0

Légtisztító listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: M. Gábor2018.12.17. 13:10:00
Érdeklődni szeretnék, hogy kiterjesztett garanciát tudok önöknél vásárolni a készülékhez? Köszönettel: Molnár Gábor

Üdv

2 év garanciát vállalunk minden porszívóra, kiterjesztett garancia lehetősége nálunk sajnos nem lehetséges.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Alma2018.12.17. 10:14:00
Kedves Szakértők! Kicsit belebonyolódtam az ILIFE választékba. Állatunk nincs, 3 darab 7 éven aluli kúszó-mászó-morzsázó gyerekünk viszont van. A ház 120 nm, szőnyeg alig van, a burkolat laminált padló, illetve járólap. Lépcső nincs, küszöb nincs, csak burkolatot elválasztó szegély. Feltörlési funkció semennyire sem fontos, csak a porszívózás. Sajnos nincsenek ráfordítható százezreink, de úgy láttam, ár-érték arányban az ILIFE típus megfelelő. Ami nagy segítség lenne, ha meg lehetne egy helyet határozni, ahol takarít. Pl. egy átlagos vacsora után, ami alatt a gyerekek rengeteg morzsát termelnek. Köszönettel: Alma

Kedves Anita

Mivel a 120 négyzetméter egybe bejárható, mindenképp szisztematikus robotot ajánlok. Ilife esetében az A8 jöhet szóba, más márkában pedig a Roborock 1 porszívót javaslom. Utóbbi rendelkezik zóna tisztítás funkcióval, tehát az applikáción keresztül rajzolt térképen ki lehet jelölni területeket, hogy még hova menjen vissza a robot takarítani. Random működésű robottal is ki lehet takarítani a 120 négyzetmétert, viszont legalább ketté kell válsztani a ház területét, így az egész takarítással kicsit többet kell foglalkozni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Annamari2018.12.16. 15:01:00
Kedves Guru! Nem tudom eldönteni, hogy melyik termék felelne nekem meg igazán. Van egy kutyám és kb 2 cm-es küszöbök a lakásban... szőnyeg és keménypadló. Nem lenne baj, ha fel is törölne, de nem feltétel. Jó lenne 60e körül maradni. Köszönöm a választ :)

Kedves Annamari

Nedves feltörlés nélküli porszívóból az iRobot 605, Navon Relax, Ilife A6-os robotokat ajánlom. Nedves feltörléssel rendelkező porszívóból a Navon Relax de Luxe készülék lehet jó választás. A felsorolt porszívók szőnyeget is takarítanak, viszont a 2 cm-es küszöbön nem tudnak átmenni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dudás Istvánné2018.12.15. 13:03:00
Nagyon szeretnék venni egy robot porszívót, de nem tudom melyik felel nekem meg. Én szőnyeget is szeretnék vele tisztítani. A lakás 68 nmes, három szoba, Két szobában nagyobb szőnyegek vannak, egyben 3 db kisebb futó az ágy körül. Ajtónál küszöb. A szomszéd már kölcsön adta a sajátját, de szőnyegre nem ment fel. Nagyon megköszönném a segítségét, persze nem százezer feletti porszívóra gondoltam űÜdvözlettel Dudásné

Kedves Istvánné

Jelen esetben nem tudok olyan porszívót mondani ami biztosan fel is menne a szőnyegre és ki is takarítaná azt, ugyanis sajnos nem tudom, hogy az mekkora magasságú. Mivel a küszöb felosztja a takarítási területet, akár random, vagy szisztematikus robot is jó válaszás lehet. Számításba jöhet az iRobot Roomba 605, Ilife A6, Navon Relax, Navon Relax de Luxe, Evolveo H11.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Rea2018.12.15. 12:42:00
Szép napot! Az alábbi 3 készülék közötti választáshoz kérnék egy kis segítséget. Melyiket ajánlja leginkább? NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó evolveo-robotrex-h6-hibrid-robotporszívó ILIFE V7s Plus Köszönöm

Üdvözlöm Rea

Ha szőnyeg van a lakásban akkor Navon Relax de Luxe vagy Ilife V7sPro. Amennyiben nincs szőnyeg akkor mind a három robotporszívó jó választás lehet.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: BLajos2018.12.15. 12:32:00
Tisztelt Robotguru! Navon Relax de Luxe készülékhez lehet kapni dokkoló állomást és töltőt?

Üdvözlöm Lajos

A dokkoló és töltő szervizalkatrész, sajnos ezeket nem áruljuk. A robothoz megvásárolható kiegészítők listája itt megtalálható: https://www.robotguru.hu/navon-alkatreszek-tartozekok

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Zeimeli2018.12.15. 12:14:00
Neato Botvac D6 csak a takarítandó terület méretében különbözik a D7-től? D6: mekkora a szívóteljesítménye, hány Watt?

Üdvözlöm

A Neato D6 és D7-es robotokban ugyanakkora akkumulátor van, a takarítási terület is hasonló. A robotporszívók szívóteljesítményét nem lehet wattban meghatározni, nincs is sok értelme. A takarítási miőség több dologból épül fel: főkefe kialakítása, szívónyílás keresztmetszete stb...

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csapó Csilla2018.12.14. 14:10:00
Tisztelt Szakértő! Tanácsot szeretnék kérni, hogy 54 négyzetméteres, szőnyeges, parkettás lakásba, ahol nagyon hulló szőrű kutyus is van és nemsoká baba is lesz, milyen robotporszívót ajánl, 50-100 e Ft-ig. Az ILIFE V7S Pro 2-in-1 megfelelő lehet? Köszönettel!

Kedves Csilla

Először is gratuálunk a baba érkezéséhez. Az Ilife megfelelő lehet, viszont nedves feltörlést csak olyan helységekben tud elvégeztetni a robottal ahol nincs szőnyeg, ugyanis a nedves moppal rá fog menni a robot.

A Navon Relax de Luxe robotot tudom még ajánlani,annak dobozában található egy virtuális fal ami akkor lehet hasznos, ha el szeretnénk zárni a szőnyeges területet nedves feltröléskor.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: annapapa@me.com2018.12.14. 14:03:00
Robotporszívó saját magasságánál mennyivel nagyobb helyre (bútor alá) tud bemenni?

Üdvözlöm

Általában elmondható, hogy ahova fizikailag befér oda be is fog menni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Ozsa2018.12.14. 12:34:00
Tisztelt Robotguru! Szemezgetek az LG HOM-BOT Square RED VR86010RR-al. Kérdésem hogy a függöny alá be tud-e menni vagy azt akadályként kezeli? A függönyeink aljai 4 cm-rel vannak csak feljebb a talajtól, tehát alapesetben egy 8-9 cm magas porszívó nem fér el alatta. Válaszukat előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Az LG robotporszívó ultrahangos érzékelői a függönyt ebben az esetben falnak fogják érzékelni, meg fog állni előtte a robot.

Üdvözlettel:Robotguru 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.