0
Értékelés:
 
Ár:
49 990 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
2019.03.31

NAVON RELAX robotporszívó

NAVON Relax robotporszívó - okos döntés  

Most gondolkodtál el azon először, hogy egy robotporszívó megkönnyítené a munkádat? Eddig gondolkodtál rajta, most pedig dönteni szeretnél, hogy melyik robotporszívót vesd be a lakásodban? 
Ezt az egyszerűen kezelhető és jól felszerelt robotot neked ajánlunk, pénztárcakímélő áron. Tapasztalataink azt mutatják , hogy NAVON Relax robotporszívó a kis alapterületű (max.50-60 m2) lakásban élők és a kezdő robottulajdonosok legjobb választása. 

Mindent tud, amit egy alapkészüléktől elvárhatunk

Vannak olyan jellemzők, amit ma már alapfelszereltségnek számítanak egy robotporszívó, így a NAVON Relax esetében is. Nézzük, mik ezek!

 • A NAVON Relax robotporszívó is automatikusan dokkol, ha befejezte a takarítást. Önállóan feltölti akkumulátorát.
 • A NAVON Relax random működésű robotporszívó, ez azt jelenti, hogy a robotporszívó ütközik az akadályokkal, kikerüli és körbetakarítja azokat a tárgyakat, bútorokat, ami alá nem tud bemenni. Össze-vissza mozog és így fogja bejárni a takarítási területet. 
 • A leesést akadályozó szenzorok a robotporszívó elején találhatóak, ennek köszönhetően nem esik le a lépcsőn
 • A távirányító segítségével beállítható a takarítás kezdési időpontja, a FULL GO és Turbó funkció is elérhető ezen keresztül
 • Portartályában gyűjti össze a szemetet, ami ráadásul kiemelkedően nagynak számít 0,9 l az űrtartalmával. Nem kell aggódnod, hogy nem lesz elegendő hely a portartályban az összegyűtött szemét tárolására. Viszont ezt a portartályt is ki kell üríteni, lehetőleg minden takarítás után.
 • A főkefe és az oldalkefék folyamatos forgása hatákonyabbá teszi a porszívómotor vákuum szívóhatását. Emiatt tapasztalod azt, hogy a NAVON Relax robotporszívó jobban takarít, mint egy hagyományos, vezetékes porszívók.

Szőnyegen is bevetheted

Hála a forgó főkefének, a NAVON Relax robotporszívót nyugodtan ráengedheted szőnyegeidre is, azokat is tisztítani fogja. Ebben az esetben is igaz, hogy a robotporszívó működése hatékonyabb, mint a hagyományos porszívóké, mert a szívóhatás teljesítményét a főkefe forgó mozgása felerősíti.
Szőnyegtakarítás esetében leginkább hagyományos szálhosszúságú szőnyegekre gondolunk. Az extra hosszú (shaggy) szálú szönyegeket a Navon Relax sem kedveli.    

Dupla szűrőbetét - tiszta a levegő

Nem elég, hogy a NAVON Relax robotporszívó extra nagyméretű portartállyal rendelkezik, ráadásul a portartályt dupla szűrővel látták el. Van egy könnyen tisztítható, elsődleges műanyag szűrője, valamint található benne egy finom HEPA szűrő is. 
A HEPA szűrő egy olyan levegőszűrő, ami nagy hatékonysággal szűri meg a porszívórobotból kiáramló levegőt, így még véletlenül sem kerülhet vissza a rengeteg por és allergén anyag a légtérbe. A HEPA szűrőkön fennakadnak az olyan szemmel láthattalan méretű szennyeződések is, mint pl. az atkák vagy éppen az atkák ürüléke. Ha van allergiás hozzátartozód, akkor szinte kötelező HEPA filteres robotporszívót használni.

Extra felszereltség 

Egy NAVON Relax robotporszívóval biztos, hogy nem lövünk mellé, mert ahhoz képest, hogy egy alapkészüléket vásárolunk, meglepően jó felszereltséget kapunk a pénzünkért. 
Csak a dobozban taláható extra tartozékoknak (infra távirányító, tartalék HEPA szűrő, tartalék oldalkefék) kb. 9000 Ft az összértéke. És ne feledkezzünk meg a programozhatóságról sem, ami ebben a készülékben alapból benne van. Ez azt jelenti, hogy a robot magától is elindul az előre beállított időpontban, a takarítás rendszeressége így megnyugtatóan megoldható. 

Li-ion akkumulátor 

A NAVON Relax egy starpabíró, 2200 mAh teljesítményű lítium-ion akkumulátorral indul neki a lakásunk takarításának. Ennek sok előnye van a hétköznapi használat során. Például az akksiját nem kell formázni. 1,5 órát működik vele a robotporszívó. Ha egy ideig nem használjuk a robotot, akkor nyugodtan ki is kapcsolhatjuk a készüléket. Ezt mind bírja, persze akkor teszünk neki a legjobbat, ha a robotporszívót rendszeresen és gyakran működtetjük. Az akksi élettartama kb 2-3 év, újra rendelhető és könnyen cserélhető. 

NAVON Virtuális fal (opció)

A speciális, háromirányban állítható, terület lehatárolására vagy felosztására használható virtuális fal kompatibilis a NAVON Relax robotporszívóval is. DE nem tartozik a készülék alapfelszereltségéhez, nincs benne a dobozban. Bármikor meg tudod itt vásárolni hozzá kiegészítőként, ha úgy látod, hogy szükség van rá a lakásban. 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 87.5 mm
 • Súly: 2.9 km
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 55dB
 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 4-6 óra
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Programozható: igen, heti program
 • Kijelző: LED
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,9 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 60 m2
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal (opció)
 • Haladás logikája: random
 • 1 db NAVON RELAX robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db távirányító (a szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza) 
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztítókefe
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
NAVON RELAX robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Szabó Anikó2019.03.13. 15:10:00
Elsőre, csomag kibontása után, mennyi ideig kell töltenem a NAVON RELAX robotporszívót, hogy üzembe helyezhessem, gondolok itt az akkumulátor \\\" formázására\\\". Válaszukat előre is köszönve: Szabó

Kedves Anikó!

A Navon Relax de Luxe robotporszívó akkumulátora lithium-ion típusú, tehát nincsen szüksége formázó töltésre.

Abban az esetben ha a porszívó teljesen le van merülve, 3 óra alatt feltölti magát és lehet használni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Attila2019.02.21. 15:46:00
Üdvözlöm! Robotporszívó vásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni. A kiszemelt áldozatom a Navon Relax lenne, mivel tudja azokat, amikre szükségem van. Érdeklődnék, hogy mennyire megoldott az alkatrész utánpótlás, hiba esetén a szervizelés? Felvettem a kapcsolatot a Navon Magyarországgal, elolvassák az üzenetet, de sajnos válasz nem érkezik, így elgondolkodtam azon, hogy lehet jobban járnék, ha másik gyártót választanék. Találok-e valahol erről a készülékről bemutató videókat? Segítségét előre is köszönöm! Attila

Kedves Attila!

Bátran megvásárolhatod a terméked!
Ha félelmed van, akkor válassz másikat, mert nyilván zavarni fog, ha bármi nem úgy történik, ahogy tervezted, s magad fogod ostorozni, hogy no lám, megmondtam.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Anikó2019.02.19. 09:42:00
Kedves Robotguru! A NAVON Relax ropotporszívót néztem ki. 50m2-es lakásunkba szeretném. Mindenhol laminált parketta van, de van szőnyeg is (shaggy). A két nyuszink miatt sokat kell porszívózni. Az lenne a kérdésem, hogy ez a porszívó megbirkózik-e a shaggy szőnyegekkel? Vagy ha ez nem, akkor melyik típus amit ajánlani tudna? Köszönöm!

Kedves Anikó! 

A shaggy szőnyeg takarításával egyik robotporszívó sem  tud megbírkózni. Vagy fel kell hajtani, vagy más módon ki kell zárni a takarítási területből. 

A NAVON Relax amúgy jó választás lehet egy ekkora alapterületű lakásba. A nyuszi szőr miatt fokozottan oda kell figyelni a robot karbantartására.

Üdvözlettel: 

Robotguru

felhasználó: zorenga682019.02.12. 10:15:00
Üdv. A Navon robot alkalmas egészen rövid pár mm magas padlószőnyeg tisztítására?

Üdvözlöm

Igen alkalmas, a robotporszívó rendelkezik főkefével ami a szőnyeg takarításához elengedhetetlen.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: mate.beatrixy@gmail.com2019.01.03. 12:54:00
Kedves Robotguru! Robotporszívót szeretnék venni. De nem tudok dönteni. Navon Relax, vagy Ilife V3S? Kb egyszerre 60 m2 kellene takarítania egyszerre (konyha, étkező, nappali), a nappaliban van szőnyeg, de nem vastag.

Kedves mate.beatrix!

Két hasonló tudású gépet választott, de a szőnyeg miatt inkább a Navon Relaxet ajánlom. Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: szabonikki2018.12.09. 10:25:00
Kedves Robotguru! Navon relax porszívóm kb 2 hetes. Kitakarítottam a főkefét a hajszálaktól. Mikor visszahelyezem a helyére és elinditom a gépet borzalmas vinnyogo hangot (mintha csúszna az ékszíj). A kefe nélkül is elindítottam úgy a megszokott hangja van. Nem látok rajta koszt vagy hajszálat rátekeredve. Elképzelés, hogy mitől van ilyen hangja? Előre is köszönöm! Niki

Kedves Niki

Amennyiben a főkefe végén lévő gumigyűrűt is leszedte, valószínű fordítva rakta vissza. Ekkor szokott ilyen hangot adni a robot. Ha ezek után is jelentkezne a hiba kérem jelezze.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Anna2018.12.04. 15:21:00
Kedves Robotguru! Vettem egy Navon relax porszivót. A töltőn világit, de nem tudom a készüléket elinditani. Mit kell tennem vele? A használati útmutatóban semmit nem találtam az első üzembehelyezésről.

Kedves Anna

Győződjön meg róla, hogy a robot oldalán lévő főkapcsoló be van-e kapcsolva. Amennyiben a dokkolón van a készülék, a táviránytó segítségével indítsa el.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gerencsérné Csácsics Anasztázia2018.11.30. 17:36:00
Kedves Roborguru! Egyszerre vásároltam 2 db-ot a Navon Relax- ból.(Az egyik ajándék lesz karácsonykor.) Mindkettőt töltőre tettem. Az egyiken a négy darab 1-es felváltva felvillan, míg a másikon a két első 1-es folyamatosan világít és csak a két utolsó 1-es villanik fel felváltva. Ki kell próbálnom őket mielőbb. De így, hogy nem egyformán működnek, feladták a leckét. Vajon az egyik hibás? Vagy \\\"mindenki másképp csinálja\\\" ? Köszönöm válaszát! Anasztázia

Kedves Anasztázia

Az 1-esek a robot pillanatnyi töltöttségét jelzik. Jelen esetben az egyik robot akkumulátorában nagyobb a töltöttségi szint mint a másikban, a leírtak alapján mind a két porszívó tökéletes.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Rozgonyi Péter2018.11.30. 09:09:00
Udvozlom! A fenti robothoz szeretnék részletesebb-akár angol nyelvu-kezelesi útmutatót, mert a kapott elég feluletes és nem egyértelmu az idozített takarítással kapcsolatban

Üdvözlöm

Angol nyelvű használati útmutató nekünk sem áll rendelkezésre. Amennyiben nem boldogul, üzletünkben személyesen tudunk segíteni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Barbara2018.11.17. 19:51:00
Üdvözlöm, A NAVON relax robotporszívó megbírkózik a macskaszőrrel is (török angóra macskánk van)? Köszönettel: Barbara

Kedves Barbara

A Navon Relax feltakarítja az állatszőrt, természetesen a robot főkeféjét időnként ellenőrizni kell, és tsztán tartani. Ezzel nagymértékben hozzájárulunk a robot hosszú élettartamához.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.