0

Robotporszívók

 • Neato Botvac D7 Connected robotporszívó - csatlakoztatva

  2018.07.30.

  A Neato Botvac D7 Connected robotporszívó nem az első Neato modell, amit teszteltünk, az idők folyamán több generációt megismerve megtapasztalhattuk a Neato robotporszívók fejlődését, és egyben az újabbnál újabb típusok előrelépéseit.

  Kíváncsiak voltunk, hogy miben változik, illetve újul meg a Neato BotvacD7 Connected robotporszívó, sikerült-e olyan pluszt alkotni, amivel ismét előre tudott lépni a gyártó, hiszen ez a legfejlettebb és legokosabb robotporszívó a Neato kínálatából.

 • Oldd a stresszt robotporszívóval!

  2018.03.21.

  Valljuk be őszintén, az emberek zöme tengernyi stresszt szed fel a munkahelyén, és hazaérve már csak arra vágyik, hogy egy jót pihenjen.

  Ehelyett azonban ott az a fránya házimunka, ami megkeseríti az életét. A segíts magadon, és az Isten is megsegít elvét vallva azt tanácsoljuk, hogy szerezz be egy robotporszívót, és könnyíts az életeden!

 • Útmutató az LG HomBot robotporszívókhoz

  2017.05.16.

  Idén (2017) öt új LG HomBot robotporszívó modell érkezett, amelyek közül a megfelelőt kiválasztani, komoly kihívásnak tűnhet. 

  Mind az öt modell különböző, de nem olyan nagyok az eltérések. Vannak új, még nem látott funkciók is, amelyeket szintén érdemes figyelembe venni robotporszívó vásárláskor. 

  Ebben a cikkben azt vizsgáltuk meg, hogy melyik modell milyen esetben jó vagy rossz döntés! A cikk végén ráadásul egy LG HomBot összehasonlító táblázatot is találsz.  

 • Robotporszívó okostelefonos alkalmazással

  2017.02.07.

  Vonzó lehetőség olyan robotporszívót vásárolni, melyet okostelefonról is lehet irányítani. De vajon megéri-e a lényegesen magasabb árat a készülék csak azért, hogy telefonról is irányítható legyen?

 • Vajon milyen lesz a jövő robotporszívója?

  2017.01.27.

  A robotporszívó formája, külseje nem sokat változott az első Roomba megjelenése óta, pedig azóta az eszközök 6 generáció jelent meg a piacon. Változott a szenzorok érzékenysége, jelentősen nőtt az üzemidő, a takarítási képesség, előtérbe kerültek a fejlett a navigációs képességek – az alapelv és az alap forma viszont változatlan maradt.

 • Vicces robotporszívók Japánból

  2017.01.21.

  Japánban már rég rájöttek, hogy a háztartási gépek többségét nem szürke öltönyös üzletemberek használják. Akkor miért kellene egy robotporszívónak is mindig elegánsan szürkének lennie? Vidám, vicces robotporszívó-trendek következnek Japánból.

 • Reptéri LG robotporszívó – a nagyok játékszere

  2017.01.06.

  Egy percig se gondoljuk azt, hogy egy robotporszívó csak a háztartási méretű takarításokkal tud mit kezdeni. Az LG már a nagyok játéktere felé tekintget: a most bemutatott legújabb fejlesztéseik egyike egy repülőtéri takarítórobot, mely a csempétől a szőnyegekig minden felületen képes alaposan kitakarítani.

 • Nem mindig a legdrágább a legjobb robotporszívó

  2016.12.27.

  Ha végignézed a robotporszívók listáját, talán neked is először a jóval 200 ezer forint feletti csúcsmodelleken akad meg a szemed. Pedig nem minden esetben ez a legjobb választás. Ha nem az otthonod tulajdonságaiból, a család szokásaiból indulsz ki, akkor a divatra hallgatva könnyen választhatsz magadnak olyan robotporszívót, melynek soha nem fogod igazán kihasználni a tudását. A drágább, nagyobb tudású készülék megvásárlása ilyenkor bizony csak pénzpocsékolás.

 • Robotporszívó külföldről

  2016.12.06.

  Első ránézésre sokak számára csábító lehet, hogy a külföldi-jellemzően távol-keleti webáruházakból robotporszívót is kifejezetten olcsón lehet vásárolni, akár a magyar piacon ismeretlen márkájú készülékeket is. Érdemes óvatosnak lenni az ilyen vásárlással: minden költség után ez már nem is olyan olcsó, nem is egyszerű és nem is biztonságos.

 • Vajon a robotporszívó szívóerejét befolyásolja-e az akkumulátor kapacitása?

  2016.11.29.

  Egy internetes fórumban merült fel a kérdés: érdemes-e nagyobb akkumulátor-kapacitású robotporszívót vásárolni azért, hogy ezzel jussunk nagyobb szívóerőhöz, jobb takarításhoz? Van-e köze az akkumulátor kapacitásának a szívóerőhöz?

 • Robotporszívó vásárlása interneten és márkaboltban

  2016.11.24.

  Robotporszívót egyre több műszaki áruházban vagy webáruházban vásárolhatsz személyesen is. Csak ne zavarjon, hogy esetleg előfordul, hogy az eladónak arról se lesz fogalma, hogy mit tud a készülék, hogyan kell használni ...

 • Robotporszívó idős embereknek

  2016.11.17.

  Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a robotporszívó csak az új technológiák iránt fogékony fiataloknak való. Ne tévesszen meg a kézeres évek csúcstechnikája: a robotporszívó a legnagyobb segítséget éppen az idősebb embereknek nyújtja.

 • Robotporszívó szőnyegpadlós lakásba

  2016.11.10.

  Nem kell felülni az előítéleteknek: egy szőnyegpadlós hálószoba ma már nem feltétlenül az allergia fellegvára. Robotporszívóval a szőnyegpadló is folyamatosan tisztán tartható.

 • Takarékosság és robotporszívó

  2016.10.31.

  Október harmincegyedike van, ez a nap a takarékoskodás világnapja is. Vajon mi ennek a napnak az üzenete, mi mellett áll ki igazából, aki a takarékosságot helyezi előtérbe? És hogyan jön mindehhez a robotporszívó?

 • Robotporszívó – tudj meg mindent a hatékony takarításról!

  2016.10.26.

  Világos válaszok arról, hogy miben változtatja meg a takarítás menetét és a lakás tisztaságát, ha robotporszívót vásárolsz?

 • Robotporszívó márkák

  2016.10.21.

  A legtöbb márka robotporszívója külsőre nagyon hasonlít egymásra. Olyanok, mint az autók: a tervezők egyre inkább megtalálják az ideális formát, amihez minden gyártó igazodni próbál. Akkor melyiket vegyük meg a sok hasonló termék közül?

 • Robotporszívó – a legjobb módszer, hogy kamasz gyermekedet is bevond a takarításba

  2016.10.19.

  Fogalmad sincs, hogyan vedd rá a kamasz gyermekedet arra, hogy segítsen a takarításban? A robotporszívó lesz a jó megoldás, hogy a kamasz is újra élvezettel segítsen a házi munkában.

 • Robotporszívó és a robotizált földművesek

  2016.10.14.

  Az életünket segítő robotok kifejlesztése nem áll meg a robotporszívó létrehozásánál. Hamarosan a mezőgazdaságtól a hobbikészülékekig számtalan területen hódítani fognak a munkájukat önállóan végző automata készülékek.

 • Összeszedi-e a macskaalmot is a robotporszívó?

  2016.10.12.

  Egy robotporszívó fontos tulajdonságai között sorolják fel a termékleírásban, ha a készülék a macskaszőr és kutyaszőr eltávolítására is ajánlott. De mi a helyzet a szétguruló szemcsékből álló macskaalommal? A macskaalom feltakarítására vajon mennyire alkalmas a robotporszívó?

 • Tudom, hogy ki vagy és mikor veszel robotporszívót!

  2016.10.08.

  Amikor egy nagyobb értékű háztartási gépet megvásárolsz, igyekszel jó döntést hozni. Összegyűjtöd a számodra legfontosabbnak tűnő érveket és ellenérveket, majd a lehetséges szempontok összességének a figyelembe vételével kiválasztod a legmegfelelőbb készüléket. Te talán úgy gondolod, hogy minden döntésed egyedi – valójában nagyon is jól kiszámítható, hogy mikor, milyen készüléket fogsz megvásárolni.

 • Vigyázz! A robotporszívó a szőnyegről is leesik!

  2016.10.02.

  Büszke vagy a szobában most lerakott szép fekete padlószőnyegre? Akkor ne vegyél robotporszívót! A robot megáll a szőnyeg szélén és nem mozdul egy centit sem. Nem romlott el, de azt hiszi, hogy le fog esni a mélybe.

 • Robotporszívó HEPA szűrővel

  2016.09.06.

  A jobb minőségű porszívók esetén a gyártók már soha nem felejtik el feltüntetni, hogy HEPA szűrőt alkalmaznak. De mi az a HEPA szűrő és miért jobb a robotporszívó számára, mint más, hagyományos szűrőberendezések?

 • Robotporszívó a lakásban – több kosz, mint valaha

  2016.07.26.

  „Ennyi kosz nem is létezik, ha nem látnám, el se hinném, hogy eddig mennyi koszt nyeltünk” – ír ehhez hasonlókat több vásárlónk is. Általános tapasztalat, hogy a kis portartálya ellenére a robotporszívó nagyságrendekkel több port, piszkot gyűjt össze a lakásban, mint amennyit valaha összeporszívóztunk hagyományos eszközökkel!

 • Túl kicsi a robotporszívó tartálya

  2016.07.16.

  Túl nagy a ház és a régi porszívó  porzsákja is majdnem minden takarításkor megtelt? Könnyen lehet, hogy még mindig azon aggodalmaskodsz, hogy a robotporszívó csak egy játékszer, mert ilyen kicsi tartállyal nem is lehet komoly takarítást végezni.

 • Robotporszívó árak

  2016.07.08.

  Egy átlagos robotporszívó 150-200 ezer forintos egyszeri beruházást igényel tőled. Vajon ez az összeg sok vagy kevés? Árkérdés, szigorúan racionális alapon.

 • Robotporszívó az irodában

  2016.07.04.

  Mindig is háztartási gépként jelent meg szemeink előtt a robotporszívó, de valljuk be, hol lehetne nagyobb hasznát venni, mint egy örökké zsúfolt és poros irodában?

 • Talán még kémkedni is tud a robotporszívó

  2016.06.30.

  A lakások kamerás megfigyelése már nem nagy újdonság. Megfelelő alkalmazások beállításával egészen egyszerű, otthoni eszközökkel is elérhetjük, hogy pontosan lássunk mindent, ami munkaidőben a lakásban történik. Nem is kell erre ipari kamerákat rendszeresíteni: egy kiszuperált okostelefon, egy felnyitva hagyott laptop kevésbé feltűnő, s mindkettő megbízhatóan közvetíti a jeleket az interneten keresztül. Akár a munkahelyükről, egy telefon képernyőjéről is figyelemmel kísérhetjük, ami a lakásban történik.

 • Robotporszívó használati tippek – pakolj el az útból!

  2016.06.06.

  Ahhoz, hogy a frissen vásárolt robotporszívó tökéletesen működjön a lakásban, muszáj megteremtened számára az ideális környezetet. A legfontosabb: pakolj el végre!

 • Robotporszívó és a padlószőnyeg

  2016.06.05.

  A házgyári lakások régi átka Magyarországon a padlószőnyeg használata. A közvetlenül a mállékony betonra ragasztott, sokszor rossz minőségű gyári padlószőnyegek egy egész generációnyi kisgyermek allergiájának kialakulásáért tehetők részben felelőssé. Talán e rossz emlék miatt is, a padlószőnyeg szinte kiment a divatból, korszerű lakásban szinte a jó illemmel ütközik a használata. Lehet, hogy a robotporszívó rehabilitálja a padlószőnyeget is?

 • Rendszerváltás az iRobotnál: Roomba 980 robotporszívó teszt

  2016.06.02.

  Az egyesült államokbeli,bedfordi székhelyű iRobot tud valamit a robotika világáról, hiszen az ő nevükhöz fűződik a világon legnagyobb példányszában eladott robotporszívó, a Roomba.

  Mostani tesztalanyunk a legújabb és a porszívók piacán is prémium kategóriának számító iRobot Roomba 980-as modell, amit néhány héten keresztül tesztelhettünk. Így alaposan és részletekbe menően be tudjuk mutatni a Roomba család legújabb tagját.

 • Segít-e az allergiásoknak a robotporszívó?

  2016.05.12.

  Ugye milyen jó is volna, ha a friss tavaszi levegő illatát érezhetnéd egész nap a hálószobában? Ha nem lenne poros, áporodott levegő, ha a reggeli szellőztetés friss érzése egész napra megmaradhatna? Milyen kár igaz, hogy hiába a tavaszi nagytakarítás, hiába a délelőtti több órás szellőztetés, ha a bútorokból áradó por nehéz levegőjét nem sikerül eltávolítani a lakásból. Pedig van megoldás: a robotporszívó segít tartósan üdévé varázsolnod a lakás levegőjét.

 • Okosporszívó vagy robotporszívó?

  2016.04.26.

  Okostelefon van a kezünkben, okostévét nézünk, okosórával mérjük az időt. Miért pont az otthonunk maradna ki ebből a világméretű okosőrületből?
  Vajon a mi a helyzet etekintetben a porszívóval?

 • Vörös és fekete - Sencor Cleeno robotporszívó teszt 2016

  2016.02.02.

  2016 első robotporszívó tesztje a Vörös és Fekete jegyében született. A Sencor Cleeno SVC9031 markáns megjelenése és a mögötte rejlő tudás tapasztalt tesztelőnket is meglepte. Kellemesen.

 • Újabb iRobot robotporszívó és feltörlő robot termékek jelentek

  2015.11.18.

  Újabb iRobot robotporszívó és feltörlő robot termékek jelentek.

  Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy összeszedjem, hogy amióta iRobot termékek forgalmazásával foglalkozunk - pedig annak immár 7- éve, milyen robotokat forgalmaztunk.

 • Összehasonlítás: iRobot Roomba 785 PET és iRobot Roomba 786 PET robotporszívó

  2015.11.16.

  Összegyűjtöttük, miben hasonlít és miben különbözik az iRobot Roomba két kutya-macskatartóknak ajánlott robotporszívója.

  Lássuk, mit tud az iRobot Roomba 785 PET és az iRobot Roomba 786 PET robotporszívó!

 • Tudtad-e, hogy az iRobot Roomba robotporszívó előre programozható?

  2015.11.02.

  Tudtad-e, hogy az iRobot Roomba robotporszívó előre programozható?

 • Tudtad-e, mely padlófelületeken használható az iRobot Roomba robotporszívó?

  2015.11.01.

  Tudtad-e, mely padlófelületeken használható az iRobot Roomba robotporszívó?

 • Tudtad-e, hogy miért nem takarítanak a robotporszívók a fekete szőnyegeken?

  2015.10.28.

  Nemcsak a szőnyegen, de semmilyen fekete, illetve nagyon sötét színű matt padlóburkolaton sem működnek a robotporszívók.

 • Tapasztalatok egy iRobot Roomba 620 robotporszívó használata során

  2015.10.20.

  Sziasztok!

  Új vagyok a porszívó robotok használói között, így gondoltam beszámolok az első tapasztalataimról a porszívó robotokkal kapcsolatban.
  Nálunk otthon az iRobot Roomba 620-as modellje takarít.

 • Tudtad-e a Samsung robotporszívó szűrőjéről?

  2015.10.18.

  Hogy a Samsung egys robotporszívói a Dysonhoz hasonló technológiával dolgoznak.

 • Tóth László tesztelő ezúttal egy Samsung robotporszívót vett nagyító alá

  2015.09.15.

  Tóth Lászlót, aki szabadidejében - melyhez többek között a robotok segítik, újabb és újabb robotokat tesztel.

 • Samsung VR10J5051 robotporszívó teszt - VR5000-es sorozat

  2015.09.15.

  A Dél-Koreában található fogyasztói elektronikákat gyártó óriásvállalat legújabb sorozatú robotporszívóját teszteltük, a Samsung VR5000-et. A Cég ebben a szegmensben már régóta fejleszt, hiszen az elsőgenerációs robotporszívójukat már 11 évvel ezelőtt piacra dobták.

  A korábbi SR sorozat sok mindenben hasonlít a legújabb VR típusú készülékekhez, mégis azt kell mondjuk, hogy főként azokra a dolgokra fektettek fő hangsúlyt, illetve azokon változtattak, amik nem voltak egészen tökéletesek az előző szériákban.

 • Philips FC8810 robotporszívó teszt

  2015.06.29.

  "A Philips egy jól csengő márkanév, amit a konyhai gépektől a szórakoztatóelektronikai eszközökön keresztül a kórházi műszerekig nagyon sok helyen látunk felbukkanni. Az ismert logóval ellátott termékek szinte mindig mutatósak, a minőséget és az odafigyelést sugallják. Mostani tesztünk alanya vajon beleillik-e ebbe a sorba?"

  forrás: geeks.hu

 • ÚJ robotporszívók a Neato műhelyéből: Botvac D- sorozat

  2015.07.07.

  2015 májusában jelentették be, hogy a kaliforniai székhelyű robotgyártó cég a Neato Corporation,Inc. az új Botvac D- sorozattal lepi meg a jellegzetes D- alakú robotporszívók rajongóit. A nyár folyamán már Magyarországon is kaphatóak lesznek az új modellek, amelyek a modern fekete-fehér design mellett számos újdonsággal jelentkeznek.

 • Samsung POWERbot VR9000H robotporszívó teszt

  2014.12.05.

  Nagyot néztünk, de a versenytársak is hasonló helyzetbe kerülhettek, amikor meglátták a Samsung új csodarobotját.

 • Neato XV Signature Pro robotporszívó teszt

  2014.04.22.

  Első ránézésre is látszik, hogy a Neato XV Signature Pro nem az a szokásos porszívó robot, amiből tizenkettő egy tucat, és aminek tervezésénél az iRobot Roomba jelentette az inspirációt.

 • Vártuk, megérkezett! - Samsung SR 8980 robotporszívó

  2014.02.24.

  Végre megérkezett Magyarországra a Samsung intelligens háztartási készülékeinek egyik csúcsmodellje: a Samsung SR 8980 robotporszívó,  amit más európai országok vásárlói már régóta ismernek és használnak.

   

 • Nyerj robotporszívót!

  2013.12.13.

  A porszívózás nem sport! Menj inkább a szabadba, és most még robotporszívót is nyerhetsz!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.