0

Tesztek

 • Navon Bella ablaktisztító teszt

  2019.05.23.

  A legújabb Navon Relax Smart robotporszívó után a gyártó ablaktisztító robotját, a Navon Bellát teszteltük.

 • NAVON RELAX SMART robotporszívó teszt

  2019.05.21.

  A közkedvelt Navon Relax, és a Navon Relax de Luxe robotporszívók után a gyártó piacra dobta a Navon Relax Smart modelljét. A szisztematikusan működő készülékkel okostelefonos alkalmazáson keresztül távolról is kapcsolatban tudunk maradni.

 • ILIFE A8 robotporszívó teszt

  2018.12.15.

  Az ILIFE A8 fél szemmel mindig ügyel a tisztaságra, feltéve, ha hagyjuk érvényesülni. Mai tesztünkből kiderül, hogy kinek és miért érdemes ezzel a márkával foglalkozni!

  A ILIFE a jobb életszínvonal elérését tartja küldetésének. Mindez már a névből is sejthető, amely az „I” azaz „én” és „LIFE” mint „élet” kombinációja. A cég fejlesztő/kutató centrumai Sencsenben és Hongkongban találhatóak, de szolgálati/raktározási központjait már világszinten kiterjesztette.

 • Neato Botvac D7 Connected robotporszívó - csatlakoztatva

  2018.07.30.

  A Neato Botvac D7 Connected robotporszívó nem az első Neato modell, amit teszteltünk, az idők folyamán több generációt megismerve megtapasztalhattuk a Neato robotporszívók fejlődését, és egyben az újabbnál újabb típusok előrelépéseit.

  Kíváncsiak voltunk, hogy miben változik, illetve újul meg a Neato BotvacD7 Connected robotporszívó, sikerült-e olyan pluszt alkotni, amivel ismét előre tudott lépni a gyártó, hiszen ez a legfejlettebb és legokosabb robotporszívó a Neato kínálatából.

 • iRobot Roomba 696 robotporszívó teszt

  2018.07.12.

  Miután az iRobot 2017. január 13-án bejelentette, hogy megszünteti a 651-es iRobot Roomba porszívó robot forgalmazását, akkor már lehetett sejteni, hogy részben új dolog lesz kialakulóban.

  Egy robotikai cég ha megszűnteti az egyik legsikeresebb termékét, annak hátterében valami biztosan történni fog.

  Megszűnésről végül nem, átalakulásról annál inkább beszélhetünk hiszen a 600-as sorozatú robot porszívók bizonyos típusai új külsőt kaptak, ami dizájn szempontjából igen ráfért az iRobot Roomba porszívó robot modellekre.

 • A robotporszívók Volvoja, Electrolux Pure i9 teszt

  2018.04.06.

  A cikk megírása előtt rengeteg kérdésünk volt. Az öt héten át tartó tesztünk végére pedig rengeteg választ kaptunk!

  Az Electrolux nagyot villantott azzal, hogy piacra dobta a Pure i9 névre hallgató robotporszívóját. Ami egy teljesen egyedi tervezésű modell. Nagyot kockáztattak, mi pedig nagyon kíváncsiak voltunk, hogy bejött-e nekik, és sikerült-e egy jól használható robotot összerakni, ami megéri az árát. Vagy elszúrták, és egy drága vackot dobtak piacra. 

  Nézzük mit tud, vagy mit nem tud az Electrolux Pure i9 robotporszívó!

 • Mi Roborock robotporszívó, az első benyomások...

  2018.02.19.

  Sokunknak ismerős lehet a Xiaomi márkanév. A jó minőségű termékeiről ismert kínai elektronikai gyártó vállalat a robotporszívók fejlesztésében, gyártásában sem ismeretlen. Az első generációs Mi robot után piacra került a továbbfejlesztett Roborock 2 névre hallgató készülék.

  Természetesen az első generációsat is kipróbáltuk, még 2017-ben. Viszont a Roborock az előddel ellentétben már kapható is nálunk. Ezért úgy gondoltuk, hogy alaposan leteszteljük. 

  Ebből a teszt sorozatból ez az első rész, amiben megosztom veletek az első benyomásokat. 

 • A nagyobbik kistestvér - NEATO D5 robotporszívó teszt

  2018.02.16.

  Újabb két porszívóval bővült a Neato kínálata, a nemrég bemutatott D95 Connected-hez hasonlóan WIFI-vel ellátott készülékek kerültek a piacra, így az új modelleket is tudjuk csatlakoztatni az internethez. Ezek a készülékek a D3, illetve D5 elnevezést kapták, mi az utóbbit teszteltük pár héten keresztül.

 • Rendetlen tulaj büntetése a csúnya gyep

  2015.06.26.

  Minden szép kert mögött rengeteg munka van. A sövényeket és a füvet nyírni kell, a tujákat kártevők ellen permetezni, és akkor még a rendszeres műtrágyázásról, gyomirtásról és a levelek összegyűjtéséről nem is beszéltünk.

 • LG HOM-BOT HOME GUARD+ VR9647PS robotporszívó teszt

  2017.05.03.

  Ki ne gondolná, hogy a robotporszívó gyártók közül pont az LG maradna le a fejlesztésekben, természetesen nincs így, hiszen a dél koreai gyártó megújult portfólióval jelentkezik a magyarországi piacon is.

  Mivel az LG HOM-BOT Home Guard+ nem az első LG robot, amit teszteltünk, láthattuk, hogy vannak teljesen új aktualitások (mint például a WIFI elérés, Home Guard funkció), és van, amihez egyáltalán nem nyúlt a gyártó.

 • Moneual RS500 feltörlő robot teszt

  2016.12.18.

  Moneual Everybot RS500 feltörlő robot teszt

  Az elmúlt éveket tekintve talán a Dél-Koreai Moneual cég az egyik, aki óriásit fejlődött a takarító robotok piacán. A robotporszívók fejlesztése, gyártása már egész régre nyúlik vissza a gyár történetében.

  Most a közelmúltban bemutatott Moneual RS500 feltörlő és felmosó robotot fogjuk tesztelni, és videóban bemutatjuk a mozgását.

 • A nedves és száraz feltörlés sztárjai: az iRobot Braava 390T vs. Braava jet 240

  2016.10.04.

  Az iRobot volt az első cég, mely felmosó robottal jelent meg a piacon évekkel ezelőtt.
  A felmosást követte a feltörlés. Megvette a kiváló képességekkel rendelkező Mint Robotics feltörlő robotját (s magát a céges is) majd iRobot Braava néven piaca dobta.

  A Braava család új robotja jelent meg Braava jet 240 néven. Nézzük, miben más mint nagyobb testvére a Braava 390T feltörlő robot.

 • iRobot Roomba 616 robotporszívó teszt

  2016.08.13.

  Sokáig nem váratott magára az iRobot család legújabb tagja, hogy megjelenjen a piacon, hiszen a közelmúltban megjelent és általunk is bemutatott iRobot Roomba 605-ös porszívó robot modell után már kapható az iRobot Roomba 616 robotporszívó is.

 • iRobot Roomba 605 robotporszívó teszt

  2016.06.25.

  Az iRobot időről időre változtatja a Roomba család szériáit, átalakul, kicsit változik és új típusszámot kap már egy egy meglévő modell.

 • iRobot Roomba 980 robotporszívó teszt - geeks.hu

  2016.06.07.

  "Furcsa piac a háztartási robotoké. Miközben a legtöbb kütyünél öldöklő harc van a fogyasztókért, a robotporszívók területén elég kényelmesek a gyártók. A nagy, tőkeerős cégek is csak fejlesztgetnek, de úgy igazán egyik sem teszi oda magát. Most épp a piacvezető érte utol a konkurenseket."

  Forrás: geeks.hu

 • Rendszerváltás az iRobotnál: Roomba 980 robotporszívó teszt

  2016.06.02.

  Az egyesült államokbeli,bedfordi székhelyű iRobot tud valamit a robotika világáról, hiszen az ő nevükhöz fűződik a világon legnagyobb példányszában eladott robotporszívó, a Roomba.

  Mostani tesztalanyunk a legújabb és a porszívók piacán is prémium kategóriának számító iRobot Roomba 980-as modell, amit néhány héten keresztül tesztelhettünk. Így alaposan és részletekbe menően be tudjuk mutatni a Roomba család legújabb tagját.

 • Wifire fel! - Thinking Cleaner a Roomba okosító

  2016.05.02.

  Thinking Cleaner – wifire fel!, azaz csatlakoztassuk az internetre az iRobot Roomba 500-600-as sorozatot.
   Az elmúlt időszakban egyre több robotporszívót gyártó cég a wifin keresztüli internetre való csatlakozást tűzte ki elsődleges célként a fejlesztések területén.
  Egy holland székhelyű cég létrehozott egy kiegészítő terméket, amivel a régi iRobot Roomba 500-as, illetve jelenlegi 600-as széria tulajdonosai is tudják csatlakoztatni a Roomba modelleket wifin keresztül a hálózathoz.

 • Lépjünk kapcsolatba! - Neato Botvac D95 Connected

  2016.04.28.

  Neato Botvac 95 connected – hálózatra hangolva

  A Botvac széria legújabb tagja - mely a Neato Botvac 95 connected nevet kapta - már nem az első robotporszívó ebben a márkában, amit nagyító alá vehetünk. Pár teszttel ezelőtt már alaposan megdolgoztattuk az akkori csúcsmodellnek számító Botvac 85-öt.

 • Ciao Robot! - Ariete 2712 Evolution 2.0 teszt

  2016.03.07.

  Tóth Laci a tőle megszokott alapossággal ezúttal az Ariete robotporszívóját vette górcső alá.

 • Vörös és fekete - Sencor Cleeno robotporszívó teszt 2016

  2016.02.02.

  2016 első robotporszívó tesztje a Vörös és Fekete jegyében született. A Sencor Cleeno SVC9031 markáns megjelenése és a mögötte rejlő tudás tapasztalt tesztelőnket is meglepte. Kellemesen.

 • HOOVER ROBO.COM3 robotporszívó teszt

  2015.12.29.

  Elkészült az első alapos teszt a Hoover új generációs robotporszívójáról, a Robo.Com3-ról. Képek és videók, Tóth Laci ezúttal sem kímélte az új robotot.

 • Hoover Robo.com3 - pozitivumok vs. negatívumok

  2015.12.20.

  Legújabb robotporszívónk, a Hoover Robo.com3 tesztelésére egy  gyakorló háziaasszonyt, Juditot kértük fel, akinek már van tapasztalata más takarító robotokkal kapcsolatban. Nézzük, hogyan mutatkozott be náluk legalacsonyabb robotunk:

 • Tapasztalatok egy iRobot Roomba 620 robotporszívó használata során

  2015.10.20.

  Sziasztok!

  Új vagyok a porszívó robotok használói között, így gondoltam beszámolok az első tapasztalataimról a porszívó robotokkal kapcsolatban.
  Nálunk otthon az iRobot Roomba 620-as modellje takarít.

 • Samsung VR10J5051 robotporszívó teszt - VR5000-es sorozat

  2015.09.15.

  A Dél-Koreában található fogyasztói elektronikákat gyártó óriásvállalat legújabb sorozatú robotporszívóját teszteltük, a Samsung VR5000-et. A Cég ebben a szegmensben már régóta fejleszt, hiszen az elsőgenerációs robotporszívójukat már 11 évvel ezelőtt piacra dobták.

  A korábbi SR sorozat sok mindenben hasonlít a legújabb VR típusú készülékekhez, mégis azt kell mondjuk, hogy főként azokra a dolgokra fektettek fő hangsúlyt, illetve azokon változtattak, amik nem voltak egészen tökéletesek az előző szériákban.

 • iRobot Braava 380 otthoni tesztelés: szinte tökéletes

  2015.06.29.

  Robot Braava 380 szinte tökéletes

  A mostani cikkünkben az iRobot Braava termékcsalád nagyobbik sorozatszámú söprögető, és felmosó robotját teszteljük, az iRobot Braava 380-at.
  Ezt a modellt valójában az Evolution Robotics fejlesztette, és ezt a típust Mint Plus 5200 néven már 2011. szeptember 14. napjától lehetett kapni.

 • Philips FC8810 robotporszívó teszt

  2015.06.29.

  "A Philips egy jól csengő márkanév, amit a konyhai gépektől a szórakoztatóelektronikai eszközökön keresztül a kórházi műszerekig nagyon sok helyen látunk felbukkanni. Az ismert logóval ellátott termékek szinte mindig mutatósak, a minőséget és az odafigyelést sugallják. Mostani tesztünk alanya vajon beleillik-e ebbe a sorba?"

  forrás: geeks.hu

 • Neato Botvac 85 robotporszívó otthoni tesztelés

  2015.06.25.

  Neato Botvac 85 robotporszívó teszt

  A közel tíz éve alakult Kaliforniai cég legújabb, egészen pontosan 2014 márciusától kapható Botvac sorozat legnagyobb tagját a Neato Botvac 85-öt teszteltük.

 • LG Hom-Bot Square robotporszívó teszt újabb szempontok szerint

  2015.06.11.

  Tóth László ezúttal az LG robotporszívóját tesztelte, nyúzta, s tapasztalatait megosztja velünk.

 • LG Hom-Bot Square VR34408LV robotporszívó teszt

  2015.04.17.

  És még időben megérkezett a szürke barátunk, az egyszemű robot tesztje a geeks.hu-ra. Nézzük a szakember mit látott a tesztelés közben és mit gondol az LG Küklopszáról.

 • Bosch Indego fűnyíró robot használatáról

  2015.03.27.

  Kedves vásárlónk megosztotta velünk tapasztalatait, s ugyan nem kimondottan a teszt rovatba tartozik az írás, mégis ide helyeztük el, hiszen a termékről és nem a kiszolgálásról, az értékesítésről szól.

  A Bosch Indego fűnyíró robotot használják 2014. nyara óta, s ilyen tekintetben a véleménye egy hosszas teszt leírásának is tűnhet. A levelet 2014. október 27-én küldte el, s egyben hozzájárult, hogy megjelentethetjük.

 • Moneual ME685 hibrid robotporszívó teszt

  2014.12.29.

  "A Moneual ME685 a már nálunk is bemutatott Moneual MR6800M ikertestvére."

 • Neato Botvac 85 robotporszívó teszt

  2014.12.15.

  Négy évvel az eredeti Neato robotporszívó bejelentése után idén megújította portfólióját a gyártó. Az új sorozat tagjai Neato Botvac néven jelentek meg; a sorozat legnagyobb számmal jelzett tagját a Neato Botvac 85-öt próbáltuk ki.

 • iRobot Scooba 450 felmosó robot teszt

  2014.12.08.

  iRobot Scooba felmosó robot reloaded.

  A látszattal ellentétben, nem olyan nagy a változás.

 • Samsung POWERbot VR9000H robotporszívó teszt

  2014.12.05.

  Nagyot néztünk, de a versenytársak is hasonló helyzetbe kerülhettek, amikor meglátták a Samsung új csodarobotját.

 • iRobot Roomba 880 robotporszívó teszt

  2014.10.16.

  Az iRobot aktuális csúcsmodellje megint fejlődött egy kicsit. Nem született újjá, nem alakult át, csak egy kicsit jobb lett. Az új Aeroforce portartály és a gumihengerek komoly előrelépést jelentenek a gondtalanabb robothasználat irányába.

 • Ecovacs Deebot D77 2 az 1-ben robotporszívó teszt

  2014.08.11.

  A robot feladata, hogy önállóan dolgozzon, de ha naponta ki kell üríteni a tartályát, akkor az a munka azért nem teljesen önálló. Erre a problémára nyújtanak megoldást az automatikus tartályürítő funkcióval felszerelt porszívó robotok, melyek legújabb képviselője, az Ecovacs Deepoo D77, amely az előd modell számos hibáját is javította.

 • Friendly Robotics Robomow RC306 robotfűnyíró teszt

  2014.08.01.

  A 2013-as IFA szakkiállításon leleplezett új Robomow szériák újszerű külsejükkel és trendi, Bluetooth-os irányíthatóságukkal hívták fel magukra a kockák figyelmét. A 600 négyzetméteres kertekbe szánt robotról írtak hideget meleget, de azért a fejlesztők csak nem dolgoztak hiába.

 • Moneual MR6800M M3MG

  2014.07.14.

  Manapság a hibrid eszközök korát éljük. A telefon fényképez, a tableten tévét nézünk, miért ne intézhetné el a porszívó a felmosást is egyben. Teljesen logikus, hiszen ez a két művelet kemény padlón a hagyományos takarítási folyamatban is egymást követik. 

 • AL-KO Robolinho 3000 fűnyíró robot teszt

  2014.06.27.

  Az AL-KO márkanév jól cseng a kerti eszközök piacán, minőségi termékeiről sokan ismerik. A német cég úgy tűnik, a robotok terén is megállja a helyét, ugyanis acsendes és megbízható Robolinho 3000 a tesztkertben nem vallot szégyent.

 • Ecovacs Winbot W710 ablaktisztító robot teszt

  2014.06.03.

  Jó lenne, ha nem csak a tavaszi nagytakarítás részeként, hanem akár kéthetente lemosnánk az ablakot, de ez lehet, hogy még robottal sem lenne könnyű feladat. Vagy mégis?

 • Neato XV Signature Pro robotporszívó teszt

  2014.04.22.

  Első ránézésre is látszik, hogy a Neato XV Signature Pro nem az a szokásos porszívó robot, amiből tizenkettő egy tucat, és aminek tervezésénél az iRobot Roomba jelentette az inspirációt.

 • LG Hom-Bot Square robotporszívó teszt

  2014.04.15.

  Ha csendes és kifinomult készülékre vágyunk, akkor a Hom-Bot lehet a befutó.

 • Ecovacs Deepoo D62 robotporszívó teszt

  2014.03.03.

  Az Ecovacs az ismeretlenség homályából néhány év alatt az egyik legstabilabb és legtöbb fejlődést felmutató cégévé nőtte ki magát. Legújabb belépő szintű porszívó robotjuk nem csak szebb és olcsóbb lett, mint közvetlen elődje, de jelentősen javult a takarítási képessége is.

 • Samsung Navibot S SR8980 porszívó robot teszt

  2014.02.14.

  Valljuk be férfiasan: büdös a munka. Főleg a háztartási munka. Részben ezért is szerezzük be a robotporszívót, hiszen akkor megúszhatjuk a szombat délelőtti porszívózásokat is. De aztán az első hét után rá kell jönnünk, hogy a robot apró portartályát 3-4 naponta üríteni kell, mert különben nem szív semmit az a kis vacak. Pedig régen kitalálták már a saját portartályát ürítő robotot, amivel akár heteken keresztül nem kell foglalkozni. Ezúttal ismét egy ilyen modellt mutatunk be.

 • iRobot Braava 380 felmosó robot teszt

  2013.11.18.

  ...a Braava 380 a mindennapjaink részévé vált, ami jól bizonyítja, hogy hasznos, ügyes szerkezet. Csendes, szépen feltakarít és nagyon ritkán szorul külső segítségre.

 • iRobot Roomba robotporszívó használat közben

  2013.09.16.

  Tartozom egy vallomással: szeretem a rendet és a tisztaságot. :B Viszont utálok takarítani... :)

   

 • Házirobot, gyilkos pengékkel, extended

  2013.08.04.

  Megölt egy virágot. Eztán jött a fűírtás. A Robomow azt ígéri, hogy a 400 ezres robot rendben tartja a kertet. Megnéztük, mire képek egy 25 ezres fűnyíró ellen. Attraktor, rendezői változat.

 • A robot, amit az ereszcsatornába eresztettek

  2013.05.03.

  Az ereszcsatornák tisztítása, mint feladat, a társasházban lakók számára valószínűleg fel sem merül, a családi házak között azonban sok az olyan, amelynél ez egy évről évre visszatérő probléma. Az ereszcsatornában lerakódó falevelek eltorlaszolják a víz útját, így az ereszcsatorna gyorsabban szétrohad, a víz pedig ahelyett hogy az összefolyónál eltűnne, átbukik a csatornán és előbb utóbb a ház falán kezd el lefolyni, tönkretéve a vakolatot is. Ezért kellene az ereszcsatornákat magas fák környékén évente legalább egyszer tisztítani, de legtöbbször a problémával csak akkor szembesülünk, amikor már a tisztítás nem elegendő.

 • “Fejlesztettem” takarítási szokásaimon — iRobot Scooba 230 felmosó robot

  2012.07.06.

  Egy Roomba 531-el kezdődött Dyra blogger és a háztartási robotok közös története. Úgy tűnik, ő is azok közé tartozik, akik nemcsak használják a robotokat, de szívesen meg is osztják tapasztalataikat az interneten. Dyra-blogján már a legújabb felmosó robotról is szerepel bejegyzés, hiszen  Magyarországon elsők között robotizálta  a felmosást is lakásában egy iRobot Scooba 230-al.

 • iRobot Roomba 770 robotporszívó teszt

  2012.03.14.

  A geeks.hu-tól megszokott alapossággal készült a teszt, ami azzal segíti a robotrajongók választásait, hogy rávilágít az iRobot Roomba 770- es és 780-as porszívó robot modell különbségeire. Érdemes elolvasni a részletes elemzést és értékelést vásárlás előtt.  A vásárlók visszajelzései és tapasztalataink az elmúlt félévben egyértelműen megerősítik a 700-as sorozat sikerességét.

 • iRobot Roomba 521 porszívó robot – Kezdjük az alapoknál!

  2012.02.25.

  A technet.hu munkatársai beengedték a lakásukba, megfigyelték, tesztelték, majd véleményezték, hogyan viselkedik az iRobot Roomba sorozat alapmodellje, az 521-es egy teljesen normális 55 m2-es lakásban. Valódi lakás, valódi bútorokkal, akadályokkal és egy gyönyörű cicával.  Véleményüket összegezték és megosztották az internetes lap olvasóival.

 • Négy porszívó robot összehasonlító tesztvideója

  2012.02.24.

  Ez a nagyon látványos és független tesztvideó kiválóan szemléltetei 4 robot teljesítménye közötti különbségeket.

 • The Best Robot Floor Cleaners

  2011.10.31.

  It seems impossible, but we live in age when robots can clean our floors for us. You don't have to be Donald Trump or Emperor of Mars—this is science fact.

 • iRobot Roomba 780 robotporszívó teszt

  2011.10.28.

  Új generáció, új dizájn, új portartály, 50%-kal megnövelt akkumulátor élettartam. Ezek jellemzik az iRobot legújabb Roomba robotjait, amelyek végre Magyarországra is megérkeztek. A kínálat csúcsán álló Roomba 780-as modellt nyüstöltük.

   

 • iRobot Roomba 780 Review

  2011.10.25.

  The first Roomba I've had was the Roomba 560. We've used it every single day for approximately two years before it was replaced by another vacuum cleaner robot. After using several other brands and models to clean our house, it was time to return to the Roomba lineup, and to try the new flagship model, the Roomba 780.

 • A geeks.hu az iRobot Roomba PET sorozatát választotta

  2011.07.06.

  Többször írtuk már, hogy nem könnyű olyan robotot készíteni, ami mindenütt egyformán jól megállja a helyét. Az egyik lakásban az alaprajz, a másikban a bútorok, a harmadikban a kosz jellege okozhatja a gondot. Ez utóbbi eset egyik gyakori problémájára kínál megoldást az iRobot PET sorozata.

 • Porfogót fogtam:-) — iRobot Roomba 531 porszívó robot

  2011.01.18.

  Egy Roomba 531-el kezdődött Dyra blogger és a háztartási robotok közös története. Úgy tűnik, ő is azok közé tartozik, akik nemcsak használják a robotokat, de szívesen meg is osztják tapasztalataikat az interneten. Dyra-blogján már a legújabb felmosó robotról is szerepel bejegyzés, hiszen  Magyarországon elsők között robotizálta  a felmosást is lakásában egy iRobot Scooba 230-al.

 • Az elektronikus bejárónő az iRobot Roomba 564 PET porszívó robot

  2011.01.22.

  Egy éve már, hogy beköltözött hozzánk egy kistestű "takarítómunkás". Igaz, hogy nem törölgeti le a port a polcokról, és nem viszi le a szemetet, de rendkívül önállóan és lelkiismeretesen porszívóz. Nem is lehetne hanyag, mert nem erre programozták.

 • A hülye robot a jó robot

  2010.07.17.

  Okosabb, jobban felszerelt, mégsem feltétlenül jobb a Samsung új robotporszívója, mint az iRobot veteránja. Kipróbáltuk, hogy mennyi hasznát látja a gép a beépített kamerának.

 • Leleplezték a robotporszívó útját

  2009.05.11.

  Tényleg minden pontját bejárja a szobának a robotporszívó, legalábbis ez derült ki egy hosszú expozíciós idővel készült fotóból.

   

 • Végezze robot a mocskos munkát!

  2009.04.26.

  Ropi, liszt, kávé, szőnyeg, tej és egy kis dijoni mustár próbálta legyőzni a robotokat, de azok meg egymással szemben forgó kefékkel és koszdetektorral vágtak vissza. Videónkból kiderül, hogy végül melyik sereg nyert.

 • Porszívózás az atomháború előtt

  2006.07.19.

  A CleanMate 365 elsőre szimpatikus robotporszívó, kár, hogy nem különösebben hatékony. De a nem takarítást is kedvesen végzi, ezért alkalmasabb ölebnek, mint takarítógépnek.

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.