0
Értékelés:
 
Ár:
109 790 Ft

Neato XV Signature robotporszívó

Neato - a robot, ami porszívóz – megkönnyíti az életedet – és tisztává varázsolja az otthonodat.

Hazaérsz, és minden nap elmondhatod: Imádom, ha ez a tisztaság fogad! 

2014-ben a magyar vásárlók is megismerték a legendás amerikai Neato XV Signature robotporszívókat! A gyártó és a robotok neve már sokat elárul, hiszen az angol neat (ni:t) szóból származik, aminek a jelentése: „rendes”, „tiszta”, azaz ahogy mi, magyarok mondjuk: nett.

A Neato XV Signature robotporszívó több szempontból is más utakon jár, mint a korábban megismert robotporszívók.

Nézzük, miben különbözik Neato XV Signature robotporszívó a többiektől!

 1. A legszembetűnőbb különbség: a Neato XV Signature robotporszívó™ nem kerek. Egyedülálló D-alakú kialakításának köszönhetően az egyik oldala kerek, a másik viszont szögletes. Ez a forma, plusz az alacsony magasság lehetővé teszi, hogy a Neato XV Signature robotporszívó maximálisan megközelítse a sarkokat, a falakat, szegélyeket.
 2. Neato XV Signature robotporszívó a NeatoRobotics, Inc. által kifejlesztett a forradalmian új, lézervezérlésű technológiával letapogatja és feltérképezi a környezetét. Lézer szkennert és szenzorokat használ, hogy észlelje a körülötte lévő akadályokat, és így létrehozza a takarítási terület pontos térképét - beleértve a bútorokat, tárgyakat és ajtónyílásokat. A Neato XV Signature robotporszívó folyamatosan frissíti a térképet, így ha új tárgy kerül a látómezőjébe a takarítási ciklus alatt, akkor azt is felveszi a térképre. A térkép alapján a takarítási területet szisztematikusan járja be. Automatikusan közlekedik az egyes helyiségek között, és automatikusan átmegy a különböző típusú padlófelületekre. 
 3. A hosszabb kefével, a kiváló teljesítményű szűrővel és portartállyal több szemetet, port tud összegyűjteni, mint a kerek a robotporszívók. 
 4. Automatikusan visszamegy a töltőállomására, feltölti magát, majd visszatér arra helyre, ahol befejezte a takarítást.

Gyors és hatékony


Kiemelkedő takarítási teljesítménye miatt használata kimondottan javasolt allergiás és légúti betegségekkel küzdő felhasználóknak.
Egyedi formájának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik lakásunkhoz.
Digitális kijelző képernyőn könnyű beállítani az egyes funkciókat, takarítási időpontokat.
Nagyobb alapterületű lakásokat is tud kezelni, mert ha a robot akkumulátora lemerül, akkor visszamegy a töltőállomásra, feltölti magát, majd visszatér arra a pontra, ahol abbahagyta az előző takarítási ciklust.
A gumilapát kefe viszonylag kevés karbantartást igényel, az erős vákuum a portartályban gyűjti össze a hajszálakat, a port, a szemetet.

A Robotguru Élménytár keretén belül lehetőséged van a roboZOOMban górcső alá venni a robotokat, feltenni kérdéseidet a csak Neked szánt időpontban. Részletek itt.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Méret: 318x330x102 mm
 • Súly: 3,91 kg
 • Akkumulátor típusa: 2xNiMH 7,2V 3200 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Töltési idő: 2-3 óra
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,45 l
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  allergiásoknak kimondottan ajánlott
 • Kefék típusa, száma:
  gumikefe
 • Kezelő felület: nyomógombok
 • Takarítási módok:
  lokális, automatikus, dokkolás
 • Terület leválasztás, elhatárolás: mágneses csík
 • 1 db Neato XV Signature robotporszívó
 • 1 db töltőállomás
 • 1 pár NiMH akkumulátor (3500 mAh)
 • 1 db Hálózati tápkábel
 • 1 db Gumilapátos kefe
 • 1 db nagyteljesítményű HEPA szűrő
 • 1,8 m mágneses határoló csík
 • Első lépések - útmutató
 • Felhasználói kézikönyv
 •        Gyors és hatékony
 •        Kiemelkedő takarítási teljesítménye miatt használata kimondottan javasolt allergiás és légúti betegségekkel küzdő felhasználóknak.
 •        Egyedi formájának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik lakásunkhoz.
 •        Digitális kijelző képernyőn könnyű beállítani az egyes funkciókat, takarítási időpontokat.
 •        Nagyobb alapterületű lakásokat is tud kezelni, mert ha a robot akkumulátora lemerül, akkor visszamegy a töltőállomásra, feltölti magát, majd visszatér arra a pontra, ahol abbahagyta az előző takarítási ciklust.
 •        A gumilapát kefe viszonylag kevés karbantartást igényel, az erős vákuum a portartályban gyűjti össze a hajszálakat, a port, a szemetet.
Neato XV Signature robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: ivan2016.09.16. 15:47:00
Mennyire alkalmas ez a magasszálú, süppedős szőnyeghez?

Kedves Iván!

Magasszálú, süppedős szőnyeghez egyik robotot sem ajánljuk. A shaggy szőnyegeket nem szeretik ;-( 
Ami biztos, ha küldesz fotót a szőnyegről, akkor könnyebben segítünk.

A másik lehetőség a próba, s kiderül.

A megfelelő robotporszívó legyen Veled!

 

felhasználó: bernadettv2016.05.24. 11:54:00
Kedves Robotguru! Egy hete küldtem egy e-mailt, amiben néhány kérdést tettem fel arra vonatkozóan, hogy a Neato XV Signature vagy inkább az LG LG VR64702LVM VPARQUET porszívó mellett döntsek-e. Mivel nem kaptam választ, most itt próbálkozok, röviden összefoglalva, miről van szó. 110 nm-es házban szeretném használni, ahol főleg laminált padló, illetve a fürdőkben és a konyhában járólap van. Küszöbök nincsenek, viszont van egy nagyobb szőrű szőnyeg, erről linkeltem egy képet a levelemben, valamint több rongyszőnyeg, ez zavarja-e valamelyik gépet? Van továbbá 4 gyermek, akik mindenfélét szétszórnak, egyik kérésem arra vonatkozott, ha netán elöl marad apró játék, LEGO darabka, az kárt tesz-e a gépben, vagy csak felszippantja és visszakapom, ha a tartályt ürítem. Kíváncsi lennék, hogy beengedhetem-e a kazánházba, pellettel fűtünk, sok fűrészpor, illetve egész pelletdarabkák is lepotyognak a földre. Jelent-e akkora előnyt az LG feltörlési funkciója, hogy az a 60000 ft plusz költséget elfeledtesse velem, egyáltalán, miben lesz jobb egy feltörlő-porszívózó robottal tisztított padló a sima porszívózottnál? Illetve azt olvastam, a Neatoból a PRO változat halkabb, és a hajszálakat jobban összeszedi ( nincs kisállatunk) , jobb választás-e, mint a sima XV Signature? Ha jól gondolom, mindkét típus kitakarítja az egész lakást, ha nyitva van az ajtó, bemegy a szobákba is, nem kell őket átpakolgatni? Ha néha becsukom az ajtót, akkor sem felejtenek el ismét bemenni a szobákba, ha legközelebb ismét nyitva találják? És végül melyik típus jobb választás? Előre is köszönöm a válaszokat!

Kedves Bernadet!

-A 3 cm szálhosszúságú szőnyeget egyik robotporszívó sem tudja kezelni. A rongyszőnyeget fel kell venni takarítás előtt, mert könnyű és a robot összegyűri.

- Az apró játékdarabok a portartályból előbányászhatóak. 

- Ha sugárzó hő nem éri, akkor robotot a kazánházba is beengedheti, valószínűleg nem okoz neki gondot a takírtás ott sem.

- Az LG-hez a mopkészlet utólag is megvásárolható, ott van jelentősége ahol sok a keménypadló burkolat.

- A XV Pro valóban halkabb, de a takarítási teljesítményben nem érzékelhető a különbség. Mindkét Neato modell bejárja az egész lakást.

- A szisztematikus robotok valós környezetben tájékozódnak, tehát nem okoz gondot, ha változtatunk pl. becsukjuk az ajtót.

Mindkét márka jó választás, talán a Neato burkolat strapabíróbb, mert anyagában színezett  és nem magasfényű műanyag. Telefonon szívesen állunk rendelkezésre. Üdvözlettel: Robotguru

 

felhasználó: Rigó béla2016.04.04. 13:01:00
Tisztelt Szakértő! 80 m2-es , 3 szobás lakásunkban lakik két macska és egy 25 kg-os skótjuhász kutya. Nagyon érdekelne egy robotporszívó, de nem tudom, hogy az összes helyiséget lehet-e takarítani egy porszívóval. Illetve az is fontos lenne, hogy az állatok tönkre tudják- e tenni.Szerintem minden nap kellene, hogy takarítson a gép, de mi nem vagyunk otthon napközben. Várnám javaslatukat. Tisztelettel: Rigó Béla

Kedves Rigó Béla!

A kérdést alapvetően befolyásolja, hogy a "kisállatok" - hiszen a kutyus nem egy apróság, az egész lakást belakják-e miközben nem vagytok otthon.
Ha a válasz igen, és nincsenek küszöbök, akkor lehet szisztematikus robotporszívóban gondolkodni, ha a válasz nem, akkor annak függvényében, hogy mekkora a távollét alatt takarítandó felület, lehet más modelleket is választani, melyek nem szisztematikusan, hanem randomszerűen dolgoznak.

A mindennapi takarítás teljesen helyénvaló, képesek is rá a robotporszívók, s el is kél 3 kisállat mellett.

Amennyiben a robotporszívót alulról, avagy felülről víz éri (pl. lepisilik a macskák) akkor az tud gondot okozni.

Azt javaslom, hogy küldj egy elérhetőséget az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s visszahívunk, hogy pontosítsuk a lehetőségeket.

A Robot legyen Veled!

 

felhasználó: László2016.02.20. 02:42:00
Kedves Szakértők! Robotporszívó beszerzését tervezzük. Az egész lakásban padlószőnyeg borítás van, küszöbök nincsenek, csak alacsony 1 cm alatti burkolatváltók. Melyik típus volna a legmegfelelőbb erre a feladatra? Segítségeteket előre is köszönöm!

Kedves László!

A padlószőnyeg egyik robotporszívónak sem jelent akadályt.
A burkolatváltókkal úgyszintén bármelyik típus megbirkózik, pláne, hogy írod, 1 cm alatti magasságúak.

Azt, hogy Nektek melyik lenne az ideális, ezt így nem tudom megmondani.
Kellene tudni, mekkor a lakás, szisztematikusan, vagy randomszerűen takarító modell az álmod, vagy ez számodra egyáltalán nem fontos.

60.000,- Ft-tól 330.000,- Ft-ig tudunk robotporszívót ajánlani.

Azt javaslom, hogy töltsd ki a tesztünket, melyik robot illik hozzád és/vagy küldd el a telefonszámod az info (kukac) robotguru (pont) hi mailcímre és segítünk.

Robotguru Veled van!

felhasználó: Madla Katalin2016.02.12. 17:31:00
üdv. Guru! Van egy 521-es irobot ROOMBA készülékem, de 4 évesen már elkopott mindene. Igaz szinte naponta ment, de amikor vettem hosszabb életet ígértek.Mit tudsz ajánlani, van egy közepes méretű nagytestű kutyám, aki igen szeret a kanapén ücsörögni, és a régi robotom keféjére elég rendesen felcsavaradott, igen gyakran kellett szétszedni és tisztítani.

Kedves Katalin!

Nem tudom, hogy ki ígérte, miszerint 4 évnél tovább megy a robotod, de ha minden nap ment, azért olyan nagyon nem kell csodálkoznod, ha kicsit megharcolt a robotporszívód.

Első körben azt javaslom, hogy hozd be hozzánk a szervizbe az 521-es robotporszívódat, megnézzük, mit lehet kihozni belőle, s annek fényében el tudod dönteni, hogy azt rakjuk-e rendbe, vagy válaszzunk Neked egy új, másik robotporszívót.

A kanapén nem javaslom a robotporszívót működtetni, bár lehet, hogy rosszul értettem a kérdést.
A kutya miatt pedig akár gondolkodhatsz továbbra is iRobot robotporzsívóban, de megnézheted a Neato robotporszívóit is, az LG vagy a Samsung robotporzsívói küzöl is választhatsz.

Miután a kérdés komplex, kérlek, küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és visszahívunk, hogy maradéktalanul válaszoljunk a kérdéseidre, s a számodra leginkább megfelelő robotporszívót válasszuk ki.

A Robot legyen Veled továbbra is!

felhasználó: Zsuzsa2016.02.11. 18:10:00
Kedves Robot guru! Olyan robotporszívót keresek, ami alkalmas cérnaszálak összeszedésére. Köszönöm: Zsuzsa

Kedves Zsuzsa!

Több ilyen modell is van, azonban fontos lenne tudnunk, hogy mennyi az a cérnaszál, amit össze kell szednie?

Nem mindegy ugyanis, hogy néha varrogatsz otthon, vagy rendszeresen ki van téve a robotporszívó a cérnaszálak (s ez nem ugyanaz, mint a haj) összeszedésének.

Kérlek, küldj egy telefonszámot az info (kukac) robotguru (pont) hu címre és felhívunk, hogy pontosítsunk.

Csak néhány alternatíva a teljesség igénye nélkül:

Neato robotporszívók (bármelyik)
iRobot robotporszívók (bármelyik lehet, pontosítás szükséges)
LG robotporszívók (bármlyik)
Samsung robotporszívók (bármelyik)

Azért kell a válaszod, illetve az egyeztetés, mert nem mindegy, hogy a cérnaszálakat a parkettáról, szőnyegről kell-e összeszednie, emiatt nem mindegy hogy sörtekefés, vagy szilikonos (gumikefés) modellt javaslunk.

Várom visszajelzésed!

A Robot legyen Veled mihamarabb! 

felhasználó: Gábor2016.01.25. 21:08:00
Kedves Szakértők! Több tesztet átrágtam, de szakmaiság helyet sokszor marketingszag lepi be őket, emiatt hozzátok fordulok. 70m2-es 6 helyiséges, küszöbmentes lakáshoz keresnék egy többé-kevésbé törődésmentes eszközt. Értem ez alatt, hogy a nem szeretném magam vinni a szobák közt, etetni és indítani. Tehát szükség lenne időzítési lehetőségre, dokkolóra, amely a töltésen kívül, a portartály ürítésére is képes, illetve arra, hogy a gép több szobát is kezeljen(ha jól értelmeztem a Roomba elvérzik ezen a teszten, mert a csúcsmodell is 3 szobáig küzd). Ebben a kategóriában feltételezem, hogy a gumi ütközők már nem számítanak extra elvárásnak. A robot maximális magassága 10 cm lehet, itt hasalnak el a Samsung termékei. Illetve a burkolatváltások miatt egy erős 1 centiméteres átlépési magasságot is elvárás, hogy produkáljon. Az említett burkolatok járólap és szalagparkettából állnak, szőnyeg és állat terv szintes sem jut be a lakásba. Persze ha szisztematikusan oldaná meg ezeket a feladatokat, az hab lenne a környezettudatosság tortáján. Más fórumon azt kérdezném, hány évet kell még várnom, míg beteljesül az álmom, de bízom benne, hogy itt konkrét típusajánlatra is számíthatok. Tisztelettel, Gábor

Kedves Gábor!

Hát abban igazad van, hogy a marketing mindent belep, de azért talán vannak kivételek ;-)
70 nm (6 helyiség) - LG, Samsung, Neato (szisztematikus takarítás)
Dokkoló, mely üríti a portartályát - jelenleg nincs ilyen modell, a fenti kínálatban - a Samsung SR8980-as volt ilyen, esetleg 1 db ha felelelhető, utánanézünk.

Küszöbön, mely burkolatváltó, bár azt írod 1 cm felett van, korábban pedig azt, hogy küszöbmentes - némi ellentmondás ugyan, de ezen túllendülnek az említett modellek.

A lehetőségek:
1. ha találunk SR8980-as Samsung robotporszívót - nyertél

2. lemondasz az önkiürítésről, és választasz az alábbi modellek közül:
2.2. Neato robotporszívók közül bármelyik
2.2.1. Neato D95 robotporszívó (lítium akksi, appal irányítható)
2.2.2. Neeto D85 robotporszívó
2.3.3. Neato D75 robotporszívó
2.3.4. Neato XV Signature robotporszívó
2.3.5. Neato XV Signature PRO robotporszívó 

2.3. Samsung jelenleg kapható bármelyik modellje, kivéve a Powerbot (a magassága miatt), bár ez az egyik legjobb darab most a piacon
2.3.1. Samsung VR5000 Good VR10J5011UA GE robotporszívó
2.3.2. Samsung VR5000 Good VR10J5031UC/GE robotporszívó
2.3.3. Samsung VR5000 Best VR10J5051UD/GE robotporszívó

2.4. LG robotporszívók közül bármelyik a LG LGVR34408LV HOM-BOT SQUARE kivételével, mert ez nem időzíthető), tehát
2.4.1. LG VR64702LVM VPARQUET robotporszívó
2.4.2. LG VR64607LV VHOMBOT robotporszívó
2.4.3. LG VR64701LVMP VPET Hom-Bot Square robotporszívó

2.5. iRobot Roomba 980 robotporszívó (hamarosan megjelenik a kínálatban Magyarországon is)

Nos tehát, az ajánlatok száma nem kevés.
Itt azonban Neked kell döntened, s hogy a márka, a szín, netán a tesztek esetleg az ár, ami alapján szűkítesz, rád van bízva.

Ha mégis azt gondolod, hogy segítsünk, akkor akár bejöhetsz hozzán a bemutatóterembe, s megnézheted működés közben a robotporszívókat.

Ha pedig mégis inkább telefonon szeretnél egyeztetni a további szűkítésről, vagy merültek fel újabb kérdések, kérlek, küldj egy számot az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s visszahívunk.

A Robotguru Veled van, hogy s segít, hogy a megfelelő robot is Veled legyen ;-)

felhasználó: Ilona2016.01.23. 15:08:00
Kedves Gerda, köszönöm válaszát, de nálam folyamatos a szőr utánpótlás mivel 3 tibeti terrierem van. Szivesen kipróbálnám mielőtt megveszem. Van ilyen lehetőség?

Kedves Ilona!

Az teljesen rendben van, hogy a terrierek miatt a szőr utánpótlása biztosított.

Van lehetőség, kérlek, küldd el az elérhetőségeidet az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy pontosítsuk a tesztelést.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Ilona2016.01.23. 08:02:00
Kedves Robot! Kb. 2 napja kérdeztem, de még nem kaptam választ. A Neato XV Signature robotporszívó gumikefés? Egyik ábrán sem látom, a leírásban kombinált kefe van. Ez pontosan mit jelent? Nem tekeri magára a hosszú szőrt? Vagy le kell szedegetni róla takarítás közben?

Kedves Ilona!

Sajnos nem minden esetben tudunk azonnal válaszolni a kérdésekre, mert szabadságok, betegségek nálunk is előfordulnak ;-(
A kefék többé-kevésbé feltekerik a hosszú szőröket hajszálakat.

A Neato XV Signature robotporszívó gumikefével (szilikon) szerelt.

Az általad kérdezett kombinált kefe a Neato XV Signature PRO robotporszívó alaptartozéka. 

De ez nem ezt jelenti, hogy minden alkalom után takarítani kell a keféket. Ez eleinte hetente, később 2-3 hetente elvégezendő feladat, de alkalmanként nem vesz igénybe több időt, mint 3-5 perc.

A Robot legyen Veled!
 

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.