0

Philips robotporszívók

A robotporszívó-gyártók többsége amerikai, vagy távol-keleti cég. Üdítő kivétel a Philips robotporszívó, mely szinte az egyetlen lehetőség arra, hogy legalább nevében európai terméket válasszon. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Philips robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
0 db termék a listában

 

 

A holland irányítású Philips a háztartási takarítóeszközök teljes skáláját kínálja: gyártanak porzsákos és porzsák nélküli porszívót, vezeték nélküli porszívókat, gőzölős tisztítókat és robotporszívót is.

A Philips robotporszívó annak a legjobb választás, aki egy egyszerűbb, stabil működésű, megbízható készüléken keresztül szeretne megismerkedni a robotporszívók világával.

A Philips robotporszívó leginkább keménypadlós felhasználásra, por és porszerű hulladék feltakarítására alkalmas. Az alján nem padlókefe helyezkedik el, csak szívócsonkot találunk. Ennek eredményeként legnagyobb hatékonysággal kemény padlón tud tisztítani.

A legtöbb Philips robotporszívó mozgását nem kamera, vagy lézeres távmérő, hanem infraszenzorok irányítják. A készülék véletlenszerűen mozog. Ha akadályt érzékel maga előtt, akkor irányt változtat és másfelé folytatja a takarítást.

 

A Philips robotporszívó erősségei


A Philips robotporszívót előre beállított ideig, fix takarítási idővel használjuk. Beállítható akár 90-120 perces folyamatos takarításra is. A robot időzíthető is, beállítható, hogy a hét mely napjain, naponta melyik órában induljon el. A takarítás így teljesen automatizálható is.

A robot talpára egy portörlő feltét is erősíthető. Ezzel a kemény padlók tisztítása még eredményesebbé tehető. A porszívózás után felhelyezzük a portörlő feltétet és az újabb takarítási ciklus végére maximális tisztaságot teremt a padlón.

A Philips robotporszívók ára egyszerűségüket tükrözi. A robot remekül helytáll elsősorban kemény padlós helyiségekben. A körben forgó padlókefe hiánya szőnyegen érezhető, padlón viszont nem jelent érzékelhető hátrányt. A forgó kefe meghajtása nélkül viszont a robot érezhetően kevesebb energiát fogyaszt, így sokkal tovább bírja egy feltöltéssel, mint kétszer annyiba kerülő versenytársai.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Nimsz Kati2019.05.18. 16:52:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözletem! Sajnos viszonylag hamar elkoptak a forgó kefé a gépünkön. Honnan tudnék újakat rendelni.?

Kedves Kati

Philips alkatrész ügyében kérem keresse az alábbi üzletet: Szerviz Kft Budapest, Karinthy Frigyes út 15, 1117. Telefon: (1) 209 6052

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Anita2019.03.25. 07:34:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Hölgyem Uram! 59 nm-es lakásom van,taposó ,parketta boritja,egy szobában van rövid szálú szőnyeg.Melyik robotporszívót ajánlaná,amelyik felporszívóz és nedvesen fel is töröl? Egyéb extra igényem nincs.Állat nincs a lakásban.Köszönöm válaszát:Anita

Kedves Anita

A hibrid porszívók feltörlés közben nem érzékelik a szőnyeget, így arra is felmennek. Csak a Roborock 2 robotporszívóval lehet területet kizárni vagy mágneses csíkkal, vagy virtuálisan a mentett térképen keresztül. Amennyiben nedves feltröléskor pl feltekeri a szőnyeget, abban az esetben több porszívó is számításba jöhet: Navon Relax de Luxe, Evolveo H11. Utóbbi egy szisztematikusan takarító robot, és szépen töröl fel nedvesen.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: VIOLETTA2019.03.24. 20:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A robotomon a dokkolóhoz kapcsolódva világít a figyelmeztető háromszög, de csak akkor. Egyébként dolgozik, a helyére áll, de nem tölt és kb. 4 villanás után világítani kezd a háromszög. Mi a teendő? Köszönöm a választ.

Kedves Violetta

Kérem a Philips magyarországgal vegye fel a kapcsolatot, ők fogják az esetleges szervizelést is elvégezni. 1117 Budapest. Karinthy Frigyes út 15. Telefon: 36-1-209-6052
vagy 36-1-466-9015.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: T. Mária2019.02.11. 11:49:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
44 m2-es lakásba, normál szőnyeg porszívózásra melyik porszívó alkalmas. Nem akarom távolról irányítani, szuper képességekre nincs szükség.

Kedves Mária

Erre több készülék is megfelel. A következőket tudjuk ajánlani: Navon Relax, Ilife A6, Xiaowa Lite C10, iRobot Roomba 605.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Mgabor2019.01.16. 15:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm ! érdeklődöm, hogy a NAVON RELAX de Luxe hibrid, a ILIFE V5S Pro 2-in-1 és PHILIPS FC8794/01 SmartPro Easy porszívók közül (feltéve, hogy ezek mind 54-60e Ft között kaphatóak) melyiket ajánlják inkább? A Philips márka jelent valamivel nagyobb minőséget – vagy a Navon és ILIFE jobb márkák robotporszavóban? Ahogy a képeket néztem épp Philipsnek a legkisebb a nedves felmosója és nem is tartályos, tehát ha menet közben kiszárad, akkor vége a nedves porszívózásnak. Egy 60 nm-es, elég tagolt lakásról lenne szó 1-1,5 cm-es küszöbökkel és szőnyegekkel, laminált padló burkolattal. Ezt a lakást egy random porszívó egyáltalán bejárja egy üzemidő alatt? Köszönöm a választ !

Üdv

A random porszívók lakás bonyolultságától függően egy indítással 50-60 négyzetmétert tudnak lefedni. Mivel szőnyeget is kellene takarítani a robotnak, ezért az Ön által felsorolt porszívók közül csak a Navon Relax de Luxe jöhet igazán számításba, mivel csak ez a modell rendelkezik alsó főkefével.

Üdvözlettel:Robotguru

 

felhasználó: SecretOTCave2018.12.28. 10:51:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szép napot! Érdeklődni szeretnék, hogy melyik robotporszívós termékük tudja megmászni a 2 cm-es küszöböt? kb. ilyen árkategóriában 60-70eFt

Üdvözlöm

Sajnos egyik sem alkalmas 2 cm-es küszöb átlépésére. 1-1,5 cm az a határ amin át tudnak haladni a robotporszívók.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: kennyevo2018.10.11. 11:18:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdv! Érdeklődnék, hogy ez a gép kb mekkora területet tud bejárni?

Üdvözlöm

Mivel random működésű porszívóról van szó,egy indítással körülbelül 50 négyzetmétert tud lefedni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Timi2018.06.10. 14:19:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm!Nekem ilyen robotporszívóm van.Mitől lehet,hogy soha nem talál vissza a dokkolóra és rendesen töltve max.70 percig bírja.Csak járólap és parketta van...Ködzönettel Timi

Üdvözlöm

A dokkolót jól "látható" helyre kell tenni, annak jobb és bal oldalán megfelelő szabad helyet kell biztosítani, annyit amennyit a gyártó is előírt.Ettől függetlenül előrodul, hogy nem talál vissza a dokkolójára például abban az esetben, ha a porszívó messze van attól, hiszen a robot nem tudja hogy hol helyezkedik el a saját töltője.Az akkumulátor kapacitása nagyban függ attól, hogy mennyire bonyolult a takarítandó terület, mennyi tárgyat kell kerülgetnie, de lehet egy esetleges tartmészetes elhasználódási folyamat is.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Orosi Mihályné2018.04.30. 16:23:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mennyire vált be a készülék, v. Melyik ami keresettel. Ill. Jobban meg vannak elégedve

Kedves Orosi Mihályné!

Ha sok szőnyeg van a lakásában, akkor nem ez a legszerencsésebb választás. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Sárkány Tamás2018.01.14. 10:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
T.címzett! Szeretném a jelenlegi készülékemet(Philips FC8710)egy modernebb készülékre cserélni! Az lenne a kérdésem,hogy van e Önöknél olyan konstrukció,hogy használt készülék beszámítás új vásárlása esetén...? Előre is köszönöm választ! Sárkány Tamás Hegyeshalom

Kedves Sárkány Tamás! Sajnos nem tudok ilyen konstrukciót ajánlani. A új robot kiválasztásában szívesen segítünk. Üdvölettel: Robotguru
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.