0

Robotporszívó a lakásban – több kosz, mint valaha

2016.07.26.
Robotporszívó a lakásban – több kosz, mint valaha „Ennyi kosz nem is létezik, ha nem látnám, el se hinném, hogy eddig mennyi koszt nyeltünk” – ír ehhez hasonlókat több vásárlónk is. Általános tapasztalat, hogy a kis portartálya ellenére a robotporszívó nagyságrendekkel több port, piszkot gyűjt össze a lakásban, mint amennyit valaha összeporszívóztunk hagyományos eszközökkel!
Amikor robotporszívó kerül a lakásba, mindig azt javasoljuk, hogy még egyszer utoljára takarítsanak fel a régi, hagyományos eszközzel. Jó alaposan, amennyire csak lehet. Ennek két oka van. Az egyik, hogy ne állítsuk megoldhatatlan feladat elé a robotporszívót. Ne azzal kelljen kezdenie a működését, hogy fel kell takarítania a Szaharát. Ha egy lakásban már hosszabb ideje nem volt takarítás, ott akkora pormennyiség halmozódhat fel, amekkorával már nem tud az új gép egy takarítási ciklus alatt elbánni.

A másik oka annak, hogy kérünk még egy utolsó hagyományos takarítást, hogy lássa minden új tulajdonos, mire is képes a gépe. Bevallom, van bennünk ezzel kapcsolatban egy kis dicsekvési szándék is. Egyszerűen tudjuk, hogy nincs az a lakás, melyből a robotporszívó a legtökéletesebb takarítás után is ne tudna még legalább egy teli tartálynyi port összegyűjteni.

A gyerekek mindenhova beférnek, igaz? Amikor a gyerekek játszanak, gyakran kerülnek elő olyan helyekről, ahová nem is gondolnánk, hogy be tudják tuszkolni magukat. És nem elég ,.hogy előkerülnek, de rémisztően koszosak is tudnak lenni. Hozzák magukkal az ott felgyülemlett összes koszt.

Egy kicsit így fog dolgozni első alkalommal a robotporszívó is. Olyan helyekre is bemászik, melyekre nem is gondolnál. És mivel nem gondolsz rá, hogy ezek a helyek léteznek, valószínű, hogy nem is takarítod őket már egy jó ideje. Sarkok, szekrények alatti helyek, a kanapé mögötti terület, a radiátor alatt és még sorolhatnám.

A robotporszívó számára legtöbbször nincs akadály. Ami magasabb a saját magasságánál, az alá be fog csúszni. A szekrény alatt soha nem tudtál rendesen porszívózni, igaz? Próbálsz benyúlni, de teljesen vízszintesre soha nem lehet a porszívó csövét elfordítani, hogy ez sikerüljön. Mindig maradnak feltérképezetlen területek. Hát most nem lesz ilyen, a robot be fogja járni ezeket a helyeket is.

A robotporszívó tehát önmagában attól is sokkal hatékonyabb lesz a hagyományos takarításnál, hogy a lakáson belül sokkal nagyobb felületet takarít fel, mint az eddigi eszközeid.
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.