0

Neato robotporszívók

A több évtizede működő, nagy elektronikai cégek mellett a Neato robotporszívó gyártója, az amerikai Neato Robotics szinte újszülöttnek látszik. A céget a kétezres évek nagy technológiai robbanása hívta életre Kaliforniában, a technológiai cégek központjában. A cég a robotporszívókra szakosodott: nem gyártanak hűtőt, mosógépet és tévét sem, csak porszívókat – de azokat nagyon jól. A Neato kifejezetten azzal a szándékkal építi háztartási eszközeit, hogy időt adjon az embereknek – dolgozzanak a gépek hatékonyan és okosan, nekünk pedig maradjon több időnk a családra vagy más tevékenységekre. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Neato robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
5 db termék a listában

 

 

Azonnal felismerhető forma


Egy Neato robotporszívó nem kerek és nem szögletes – mindkét gyakori forma előnyeit egyesíti. Az elöl egyenes, hátul kerek, D betűre emlékeztető forma első pillantásra furcsának tűnik, de a bútorok közti navigálás, fordulás, sarkokban és szegélyek mentén történő takarítás érdekében kifejezetten előnyös. Formája minden más gyártmánytól megkülönbözteti.

 

Mitől különleges a Neato robotporszívó?


A Neato egyediségét az adja, hogy nem véletlenszerűen járja be fel a helyiséget, hanem egyenes vonalak mentén halad a szobában. A Neato feltérképezi a takarítandó területet, s megtervezi a legoptimálisabb útvonalakat. Ennek az elvnek a működését legjobban akkor lehet látni, ha a Neato robotporszívó akadállyal találkozik, például egy székláb akad az útjába. Az egyenes vonalban haladó robotporszívó kikerüli a széket, majd visszatér ugyanarra az egyenes vonalra, melyet az akadály előtt követett.

Ugyanezt teszi akkor is, ha takarítás közben lemerül az akkumulátora. Visszamegy a dokkolóra, feltölti magát, majd töltés után ugyanazon a helyen folytatja a tervszerű takarítást, ahol az előbb abbahagyta.

A Neato egy tipikus mai technológiai cég. Fejlesztőik számára a különböző eszközök egymással történő kommunikációja már magától értetődő. A Neato robotporszívók éppen ezért az átlagnál több „okos” funkcióval vannak felszerelve. A robotporszívó kommunikál a telefonnal, egy appon keresztül irányítható, bekapcsolható. Munkaidőben érkezik egy telefon, hogy este vendégek érkeznek, de nincs kitakarítva a lakás? Csak hívd fel a robotporszívót, kapcsold be interneten keresztül és mire hazaérsz, tiszta lesz a lakás minden szeglete. A Neato Botvac Connected számára ez nem akadály. Ez volt az első, okostelefonos applikációval működő robotporszívó 2015 őszén.

A Neato másik jellegzetessége a lézeres navigációja. Lézersugarakkal pásztázza folyamatosan a szobát, hogy megtalálja az ideális útvonalakat az akadályok között. Nem okoz gondot számára egy új akadály megjelenése sem – ha elmozdítunk egy bútort, vagy leteszünk a földre egy táskát, azonnal újratervezi a takarítási útvonalakat. Nem ütközik és nem bolyong céltalanul, és sötétben is kiválóan dolgozik – ezt adja a lézeres navigáció.

 

Kinek ajánljuk a Neato robotporszívót?


Egy Neato robotporszívó azok számára a legjobb választás, akik az egyre tökéletesebbé váló profi navigációt, az intelligens eszközök összekapcsolódását tartják igazán fontosnak. Egy Neato telefonhoz, okos órához kapcsolódik – tökéletes eszköz az automatizált technikai megoldások korai alkalmazói számára.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: grman2018.11.12. 09:22:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy a Neato D széria számai emelkedő sorrendben jelentéssel bírnak e? Minél nagyobb annál nagyobb a tudás szint is? pl. D7 D85 D95 Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlöm

A korábbi sorozatok két számjegyből álltak, ahogy növekedtek a számok, növekedett a robot tudása is. A D85, D95 már nem kapható termékek, ezeket a modelleket felváltotta a D3, D5, D7. Itt szintén úgy értelmezhető, hogy ahogy növekszik a szám, úgy nő a tudásuk is a porszívókank.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Kontró Róbert2018.10.04. 16:54:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Kinéztem a Neato D5 porszívót, de úgy látom nincs no-go zóna benne. A Neato D4-ben ami új termék viszont van. Lesz ez a készülék nálatok kapható? Ha igen mennyiért és a D5-höz képest mit tud, vagy egyáltalán mi a különbség a kettő között? A választ köszönöm szépen!

Kedves Kontró Norbert! 

Valóban a D5 applikációja nem tartalmazza a NO-GO zóna funkciót, a D4 -ben viszont benne lesz. Azonban nem minden, a D7-ben elérhető funkció kap helyet a D4-ben.

A D4 egyelőre még nincs Magyarországon forgalomban, és nem is tudom megmondani, mikor érkezik belőle az első szállítmány.

Üdvözlettel:

Robotguru  

felhasználó: Németh Zsanett2018.09.28. 08:19:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Szakértő! Nézegetem a robotporszívókat, de nem nagyon tudom eldönteni, hogy melyiket vásároljam meg. A Neato Botvac D7-ről láttam egy teszt videót, nagyon szimpatikus, mert egy viszonylag hosszabb szőrű szőnyeget is szépen porszívózott. Viszont elég drága. A lakásunk 60-70 m2, eléggé tagolt, két szintkülönbség is van benne (ezért így is úgy is pakolgatnom kell a porszívót egyik helységből a másikba). Macskák vannak a lakásban. Esetleg jó lehet egy Neato korábbi, olcsóbb verzió is? Mindegyiknek ugyanakkora a szívóereje? Mi a különbség közöttük? Köszönettel

Kedves Zsanett

A Neato D7-es robotporszívó esetében sem tudjuk biztosan garantálni, hogy 1,5 cm-nél magasabb szőnyegre fel fog menni. Ez sajnos minden robotporszívóra igaz.

A kisebbik D5-ös modellben egy szívóerősség van, a D7-ben peedig van egy Turbo és Eco mód. A D7-es robot applikációja képes térképet menteni, és virtuálisan lehet területet elzárni vonalakkal a térképen, a D5 applikációja ezt nem tudja. A Neato D5-ös robotporszívót is ajánlom, nagyon jó navigációval, és takarítási minőséggel rendelkezik.

Üdvözlettel:Robotguru  

felhasználó: Gombkötő László2018.09.23. 10:56:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves László! Segítségét szeretném kérni a számomra legmegfelelőbb porszívó kiválasztásához. Két szintes családi ház, alul parketta és hidegburkolat, küszöb nélkül, cca. 60nm, a felső szinten szintén ez a két burkolat, cca. 55nm viszont jelenleg a helyiségeket 1,6cm vastag, kb. 8cm széles küszöb választja el egymástól. Kérdés, ezen át tud mászni a porszívó?Allergiás a család, ezért naponta takarítana a gép, előre programoznám. Lézeres tájéozódást preferálnám. A Neato D5, D95 és a Xiaomi S50 közül választanék, de szívesen fogadom az Ön ajánlását. Köszönöm szépen

Üdvözlöm László

Szívesen segítünk Önnek a megfelelő kiválasztásban, ennek a kérdésnek a megválaszolására telefonon szeretnénk Önnek segítséget nyújtani. Kérem küldjön az info@robotguru.hu e-mail címre egy telefonszámot, és felhívjuk Önt.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Somhegyi Ferenc2018.09.20. 14:41:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A D7 mennyivel tud többet?

Üdvözlöm Ferenc

A D7-es robotban dupla akkora kapacitású akkumulátor van mint a D3-ban. A D3 robotporsztívón nincs oldalkefe, a D7-es készüléken ez megtalálható.

A No-Go vonalak berajzolását az applikáció által készített alaprajzon is csak a D7 robot tudja, ezzel a funkcióval lehetséges takaríási területeket kizárni.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Nnnn2018.08.22. 10:12:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm, arra lennék kíváncsi, hogy a Neato botvac D7 megbírkózik ~2cm magas küszöbökkel?

Üdvözlöm

Erre egyértelműen nem tudunk igennel, vagy nemmel válaszolni. 1,5 cm az a miximális küszöbmagasság, amin a robot biztosan át tud haladni. 1,5 cm felett pedig már függ a küszöb kialakításától,például ha az élei kissé le vannak kerekítve az segítség lehet az áthaladásban.

Üdvözletel:Robotguru

felhasználó: Pali2018.08.10. 13:08:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztetl Robotguru Szakértő! Telefonon nem sikerült elérni Önöket sajnos. Mennyi idő alatt tudják kiszállítani a Neato D7-es porszívórobotot? Mi a lényeges különbség az Electrolux Pure i9 és a Neato D7 Connected között? Köszönöm a választ! Üdv, Molnár Pál

Üdvözlöm

Raktáron lévő termékeket másnapi érkezéssel szállítjuk. A két robotporszívó között a különbség elsősorban a navigációban van, takarítási minőségük ugyanaz.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: István2018.07.26. 11:59:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Szép napot. Arra lennék kíváncsi, hogy a Neato Botvac D7 porszívó mennyivel tud többet, vagy menyivel jobb mint a Xiaomi Mi Roborock 2, mivel árban igen csak nagy differencia van köztük. Köszönettel: István

Tisztelt István

A Neato D7-es robotporszívó rendelkezik a legnagyobb szívóerővel, és a D sorozat már a sokadik generációs robotporszívójuk, amivel évek alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a cég.

Nem utolsó sorban a Neato csak robotporszívókat gyárt. A Roborock 2 is egy nagyon jó robot, kitűnő navigációval illetve applikációval párosul a készülék. Úgy gondoljuk, hogy a Neato fogyasztói árát elsősorban az általunk felsoroltak határozzák meg.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Edina2018.06.14. 11:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A Neato Botvac D5-nél olvastam eddig, hogy hosszabb szálú szőnyegnél is használható. Tudna-e még más tipust, márkát ajánlani, ami ilyen szőnyegre is biztosan hatékony, a sarkokat is alaposan takarítja és az üzemideje hosszabb? A lakás 110 m2 körüli, van laminált padló, vinil és egy 1,5-2 cm hosszú szálú, puhább szőnyeg. Köszönettel: Edina

Kedves Edina

A 1,5 cm-nél magasabb szőnyeg esetében egyik robotporszívó esetében sem tudjuk garantálni, hogy arra fel fog menni, és ki is fogja porszívózni. Természetesen lehetnek kivételek, de függhet attól is, hogy milyen sűrű a szőnyeg szövése, vagy milyen vastag a szegélye. Amit ajánlunk a Neato D5 roboton kívül az még a Xiaomi Roborock2, vagy az LG modelljei.Az Önnek ajánlott robotporszívók terepmászó képességei közel azonosak. Üzemidőben csak a Roborock2 tudja biztosan egy feltöltéssel kitakarítani a 110 négyzetméteres lakást.

Üdvözlettel:Robotoguru 

felhasználó: Katrinkus2018.04.27. 15:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! Tegnap beszéltem Önökkel, de ma nem érhetőek el. A tegnapi beszelgetés alapján kiderült, hogy az igényeimhez legjobban a Neato D3 a megfelelő robotporszívó. Azt szerttem volna kérdezni, hogy ezzel összehasonlítva az iRobot megfelelője tud-e többet, vagy maradjak akkor a Neato-nál. (Az oldalukon a szűrők bekapcsolásával a Neato, az iRobot és a Samsung jön fel, de azt tegnap egyeztettük, hogy a Samsung többször kiáll a 100nm feltakarításãban, így a töltésekkel együtt hosszú ideig tart a program). Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Katrinkus! 

A Neato D3 kapacitásával és tudásával az iRobot portfóliójából a Roomba 966 veszi fel a versenyt.

Navigácójuk különböző (kamera kontra lézer), de remek robot és választás mindkettő. 

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.