0

Hogyan lesz tökéletes a pázsitod?

A megoldás: robotfűnyíró A fűnyíró robot az előre beprogramozott utasítások szerint, emberi közreműködés nélkül végzi el a rá bízott feladatokat. Beállítod a fű elvárt magasságát, a fűnyírás gyakoriságát, kijelölöd a nyírandó pázsit szegélyeit, s ettől kezdve a robot automatikusan elvégzi a fűnyírást.

 

Robotfűnyírók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
35 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!

Gondozott és ápolt kert

A robotfűnyíró fő előnye, hogy az alkalmankénti fűnyírás helyett folyamatos gondozást biztosít a pázsitodnak. A fűnyíró robot naponta, vagy kétnaponta nyírja a füvet. Mindig csak egy keveset, néhány millimért vág. A lenyírt fű egy nap alatt komposztálódik, táplálja a pázsitot. A pázsit magassága így mindig egyenletes, s a gyakori nyírásnak és táplálásnak köszönhetően a fű egészséges és dús marad.

Kényelmes használat

A kényelmetlen heti fűnyírási feladatok helyett a fűnyíró robotot csak be kell állítani, s attól kezdve önállóan elvégzi a feladatát. Működése csendes, így beprogramozható állandó éjszakai használatra is. Nincs több zajos fűnyírás, szénagyűjtés, nincs elhanyagolt kert. A fűnyíró robot automatikusan gondoskodik a kert szépségéről.

Kinek ajánlható?

Robotfűnyíró minden olyan kertbe ajánlható, ahol nagyobb pázsit található. A kisebb teljesítményű fűnyíró robot egy kicsi, vagy közepes családi ház kertjébe ajánlott, a nagyobb teljesítményű robotfűnyírók a nagyobb, akár 5-10 ezer négyzetméteres területek gondozására is alkalmasak. A határoló kábelek megfelelő kialakítása révén akár egészen bonyolult kialakítású kertek sem jelentenek számára akadályt.

Hogyan működik a robotfűnyíró?

A fűnyíró robot a bekapcsolás utáni első alkalommal feltérképezi a pázsitot. Látszólag rendszertelen, ide-oda mozgása során kialakítja magában a munkaterület térképét. A fűnyírás során ide-oda mozog, egy-egy területre többször is visszamegy, míg el nem éri a kívánt fűmagasságot. Egy-egy alkalommal csak néhány milliméter füvet vág le, viszont beállítása alapján naponta, vagy kétnaponta nyír le egy területet. Amikor a napi munkáját befejezi, automatikusan visszamegy a dokkoló állomására és feltölti magát.

ÉS HA MÉG MINDIG NEM TUDOD, HOGY MIÉRT JÓ A KERTEDNEK A ROBOTFŰNYÍRÓ, AKKOR OLVASD EL A KISOKOST.

 

vissza az oldal tetejére >>>

Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Sefi2018.09.17. 20:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Tóth Laszló, Robomow rx12u típusú fűnyíró programozható vagy csak a GO gomb megnyomásával indítható? Köszönöm Üdv Schäffer Péter

KEdves Sefi! A Robomow Rx12 csak a GO gombmegnyomásával indítható, időzítési lehetőség nincs. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Sáriné Papp Erzsébet2018.09.05. 13:05:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.Robotguru! Szerettem volna képet küldeni egy levéllel Önnek, de a megjelölt email cím \\\"érvénytelen\\\"! Hová írhatok? Üdvözlettel Sáriné Papp Erzsébet

Kedves Erzsébet

Levelét az info@robotguru.hu címre küldje legyen szíves.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Norbi2018.08.30. 13:32:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Jó napot, 2 külön füterületem van (100m2 és 50m2), melyek között nem megoldható a robotfönyíró számára az automatikus átjárás. a kérdés megoldható-e valamilyen módon, hogy manuálisan átrakom a robotot a másik területre. köszi!

Üdvözlöm Norbert

Megoldható, különálló területet is tud nyírni a fűnyíró, abban az esetben ki kell jelölni a menüben, hogy "másodlagos terület", és a robot akkumulátor lemerülésig fog dolgozni.

Robotfűnyíró választás esetén csak akkor tudunk megfelelő készüléket ajánlani, ha küld pár képet, és egy felülnézeti skiccelt rajzot körülbelüli méretekkel a kertől az info@robotguru.hu címre.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Pécsi Zoltán2018.08.08. 10:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó, köszönöm válaszát. A kertben (bent) nem mondanék le az automatikus dokkolás, programozhatóság és egyéb kényelemről, viszont néha nyírnom kellene az utcai részt. Melyik fűnyíró alkalmas mindkét feladatra?

Kedves Pécsi Zoltán!

Erre a kérdésre csak a terület ismeretében tudunk biztos megoldást találni. Néhány fotó is segítene abban, hogy erre válaszolni tudjunk.

A kérdés az, hogy a hurokvezeték elvezethető-e az előkertbe.

Ha gondolja, küldje a fotókat az info_kukac_robotguru.hu -ra.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Takács József2018.08.06. 06:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt cim érdeklődnék hogy ez a tipus jó választás e .És telepitéssel foglalkoznak e mert sokan árulják de telepiteni senki nem akar mert szerintem a vásárlás sokszor ezen múlik . Kb 300 m2 méter a füvem. Köszönettel : Takács József várom válaszukat!!

Kedves Takács József! 

Jó választás lehet, de ajánlatot robotfűnyíróra és telepítésre csak a kert ismeretében lehet felelősen adni. Ha tud néhány fotót küldeni a területről és egy alaprajzot, szívesen adunk ajánlatot telepítésre is. 

A képeket kérem, hoyg az info_kukac_robotguru_hu-ra küldje.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Siposné2018.08.05. 21:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szeretnék egy Robomow Rx Pro robotfűnyírót vásárolni. A nyírandó terület kb. 70 m2, téglalap alakú. Szeretném tudni, hogy a szükséges tartozékokkal és a robotgarázzsal valamint a szereléssel együtt kb. mennyibe fog kerülni? A garázs alkalmas-e arra, hogy nyáron a robot a kertben maradjon? Köszönettel, dr. Sipos Lajosné

Kedves Siposné!

A területre megfelelő a Robomow RX20 Pro, ami viszont nem tartalmazza a telepítéshez szükséges eszközöket.

A garázs megvédi a robotot, s bár az eső nem árt neki, viszont a magas UV sugárzással szemben kiváló védelem.

Az alábbiakat kellene megvásárolni hozzá, így állna össze a csomag:

Robomow RX20 Pro 209.000 Ft

100 m vezeték 15.990 Ft

3x50 cölöp 2.990 x 3 = 8970 Ft

RoboHome garázs.RX robotfűnyíró 41.900 Ft

Összesen: 275.860 Ft

Ajánlom, hogy nézze meg ezt a termékünket is, ami megegyezik a fenti készülékkel, viszont tartalmazza a telepítőkészletet is, és piros a színe.

Az ára 201.999 Ft

https://www.robotguru.hu/wolf-garten-loopo-s300-robotfunyiro

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Vincze L.2018.08.01. 14:35:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Hölgyem! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy már van a kertben telepítve úgynevezett \\\"láthatatlan póráz\\\" a két kutyusnak. A kérdés az, mivel ez is rádióhullámokat sugároz, nem zavarja-e be a robotfűnyíró kijelölt (saját vezetékkel) területeit? Vagy időzítővel mindig kapcsoljam ki az egyik rendszert, ha a másik (fűnyíró) éppen dolgozik? Üdv.: Vincze L.

Kedves Vincze L. !

Igen, tapasztalataink alapján a láthatatlan póráz zavarhatja a robotfűnyíró működését. A robotfűnyírók határoló kábel rendszerét a nyírási időszakban kikapcsolni nem ajánlott, mert ezzel a rendszer automatikus működését akadályoznánk.

Viszont egyes gyártók robotfűnyírói lehetőséget adnak arra, hogy a két rendszer működését össze lehessen hangolni. Ehhez azonban több infromációra lenne szükség a kertről és a kutyapórázról. Ha gondolja, a részletekről egyezetessünk telefonon vagy az info_kukac_robotguru_hu email címen keresztül.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Pécsi Zoltán2018.07.26. 11:37:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! A kert mellett időnként a kerítésen kívül lévő utcai fűterületet is szeretném lenyírni (mondjuk hetente egyszer). Ez tehát egy különálló terület, ahová a robot nem tud kimenni, de a határoló vezeték kivezetése megoldható. Alkalmas erre arra ez a készülék, hogy időnként kiviszem az utcára? Ha nem, melyik készülékek alkalmasak a választékból? Üdv: Pécsi Zoltán

Kedves Zoltán!

Ezt a készüléket nem ajánlom erre a célra, viszont ha a fűterület mérete ~150 m2, akkor a ezt a robotfűnyírót kimondottan erre a célra találták ki.

https://www.robotguru.hu/wolf-garten-loopo-s150-robotfunyiro

Nem dokkol automatikusan, a töltéséről Önnek kell gondoskodnia, de pont ezért megfelel az Ön által tervezett feladatnak. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: LVermeer2018.07.19. 15:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
I want to buy AL-KO Robolinho 500E Robotic Lawn Mower. Is there a possibility to have the installation done by Robotguru.

Hi LVermeer, thank you for your inquiry.

In order to specify the installation please share few details about your garden per email (info@robotguru.hu). 

We need the following data: local, size of lawn, scope, layout or photos (if you have.) Our colleagues will contact you asap.

We are looking forward to hearing from you. BR, Robotguru 

felhasználó: P. Róbert2018.07.17. 11:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! A leírás alapján nem látom, hogy ehhez a robotfűnyíróhoz jár-e alapból határolókábel és cövek. Tudna segíteni? Előre is köszönöm! P.R.

Kedves Róbert! A Robomow Rx 20 Pro robotfűnyíró nem tartalmazza a telepítéshez szükséges határoló vezetéket és cölöpöket. A vezetéket és a cölöpöket itt tudja kiválasztani. Üdvözlettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.