0

Pörög, forog és súrol - feltörlő robot forgófejekkel

2017.01.04.
Pörög, forog és súrol - feltörlő robot forgófejekkel
Ha eddig is felmosórobotot kerestél, akkor ezt a készüléket látnod kell: az Everybot RS500 minden korábbinál könnyebben, hatékonyabban fog feltörölni bármilyen keménypadlós felületen. Tisztább lakás, könnyebb munkavégzés a végeredmény.

 Az Everybot RS500 egy igazán ötletes és hatékony megoldás azoknak, akik feltörlő robotot keresnek, akár egy robotporszívó mellé kiegészítőnek. Játékosnak tűnő, de nagyon is hatékony gép, ahogy ezt a róla készült videók is mutatják.

Az Everybot RS500 Magyarországon még nem látott formával, újszerű technikával egy pillanat alatt megnyer magának. Ez a robot nem kerek és nem szögletes - leginkább egy babapiskótához, vagy formatervezett súlyzóhoz hasonlít. A hasonlóság nem ok nélküli: a robot két vége azért kerekedik ki annyira, mert a két vége két forgó fejet rejt. Ez az első olyan felmosórobot, mely nem csak egyszerűen mozgás közben feltörli a padlót, hanem két forgófejjel szinte fel is súrolja a burkolatot.

A robot aljára két forgó, mikroszálas mop van felerősítve. A takarítás azért rendkívül hatékony, mert ezeket nem csak ide-oda tologatja, hanem percenként 130-as fordulatszámon pörögnek is, így a takarítás sokkal hatékonyabb.

Nedves és száraz takarítás is megoldható

A robot száraz feltörlésre és nedves takarításra is alkalmas. Ez utóbbihoz csak annyi kell, hogy feltöltöd a víztartályát és máris nedves kendőkkel végzi a takarítást.   

Ez az új felmosó robot egyébként nagyon kényelmesen, könnyen kezelhető. Kicsi, hosszabbik oldala 36, a rövidebb 20 centiméter, tehát nagyjából akkora, mint egy hosszában félbe hajtott A/4-es lap. Középen egy nagy méretű, kényelmes fogantyú kínálja magát. Felkapod, odateszed, ahol fel kell takarítani és hajrá. A robot pörög, forog, igazán látványosan járja körül a helyiséget a kiválasztott takarítási mód szerint.

Változatos takarítási módok


Milyen takarítási módok választhatók? Auto módban véletlenszerű mozgással közlekedik, s feltörli az egész helyiséget. Focus módban egy adott pontból kiindulva végez csigavonalas mozgást. Corner módban a sarkokat veszi elsősorban szemügyre, a falak mentén járja végig a helyiséget. Továbbá beállíthatod, hogy S vagy Y alakban közlekedjen, s lehet választani a teljesen manuális takarítást is, amikor a távvezérlővel te magad irányíthatod szabadon a mozgását.  

Elsőre furcsa, de megszokható tulajdonság a kézi takarítás lehetősége

Újdonság: kézi takarítás


Nem gondoltuk, hogy lesz még robot, amelyik még a kézi takarítást is beveszi a repertoárba, de tévedtünk. Az Everybot RS500 kézi készülékként is működik. Csak fogd meg a fogantyúját és vidd oda, ahol takarítani akarsz vele. Tartsd akár a falhoz, ha arról kell valamit ledörzsölni.  A forgó kefék elvégzik a dolgukat.

Fényre megy


Vicces, ám ötletes megoldás, hogy mivel helyettesítik a dokkolót ennél a készüléknél. A Everybot RS500 nem talál vissza a helyére, nincs is állandó dokkolója.  Így viszont fennáll a veszély, hogy elbújik és nem találod meg. Ha például egy polc alatt merül le, ott fejezi be a takarítás, hogyan fogod megtalálni? Nos, erre gondolva építettek be a készülékbe egy fényre érzékeny szenzort. Amikor a robot lemerül, keres egy világos helyet, hogy könnyebben meg lehessen találni. Így ki fog navigálni a szekrény alól, megkeresi a napfényes konyhakövet.
 

Kattints ide, az Everybot RS500 feltörlő robot itt vásárolható meg


A robot legyen Veled!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.