0
Értékelés:
Ár:
299 000 Ft
Akciós ár:
269 900 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
2018.12.05

Neato Botvac D7 Connected robotporszívó

NO GO, NO PROBLEM

Ha rajongsz technikai újdonságokért és a  legutolsó techkütyü is ott lapul a zsebedben, akkor nem lesz nehéz beleszeretni a Neato D7 Connected robotporszívóba.
Azt bírjuk a Neatoban, hogy folyamatosan megy előre, és pont azokkal a kényelmes megoldásokat építi be az új robotporszívóiba, amelyek 100%-ban megfelelnek a felhasználók igényeinek és elvárásainak.

Pont azt fejlesztik le, amit látni és tapasztalni szeretnél a takarítás során.

1. „Nem akarok idióta virtuális falakat rakosgatni, nincs valami más megoldás?” Hányszor hallottuk ezt az üzletben! És hányszor nem tudtunk jobbat ajánlani.

Pedig van más megoldás, és ez az egyik legforradalmibb változás a Neato D7 robotporszívó esetében. Végre megvalósult a 'Neato FloorPlanner' applikáció, aminek segítségével virtuális  ‘NO-GO’ vonalakat tudsz rajzolni a lakásod takarítási térképére, és meghatározhatod, hogy hova ne tévedjen be a robot.

Előhagyta a gyerek a játékokat? Nem akarod, hogy kilöttyenjen a kutya vizes tálja? Ne adj isten, hogy összetörjön az álló porcelánváza, amit nászajándékba kaptatok? És jajj, nehogy neki menjen a robot a nagy gonddal összerakott karácsonyi dekorációnak!

Húzz egy vonalat, és élvezd a láthatatlan kerítések védelmét. Amit, ha akarsz, bármikor átrakhatsz, ott és akkor, amikor akarod. A NO-GO vonalak a kezedben és a telefonodban vannak.


2. „Miért nem kapcsolódik a robotom a WiFi hálózathoz?” Hány telefonos ügyfélszolgálati kérdést megúsztunk volna, ha már korábban is úgy működött volna Botvac D sorozat kommunikációja, mint a D7-ben! Ez a robot nem veszti el a kapcsolatot a legmodernebb routerekkel sem. A problémamentes Wi-Fi kapcsolat érdekében a robotporszívó most már a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciákkal is kompatibilis.

3. „Miért lesz teljesen karcos a robotporszívó felülete már néhány használat után?”  Hány robotot láttunk már, ami a rossz anyagminőség miatt rövid időn belül úgy nézett ki, mintha egy kutya szájából húztak volna elő. Karcolások, sérülések mindenhol.

D7 esetében az olcsó és könnyen karcolódó műanyag felületek helyett végre prémium minőségű műanyag és szálcsiszolt fém adja külső burkolatot. Elegánssá és ellenállhatatlanná teszi ezzel a robotporszívó megjelenését.

Tudom, hogy most azt gondolod, nincs ennek semmi jelentősége. Pedig van. A robotporszívó egy olyan használati a tárgy, ami beköltözik a nappalidba, szem előtt van, a mindennapok szereplőjévé válik a lakásodban. Egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki és mi jut róla eszedbe, ha ránézel. És főképp, illeszkedik-e lakásodba.


4. ”Neeeem bírom, hogy bolyong a lakásban”. Ettől sem kell tartanod. Bár a Neato "LaserSmart" navigációja nem újdonság, mégiscsak ennek köszönhető a robot pontos és precíz tájékozódása lakásunkban.

A
 D7 Connected is szisztematikusan közlekedik térkép alapján. Minimális az ütközések száma, és rossz fényviszonyok mellett, akár sötétben is tud takarítani.

A térképező tájékozódást egy brutálisan erős akkumulátor fejeli meg, ezért nagy alapterületű lakásokba is bátran ajánljuk. A gyártó akár 465 m2-es terület takarítására is alkalmasnak tartja. Az azért nem semmi! Ezt ki kell próbálni.

MINDEMELLETT TUD MÉG TAKARTANI IS?

Az addig OK, hogy beletettek mindent, ami egy 2018-as robotporszívótól elvárható (sőt még többet is!). De mégse feledkezzünk meg a legfontosabb kérdésről, ami miatt befektetünk egy XXI. századi porcirkálóba.

Szép, okos, de vajon tud takarítani is?
Amikor először el fogod indítani, kb. egy elnagyolt térképfelvételre számíthatsz a lakásodról az applikációban. Nem egy Google-maps, de a robotnak időre van szüksége ahhoz, hogy kiigazodjon új környzetében, a Te lakásodban. 

Emlékezz rá, milyen az, amikor megérkezel egy korábban sohasem látott városba! Először minden idegen, majd kiigazodsz az utcák, terek szövevényében, majd lassan kezded magad otthonosan érezni, mert ismerőssé vált a terep.

Amint kész a térkép a memóriájában, a robotporszívónak is gyorsabban megy a közlekedés, szobáról-szobára bejárja a terepet. Először a helyiség széleit, majd a közepét porszívózza ki.

Az ismerős terepen már gyorsabban mozog, és kevesebb energiát használ fel. Az akadályokat kikerüli.

Választhatsz eco és turbo üzemmód között, de ezek igazából csak finomságok. A normál üzemmód tökéletesen megfelel egy átlag szennyezettségű lakás rendszeres takarítására. A Neato-appon ezeket is ki tudod választani. Persze a D7 spot takarítást is tud, de ez ma már alap.

Ultra-hiper-szuper HEPA szűrőn áramlik ki a levegő. A spéci kombinált kefe pedig kíméletlenül felszedi a magunk, valamint ember- kutya-cica- társaink után maradt (elhullajtott) szemetet.

RÁADÁS
A Neato a korábbi kínálatához képest nagyot ugrott. Kilépett a jó porszívó robotok kategóriából, és ott találta magát a Premium League-ben, a legkiválóbbak között. Mert ott a helye.

A Neato új szoftvere által kínált új műszaki jellemzőktől és funkciókról csak felsőfokon lehet beszélni. Egyszerűen lenyűgöző.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24 hónap
 • Jótállás az akkumulátorra: 6 hónap
 • Méret: 319 × 336 × 100 mm
 • Súly: 3,4 kg
 • Távirányító: Nincs
 • Zajszint: 65 dB
 • Akkumulátor típusa: Li-ion 14.4V 4200 mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Okostelefon applikáció
 • Állatszőr takarítására alkalmas
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Szisztematikus
 • Töltési idő: 100 perc
 • Átlagos működési idő: 120 perc
 • Szűrő típusa: Ultra HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,7 l
 • Maximális takarítási terület: 465 m2
 • Extra funkció:
  Neato applikáció
  Wi-Fi kapcsolat
  Okos otthon kapcsolat
  Kapcsolat a virtuális asszisztensekkel
 • Kefék típusa, száma:
  1 db kombinált főkefe
  1 db oldalkefe
 • Kezelő felület: gombvezérlés és applikáció
 • Takarítási módok:
  Turbo takarítás
  Eco takarítás
  Lokális takarítás
 • Terület leválasztás, elhatárolás: Virtuális NO-GO vonalak az applikáción és mágneses határoló csík
 • 1 db Neato Botvac D7 Connected robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás                
 • 1 db hálózati kábel                      
 • 1 db kombinált főkefe
 • 1 db oldalkefe
 • 1 db mágneses határoló csík 1,8 m
 • 1 db Li-ion akkumulátor 14,4 V 4200 mAh
 • 1 db  magyar nyelvű felhasználói kézikönyv
Neato Botvac D7 Connected robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: grman2018.11.12. 09:22:00
Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni, hogy a Neato D széria számai emelkedő sorrendben jelentéssel bírnak e? Minél nagyobb annál nagyobb a tudás szint is? pl. D7 D85 D95 Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlöm

A korábbi sorozatok két számjegyből álltak, ahogy növekedtek a számok, növekedett a robot tudása is. A D85, D95 már nem kapható termékek, ezeket a modelleket felváltotta a D3, D5, D7. Itt szintén úgy értelmezhető, hogy ahogy növekszik a szám, úgy nő a tudásuk is a porszívókank.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Nnnn2018.08.22. 10:12:00
Üdvözlöm, arra lennék kíváncsi, hogy a Neato botvac D7 megbírkózik ~2cm magas küszöbökkel?

Üdvözlöm

Erre egyértelműen nem tudunk igennel, vagy nemmel válaszolni. 1,5 cm az a miximális küszöbmagasság, amin a robot biztosan át tud haladni. 1,5 cm felett pedig már függ a küszöb kialakításától,például ha az élei kissé le vannak kerekítve az segítség lehet az áthaladásban.

Üdvözletel:Robotguru

felhasználó: Pali2018.08.10. 13:08:00
Tisztetl Robotguru Szakértő! Telefonon nem sikerült elérni Önöket sajnos. Mennyi idő alatt tudják kiszállítani a Neato D7-es porszívórobotot? Mi a lényeges különbség az Electrolux Pure i9 és a Neato D7 Connected között? Köszönöm a választ! Üdv, Molnár Pál

Üdvözlöm

Raktáron lévő termékeket másnapi érkezéssel szállítjuk. A két robotporszívó között a különbség elsősorban a navigációban van, takarítási minőségük ugyanaz.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: István2018.07.26. 11:59:00
Szép napot. Arra lennék kíváncsi, hogy a Neato Botvac D7 porszívó mennyivel tud többet, vagy menyivel jobb mint a Xiaomi Mi Roborock 2, mivel árban igen csak nagy differencia van köztük. Köszönettel: István

Tisztelt István

A Neato D7-es robotporszívó rendelkezik a legnagyobb szívóerővel, és a D sorozat már a sokadik generációs robotporszívójuk, amivel évek alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a cég.

Nem utolsó sorban a Neato csak robotporszívókat gyárt. A Roborock 2 is egy nagyon jó robot, kitűnő navigációval illetve applikációval párosul a készülék. Úgy gondoljuk, hogy a Neato fogyasztói árát elsősorban az általunk felsoroltak határozzák meg.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.