0

Kutyásoknak

 • Kutyaszőr eltávolítása – így takaríts, ha kutya van a lakásban

  2019.02.04.

  Azok számára, akik állatot tartanak és ahol a kedvenceknek szabad bejárása van a lakásba, nem újdonság, hogy a takarítás igazi rémálom is lehet. Elhullott szőrök, sáros mancsnyomok, nyál, csak hogy néhányat említsünk az esetlegesen előforduló szennyeződések közül.

  Egyértelmű, hogy az ilyen háztartások az átlagosnál jóval több takarítást igényelnek. A házimunka ebben az esetben ráadásul további praktikákat is igényel, hiszen rengeteg makacs szennyeződéssel találkozhatsz, ha a szőrmókod éppen vedlik, vagy akár csak esett az eső.

 • 5 tipp a kutyaszőrmentes ruhákhoz

  2019.02.04.

  Aki állatot tart, az tudja, hogy a szőr nem csak a bútorokra jelent veszélyt, hanem a ruhákra is. A két probléma ráadásul összefügg, hiszen a ruházaton megtapadt szálak a gazdival együtt körbejárnak a lakásban, hogy aztán átkerüljenek a kanapéra, a padlóra, egyszerűen mindenhová.

  Ahhoz, hogy az otthonodban ne jelentsen problémát az állatszőr, fontos, hogy a ruháidra is fordíts egy kis figyelmet. Ha megelőzöd az elhullott szőr széthordását, azzal két legyet üthetsz egy csapásra és sokkal egyszerűbbé válik majd a takarítás.

 • Így távolíthatod el a kutyaszőrt a szőnyegről és a kanapéról

  2019.02.04.

  A kutyatartó gazdik számára az egyik legnagyobb kihívást a textilek tisztítása jelenti. A szőnyegek és a kárpitozott bútorok csak úgy vonzzák az állatkák szőrszálait, amelyek aztán mélyen belekapaszkodnak a szövetekbe és szinte lehetetlennek tűnik az eltávolításuk.

  Különösen nagy nehézséget okoz ez abban az esetben, ha a kutyád kifejezetten szőrhullós fajta, mint a bulldog, a vzsla vagy a mopsz. Az ő esetükben a vedlés állandó problémát okozhat az életedben, így nem marad más, mint a rendszeres és alapos takarítás.

 • Tiszta lakás, boldog gazdi – 5 szuper tipp a kutyaszőr mentes otthonhoz

  2019.02.04.

  Állattartók számára bizonyára nem ismeretlen a probléma, amikor a takarítás végén elhangzik egy elégedett sóhaj: végre készen van!

  Ám ez az öröm mindössze néhány óráig élvezhető, hiszen amint a kutya berobban a helyiségbe és játszani kezd, a szőrök visszatérnek.

  Ez nem csak az esztétikumra nézve kellemetlen, de erős szőrzet esetén szúr is. Lássuk, hogyan lehet elbánni velük! • Kedvencek a házban – így válassz robotporszívót, ha állattartó vagy

  2018.11.29.

  Gazdinak lenni fantasztikus dolog – mindenki tudja ezt, aki már megtapasztalta. Az állatok tartása azonban rengeteg plusz teendővel is jár. Az etetés, a gondozás és a tanítás mellett a takarítás mennyisége is jelentősen megnövekedhet egy olyan házban, ahol állatok élnek. Mindez azonban nem jelent problémát, ha van egy jó robotporszívód.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.