0

roboROOM ajándékkártya

 

Szabadulós játék szobák, ahol a megfejtésre váró rejtélyek robotokkal, robotikával kapcsolatosak

Budapesten nagyon sok helyen lehet szabadulós játékokat játszani. A roboROOM mégis más, mint a többi, mert nálunk robotikus élményben lehet részed. A bezárt helyiségekből csak akkor szabadulhattok ki, ha minden titkot és rejtélyt közösen megoldotok.

A történet, a feladatok és a környezet mind-mind a robotokkal van összefüggésben. Ezért különösen olyan felnőtteknek és gyerekeknek ajánljuk, akiket érdekel a sci-fi, a fantasy, a hightech világa, vagy éppen fanatikus Star Wars rajongók. Várjuk a baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket, HR szakembereket is egy különleges élményre.

A játékban 2-5 fős csapatok vehetnek részt. A játékhoz időpontot kell előre foglalni. Semmi más nem szükséges hozzá, mint csapatjáték, figyelem és logikus gondolkodás.

 Családbarát szabadulós játék a Robotguru Élménytárban

Hogyan zajlik a szabadulós játék?

1. Az előre lefoglalt időpontban kollégánk, a Játékmester fogad Benneteket. Ismerteti a játékszabályokat, majd útnak indít Benneteket, és indul az óra is.
2. A feladatok megoldására 60 perc áll a 2-5 fős csapatok rendelkezésére.
3. A játék a négy helyiségből álló RoboRoom-ban zajlik.
4. A játék folyamán logikai feladatokat kell közösen megoldanotok. Minden egyes megoldással közelebb kerültök a kiszabaduláshoz.
5. A játék ideje alatt nem hagyunk benneteket magatokra. A Játékmester kintről követi az eseményeket, és minden pillanatban kész a szükséges segítséget megadni, persze csak akkor, ha kéritek és/vagy ha elakadtok.
6. Ha sikeresen kiszabadultatok, utána örülünk, eredményt hirdetünk, fotózkodunk, elemzünk stb.

 

 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.