0

Braava™ – az új padlótakarító robot az iRobot kínálatában

2013.04.22.
Braava™ – az új padlótakarító robot az iRobot kínálatában Az iRobot Corp. nemzetközi sajtóközleményben jelentette be, hogy háztartási robot kínálata 2013-ban újabb padlótakarító robottal bővül.

Két új modell, a Braava 320 és a Braava 380 kerül bevezetésre Európában, új szemlélettel és technológiával egészítve ki az iRobot padlótakarítási palettáját.

Míg a Roomba® porszívó robot és a Scooba® felmosó robot akár többször is átjár egy-egy területet az alapos takarítás érdekében, addig a Braavat úgy tervezték, hogy szisztematikusan és hatékonyan takarítsa fel a padlót akár szárazon, akár nedvesen, miközben az adott területet csak egyszer járja át.  A Braava tökéletes kiegészítő megoldást kínál a kemény padló felületek gyors és mindennapi portalanítására és tisztán tartásra.

Az iRobot Braava padlótakarító robot Magyarországon előreláthatóan 2013 harmadik negyedévében kerül kiskereskedelmi forgalomba. A magyarországi értékesítés részleteiről tájékoztatás később várható. Az új robotok európai fogyasztói ára előreláthatóan a következő:
iRobot Braava 320 – 229.99 EUR
iRobot Braava 380 – 299.99 EUR

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.