0
Értékelés:
 
Ár:
119 990 Ft

Philips HU5930/10 Légmosó

Kiemelkedő, NanoCloud minőségű párásítási teljesítmény

Háromszoros védelem a baktériumok és a penész ellen. A Philips NanoCloud technológiát higiéniai szempontból biztonságosnak minősítették. A NanoCloud technológia bizonyítottan 99%-kal kevesebb baktériumot enged a levegőbe, mint a hagyományos ultrahangos párásítók, és az egészségesebb levegőnek köszönhetően, amely gyakorlatilag nem tartalmaz patogéneket és penészgombákat, hosszú távon védi az egészséget.

A Philips NanoCloud által előállított láthatatlan vízpára nem képez fehér port vagy nedves foltokat a szobában. Nagy, akár 500 ml/h* párásítási teljesítményt biztosít

4 pontos párásításiszint-beállítás

A Philips NanoCloud technológia felfrissíti az otthonok, irodák és egyéb beltéri helyiségek levegőjét, mivel állandó és egyenletes, 40% és 60% közötti relatív páratartalmat tart fenn. A 40%, 50%, 60%, illetve folyamatos páratartalom-beállítások széles körű választási lehetőséget biztosítanak, és lehetővé teszik a beltéri páratartalom szintjének tetszés szerinti automatikus szabályozását.

Az optimális nedvességtartalom fenntartásával minimálisra csökkenthető a száraz levegő által okozott egészségügyi problémák mértéke, és a levegő belélegzése sokkal kellemesebb.

Gyermekzár

A gyermekek általi nem megfelelő használat megakadályozása

Energiatakaréko

Az energiafogyasztás akár 6 W alacsony is lehet.

A NanoProtect szűrő hatékonyan eltávolítja a 0,02 µm* méretű részecskéket

A NanoProtect szűrő hatékonyan eltávolítja a baktériumok 99%-át* és kiszűri még a 0,02 µm* méretű szennyezőanyagokat is, beleértve a finom port, a gyakori allergéneket és a baktériumokat.

A részecskeszűrő felülete 1,17 m2 nagyságúra nyílik szét a nagy teljesítményű szűrés érdekében. Nagy, akár CADR 140 m3/h* tisztítási teljesítmény.

Egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés

Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés azonnal tudatja Önnel, ha a szűrőt és a betétet ki kell cserélni. Ha a szűrőt nem cserélik ki azonnal, a nem megfelelő hatékonyságú működés elkerülése érdekében a készülék nem üzemel tovább.

A forgóbetét soha nem áll le a vízben. Akkor hagyja abba a forgást, ha elfogy a víz, vagy eléri az előre beállított páratartalmat. A ventilátor azonban tovább működik tisztítási üzemmódban és megszárítja a betétet. Így Ön mindig egészséges levegőhöz jut.

Intelligens érzékelővel felszerelt numerikus kijelző

A numerikus kijelző egyértelműen kijelzi az intelligens érzékelő által pontosan megmért beltéri páratartalmat és hőmérsékletet. Amikor a készülék azt érzékeli, hogy a víztartály üres, a víz elfogyását jelző LED emlékezteti Önt a víztartály időben történő feltöltésére.

A digitális időzítő 1~8 órás beállítása és a kijelző kikapcsolása

A digitális érintőképernyős kijelző lehetővé teszi az időzítő 1 és 8 óra közötti egyszerű beállítását és problémamentes működését. A LED-fényes kijelzőt tetszés szerint kikapcsolhatja, ha kényelmesen szeretne éjszaka aludni.

4 különböző ventilátorsebességű mód

A 4 különböző módnak köszönhetően tetszés szerint, egyszerűen kiválasztható és beállítható a kívánt ventilátorsebesség, a következők közül: 1. fokozat, 2. fokozat, 3. fokozat és automatikus

Egyszerűen tisztítható

A belső szerkezet intelligens kialakítása lehetővé teszi a párásító betét, a víztálca és a víztartály egyszerű tisztítását és karbantartását.
 

Részletes termékleírásért kattints ide!
Philips HU5930/10 Légmosó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.