0

Ültess fát az irobot.hu-val!

2013.07.10.
Ültess fát az irobot.hu-val!

 Az irobot.hu Kereskedőház a PayU-val közösen nagyszerű lehetőséget kínál az iRobot.hu követőinek és az iRobot rajongóknak: részesei lehetnek egy jövőbe tekintő, igazán környezettudatos projektnek.

Minden egyes a MillionTreesProject.com -on megtervezett fa után a WWF Magyarország a Pilisi Parkerdő Zrt. közreműködésével a valóságban is elültet egy őshonos facsemetét. A PayU Magyarország 5000 fa elültetésével támogatja a fokozottan védett nagyszénászugi erdő élőhely-rehabilitációs programját. 

Ebből 200 fát az irobot.hu rajongói tervezhetnek meg a következő ajándékkóddal: irobot.hu. Nincs más dolgod, mint ellátogatni a www.milliontreesproject.com oldalra, tervezni egy fát, majd a fizetésnél megadni a kuponkódot és megosztani a fádat. Segíts Te is, hogy a Csíki-hegyek lábánál található terület újra olyanná válhasson, amilyen egykor volt!

Fontos!
Csak az első 200 “tervező” ültethet fát a fenti kuponnal, a kampány július 21-ig tart, a kuponokat utána nem lehet felhasználni.

Mi a teendőd?
www.milliontreesproject.com oldalon a „Tervezz fát” gombra kattintva tervezd meg a fát, válaszd ki a Nagyszénászug projektet, majd a PAYU KUPON fizetésnél add meg az irobot.hu kuponkódot, és végül oszd meg barátaiddal büszkeségedet az általad tervezett fát. 

Köszönjük!

Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.