0
Értékelés:
 
Ár:
117 790 Ft
Kifutott Neato XV Signature™ PRO robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


Neato XV Signature™ PRO robotporszívó

Neato XV Signature™ PRO robotporszívó – alapos – intelligens – erős robotporszívó allergiásoknak és kisállattartóknak

A légúti allergia Magyarországon sajnos népbetegség. Rengeteg embert érint, akik nap, mint nap küzdenek azért, hogy a megbetegedéssel járó kellemetlen tüneteket legalább csillapítsák. Közismert tény az is, hogy otthonainkban a leggyakoribb allergiaokozó a házi por, vagyis a háziporatka 10-50m méretű száraz ürüléke.

Rendszeres takarítással és a Neato XV Signature™ PRO robotporszívó speciálisan kifejlesztett keféjével érezhetően csökkenthetjük lakásunk porszennyezettségét, és fellélegezhetünk, mert enyhülnek a kellemetlen tünetek: az orrviszketés, az orrfolyás, az orrdugulás, a gyakori tüsszentés és a nehézlégzés.

 Lélegezz fel! Mert 2014-ben a NeatoRobotics robotporszívói - így a Neato XV Signature™ PRO robotporszívó is -megérkezett Magyarországra. A robot neve már maga is árulkodó, hiszen az angol neat (ni:t) szóból származik, aminek a jelentése: „rendes”, „tiszta”, magyarul: nett.

A Neato technológiája, formája alapvetően különbözik a korábban megismert robotporszívóktól.

Lássuk, melyek a legfontosabb különbségek, ami miatt kimondottan ajánljuk olyan lakásokba, ahol légúti allergiás betegek élnek, és ahol kisállatot (kutyát, macskát, nyuszit stb.) tartanak!

Neato XV Signature™ PRO robotporszívó tulajdonságai

 1. Könnyen tisztítható mikro-HEPA szűrővel látták el.
 2. Speciálisan kialakított, kombinált anti-allergén & állatszőr kefével is felszerelték a normál gumilapátos kefe mellett, ami a kiválóan felszedi a padlóról a legapróbb részecskéket és az állatok lehullott szőrét.
 3. Szemmel látható különbség a többi robotporszívóhoz képest, hogy a Neato XV Signature™ PRO nem kör alakú. Egyedülálló D-alakú kialakításának köszönhetően az egyik oldala kerek, a másik viszont szögletes. Ez a forma, plusz az alacsony magasság lehetővé teszi, hogy a robot maximálisan megközelítse a sarkokat, a falakat, szegélyeket.
 4. A robot a NeatoRobotics, Inc. által kifejlesztett a forradalmian új, lézervezérlésű technológiával letapogatja és feltérképezi a környezetét. Lézer szkennert és szenzorokat használ, hogy észlelje a körülötte lévő akadályokat, és így létrehozza a takarítási terület pontos térképét - beleértve a bútorokat, tárgyakat és ajtónyílásokat. A robot folyamatosan frissíti a térképet, így ha új tárgy kerül a látómezőjébe a takarítási ciklus alatt, akkor azt is felveszi a térképre. A térkép alapján a takarítási területet szisztematikusan járja be. Automatikusan közlekedik az egyes helyiségek között, és automatikusan átmegy a különböző típusú padlófelületekre.
 5. A hosszú, 24 cm-es gumilapátos és a kombinált kefével, a kiváló teljesítményű HEPA-szűrővel és nagy űrtartalmú portartállyal több szemetet, port tud összegyűjteni, mint a kerek a robotporszívók. 
 6. Automatikusan visszamegy a töltőállomására, feltölti magát, majd visszatér arra helyre, ahol befejezte a takarítást.

A Robotguru Élménytár keretén belül lehetőséged van a roboZOOMban górcső alá venni a robotokat, feltenni kérdéseidet a csak Neked szánt időpontban. Részletek itt.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 318 x 330 x 102 mm
 • Súly: 3,9 kg
 • Akkumulátor típusa: 2xNiMH 7,2V 3200 mAh
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Állatszőr takarítására ajánljuk
 • Feltörlési funkció: 3
 • Töltési idő: 2-3 óra
 • Átlagos működési idő: 60 perc
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,45 l
 • Maximális takarítási terület: 150 m2
 • Extra funkció:
  allergiásoknak és kisállattartóknak kimondottan ajánlott
 • Kefék típusa, száma:
  kombi antiallergén kefe, gumikefe,
 • Kezelő felület: nyomógombok
 • Takarítási módok:
  lokális, automatikus, dokkolás
 • Terület leválasztás, elhatárolás: mágneses csík
 • 1 db Neato XV Signature™ PRO robotporszívó
 • 1 db töltőállomás
 • 1 pár NiMH akkumulátor (3500 mAh)
 • 1 db Hálózati tápkábel
 • 1 db Gumilapátos kefe
 • 1 db Kombinált anti-allergén & állatszőr kefe
 • 2 db Mikro HEPA Szűrő
 • 1,8 m mágneses határoló csík
 • Első lépések - útmutató
 • Felhasználói kézikönyv 
 • A Neato XV Signature™ PRO robotporszívó használatával csökken a lakás porszennyezettsége.
 • Kiemelkedő szívóteljesítménye és a speciális kombinált kefe miatt kimondottan javasolt légút allergiás betegségek számára.
 • Gyorsan és hatékonyan elvégzi a takarítást
 • Egyedi formájának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik lakásunkhoz.
 • Digitális kijelző képernyőn könnyű beállítani az egyes funkciókat, takarítási időpontokat.
 • Nagyobb alapterületű lakásokat is tud kezelni, mert ha a robot akkumulátora lemerül, akkor visszamegy a töltőállomásra, feltölti magát, majd visszatér arra a pontra, ahol abbahagyta az előző takarítási ciklust.
 • Az erős vákuum a portartályban összegyűjti a hajszálakat, kutyaszőrt, port, szemetet.
Neato XV Signature™ PRO robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Sevi2016.12.13. 15:29:00
T. Cím, Melyik az a robotporszívó amelyik ha befér valami alá, de ahogy halad befelé, utána annak a tárgynak a magassága megváltozik, alacsonyabb lesz és ide nem szorul be. A földtől 6 cm magasan akadály van, és itt megfordul a robot, kimegy onnan nem akad el. (magasságérzékelő ?) Jó lenne, ha HEPA szűrővel rendelkezne, kitakarítana minden zugot. Megtanítható e arra, hogy ilyen helyekre ne menjen be? köszi előre is.

Kedves Sevi!

Ahol akadályba üzközik, onnan visszafordul.
Azt kell eldöntened, hogy szisztematikus vagy randomszerű takarítás a szimpatikusabb számodra, s milyen alakások.

Javaslom, hogy töltsd ki a Melyik robot illik hozzád című tesztünket és hamar megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha elakadsz, szívesen segítünk.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: ivan2016.09.16. 15:47:00
Mennyire alkalmas ez a magasszálú, süppedős szőnyeghez?

Kedves Iván!

Magasszálú, süppedős szőnyeghez egyik robotot sem ajánljuk. A shaggy szőnyegeket nem szeretik ;-( 
Ami biztos, ha küldesz fotót a szőnyegről, akkor könnyebben segítünk.

A másik lehetőség a próba, s kiderül.

A megfelelő robotporszívó legyen Veled!

 

felhasználó: Enikő2016.08.03. 19:23:00
Érdeklődnék, hogy nagyobb testű kutyaszőrt is beszívja-e?

Kedves Enikő!

Igen, be fogja szívni, de lehet, hogy gyakrabban kell cserélni a Roomba robotporszívóban található HEPA szűrőket.
Ez igaz egyébként a többi robotporszívóra is..

Üdv: Robotguru
felhasználó: Nagy György2016.05.17. 19:28:00
Tisztelt szakértő! Szeretnék robotporszívót vásárolni. Milyet ajánlana? 90 nm-es tömbházi lakásomban nincsen semmilyen állat, csupán a saját lustaságomat szeretném a géppel pótolni. Fontos, hogy megbízható legyen, jól működjön.Tapogatóztam Samsung vonalon is, ahol már-már megtaláltam a nagy Ő-t de szeretném az általam tervezett kb 2000000 körüli összegért a legjobb ár-érték arányú gépet megvenni. Segítsen kérem, ha lehet objektívan (azaz nem feltétlenül iRobot irányban) választanom. Válaszát várom. Tisztelettel, Nagy György András

Kedves György András!

Ha Samsung robotporszívót szeretnél választani, akkor tedd azt! A napjainkban forgalomban levő Samsung robotporszívókat már teljes mellszélességgel vállalhatónka tartjuk.

Az összeget azonban valószínűleg véletlenül elírtad, valószínűleg a 200.000,- Ft körüli kategóriára gondoltál.

Ahogy ezt korábban már többször jeleztük, számunkra az a fontos, hogy Te - azaz a vásárló - a számodra legmegfelelőbbet válaszd ;-)
Ezért nem egy-egy adott márka a lényeges - ezt ők nehezen viselik - hanem a Te igényeid, s elvárásaid.

Ha nincsenek küszöbök, és szeretnéd, ha a robotod az egész lakás kitakaríts, amíg nem vagy otthon, választhatsz az LG robotporszívói, a Samsung robotporszívói közül is, de
akár Neato robotporszívót is választhatsz. 

Ha az applikációs irányítás is fontos számodra, akkor kicsit emelni kell a téten ;-(

Ha mégsem szeretnél elkölteni 200.000,- Ft-ot, akár vehetsz egy Roomba 621-es robotporszívót és mellé egy Thinking Cleanerrel, s így cc. 135.000,- Ft körül is megoldhatod a feladatot, melyet magadnak szabtál ;-) ehez nem ártana, ha látnánk az alaprajzot a lakásodról. Ha elküldöd az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre egy telefonszámmal, visszahívunk, s válaszolunk a még felmerülő kérdéseidre is.

A Robot legyen Veled!

 

felhasználó: csaba2016.05.15. 23:57:00
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy Neato XV Signature Pro modellen vállalnak-e firmware frissítést? A 3.4-es verzióra lenne szükségem (jelenleg 3.2 van a gépen). A gyártó oldalán már nem érhető el sem az updater, sem pedig a firmware. Köszönettel, Csaba

Kedves Csaba! Jelenleg számunkra is csak azok a frissítések érhetőek el, amit a gyártó honlapján megtalál. Üdv: Robotguru
felhasználó: Ferenc2016.05.09. 12:21:00
Tisztelt Szakértő! Két típus érdekelne: Vorwerk kobold vr200 és a Neato D85. Árban van köztük különbség, a vorwerk valóban annyival jobb? Az érdekelne még, hogy a hosszú (20-30 cm-es) hajszálakkal hogyan birkóznak meg ezek a szerkezetek?Esetleg speciálisan valamilyen típus kell ehhez, vagy a fentiek is tudják? Köszönöm

Kedves Ferenc! Sajnos a Vorwerk Koboldot még nem teszteltük, így nem tudjuk megítélni az árkülönbséget. A hosszú hajszálakkal  megbírkózik a Neato D85 robotporszívó is, nincs szükség hozzá speciális típusra. A kefék tisztán tartására kell ügyelni ebben az esetben,  mert a hosszú hajszálak feltekeredhetnek az oldalkéfeére és a főkefére egyaránt.  Üdv: Robotguru
felhasználó: Anna2016.04.09. 07:26:00
Tisztelt Guru! A nappalinkbank 3-4 cm szál hosszúságú szőnyeg van.Milyen gépet ajánlanál? Köszönöm.

Kedves Anna! Az a tapasztalatunk, hogy az ennyire hosszú szálú szőnygeket egyik roobotporszívó sem kezeli. A magas szálak miatt úgy érzékeli a robot, hogy szakadékhoz érkezett, nem akar leesni, és ezért inkább letolat róla. A többi területet tudod takarítani a lakásban, de ez a szőnyeg ki fog maradni. Üdv: Robotguru
felhasználó: Rigó béla2016.04.04. 13:01:00
Tisztelt Szakértő! 80 m2-es , 3 szobás lakásunkban lakik két macska és egy 25 kg-os skótjuhász kutya. Nagyon érdekelne egy robotporszívó, de nem tudom, hogy az összes helyiséget lehet-e takarítani egy porszívóval. Illetve az is fontos lenne, hogy az állatok tönkre tudják- e tenni.Szerintem minden nap kellene, hogy takarítson a gép, de mi nem vagyunk otthon napközben. Várnám javaslatukat. Tisztelettel: Rigó Béla

Kedves Rigó Béla!

A kérdést alapvetően befolyásolja, hogy a "kisállatok" - hiszen a kutyus nem egy apróság, az egész lakást belakják-e miközben nem vagytok otthon.
Ha a válasz igen, és nincsenek küszöbök, akkor lehet szisztematikus robotporszívóban gondolkodni, ha a válasz nem, akkor annak függvényében, hogy mekkora a távollét alatt takarítandó felület, lehet más modelleket is választani, melyek nem szisztematikusan, hanem randomszerűen dolgoznak.

A mindennapi takarítás teljesen helyénvaló, képesek is rá a robotporszívók, s el is kél 3 kisállat mellett.

Amennyiben a robotporszívót alulról, avagy felülről víz éri (pl. lepisilik a macskák) akkor az tud gondot okozni.

Azt javaslom, hogy küldj egy elérhetőséget az info (kukac) robotguru (pont) hu mailcímre, s visszahívunk, hogy pontosítsuk a lehetőségeket.

A Robot legyen Veled!

 

felhasználó: Sankó2016.04.01. 14:52:00
Tisztelt Guru! 2 szintes lakásba tervezem robotporszívó beszerzését. Szintenként 50 m2, küszöb nincs. Padlólap és lamináltparketta aljzat, nappaliban 2cm szálhosszúságú középszönyeg. A kiszemelt gép neato xv pro lenne. Köszönöm

Kedves Sankó! A leírtak és a méretek alapján inkább bámely iRobot Roomba robotporszívót ajánlanám. Ha további kérdésed van, akkor küldj egy telefonszámot az info_kukac_robotguru.hu címre, és szívesen válaszolunk további kérdéseidre. Üdv: Robotguru
felhasználó: László2016.02.20. 02:42:00
Kedves Szakértők! Robotporszívó beszerzését tervezzük. Az egész lakásban padlószőnyeg borítás van, küszöbök nincsenek, csak alacsony 1 cm alatti burkolatváltók. Melyik típus volna a legmegfelelőbb erre a feladatra? Segítségeteket előre is köszönöm!

Kedves László!

A padlószőnyeg egyik robotporszívónak sem jelent akadályt.
A burkolatváltókkal úgyszintén bármelyik típus megbirkózik, pláne, hogy írod, 1 cm alatti magasságúak.

Azt, hogy Nektek melyik lenne az ideális, ezt így nem tudom megmondani.
Kellene tudni, mekkor a lakás, szisztematikusan, vagy randomszerűen takarító modell az álmod, vagy ez számodra egyáltalán nem fontos.

60.000,- Ft-tól 330.000,- Ft-ig tudunk robotporszívót ajánlani.

Azt javaslom, hogy töltsd ki a tesztünket, melyik robot illik hozzád és/vagy küldd el a telefonszámod az info (kukac) robotguru (pont) hi mailcímre és segítünk.

Robotguru Veled van!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.