0
Értékelés:
 
Ár:
49 990 Ft
Kifutott NAVON RELAX robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


NAVON RELAX robotporszívó

NAVON Relax robotporszívó - okos döntés  

Most gondolkodtál el azon először, hogy egy robotporszívó megkönnyítené a munkádat? Eddig gondolkodtál rajta, most pedig dönteni szeretnél, hogy melyik robotporszívót vesd be a lakásodban? 
Ezt az egyszerűen kezelhető és jól felszerelt robotot neked ajánlunk, pénztárcakímélő áron. Tapasztalataink azt mutatják , hogy NAVON Relax robotporszívó a kis alapterületű (max.50-60 m2) lakásban élők és a kezdő robottulajdonosok legjobb választása. 

Mindent tud, amit egy alapkészüléktől elvárhatunk

Vannak olyan jellemzők, amit ma már alapfelszereltségnek számítanak egy robotporszívó, így a NAVON Relax esetében is. Nézzük, mik ezek!

 • A NAVON Relax robotporszívó is automatikusan dokkol, ha befejezte a takarítást. Önállóan feltölti akkumulátorát.
 • A NAVON Relax random működésű robotporszívó, ez azt jelenti, hogy a robotporszívó ütközik az akadályokkal, kikerüli és körbetakarítja azokat a tárgyakat, bútorokat, ami alá nem tud bemenni. Össze-vissza mozog és így fogja bejárni a takarítási területet. 
 • A leesést akadályozó szenzorok a robotporszívó elején találhatóak, ennek köszönhetően nem esik le a lépcsőn
 • A távirányító segítségével beállítható a takarítás kezdési időpontja, a FULL GO és Turbó funkció is elérhető ezen keresztül
 • Portartályában gyűjti össze a szemetet, ami ráadásul kiemelkedően nagynak számít 0,9 l az űrtartalmával. Nem kell aggódnod, hogy nem lesz elegendő hely a portartályban az összegyűtött szemét tárolására. Viszont ezt a portartályt is ki kell üríteni, lehetőleg minden takarítás után.
 • A főkefe és az oldalkefék folyamatos forgása hatákonyabbá teszi a porszívómotor vákuum szívóhatását. Emiatt tapasztalod azt, hogy a NAVON Relax robotporszívó jobban takarít, mint egy hagyományos, vezetékes porszívók.

Szőnyegen is bevetheted

Hála a forgó főkefének, a NAVON Relax robotporszívót nyugodtan ráengedheted szőnyegeidre is, azokat is tisztítani fogja. Ebben az esetben is igaz, hogy a robotporszívó működése hatékonyabb, mint a hagyományos porszívóké, mert a szívóhatás teljesítményét a főkefe forgó mozgása felerősíti.
Szőnyegtakarítás esetében leginkább hagyományos szálhosszúságú szőnyegekre gondolunk. Az extra hosszú (shaggy) szálú szönyegeket a Navon Relax sem kedveli.    

Dupla szűrőbetét - tiszta a levegő

Nem elég, hogy a NAVON Relax robotporszívó extra nagyméretű portartállyal rendelkezik, ráadásul a portartályt dupla szűrővel látták el. Van egy könnyen tisztítható, elsődleges műanyag szűrője, valamint található benne egy finom HEPA szűrő is. 
A HEPA szűrő egy olyan levegőszűrő, ami nagy hatékonysággal szűri meg a porszívórobotból kiáramló levegőt, így még véletlenül sem kerülhet vissza a rengeteg por és allergén anyag a légtérbe. A HEPA szűrőkön fennakadnak az olyan szemmel láthattalan méretű szennyeződések is, mint pl. az atkák vagy éppen az atkák ürüléke. Ha van allergiás hozzátartozód, akkor szinte kötelező HEPA filteres robotporszívót használni.

Extra felszereltség 

Egy NAVON Relax robotporszívóval biztos, hogy nem lövünk mellé, mert ahhoz képest, hogy egy alapkészüléket vásárolunk, meglepően jó felszereltséget kapunk a pénzünkért. 
Csak a dobozban taláható extra tartozékoknak (infra távirányító, tartalék HEPA szűrő, tartalék oldalkefék) kb. 9000 Ft az összértéke. És ne feledkezzünk meg a programozhatóságról sem, ami ebben a készülékben alapból benne van. Ez azt jelenti, hogy a robot magától is elindul az előre beállított időpontban, a takarítás rendszeressége így megnyugtatóan megoldható. 

Li-ion akkumulátor 

A NAVON Relax egy starpabíró, 2200 mAh teljesítményű lítium-ion akkumulátorral indul neki a lakásunk takarításának. Ennek sok előnye van a hétköznapi használat során. Például az akksiját nem kell formázni. 1,5 órát működik vele a robotporszívó. Ha egy ideig nem használjuk a robotot, akkor nyugodtan ki is kapcsolhatjuk a készüléket. Ezt mind bírja, persze akkor teszünk neki a legjobbat, ha a robotporszívót rendszeresen és gyakran működtetjük. Az akksi élettartama kb 2-3 év, újra rendelhető és könnyen cserélhető. 

NAVON Virtuális fal (opció)

A speciális, háromirányban állítható, terület lehatárolására vagy felosztására használható virtuális fal kompatibilis a NAVON Relax robotporszívóval is. DE nem tartozik a készülék alapfelszereltségéhez, nincs benne a dobozban. Bármikor meg tudod itt vásárolni hozzá kiegészítőként, ha úgy látod, hogy szükség van rá a lakásban. 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 87.5 mm
 • Súly: 2.9 km
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 55dB
 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 4-6 óra
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Programozható: igen, heti program
 • Kijelző: LED
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,9 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 60 m2
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal (opció)
 • Haladás logikája: random
 • 1 db NAVON RELAX robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db távirányító (a szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza) 
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztítókefe
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
NAVON RELAX robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Bakondi Anikó2019.05.04. 17:14:00
Tisztelt Robotguru! Egy hónapja használom a készüléket. Egyre sűrűbben áll meg E010 (első ütköző) hibával. Sík terepen, akadály nélkül, ütközés nélkül áll meg a szoba közepén. A leírás szerint, az első ütköző meglökése után újraindul, néha ki kell kapcsolni, és újra indítani. Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Erre sajnos csak akkor tudunk pontos választ adni, ha a porszívó bevizsálásra kerül. Amennyiben nálunk vásárolta a készüléket akkor vagy hozza be személyesen, vagy javítási igényét itt is megteheti : https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento 

Üdvözlettel: Robotguru
felhasználó: Komódi2019.04.28. 09:19:00
Üdvözlöm! Egyfolytában az E006 kódot írja és nem megy. A forgókeféken semmi nincs, nem akad. Köszönettel: Vanda

Kedves Vanda

Amennyiben nálunk vásárolta a készüléket kérem hozza be szervizünkbe. Amennyiben erre nincs lehetőség, javítási igényét itt is megteheti: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Jászainé Juhász Erzsébet2019.04.23. 08:57:00
Tisztelt Robotguru! Februárban vásároltunk egy,Navon Relax Delux robotporszívót, és most egy hosszabb használaton kívüli idő után nem veszi fel a töltést! A négy \\\"1111 \\\"-es villog , majd kiírja hogy\\\" Full\\\" és ez ismétlődik!! Elindítás után , egy párpercig működik, utána lehalkul és vissza megy a töltőre, vagy kiírja az \\\" E007\\\"-et! Segítségét előre is köszönöm!!

Kedves Erzsébet

A leírtak akkumulátor hibára utalnak. Amennyiben nálunk vásárolta a készüléket, segítünk a garanciális ügyintézésben. A készüléket személyesen is behozhatja, vagy javítási igényét itt is megteheti: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: kérdező2019.04.14. 13:23:00
Kedves Robotguru! Közel 1,5 hete használom a Navon relax robotporszívómat, és nem tudom, normálisnak tekinthető-e néhány jelenség. Az egyik, hogy a szenzoron ma vettem észre, hogy hosszú csíkok találhatók vízszintesen, amikről nem tudom, hogy kerülhettek oda. Ha akadályt érzékel, legfeljebb nekiütközik,de a csíkok alapján képes magát karcolni 10-15 cm hosszan is. Azt hittem, a szenzor feletti csík, ami kicsit \\\"kiáll a síkjából\\\", pont erre szolgál, hogy ne a konkrét szenzor ütközzön vagy sérüljön. Masszív használat után normális, hogy tele lesz karcolásokkal? Nem fogja ez rontani a szenzor érzékelését? A másik problémám, hogy járólapon, mikor pl asztal lábánál fordul, vagy szekrények sarkainál külső oldalon, elég hangos. Úgy kell elképzelni, mintha az egyik kereke ilyenkor stabilan leállna, és a másikkal forgatná magát. Mivel panelben lakunk, nem tudom, mennyire zavaró az alsó szomszédnak, de az a \\\"mély csikorgás\\\" biztosan lehallatszik. Sajnos emiatt a konyhában és a folyosón (ahol járólap van), szinte nem is szeretem magára hagyni, mert a sarkokon, asztallábaknál rendszeresen produkálja ezt a hangot. Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a világos falat se mindig érzékeli, rendszeresen nekimegy és ott is a falhoz szorítva forgatja magát, ugyanilyen hangot hallatva, mint amit fentebb is írtam. Ezekben szeretnék tanácsot kérni, hogy mennyire normális jelenségek. Köszönöm előre is!

Üdvözlöm

Amennyiben infra előtti burkolat megkarcolódik az nincs hatással a működésére, rendgeteg porszívó lesz karcos az idő múlásával. A leírt jelenséget próbálom elképzelni, de ha tud egy vagy több videót küldeni az info@robotguru.hu címre az lenne a legjobb. Megnézzük, és ez alapján tudnánk pontosabb választ adni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: csabak2019.04.10. 15:50:00
Tisztelt Robotguru! Köszönöm a választ, nem vagyok előrébb, a szőnyeg 50 m2 egyben. Talán mégsem olyan sötét!?? Üdvözlettel: csabak

Üdv

A sötét szőnyeget csak úgy lehet megtudni, ha teszünk egy próbát. Fekete és fekete közt is tesz különbséget a robot.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: csabak2019.04.09. 18:32:00
Tisztelt Robotguru! Olvastam a hozzászólásokban, hogy az általam kinézett NAVON RELAX porszívó sötét színű szőnyegeken nem biztos, hogy jól működik. Hogyan lehet előre eldönteni, hogy az én szőnyegem túl sötét (khaki kis fekete foltokkal), vagy nem? Üdvözlettel: csabak

Kedves csabak!

Ezt sajnos előre sehogy nem lehet tudni, hogy jó lesz-e azon a bizonyos feketén, vagy sem. Azt fel tudjuk ajánlani ha megoldható az Ön részéről, hogy hozza be a szőnyeget üzletünkbe, és itt ki tudjuk próbálni a robotot a szőnyegen. Amennyiben mégis probléma lenne a fekete szín a porszívónak, alternatív megoldások léteznek ennek kiküszöbölésére.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Horváth József2019.04.01. 20:10:00
Tisztelt Robotguru! A Navon Relax robot porszívó használati útmutatójában az áll ,hogy minden portartályürítéskor célszerű a porérzékelőt is megtisztítani. Az viszont nincs benne, hogy ez a porérzékelő hol is található a porszívón. Ebben kérem a segítségét! Köszönöm.

Üdvözlöm József

A portartálytelítettség érzékelő a szívónyílásnál található. Nyissa fel a fedelet, vegye ki a portartályt, és a szívónyílás jobb és bal oldalán látható érzékelők lesznek azok, amit Ön keres (két egymással szemben elhelyezkedő infra).

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Laskai Erika2019.03.20. 18:15:00
Kedves Robotguru! Kb. 1 hónappal ezelőtt vásároltam egy Navon Relax robotporszívót. A műszaki adatoknál olvastam, hogy a működési ideje 1,5 óra. Az én porszívóm 1 óra után megy tölteni magát. Szinte minden nap használom. A használati utasításban az van írva, hogy a működési idő pár használat után realizálódik, eddig vártam, de ez nem történt meg. Kérdésem az lenne, hogy ez még változni fog vagy szervízbe kell vinni a porszívót?

Kedves Erika

Az akkumulátor merülés több mindentől függ: mennyire zsúfolt a takarítandó terület, ezáltal többet kell forognia, így hamarabb is merül. Abban az esetben ha sok a szőnyeg, azon jobban merülnek a robotporszívók. Amennyiben ezek nem állnak fenn az Ön otthonában, akkor érdemes ránéznie a szerviznek.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Szabó Anikó2019.03.13. 15:10:00
Elsőre, csomag kibontása után, mennyi ideig kell töltenem a NAVON RELAX robotporszívót, hogy üzembe helyezhessem, gondolok itt az akkumulátor \\\" formázására\\\". Válaszukat előre is köszönve: Szabó

Kedves Anikó!

A Navon Relax de Luxe robotporszívó akkumulátora lithium-ion típusú, tehát nincsen szüksége formázó töltésre.

Abban az esetben ha a porszívó teljesen le van merülve, 3 óra alatt feltölti magát és lehet használni.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Attila2019.02.21. 15:46:00
Üdvözlöm! Robotporszívó vásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni. A kiszemelt áldozatom a Navon Relax lenne, mivel tudja azokat, amikre szükségem van. Érdeklődnék, hogy mennyire megoldott az alkatrész utánpótlás, hiba esetén a szervizelés? Felvettem a kapcsolatot a Navon Magyarországgal, elolvassák az üzenetet, de sajnos válasz nem érkezik, így elgondolkodtam azon, hogy lehet jobban járnék, ha másik gyártót választanék. Találok-e valahol erről a készülékről bemutató videókat? Segítségét előre is köszönöm! Attila

Kedves Attila!

Bátran megvásárolhatod a terméked!
Ha félelmed van, akkor válassz másikat, mert nyilván zavarni fog, ha bármi nem úgy történik, ahogy tervezted, s magad fogod ostorozni, hogy no lám, megmondtam.

A Robot legyen Veled!

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.