0

Medencetisztító robotok

 • A gyermekek egészségének védelme a medencében

  2019.02.27.

  Ha nem csak medencetulajdonos vagy, hanem egyben szülő is, akkor komoly fejtörést okozhat, hogy mivel érdemes tisztán tartanod a medencédet.

  Habár az erős vegyszerek a felnőtt szervezetre is károsak, a gyerkőcök esetében a kockázat még magasabb. Mit tehetsz akkor, hogyha szeretnéd biztosítani a fiatalabb generáció számára is a gondtalan fürdőzést?

 • Medencetisztítás költséghatékonyan

  2019.02.27.

  Ha már régóta vagy medencetulajdonos, bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a fenntartása is költségekkel jár. A karbantartás mellett a takarítás is könnyen megterhelheti a pénztárcádat.

  Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, amelyekkel a magas költségeken spórolhatsz egy kicsit.

 • Gyors megoldások, ha nincs időd a medencéd takarítására

  2019.02.27.

  Ha van egy medencéd, az kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a szabadidődet valóban pihentetően töltsd. Ugyanakkor ahhoz, hogy valóban a szórakozás színtere lehessen, ügyelni kell a tisztaságára is, különben hamar kellemetlen élményeket szerezhetsz.

  És itt jön a bökkenő. Mi van akkor, ha a szabadidődet már nem a medencében töltöd, hanem annak a takarításával?

 • Mindig makulátlan medence könnyedén

  2019.02.20.

  Te is álmodoztál már arról, hogy a medencéd csak úgy tündököl, te pedig a hasadat süttetve fekszel az udvaron? Ha a válaszod igen, akkor ez a cikk most neked szól.

  A medencetulajdonosok számára ugyanis nyilván nem ismeretlen, hogy mennyi munkával jár a higiénia fenntartása. Pedig lehetne ezt könnyebben is.

 • Gyors medence tisztítás 4+1 lépésben

  2019.02.11.

  Ha szeretnél gondoskodni a medencéd optimális tisztaságáról, szükséged lesz egy jó stratégiára, melynek mentén gondoskodhatsz erről.

  Szerencsére a mi tarsolyunkban lapul egy ilyen, így most megtudhatod, hogyan tarthatod makulátlanul tisztán az egészet mindössze 5 lépésben.

 • Medence tisztítás vegyszer nélkül

  2019.02.11.

  Amikor a medencéd tisztaságáról van szó, mindig dilemmát okoz, hogy mivel lenne érdemes tisztítani. A higiéniára nyilván szeretnél ügyelni, ám bizonyos vegyszerek akár komoly irritációt is okozhatnak a bőrön. De akkor mégis mi lenne a jó megoldás, ami eltávolítja a szennyeződéseket?

  Természetesen van rá mód, hogy kihagyhasd a vegyszereket a műveletből. Azonban arra fel kell készülnöd, hogy ez bizony több munkával fog járni. A makacsabb szennyeződések ugyanis komoly kihívások elé állítanak minden medencetulajdonost.

 • Garancia a medence tisztaságára

  2016.09.09.

  Egy érdeklődő nemrég azt kérdezte tőlünk, hogy ha az általunk javasolt medencetisztító robotot vásárolja meg, akkor garanciát vállalunk a medence tisztaságára? Konkrétan azt szerette volna elérni, hogy a gép használata után is algásodni kezd a medencéje, akkor fizessük vissza a medencetisztító robot árát.

 • Medencetisztító robot

  2016.08.31.

  Egy megkerülhetetlen, szükséges, de kifejezetten utálatos munkát végez el helyetted a medencetisztító robot.

  Arra képes, hogy automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kitakarítsa a lerakódásokat, algásodást a medence fenekéről és oldalfaláról, valamint kiszűrje a vízből a belehullott szilárd szennyeződéseket.

 • Zöld a víz Rióban! Nem kéne nekik egy medencetisztító robot?

  2016.08.10.

  Gondoltad volna, hogy még a legnagyobbak sem képesek mindig kordában tartani a medencében elszaporodó algákat? Ha olvasod az olimpiai híreket, tudod, mire gondolok.

 • Vízben tocsogás helyett medencetisztító robot

  2016.06.09.

  Ha szabad téri medencét, kerti medencét használsz, semmiképpen nem tudod elkerülni a medence rendszeres tisztítását. Kézi vacakolás, vízben tocsogás helyett ma már a legalkalmasabb módszer a medencetisztító robot használata. Próbáld ki!

 • Mire jó a medencetisztító robot?

  2016.06.08.

  Vendégeket hívtál, de este jött egy vihar és reggelre a medence tele van a fákról lehullott szeméttel, falevéllel és sáros hulladékkal. Nincs ember, aki ebbe szívesen beleülne. Mit teszel? Háát... vagy te magad dolgozol 3 órát a medencébe hullott szemét kitakarításán, vagy jön a medencetisztító robot, ami elvégzi helyetted a munkát, mire az ebédre szánt húst megsütöd.

 • Melyik lesz a számodra tökéletes medencetisztító robot?

  2016.06.07.

  Medencetisztító robot vásárlása előtt azt gondold végig, hogy milyen célra, mekkora medencéhez akarod használni a készüléket.

 • Maytronics Dolphin Galaxy medencetisztító robot

  2013.07.13.

  A kristálytiszta vizű otthoni úszómedence nem véletlenül lett a jómód és a gazdagság jelképe; egy ilyet nemcsak megépíteni drága, hanem folyamatosan fenntartani is.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.