0

Nem akarok idén füvet nyírni. Mit tegyek?

2019.02.11.
Nem akarok idén füvet nyírni. Mit tegyek?

Nem akarsz füvet nyírni? Ezt megértjük, hiszen ez a fárasztó és időrabló munka, bármennyire is szép eredménnyel jár, senkinek sem a kedvence.

Sétálgatni órákig a tűző napon, rángatni az egész szerkezetet, hogy újra beinduljon. Kinek van ehhez kedve? Naná, hogy senkinek!

Az, hogy nem szeretsz füvet nyírni, nem jelenti azt, hogy rögtön lusta is vagy. Hogy a szomszéd ezt mondta? Hát, akkor esetleg őt is felbérelheted rá, de nekünk van egy jobb ötletünk, amiből kihagyhatod a kotnyeles környékbelieket.

De akkor mégis ki fogja megcsinálni?

Feltételezem, most nem azt a választ várod, hogy te. Szerencsére nem is ez a helyes válasz, hiszen akár fáradhatatlan segítőtársat is találhatsz, ha leleményes vagy. És hogy ki ez a fáradhatatlan munkás? Természetesen egy okos kis robotfűnyíró!

Elhiheted, ezt a gépet egy cseppet sem zavarja, ha akár a déli napsütésben kell rónia a köröket. Ráadásul sosem fárad el, így nem kell attól sem tartanod, hogy panaszkodni kezd, hogy nincs kedve hozzá. A robotfűnyíró egyszerűen imád füvet nyírni, és ettől olyan nagyszerű!

Mit nyerhetsz még a fűnyíróval?

A gépet könnyedén beprogramozhatod, hogy milyen irányba haladjon, mekkorára vágja a füvet és hogy mikor álljon szolgálatba. Ezzel hatalmas terhet vesz le a válladról, hiszen csak néhány gombnyomásra van szükséged ahhoz, hogy megszabadulj a vesződségtől.

A hagyományos típusú fűnyírók ráadásul emberkézben akár még pontatlanok is lehetnek. Emberekből vagyunk, mind hibázunk, pláne akkor, hogyha göröngyös esetleg a talaj. A robot viszont gépi mivolta miatt mindig precíz és használatra kész.

Miért kellene a tavaszi és nyári szezont azzal töltened, hogy leégsz fűnyírás közben? Élvezd inkább a jó időt, szervezz programot, vagy csak szórakozz egyet a családdal otthon. Bármi is a terved idén, ideje, hogy megvalósítsd mindet! A munkát pedig hagyd csak a robotokra!
 
 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.