0
Értékelés:
 
Ár:
149 999 Ft

Philips SmartPro Active FC8820 roboporszívó

A Philips jól hangzó márkanév, amely jelen van életünk minden pillantában. Robotporszívói is a tőle megszokott visszafogott eleganciát és megbízható minőséget sugallják. 

Tudja, amit a nagyok

Első pillantásra igen egyszerű kis gépezet a Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó, azonban közelebbről megvizsgálva számos újdonságot nyújt versenytársaihoz képest, és ár-érték aránya is kifejezetten jó.

Smart Detection System, avagy a kaméleon esze

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó új érzékelési rendszere, a Smart Detection System teszi a robotot naggyá. A chipeknek, 22 érzékelőnek, giroszkópnak és gyorsulásmérőnek köszönhetően a Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó személyre szabja a takarítást. Nem a te személyedre, hanem az otthonodéra. De ebben az esetben ez talán nem is zavaró. Miután felméri a környezetét, olyan stratégiát választ, amellyel a lehető leggyorsabban képes a területet kitakarítani. 

Infravörös érzékelők

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó 6 db infravörös érzékelővel rendelkezik, így semmi nem kerülheti el a figyelmét, ami az akadályokat illeti. Minden esetben kikerüli a bútorokat, lámpákat, vezetékeket, ezáltal kíméletesen tisztít az otthonodban.

Kedved szerint takarít

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó a hét minden napjára programozható, egy nap kivételével akár minden napra más időpont állítható be. 

Nagy teljesítmény Li-ion akkumulátor

A nagy teljesítményű Li-ion akkumulátort hosszabb élettartam és rövidebb töltési idő jellemzi, mint a hagyományos akkumulátorokat. A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó ezáltal akár 120 percig is bírja a munkát egy huzamban.

Igazán pedáns

Igazi kuriózuma a Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívónak, hogy a szokásos porszívózás mellett fel is törli a padlódat. Három lépéses tisztítási rendszerével először két oldalkeféjével söpri be maga elé / alá a piszkot, majd a nagyteljesítményű motornak köszönhetően felszívja a port és a szennyeződéseket. Végül nincs más dolgot, mint felpattintani a törlőlapot és voálá, gyönyörűen tiszta padló lesz az eredmény.

Alapos, akár egy profi

Szenzorai segítségével érzékeli a szennyezett területek, így az érintett területeknél jobban elidőz a tökéletes eredmény érdekében.

Mesterien alkalmazkodó

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó mozgatható szívófeje alkalmazkodik a takarítandó felülethez, a padló, szőnyeg, lábtörlő kontúrjai mentén mozog.

4 takarítási üzemmód 

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó 4 különböző üzemmódban képes takarítani:
- Z-típusú takarítás: párhuzamos cikk-cakk mintázatban
- Pattogás üzemmód: egyenes vonalban, majd ütközéskor véletlenszerűen halad tovább
- Spirál: egyre növekvő sugarú spirális görbe mentén halad
- Falkövető üzemmód: a fal közelében és azzal párhuzamosan halad

Intenzív tisztaság

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó egy TURBO szívás üzmmódot is kínál, így az igazán szennyezett területekkel is könnyedén elbánik.

Mondd meg te, hol takarítson

A Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívót könnyedén terelgetheted a vituális fal segítségével. A virtuális fal egy olyan virtuális sorompót hoz létre, amelyen a robot nem halad át. A virtuális fallal így könnyen kezelhetjük azokat a helyeket, amelyeket szeretnénk elzárni a robot elöl valamilyen oknál fogva, és az ajtókat sem kell becsukni ahhoz, hogy a robot kívül maradjon. A virtuális fal hatósugara kb. 2 méter.

Nem kell rohanni

A robot nem megy el, de ha mégis a távirányító segítségével könnyedén jobb belátásra bírhatod. A  Philips SmartPro Active FC8820 robotporszívó sok-funkciós távirányítójával elindíthatod, megállíthatod, irányíthatod a robotot, visszaküldheted a dokkolóhoz, de a takatrítási útvonalat is módosíthatod.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 80 x 330 mm
 • Súly: 1,95 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 63 dB
 • Akkumulátor típusa: Lítium-Ion 14,4 V, 1000 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 240 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Programozható: igen
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,4 l
 • Maximális takarítási terület: 120 m2
 • Kefék típusa, száma:
  2 db oldalkefe
 • Kezelő felület: nyomógombok
 • Takarítási módok:
  Z-típusú, Pattogás üzemmód, Spirál, Falkövető üzemmód
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fali egység
 • 1 db Philips FC8820 robotporszívó
 • 1 db hálózati adapter
 • 1db automata töltőállomás / programozható virtuális fal
 • 1 db távirányító
 • 2 db oldalkefe
 • 3 db portörlőkendő
 • 1db virtuális fal
 • 1 db Magyar nyelvű felhasználói útmutató
 • kemény padlófelüleletek (fapadló, kerámiaburkolat, laminált parketta) porszívózása száraz feltörlési funkcióval
 • lítium-ion akkumulátor
 • 3 lépéses takarítási rendszer
 • 120 perc működési idő
 • keménypadló takarítás
 • hosszú takarítási üzemidő
 • intelligens érzékelési rendszer
 • távolról vezérelhető működtetés
Philips SmartPro Active FC8820 roboporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Orosi Mihályné2018.04.30. 16:23:00
Mennyire vált be a készülék, v. Melyik ami keresettel. Ill. Jobban meg vannak elégedve

Kedves Orosi Mihályné!

Ha sok szőnyeg van a lakásában, akkor nem ez a legszerencsésebb választás. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: breki282017.12.20. 12:05:00
Tisztelt Hölgyem Uram! Érdeklődnék, hogy egy kb. 60 m2-es parketta, járólap (konyhában) és kb. 2-3 m2 szönyeg (amely, ha kell felszedhető) takarításához a Navon Relax Deluxe (felmosó funkciós) vagy a Philips Smart Pro Active FC8810 a jobb választás? A Navon kedvezőbb a felmosó funkció miatt, de szerintem a Philips jobb minőség. Előre is köszönöm a válaszát.

Kedves breki28! A RELAX de Luxe több fünkciós robot, nedves feltörlést és porszívózást is képes elvégezni. A Philipshez hasonlítva még abban is különbözik, hogy a Philipsnek nincs forgókeféje, csak szívónyílása. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Arnold Racz2017.03.31. 15:59:00
Tisztelt Robotguru! Robotporszívó vásárlása előtt állok, és a következő feltételeknek kellene helyt állnia a kis masinának. -60 nm lakás -hosszú szőrű cica, erősen hullajtja szőrét, és a macska almot is kikaparja rendesen, sokszor tiszta por az egész fürdőszoba ez miatt. -Max 2 cm küszöb. Jelenleg a Roomba 886, Botvac D95 és a VR9000 Powerbot között hezitálok. A szisztematikus takarítás nagyon szimpatikus, viszont a teszteket elnézve az ilyen modellek sokkal igényesebbek a karbantartásra. A Roomba 886 gumi lapáttal van ellátva, ami nagyon tetszik benne, de ez a káosz rendszerű takarítása nem igazán fogott meg. A D95 hangos, a forma nem tetszik. A VR9000-esnek meg nincs oldal keféje. Bár egyik sem sarkalatos kérdés igazából. Ezeket csak mellékesen összegeztem. Ami fontos számomra, legyen rend a házban éjjel nappal, jól végezze a dolgát. Kevés karbantartás sem ártana. És élettartamra és megbízható legyen. A pontos takarítás legyen a legnagyobb előnye, sarkok, falszegély. A legnagyobb problémám, hogy egyik sem kompromisszum mentes, és egyik teszt sem győzött meg igazából, még a youtube videók sem. Mi tévő legyek? Nem kötöm az ebet a karóhoz, így bármelyik másik modell is szóba jöhet. Válaszukat előre is Köszönöm! Üdvözlettel Rácz Arnold

Kedves Arnold!

Először is elnézést kérek, de elkeveredett a leveled, s nem válaszoltunk.
Ez megengedhetetlen, még akkor is, ha a technika is bezavart ;-(

Hidd el, jól működnek, van előnyük és hátrányuk, de teszik a dolgukat.
A szisztematikus és randomszerű működésnke nincs hatása a karbantartási igényre.

Vannak jó randomszerűen működő robotporszívók és vannak kifejezetten rossz hatékonysággal működő szisztematikus robotporszívók is.

A 2 cm-es küszöb miatt javaslom, hogy küldj egy alaprajzot s visszahívunk telefonon és segítünk.
Természetesen a késedelmet nem tudjuk bepótolni, de mindenképpen készülünk valamilyen gesztussal az ajánlatban.

https://www.robotguru.hu/alaprajz-feltoltes-robot-valasztashoz

Még egyszer megkövetlek a késői válasz miatt és várom visszajelzésed!

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Nagy Zoltán2017.01.06. 15:17:00
Kedves Ildikó, köszönöm válaszát melyben a Roomba 616 illetve Roomba 651es robotporszívókat ajánlotta nekem. A Philips SmartPro Active FC8820-as készülékről mi a véleménye, mik a tapasztalataik? Tudásra, takarításra jobb mint az Ön által ajánlottak? Köszönettel Nagy Zoltán

Kedves Zoltán! Nem gondolom. A Philips egy szívófejjel végzi a takarítást, a Roomba esetében viszont a forgó kefék és a vákuum együttesen gondoskodnak a kiváló takarítási teljesítményről. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Ferenc2016.12.03. 00:35:00
Tisztelt Szakértő Robotporszívó vásárláshoz kérnék tanácsot. Lakásban parketta, járólap, valamint a parkettán hosszú szőrű szőnyeg van. Szeretném, ha a bútor lábak mellett is takarítana a gép. Bútorok alá be fér, mert lábakon állnak (kb 11cm). A lakás nem nagy 55nm). Köszönöm

Kedves Ferenc! Az iRobot Roomba 600-as sorozat bármely modellje megoldás lehet ebben a lakásban. Azonban a hosszú szlú szőnyeg lehet, hoyg gondot okoz a takarításban. Üdv: Robotguru
felhasználó: Nagy Norka2016.11.25. 19:47:00
Kedves Szakértők! Az \\\"Ariete 2712\\\" vagy a \\\"Philips FC8810/01\\\" a jobb választás? (adottság: kb. 100 nm, kerámia és padlószőnyeg burkolat) Mennyire alkalmas egyik és a másik a kemény burkolatról a macskaszőr begyűjtésére is? (Illetve mi a különbség az \\\"Ariete 2712\\\" esetén az \\\"Evolution 2.0\\\" és \\\"Evolution 2.1\\\" között!) Válaszukat előre is nagyon köszönöm! Dorka

Kedves Norka!

Ariete 2711 és 2712 és Philips 8810 is visszamegy a dokkolóa.

Egyiknek sincs sörtekeféje, egyik sem fogj a lakást kitakartani egyben, csak részletekben.
Egyik sem ajánlott akkor, ha vannak szőnyegek.
Hidegburkolaton viszonylag jól dolgoznak.

Macskaszőr?
Hát ahhoz nem ezeket a típusokat ajánlom ;-(

Ha meghatározod, hogy milyen szempontok alapján választottad ezeket, akkor tudunk segíteni, milyen irányba keress tovább.

Ha küldesz egy telefonszámot a mail (kukac) robotguru (pont) mailcímre, akkor igyekszünk segyteni.

A Robot legyn Veled és Házadnak népével! 

felhasználó: ivan2016.09.16. 15:47:00
Mennyire alkalmas ez a magasszálú, süppedős szőnyeghez?

Kedves Iván!

Magasszálú, süppedős szőnyeghez egyik robotot sem ajánljuk. A shaggy szőnyegeket nem szeretik ;-( 
Ami biztos, ha küldesz fotót a szőnyegről, akkor könnyebben segítünk.

A másik lehetőség a próba, s kiderül.

A megfelelő robotporszívó legyen Veled!

 

felhasználó: hegyest2016.08.04. 14:20:00
Kedves Szakértő! Melyik porszívójuk bírja legjobban az egyenetlen terepet és a süppedős szőnyeget? Üdv Hegyes Tibor

Kedves Tibor!

Ezt a kérdést pontosítanunk kellene, mert elég tág a süppedős szőnyeg kategória ;-)
Mindenre van megoldás, de ehhez kérlek, küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és telefonon igyekszünk válaszolni.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Murai Anna2016.05.14. 20:05:00
Kedves Szakértők! Karácsonyra kaptam egy Philips FC 8820-as robotporszívót, nagyon szeretem. Most már szűrőt(filter) kell cserélnem benne, de sehol nem találok! Kérem segítségüket! Üdvözlettel: Anna

Kedves Anna!

A Philips robotporszívókhoz alkatrészeket  a Philips központi márkaszervizen kerezstül tud beszerezni: Szerviz Kft. 1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. Telefon: +36 1 209 6052, +36 1 466 9015. Nyitva tartás H-P: 8:00 – 18:00

Üdv: Robotguru

 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.