0

Jóváhagyásra

 • A legjobb karácsonyi ajándékok férfiaknak

  2018.12.16.

  Először is szeretném leszögezni, hogy ez a cikk olyan nőknek szól, akik nem tudják, hogy milyen ajándékot vásároljanak egy férfinek. Amivel semmi baj nincs, mert gondolom, hogy mi férfiak Nektek nők számára nem vagyunk könnyű esetek. 

  De higgyétek el, nem olyan nehéz jó ajándékot találni, nekünk, csak pár dologra kell odafigyelni és garantált a siker. Ha megpróbálsz hasznos ajándékot adni a kiszemelt férfinak, akkor sikered lesz, hidd el! Ebben a cikkben is ilyen hasznos termékeket szedtem össze.

 • ILIFE A8 robotporszívó teszt

  2018.12.15.

  Az ILIFE A8 fél szemmel mindig ügyel a tisztaságra, feltéve, ha hagyjuk érvényesülni. Mai tesztünkből kiderül, hogy kinek és miért érdemes ezzel a márkával foglalkozni!

  A ILIFE a jobb életszínvonal elérését tartja küldetésének. Mindez már a névből is sejthető, amely az „I” azaz „én” és „LIFE” mint „élet” kombinációja. A cég fejlesztő/kutató centrumai Sencsenben és Hongkongban találhatóak, de szolgálati/raktározási központjait már világszinten kiterjesztette.

 • A legjobb karácsonyi ajándékok nőknek

  2018.12.13.

  Először is szeretném leszögezni, hogy ez a cikk főként férfiaknak íródott. Közülük is inkább azoknak, akik számára gondot okoz az ajándékozás mert nem az ajándékozás művészetében a legjobbak.

  Nincs is ezzel semmi baj, hiszen az imádott oldalbordák (anyák, nagyanyák, feleségek, barátnők)  sem könnyítik meg a dolgunkat. 

  Így nekünk kell feltalálnunk magunkat.Két út áll előttünk.

  Az első, hogy olyan ajándékot veszünk, amiről tudjuk, hogy arra vágyik az ajándékozott. De ha tudnád, akkor nem olvasnád ezt a cikket…

  A másik út, hogy valamilyen olyan hasznos dolgot veszünk nekik, aminek örülnek és ami megkönnyíti az életüket.

  Ebben a cikkben összeszedtem neked 6 hasznos ajándékot, amelyekkel azt gondolom, nem tudsz melléfogni. 

 • A legjobb karácsonyi ajándékok gyerekeknek (felnőtteknek is)!

  2018.12.06.

  Tavaly is és most is azt mondom, hogy ha átlagos karácsonyi ajándékot bárki tud venni, de gondolom, Neked nem ez a célod. Ha mégis átlagos ajándékot keresel, akkor kérlek, inkább zárd be ezt oldalt!

  Ebben a cikkben összesszedtem 6 olyan programozható játék robotot, amik kiváló ajándékok lehetnek karácsonyra! A bemutatást az olcsóbb robotokkal kezdjük és megyünk egészen a legdurvább több mint 160.000-os robotokig. Izgalmas lesz, kezdjük el! 

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.