszívókkal, és derítsd ki, melyik robotporszívó illik hozzád a legjobban!

 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.