0
Értékelés:
 
Ár:
194 999 Ft

Philips AC3259/10 Légtisztító

Lélegezze be a különbséget

Csatlakozás a tisztább levegőhöz

  • AHAM CADR részecske*: 393
  • Alkalmazáshoz csatlakoztatott
  • Speciális szennyeződés mód

A speciális szennyeződés mód hatékonyabb módja az allergének eltávolításának

A speciálisan tervezett szennyeződés mód rendkívül hatékonyan távolítja el a levegőben megtalálható gyakori allergéneket. Ha a légtisztító bármilyen kicsi változást is észlel a levegő minőségében, megnöveli a tisztítási teljesítményt, és eltávolítja a levegőben észlelt allergéneket.

Automatikusan figyel, reagál és tisztítja a levegőt

A professzionális érzékelők színvonalát nyújtó Philips AreaSense technológia a beltéri levegő állapotának legkisebb változásait is hatékonyan érzékeli. Folyamatosan figyeli a levegőt, és részecskeváltozás érzékelésekor automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét.

Az ECARF és Airmid által tesztelve vagy ezek tanúsítványával ellátva*

Az ECARF és Airmid által tesztelve vagy ezek tanúsítványával ellátva*

A légtisztító vezérlése bárhonnan és bármikor

A csatlakoztatott alkalmazás segítségével bárhonnan szabályozhatja a légtisztítót. Kapcsolja be légtisztítót, és az Air Matters alkalmazáson keresztül módosíthatja a ventilátorsebességet vagy ellenőrizheti a szűrő élettartamát.

Vitashield IPS 393 m3/óra CADR kiemelkedő teljesítménnyel

A Vitashield IPS az aerodinamikus kialakításával és az extra vastag NanoProtect szűrőjével a tiszta levegő szállítását 393 m3/óra teljesítmény mellett képes véghezvinni, hatékonyan eltávolítva a részecskéket, szennyeződéseket, baktériumokat és vírusokat.

Az AeraSense érzékeli, méri és szabályozza a tisztítást

Az AeraSense olyan professzionális érzékelő, amely még a PM2,5-nél kisebb részecskéket is pontosan meghatározza (beleértve a beltéri levegőben található leggyakoribb szennyeződéseket is). Utána az adatokat feldolgozva biztosítja, hogy a tisztító ideális értékekre legyen beállítva az aktuális levegőállapothoz és annak folyamatos biztosításához. Ezután a PM2,5 szint megjelenítésével valós idejű visszajelzést ad a beltéri levegő minőségéről.

3 automatikus üzemmód és 5 manuális beállítás

A Philips 3000i légtisztító sorozat 3 automatikus tisztítási beállítással rendelkezik: normál üzemmód, rendkívül érzékeny szennyeződés üzemmód és rendkívül erőteljes baktérium és vírus üzemmód. A 3 automatikus üzemmódon kívül a légtisztító 5 manuális üzemmóddal is rendelkezik. Válassza ki az öt különböző sebességbeállítás valamelyikét: az extra csendes „Alvás” üzemmódtól kezdte, egészen az extra erős „Turbó fokozat” üzemmódig. Válassza ki az Ön által kívánt légtisztításhoz ideális beállítást.

Információ a kültéri és beltéri levegőminőségről és szennyeződés indexről

Az Air Matters alkalmazással ellenőrizheti a beltéri és kültéri levegőminőséget. A műszerfal egyszerű áttekintést biztosít, így Ön ellenőrizheti a kültéri levegő minőségét és a pollenszinteket, valamint a légtisztító által folyamatosan nyomon követett beltéri levegőminőséget.

A levegőminőség és az szennyeződések kezelésére vonatkozó tanács

A beltéri és kültéri levegőminőség és a pollenszintek alapján az alkalmazás tanácsot ad, hogy segítse kezelni az Ön szennyeződéseknek vagy nem megfelelő minőségű levegőnek való kitettségét.

Vizuális visszajelzést a levegőminőségről

Az AeraSense valós időben mutatja a beltéri szennyeződés index (IAI) szintjét a numerikus kijelzőn és a légtisztító műszerfalán megjelenő színtárcsán keresztül. A numerikus kijelző a beltéri szennyeződések szintjét mutatja. A színtárcsa további vizuális információt ad, kék színtől (megfelelő szennyezettség) a piros színig (nem megfelelő szennyezettség)

Részletes termékleírásért kattints ide!
Philips AC3259/10 Légtisztító
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.