0

Rémálmokat okoz a macskaszőr a lakásban? Van megoldás!

2019.03.18.
Rémálmokat okoz a macskaszőr a lakásban? Van megoldás!

Ha tartasz otthon macskát, bizonyára nem ismeretlen számodra az a probléma, amikor mindent beborít a szőr. Természetesen ettől még nyilván imádod a kedvencedet, de a szőrtől azért nagyon szívesen megszabadulnál, nem igaz?

Akkor figyelj, mert van néhány tanácsunk a problémádra.

Azt azért nagy általánosságban kijelenthetjük, hogy aki állattartó, annak általában több a takarítani valója. De kinek van kedve egész álló nap a porszívóval és a seprűvel rohangálni? Naná, hogy senkinek!

1. Cseréld le a szőnyeget

Nem vicc! A szőnyeget a legnagyobb szőrmágnesek, erre már a kutyák kapcsán is felhívtuk a figyelmedet. Tehát vagy már padlóburkolatra váltasz, vagy kénytelen leszel beletörődni, hogy többet kell majd porszívóznod.

2. Szerezz be egy kopasz macskát

Na, nem arra gondoltunk, hogy borotváld le a cicádat. Viszont ha macskát is szeretnél és szőrmentességet is, akkor ez az a megoldás, ami találkozik mindkét igénnyel. Arra azért nem árt figyelni, hogy időnként nem árt krémezni a bőrét ennek a fajtának, nehogy kiszáradjon.

3. Vegyél új seprűt

Elhisszük, hogy a régi is nagyon jó, viszont az ilyen típusú problémák speciális kezelést igényelnek. Fodrászoknál láthatod például a habszivacs seprűket, mivel ezzel könnyebben összegyűjthetőek a szöszök anélkül, hogy szanaszét röpködnének.

4. Portalaníts sűrűbben

A cicák egyszerűen imádnak mindenhová felmászni. Ezért nem is hibáztathatjuk őket, elvégre a szekrény tetejéről mindent jól lehet látni. Viszont így a polcaid is tele lesznek szőrrel, ahonnan aztán lehullanak az asztalra, a szőnyegre, a kanapéra. Vagyis egyszerűen mindenhová.

5. Szerezz be egy robotporszívót

Ennyi teendő mellett nem árt, ha van egy hatékony segítőtársad a takarításban. A robotporszívót elegendő bekapcsolni és máris szorgosan körbejár, összegyűjtve ezzel a port és a szöszöket. Ráadásul találhatsz belőlük kifejezetten állatszőr takarítására alkalmas modelleket is.

Fenti tanácsainkkal nem lesz rémálom a takarítás akkor sem, ha több házi kedvencet tartasz otthon. Ha pedig robotporszívót keresel, akkor tekintsz meg széles választékunkat a webáruházban!
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.