0

Neato robotporszívók

A több évtizede működő, nagy elektronikai cégek mellett a Neato robotporszívó gyártója, az amerikai Neato Robotics szinte újszülöttnek látszik. A céget a kétezres évek nagy technológiai robbanása hívta életre Kaliforniában, a technológiai cégek központjában. A cég a robotporszívókra szakosodott: nem gyártanak hűtőt, mosógépet és tévét sem, csak porszívókat – de azokat nagyon jól. A Neato kifejezetten azzal a szándékkal építi háztartási eszközeit, hogy időt adjon az embereknek – dolgozzanak a gépek hatékonyan és okosan, nekünk pedig maradjon több időnk a családra vagy más tevékenységekre. Kattints a „folytatás” gombra a részletekért! folytatás >>>

Neato robotporszívók listája

  • Db/oldal:
  • Rendezés:
4 db termék a listában

 

 

Azonnal felismerhető forma


Egy Neato robotporszívó nem kerek és nem szögletes – mindkét gyakori forma előnyeit egyesíti. Az elöl egyenes, hátul kerek, D betűre emlékeztető forma első pillantásra furcsának tűnik, de a bútorok közti navigálás, fordulás, sarkokban és szegélyek mentén történő takarítás érdekében kifejezetten előnyös. Formája minden más gyártmánytól megkülönbözteti.

 

Mitől különleges a Neato robotporszívó?


A Neato egyediségét az adja, hogy nem véletlenszerűen járja be fel a helyiséget, hanem egyenes vonalak mentén halad a szobában. A Neato feltérképezi a takarítandó területet, s megtervezi a legoptimálisabb útvonalakat. Ennek az elvnek a működését legjobban akkor lehet látni, ha a Neato robotporszívó akadállyal találkozik, például egy székláb akad az útjába. Az egyenes vonalban haladó robotporszívó kikerüli a széket, majd visszatér ugyanarra az egyenes vonalra, melyet az akadály előtt követett.

Ugyanezt teszi akkor is, ha takarítás közben lemerül az akkumulátora. Visszamegy a dokkolóra, feltölti magát, majd töltés után ugyanazon a helyen folytatja a tervszerű takarítást, ahol az előbb abbahagyta.

A Neato egy tipikus mai technológiai cég. Fejlesztőik számára a különböző eszközök egymással történő kommunikációja már magától értetődő. A Neato robotporszívók éppen ezért az átlagnál több „okos” funkcióval vannak felszerelve. A robotporszívó kommunikál a telefonnal, egy appon keresztül irányítható, bekapcsolható. Munkaidőben érkezik egy telefon, hogy este vendégek érkeznek, de nincs kitakarítva a lakás? Csak hívd fel a robotporszívót, kapcsold be interneten keresztül és mire hazaérsz, tiszta lesz a lakás minden szeglete. A Neato Botvac Connected számára ez nem akadály. Ez volt az első, okostelefonos applikációval működő robotporszívó 2015 őszén.

A Neato másik jellegzetessége a lézeres navigációja. Lézersugarakkal pásztázza folyamatosan a szobát, hogy megtalálja az ideális útvonalakat az akadályok között. Nem okoz gondot számára egy új akadály megjelenése sem – ha elmozdítunk egy bútort, vagy leteszünk a földre egy táskát, azonnal újratervezi a takarítási útvonalakat. Nem ütközik és nem bolyong céltalanul, és sötétben is kiválóan dolgozik – ezt adja a lézeres navigáció.

 

Kinek ajánljuk a Neato robotporszívót?


Egy Neato robotporszívó azok számára a legjobb választás, akik az egyre tökéletesebbé váló profi navigációt, az intelligens eszközök összekapcsolódását tartják igazán fontosnak. Egy Neato telefonhoz, okos órához kapcsolódik – tökéletes eszköz az automatizált technikai megoldások korai alkalmazói számára.
 
Vissza az oldal tetejére <<<
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Edina2018.06.14. 11:07:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! A Neato Botvac D5-nél olvastam eddig, hogy hosszabb szálú szőnyegnél is használható. Tudna-e még más tipust, márkát ajánlani, ami ilyen szőnyegre is biztosan hatékony, a sarkokat is alaposan takarítja és az üzemideje hosszabb? A lakás 110 m2 körüli, van laminált padló, vinil és egy 1,5-2 cm hosszú szálú, puhább szőnyeg. Köszönettel: Edina

Kedves Edina

A 1,5 cm-nél magasabb szőnyeg esetében egyik robotporszívó esetében sem tudjuk garantálni, hogy arra fel fog menni, és ki is fogja porszívózni. Természetesen lehetnek kivételek, de függhet attól is, hogy milyen sűrű a szőnyeg szövése, vagy milyen vastag a szegélye. Amit ajánlunk a Neato D5 roboton kívül az még a Xiaomi Roborock2, vagy az LG modelljei.Az Önnek ajánlott robotporszívók terepmászó képességei közel azonosak. Üzemidőben csak a Roborock2 tudja biztosan egy feltöltéssel kitakarítani a 110 négyzetméteres lakást.

Üdvözlettel:Robotoguru 

felhasználó: Katrinkus2018.04.27. 15:01:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Szakértő! Tegnap beszéltem Önökkel, de ma nem érhetőek el. A tegnapi beszelgetés alapján kiderült, hogy az igényeimhez legjobban a Neato D3 a megfelelő robotporszívó. Azt szerttem volna kérdezni, hogy ezzel összehasonlítva az iRobot megfelelője tud-e többet, vagy maradjak akkor a Neato-nál. (Az oldalukon a szűrők bekapcsolásával a Neato, az iRobot és a Samsung jön fel, de azt tegnap egyeztettük, hogy a Samsung többször kiáll a 100nm feltakarításãban, így a töltésekkel együtt hosszú ideig tart a program). Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Katrinkus! 

A Neato D3 kapacitásával és tudásával az iRobot portfóliójából a Roomba 966 veszi fel a versenyt.

Navigácójuk különböző (kamera kontra lézer), de remek robot és választás mindkettő. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: kutyuli2018.04.17. 13:29:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Ez a robotporszívó is bejárja szisztematikusan a lakást, mint a neato botvac d5?

KEdves kutyuli! Igen a D3 is bejárja szisztematikusan a lakást, de kisebb terület takarítására alakalmas, mint a D5.  Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: gmark112018.01.21. 17:59:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi porszívók közül melyik és miért éri meg jobban? - Samsung PowerBot VR20M707HWS/GE -Naeto Botvac D5 -Naeto D5 Plus -Irobot Roomba 866

Kedves gmark11!

Erre a kérdésre, akkor tudunk megfelően válaszolni, ha ismerjük a körülményeket és az igényeidet. Kérlek az alábbi telefonszámon:  +36 1 445 1123 vedfel velünk a kapcsolatott és az egyik szakértőnkkel megtudod beszélni, hogy melyik robotporszívó is érné meg a legjobban számodra.

Amennyiben minden munkatársunk foglalt kérlek hagyj üzenetet, amint tudunk visszahívunk.

Üdvözlettel:
Robotguru

felhasználó: attila2018.01.13. 15:09:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Kedves Robotguru! Szeretném megkérdezni, hogy a Neato D95 robotporszívó használható-e beélesített mozgásérzékelős riasztó rendszer mellett. A navigációs rendszere nem-e zavarja az érzékelőket? Ha egy ajtó félig marad nyitva akkor belöki e az ajtót? Érdemes-e rögzíteni nyitott állapotban az ajtókat? A lakásunk 80 nm 3 szoba + nappali burkolatváltókkal, és szeretnénk ha amíg mi dolguzunk addig a porszívó az egész lakásban kitakarítna.

Keves Attila! 

A robot navigációs rendszere nem zavarja az érzékelőket.

Éles riasztórendszer mellett a robot működését a mozgásérzékelők kisállítos magasságba állításával lehet megoldani.

Ha meg tudja közelíteni hátulról, előfordulhat, hogy a robot becsukja a félig nyiitott ajtót.

Az Önök lakásának mérete teljesen megfelel a Neato D95-nek. Üdvözlettel: Robotguru 

felhasználó: Kövér László2017.12.07. 13:05:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
A fotó mellett szöveg részben az olvasható, hogy\\\" az akció 2017.12.07. tart, alatta pedig a futó óraszámlálón pld. most 10 ó.50 p. 25 mp. Melyik az igaz ?

Kedves Kövér László!

Valóban december 7-ig tartott az akció, és 10 óra volt belőle még hátra azon a napon. 

Mivel csak most (8-án) tudtam válaszolni, ha le adja ma a rendelését, még figyelembe tudjuk venni az akciós árat. Kérem hivatkozzon erre a megjegyzésben. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Johanna012017.12.07. 08:55:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
VETTEM EGY IROBOT ROOMBA 631-ET. EHHEZ LEHET KAPNI A KEFE TISZTÍTÁSÁHOZ GYŰRŰT?

Kedves Johanna! Igen, lehet kapni hozzá,  1490 Ft az ára! Az üzletünkben is kapható, de ha rendelni szeretne, küldje el az ino_kukac_robotguru_hu-ra. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Kaits Róbert2017.11.30. 12:47:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Mi a lényigi különbség a D3 és a D5 között, az akkut látom ...Most egy D85-öt használok, a D3 takarítási funkciója fejlődött a D85-höz képest ?

Kedves Róbert! A lényegi különbség az Ön által használt robothoz képest: az applikáción keresztüli távoli irányítási lehetőség, és a robot új megjelenése. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Gábor2017.11.23. 18:31:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Tisztelt Robotguru! Vásároltam egy Neato botvac D5 robotporszívót de nem mellékeltek hozzá magyar nyelvű leírást . Tudnának egy linket esetleg küldeni ahonnan le tudnám esetleg tölteni . Köszönöm előre is !

Kedves Gábor! Ha küld egy email címet az info_kukac_robotguru_hu-ra, akkor továbbítjuk a használati útmutatót. Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Bolló Péter2017.11.22. 13:51:00
A kérdés és a válasz az következő termékekre értelmezhető:
Üdvözlöm, Mi a különbség a Plus-os és nem Plus-os Botvac D5 között? A D5-nek is van Amazon Alexa támogatása? Köszönettel, Bolló Péter

Kedves Bolló Péter!

A Plus többletfelszereltséggel rendelkezik a D5-höz képest.

Az Alexa támogatás a Neato Botvac Connected, Neato Botvac D5 Connected és a Botvac D3 Connected robotporszívókkal működik egyes országokban és egyes nyelveken. 

Üdvözlettel:

Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.