0
Értékelés:
 
Ár:
166 990 Ft

Philips AC2889/10 Légtisztító

Intelligens tisztítás

Csatlakozás a tisztább levegőhöz

  • Kevesebb szennyeződés, gáz, szag
  • A részecskék 99,97%-át felfogja
  • Alkalmazáshoz csatlakoztatott
  • Ideális kicsi és közepes helyiségekhez

Csökkenti a szennyeződések, gázok, szagok mennyiségét

Csúcstechnológiát felhasználó érzékelő és tisztító rendszerével a Philips 2000 légtisztító sorozat bizonyítottan csökkenti a szennyeződések, szagok, illékony szerves vegyületek, sőt, bizonyos baktériumok mennyiségét is. Az előszűrő és a True HEPA szűrő eltávolítja a részecskéket. Az aktív szenes szűrő enyhíti a gázok és szagok jelenlétét.

A szűrő áthaladó részecskék 99,97%-át felfogja

A többfázisos aktív szűrőrendszer, amely a szűrőn áthaladó akár részecskék 99,97%-át felfogja, egészen 0,3 mikron méretig – amely a leggyakoribb levegőben terjedő szennyeződések, részecskék, baktériumok és vírusok mérete.

Automatikusan figyel, reagál és tisztítja a levegőt

A professzionális érzékelők színvonalát nyújtó Philips AreaSense technológia a beltéri levegő állapotának legkisebb változásait is hatékonyan érzékeli. Folyamatosan figyeli a levegőt, és részecskeváltozás érzékelésekor automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét.

Vizuális visszajelzést a levegőminőségről

Az AeraSense valós időben jeleníti meg a levegőminőséget számjegyes kijelzőjén és a légtisztító kezelőfelületének színtárcsáján. Az 1 és 12 közötti számjegyek a beltéri levegő minőségét jelölik: az 1 jó állapotú, a 12 szennyezett levegőt jelent. A színtárcsa egy további vizuális jelzés, amely kék (jó szennyeződés- és részecskeszint) és piros (rossz szennyeződés- és részecskeszint) színek között mozog.

Irányítsa légtisztítóját bárhonnan

A csatlakoztatott alkalmazás segítségével bárhonnan szabályozhatja a légtisztítót. Kapcsolja be légtisztítót, és az Air Matters alkalmazáson keresztül módosíthatja a ventilátorsebességet vagy ellenőrizheti a szűrő élettartamát.

A szennyeződések kezelésére vonatkozó tanács

A beltéri és kültéri levegőminőség alapján az alkalmazás tanácsot ad, hogy segítse önt a szennyeződések kezelésében.

Ideális közepes és nagy helyiségekhez

A legjobb légtisztító a közepes és nagy méretű helyiségekhez (vagy nappalikhoz), 39 m2-es ideális területtel.

Tartsa szemmel a beltéri és a kültéri levegőminőséget

Az alkalmazás segítségével a beltéri és a kültéri levegő minőségét is ellenőrizheti. A légtisztító szüntelenül továbbítja a beltéri levegőminőségi adatokat az alkalmazásnak, amely a kültéri szennyezettségi és pollenadatokkal kombinálja azokat, hogy teljes képet adhasson önnek a levegő minőségéről.

3 automatikus üzemmód és 5 manuális beállítás csendes alvási funkcióval

A Philips 2000i légtisztító sorozat 3 automatikus tisztítási beállítással rendelkezik: normál üzemmód, rendkívül érzékeny szennyeződés üzemmód és rendkívül erőteljes baktérium és vírus üzemmód. A 3 automatikus üzemmódon kívül a légtisztító 5 manuális üzemmóddal is rendelkezik. Válassza ki az öt különböző sebességbeállítás valamelyikét: az extra csendes „Alvás” üzemmódtól kezdte, egészen az extra erős „Turbó fokozat” üzemmódig. Válassza ki az Ön által kívánt légtisztításhoz ideális beállítást.

Egyedi szennyeződés mód

A Philips 2000i légtisztító sorozat ideális azok számára, akik különösen érzékenyek a szennyeződés anyagokra. Az üzemmód alapja egy egyedi, szüntelenül figyelő program, amely észleli a potenciális szennyeződés kockázatokat, majd reagál is azokra: automatikusan működésbe hozza a légáramoltatást, hogy azonnal csökkenthesse az szennyeződések számát.

Részletes termékleírásért kattints ide!
Philips AC2889/10 Légtisztító
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.