0

Hogyan lesz tökéletes a pázsitod?

A megoldás: robotfűnyíró A fűnyíró robot az előre beprogramozott utasítások szerint, emberi közreműködés nélkül végzi el a rá bízott feladatokat. Beállítod a fű elvárt magasságát, a fűnyírás gyakoriságát, kijelölöd a nyírandó pázsit szegélyeit, s ettől kezdve a robot automatikusan elvégzi a fűnyírást.

 

Robotfűnyírók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
36 db termék a listában
Segíthetünk a választásban? Válogass az alábbi feltételek szerint!

Gondozott és ápolt kert

A robotfűnyíró fő előnye, hogy az alkalmankénti fűnyírás helyett folyamatos gondozást biztosít a pázsitodnak. A fűnyíró robot naponta, vagy kétnaponta nyírja a füvet. Mindig csak egy keveset, néhány millimért vág. A lenyírt fű egy nap alatt komposztálódik, táplálja a pázsitot. A pázsit magassága így mindig egyenletes, s a gyakori nyírásnak és táplálásnak köszönhetően a fű egészséges és dús marad.

Kényelmes használat

A kényelmetlen heti fűnyírási feladatok helyett a fűnyíró robotot csak be kell állítani, s attól kezdve önállóan elvégzi a feladatát. Működése csendes, így beprogramozható állandó éjszakai használatra is. Nincs több zajos fűnyírás, szénagyűjtés, nincs elhanyagolt kert. A fűnyíró robot automatikusan gondoskodik a kert szépségéről.

Kinek ajánlható?

Robotfűnyíró minden olyan kertbe ajánlható, ahol nagyobb pázsit található. A kisebb teljesítményű fűnyíró robot egy kicsi, vagy közepes családi ház kertjébe ajánlott, a nagyobb teljesítményű robotfűnyírók a nagyobb, akár 5-10 ezer négyzetméteres területek gondozására is alkalmasak. A határoló kábelek megfelelő kialakítása révén akár egészen bonyolult kialakítású kertek sem jelentenek számára akadályt.

Hogyan működik a robotfűnyíró?

A fűnyíró robot a bekapcsolás utáni első alkalommal feltérképezi a pázsitot. Látszólag rendszertelen, ide-oda mozgása során kialakítja magában a munkaterület térképét. A fűnyírás során ide-oda mozog, egy-egy területre többször is visszamegy, míg el nem éri a kívánt fűmagasságot. Egy-egy alkalommal csak néhány milliméter füvet vág le, viszont beállítása alapján naponta, vagy kétnaponta nyír le egy területet. Amikor a napi munkáját befejezi, automatikusan visszamegy a dokkoló állomására és feltölti magát.

ÉS HA MÉG MINDIG NEM TUDOD, HOGY MIÉRT JÓ A KERTEDNEK A ROBOTFŰNYÍRÓ, AKKOR OLVASD EL A KISOKOST.

 

vissza az oldal tetejére >>>

Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: LVermeer2018.07.19. 15:03:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
I want to buy AL-KO Robolinho 500E Robotic Lawn Mower. Is there a possibility to have the installation done by Robotguru.

Hi LVermeer, thank you for your inquiry.

In order to specify the installation please share few details about your garden per email (info@robotguru.hu). 

We need the following data: local, size of lawn, scope, layout or photos (if you have.) Our colleagues will contact you asap.

We are looking forward to hearing from you. BR, Robotguru 

felhasználó: P. Róbert2018.07.17. 11:46:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! A leírás alapján nem látom, hogy ehhez a robotfűnyíróhoz jár-e alapból határolókábel és cövek. Tudna segíteni? Előre is köszönöm! P.R.

Kedves Róbert! A Robomow Rx 20 Pro robotfűnyíró nem tartalmazza a telepítéshez szükséges határoló vezetéket és cölöpöket. A vezetéket és a cölöpöket itt tudja kiválasztani. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: P.Z.2018.07.13. 13:42:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm. Érdeklődök, hogy a Robomow rx 20 pro vagy valamelyik másik robotfűnyíró képes-e egy kb. 2,5 m széles térkövezett, a fű szintjéban lévő kocsibejárón \\\"átmenni\\\" egyik fűterületről a másikra ha a vezetőzsinór kijelöl neki a bejárón át egy kb. 2 m széles \\\"átjárót\\\". Azaz nem áll-e meg a fű szélén, érzékelve, hogy ott nem fű van. Másik kérdésem, hogy milyen technológiával éri el a mobil app a fűnyírót (wifi, mobilnet), pl. a Robomow esetén? Üdv: P.Z.

Kedves P.Z.!

Ha a föld egy szintben van a térkővel, és a térkő alatt el tudják vezetni a hurokvezetéket, akkor be lehet vonni a fűnyírásba a térkövőn túli területet is, mert a robot át tud menni a burkolat felett.

A robot bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.  

Üdv:

Robotguru 

felhasználó: P. Róbert2018.07.11. 10:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Érdeklődnék, van-e a Gardena kínálatában olyan alacsonyabb árfekvésű robotfűnyíró, ami a Robomow Rx20-hoz hasonlóan, automatán kezel több nyírási zónát. Előre is köszönöm! Üdv:P.R.

Kedves P. Róbert! A  Gardena Sileno City 250 a legkedvezőbb árú megoldás, ami megfelel a Ön elvárásainak.  Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Szőllősi Imre2018.06.29. 20:43:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! 2×120 m2-re szeretnék Gardena 250-es fűnyírót.A két terület között nem lehet átjárót létesíteni.Lehetséges 2 állomáshely telepítése?Milyen megoldást javasol? Üdvözlettel:Imre

Tisztelt Imre

A Gardena Sileno City robotfűnyíró tud két egymástól független területet nyírni, ebben az esetben Önnek kell kézzel átrakni a robotfűnyírót. Másik töltőt lehet vásrolni, de minden áthelyezésnél újra kell kalibrálni a robotfűnyírót a töltőkhöz mert mind a két töltő más-más jelet generál. A Gardena Sileno City 250 menűjében kell kiválasztani a másodlagos területet amikor is a robotfűnyíró lemerülésig nyír, de valószínű egy töltéssel nem fogja lenyírni a 120 négyzetméteres területet. Így teljes feltöltés után ismét meg kell ismételni a másodlagos terület nyírását.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mária Mészáro2018.06.29. 19:50:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Hol találom a tippelésI Lehetőséget, végig olvastam mindent nem találkoztam vele.

Kedves Mária! 

Tippeld meg, melyik válogatott nyeri a FOCI VB-t! Itt található » http://bit.ly/2MsOMS7

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Fojtaeva2018.06.25. 07:42:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Frissen fektetett gyepszőnyeg alá is fektethető a vezető vagy a fű felületén kell rögzíteni?

Kedves Fojteva!

Mindkét megoldás lehetséges. De két héten belül a lefektetés után gyepszőnyeg alá elég könnyen le lehet még tenni a határoló kábelt, csak a földbe kell rögzíteni a cölöpökkel . 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: R. Dániel2018.06.17. 13:27:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Balatoni nyaralom 500m2-es kertjebe szeretnek robotfunyirot. A kert jo minosegu keritessel korulvett, a kertet kamera figyeli, azonban nem vagyunk a nyaraloban allandoan, ezert bizonytalan vagyok benne, hogy nem probalnak e meg ellopni a funyirot(?). Lattam, hogy a keszulekek pin koddal vedettek, nem tudom azonban, hogy ez mennyire elrettento a tudatlan tolvajnak. A 7-8kg koruli sulyt sem gondolom legyozhetetlen problemanak ha a keritesen at kell emelni a keszuleket. Milyen vedelmi rendszer van meg a funyirokhoz a pin kodon kivul illetve mit szoktak lopas elleni plusz vedelemkent javasolni? Laikuskent az jutott eszembe, hogy a dokkolojat elrejtenem nem lathato helyre illetve a nyirast a kora hajnali orakra utemeznem. Felmerult meg bennem a kert infrasorompozasa is, de annak nagy merete miatt ez a robot koltsegenek tobbszorose lenne. Varom szives valaszukat. Koszonettel, R. Dániel

Kedves Dániel!

A robotfűnyírók általános biztonsági elemei a PIN kód és a hangjelzés a robot felemelésekor. A Husqvarna-Gardena nemzetközi regisztrációs rendszere nyilván tartja az értékesített robotokat.

Ennél komolyab megoldás egyes Husqvarna Automower robotporszívó GPS alapú nyomkövető rendszere, ami a készülék eltulajdonítása után 24 óráig követi és meg tudja állapítani a robot pontos helyét. 

A töltőállomásnak lehet keresni kivülről nem látható helyet, arra viszont figyelni kell, hogy a fűterületen kell elhelyezni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: irennagy2018.05.31. 10:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! szeretnék robotfűnyírót, de elriaszt, hogy a kertet körbe kell huzalozni - ez mit jelent? látható a huzal, milyen magasságban kell lennie? minden robotfűnyírónak ki kell jelölni huzallal a területet? üdv Irén

Kedves Irén!

Ne riassza el, mert a vezeték nem lesz látható. A fűterület felszínén kell rögzíteni cölöpökklel, amit kb. 2 hét múlva úgy benő a fű, hogy nem is fogja látni. Viszont a robotnak szüksége van rá, mert ez jelöli ki számára a nyírási területet. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Klára2018.05.26. 21:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Ildikó! Meglepetésként vásárolnék fiam számára robotot. Három önálló helyszínről van szó a kerten belül.Át tud menni egyik helyről a másikra? A telepítést azt hiszem, rábízom, mert az nagy örömet fog szerezni neki. Ügyes műszaki fiatalember. Hova teszi a lekaszált füvet a gép? Mert az a bizonyos mulcsozó megoldás nekem nem tetszik. Köszönettel várom válaszát, kedves Ildikó, Kulcsár Klára

Kedves Klára!

Tudom, hogy meglepetés lesz, de lenne még néhány kérdés, amit tisztázni kellene. Biztosra szeretnék menni atekintetben, hogy a robotfűnyíró valóban működni tud-e a fia kertjében.

Hadd kérjem meg, hogy küldjön egy vázlatos rajzot vagy fotót a fűterületek elhelyezkedéséről, méretéről. Tudni kellene, van-e átjáró az egyes területek között, ha van, akkor az milyen széles.

A robotfűnyíró mulcsoz, ami at jelenti, hoyg milimétereket vág le, és ettől gyönyörű lesz a gyep. 

A pontosítás végett az információkat küldje el az info_kukac_robotguru_hu-ra vagy hívjon minket a 1/4451123-as telefonszámon. 

Üdv: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.