0

Légmosó listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: zitabeata2018.12.09. 19:41:00
Kérdésem: alkatrész kapható-e még ehhez a termékhez? Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Németné Zita

Kedves Zita! Melyik termékre gondol? Üdv: Robotguru

felhasználó: daniel2018.12.08. 12:07:00
Udvozlom! Hosszutavon szeretnek megbizhato porszivot venni. 2 szintes hazunk van. Lent kb 70, fent 90nm. Szonyeg sehol sincs, se kuszob csak burkolatvalto. Csak lam. parketta es magasfenyu hidegburkolat van. Ha van ertelme nedves torloset venni akkor azt szeretnenk de a legfobb szempont h jol hasznalhato legyen es a legkevesebb kompromisszumot kelljen meghozni :) minimal stilusu belso ter van, de a butoroknak es a konyhanak teli laba van. Helyisegek atjarhatosaga fontos talan. Illetve h elkepzelheto az h valamikor felvinnenk a felso szintre is takaritani? Megkoszonom ha ez alapjan ajanlja valamelyiket, akar tobbet is. A cel elsosorban h jo legyen es hosszu tavon hasznalhato, az h szep vagy milyen marka az mindegy :) Koszonom

Üdvözlöm Dániel

Természetesen több robotporszívót is tudunk ajánlani. Neato D6, Neato D7, iRobot 980. A felsorolt modellek körülbelül 80 négyzetmétert tudnak bejárni egy töltéssel, tehát az emeletre elképzelhető, hogy a dokkolót is fel kellene vinni takartáskor. Ami még szóba jöhet az a Roborock 1, vagy a Roborock 2. Ezek a porszívók szívási erősségtől függően kb 120 négyzetmétert képesek feltakarítani. Az összes említett készülékből csak a Roborock 2 tud nedvesen feltörölni, viszont vannak korlátok, egy víztartállyal maximum 30 négyzetméter az ami hasznos nedves feltörlés.

Végül az Evolveo H11-es robot ami még számításba jöhet. Az akkumulátor kapacitása egy indítással 80 négyzetméter, és a nedves feltrölése egy víztartály feltöltéssel körülbelül 100 négyzetméter.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: edina.berta2018.12.08. 11:49:00
Kedves Robotguru! Szeretném kérni a véleményüket, hogy iRobot Roomba 696, vagy Xiaomi Roborock 2? Van erre vonatkozó tapasztalatuk? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Edina

Üdvözlöm

Elsősorban attól függ, hogy mekkora a takarítandó terület. Az iRobot Roomba 696 egy random robot ami egy indítással 50-60 négyzetmétert fed le. A Roborock 2 egy szisztematikus porszívó, ennél nagyobb, bonyolultabb helyek takartására ajánlott. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Timaffy Judit2018.12.08. 00:04:00
Megbírkózik a szőnyeg rojtokkal? Átmegy a rojtokon anélkül, hogy megakadna, vagy kitépné őket? Ez számomra fontos tényző, korrekt választ kérek. Köszönöm.

Kedves Judit

Nem tudok egyértelmű igennel vagy nemmel válaszolni. Függ a rojt hosszától, viszont kitépni nagy valószínűséggel nem fogja. Az iRobot porszívói fel vannak készítve erre az esetkre, a két főkefe elkezd ellentétesen forogni ha valamit feltekerne (pl rojt). 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Andrea2018.12.07. 17:09:00
Üdvözlöm! Roomba 560-as készülék kiírja, hogy a töltőjével gond van. Az akkumulátorát közvetlenül eme hiba kiírása előtt cseréltük, így teljesen új, mert nem használtuk. Érdeklődnék, hogy van-e töltő ehhez a típushoz és - ha igen - mennyibe kerül? Köszönöm szépen

Kedves Andrea

Azt javaslom, hogy mielőtt bármit vásárolna a készülékhez, hozza be a készüléket a szervizünkbe, vagy tudunk érte futárt is küldeni. Egy diganosztikát lefuttatva pontosan meg fogjuk tudni mondani, hogy mi lehet a hiba.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kaposvári Ferencné2018.12.07. 13:03:00
Azután érdeklődnék, hogy a ILife V7spro 2-1. ben porszívónál ha vizes programot csinálok, kellenek-e bele a kefék, és úgy a mops? vagy vegyem ki a keféket, Az utasításban erre nem térnek ki. vagyis pontosan milyen szerkezetet kell a gépbe helyezni? Száraz porszívózásánál meg vagyok elégedve a készülékkel.

Kedevs Kaposvári Ferencné

Nedves feltröléskor nem kell kivenni a főkeféket mert a mop tartó keret azt teljes mértékben eltakarja. A következőket kell tennie: alulra helyezze fel a nedves feltörlő keretet(rajta a moppal, a mopot nedvesítse be). Öntse fel a nedves tartályt vízzel, rakja be a helyére, és indítsa el a robotot.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Barta Aladár2018.12.07. 11:44:00
ha a küszöbnél lévő 3 cm-es különbséget lejtőre alakítom kb 40 cm szélesen tud -e szintet váltani?

Üdvözlöm Aladár

Igen lehetséges a szint áthidalása lejtővel, csak figyelni kell a megfelelő dőlésszögére, hogy ne akadjon fel a robot alja.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Nagy Richárd2018.12.07. 10:05:00
Üdvözlöm! Kb. 60m2-es területre keresek robot takarító gépet. Járólap, parketta és rövid szálú szőnyeg borításokon kellene, porszívóznia, illetve a padlót feltörölnie. Nem hosszú kutyaszőrrel is találkozhat, illetve alacsony burkolatváltó profilokon is kellene tudni jutnia. A készülékre 100.000 forintig szánok, van olyan készülék, ami belefér az elképzeléseimbe? Köszönettel: Nagy Richárd

Üdvözlöm

Természetesen van erre alkalmas robotporszívók. Két tipust tudok javasolni: Navon Relax de Luxe, vagy az Ilife V7Spro. Ezek a készülékek random mozognak, rendelkeznek főkefével, tehát szőnyeg tisztítására is alkalmasak.Mind a két robot esetében igaz az, hogy nedves feltörléskor sajnos  fel fognak menni a szőnyegre. Amennyiben szisztematikus robotporszívót szeretne, az Evolveo H11 lehet jó választás, bár a maximum limit felett van.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Dávid2018.12.06. 14:36:00
Sziasztok Tud a gép egyszerre feltörölni és porszívózni? Olvastam a Navon Deluxenel írtátok hogy tud ha kis portartály+víztartály van..emiatt kérdezem esetleg itt is lehet e.

Üdvözlöm Dávid

A víztartály előtt van egy kisebb portartály ami azt a célt szolgálja, hogy nedves feltröléskor ha még talál szennyeződést a robot, akkor azt abba gyűjti. Ennek a tarálynak nagyon kicsi az űrtartalma, tehát a porszívózást a saját nagyméretű portartállyal kell elvégezni.

 Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: bernadettv2018.12.06. 14:33:00
Kedves Robotguru! Neato XV Signature Pro típusú porszívóm nagyon hamar lemerül, gondolom, az akkumulátor adja meg magát így 3 év után, látom, forgalmaznak is hozzá, viszont úgy látom, hogy előrendelni lehet, nem pedig megrendelni. Ez azt jelenti, hogy kapható az akkumulátor, csak várni kell rá, vagy belátható időn belül ne számítsak rá? Köszönettel: Varga Bernadett

Kedves Bernadett

Körülbelül két hete leadtuk a megrendelésünket Neato alkatrészekre, és bízunk benne, hogy ünnepek előtt meg is fog érkezni. Amennyiben megrendeli, az akkumulátor beérkezése után ki fogjuk küldeni Önnek, vagy személyes átvétel esetében telefonon értsíteni fogjuk.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.