0
Értékelés:
Ár:
49 990 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
Raktáron

NAVON RELAX robotporszívó

NAVON Relax robotporszívó - okos döntés  

Most gondolkodtál el azon először, hogy egy robotporszívó megkönnyítené a munkádat? Eddig gondolkodtál rajta, most pedig dönteni szeretnél, hogy melyik robotporszívót vesd be a lakásodban? 
Ezt az egyszerűen kezelhető és jól felszerelt robotot neked ajánlunk, pénztárcakímélő áron. Tapasztalataink azt mutatják , hogy NAVON Relax robotporszívó a kis alapterületű (max.50-60 m2) lakásban élők és a kezdő robottulajdonosok legjobb választása. 

Mindent tud, amit egy alapkészüléktől elvárhatunk

Vannak olyan jellemzők, amit ma már alapfelszereltségnek számítanak egy robotporszívó, így a NAVON Relax esetében is. Nézzük, mik ezek!

 • A NAVON Relax robotporszívó is automatikusan dokkol, ha befejezte a takarítást. Önállóan feltölti akkumulátorát.
 • A NAVON Relax random működésű robotporszívó, ez azt jelenti, hogy a robotporszívó ütközik az akadályokkal, kikerüli és körbetakarítja azokat a tárgyakat, bútorokat, ami alá nem tud bemenni. Össze-vissza mozog és így fogja bejárni a takarítási területet. 
 • A leesést akadályozó szenzorok a robotporszívó elején találhatóak, ennek köszönhetően nem esik le a lépcsőn
 • A távirányító segítségével beállítható a takarítás kezdési időpontja, UV funkciót lehet ki/be kapcsolni vele, FULL GO és Turbó funkció is elérhető ezen keresztül
 • Portartályában gyűjti össze a szemetet, ami ráadásul kiemelkedően nagynak számít 0,9 l az űrtartalmával. Nem kell aggódnod, hogy nem lesz elegendő hely a portartályban az összegyűtött szemét tárolására. Viszont ezt a portartályt is ki kell üríteni, lehetőleg minden takarítás után.
 • A főkefe és az oldalkefék folyamatos forgása hatákonyabbá teszi a porszívómotor vákuum szívóhatását. Emiatt tapasztalod azt, hogy a NAVON Relax robotporszívó jobban takarít, mint egy hagyományos, vezetékes porszívók.

Szőnyegen is bevetheted

Hála a forgó főkefének, a NAVON Relax robotporszívót nyugodtan ráengedheted szőnyegeidre is, azokat is tisztítani fogja. Ebben az esetben is igaz, hogy a robotporszívó működése hatékonyabb, mint a hagyományos porszívóké, mert a szívóhatás teljesítményét a főkefe forgó mozgása felerősíti.
Szőnyegtakarítás esetében leginkább hagyományos szálhosszúságú szőnyegekre gondolunk. Az extra hosszú (shaggy) szálú szönyegeket a Navon Relax sem kedveli.    

Dupla szűrőbetét - tiszta a levegő

Nem elég, hogy a NAVON Relax robotporszívó extra nagyméretű portartállyal rendelkezik, ráadásul a portartályt dupla szűrővel látták el. Van egy könnyen tisztítható, elsődleges műanyag szűrője, valamint található benne egy finom HEPA szűrő is. 
A HEPA szűrő egy olyan levegőszűrő, ami nagy hatékonysággal szűri meg a porszívórobotból kiáramló levegőt, így még véletlenül sem kerülhet vissza a rengeteg por és allergén anyag a légtérbe. A HEPA szűrőkön fennakadnak az olyan szemmel láthattalan méretű szennyeződések is, mint pl. az atkák vagy éppen az atkák ürüléke. Ha van allergiás hozzátartozód, akkor szinte kötelező HEPA filteres robotporszívót használni.

Extra felszereltség 

Egy NAVON Relax robotporszívóval biztos, hogy nem lövünk mellé, mert ahhoz képest, hogy egy alapkészüléket vásárolunk, meglepően jó felszereltséget kapunk a pénzünkért. 
Csak a dobozban taláható extra tartozékoknak (infra távirányító, tartalék HEPA szűrő, tartalék oldalkefék) kb. 9000 Ft az összértéke. És ne feledkezzünk meg a programozhatóságról sem, ami ebben a készülékben alapból benne van. Ez azt jelenti, hogy a robot magától is elindul az előre beállított időpontban, a takarítás rendszeressége így megnyugtatóan megoldható. 

Li-ion akkumulátor 

A NAVON Relax egy starpabíró, 2200 mAh teljesítményű lítium-ion akkumulátorral indul neki a lakásunk takarításának. Ennek sok előnye van a hétköznapi használat során. Például az akksiját nem kell formázni. 1,5 órát működik vele a robotporszívó. Ha egy ideig nem használjuk a robotot, akkor nyugodtan ki is kapcsolhatjuk a készüléket. Ezt mind bírja, persze akkor teszünk neki a legjobbat, ha a robotporszívót rendszeresen és gyakran működtetjük. Az akksi élettartama kb 2-3 év, újra rendelhető és könnyen cserélhető. 

NAVON Virtuális fal (opció)

A speciális, háromirányban állítható, terület lehatárolására vagy felosztására használható virtuális fal kompatibilis a NAVON Relax robotporszívóval is. DE nem tartozik a készülék alapfelszereltségéhez, nincs benne a dobozban. Bármikor meg tudod itt vásárolni hozzá kiegészítőként, ha úgy látod, hogy szükség van rá a lakásban. 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24 hó
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 87.5 mm
 • Súly: 2.9 km
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 55dB
 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: Nincs
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 4-6 óra
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Programozható: igen, heti program
 • Kijelző: LED
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,9 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 60 m2
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal (opció)
 • Haladás logikája: random
 • 1 db NAVON RELAX robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db távirányító (a szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza) 
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztítókefe
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
NAVON RELAX robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Barbara2018.11.17. 19:51:00
Üdvözlöm, A NAVON relax robotporszívó megbírkózik a macskaszőrrel is (török angóra macskánk van)? Köszönettel: Barbara

Kedves Barbara

A Navon Relax feltakarítja az állatszőrt, természetesen a robot főkeféjét időnként ellenőrizni kell, és tsztán tartani. Ezzel nagymértékben hozzájárulunk a robot hosszú élettartamához.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Attila2018.11.09. 11:14:00
Üdvözletem, Az alábbi linken lévő szőnyeggel megbirkózik valamelyik robotporszívó? https://www.diego.hu/szonyeg/exkluziv-szonyegek/velour-szonyeg-brown-brown/?ean=5996285609111 Köszönettel Attila

Üdvözlöm Attila

1,5 cm az a magasság amire biztosan fel tud menni a robot. Az Ön által belinkelt szőnyegen csak egy próba után lehet biztosat mondani.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Bathó Júlia2018.11.07. 12:23:00
T.Cím! Szeretném megvenni ezt a porszívót. Pécsen lakom. Hogy juthatok hozzá és mi a feltétel? Szeretném tudni a véleményét is a termékről! Üdvözlettel: Bathó Júlia

Kedves Júlia

A weboldalunkon lehet megrendelni a terméket. Futárszolgálattal el tudjuk küldeni, a kiválasztott robot másnap kézbesítésre is kerül. Lehetséges utánvétes fizetést is kérni, és a futárnál átvételkor kell kifizetni a terméket.

A készülék egy indítással 50-60 négyzetmétert fed le. Amennyiben ennél nagyobb a lakásuk, éredemes maximum ekkora területekre osztani azt.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Boglárka2018.10.13. 10:17:00
Kedves RobotGuru! Egy olyan kérdésem lenne, amire sajnos sehol nem találok választ; hogy egy ideje \\\"nem csipog\\\" a robot. Eleinte (kb 2hete) csak elakadásnál nem jelzett, most már a töltéskor sem csippan. Már mindent kitakaritottam, leszedtem, visszaraktam, kikapcsoltam-vártam-bekapcsoltam-újrainditottam. Mi lehet ennek az oka, illetve megoldása? Köszönettel: Boglárka

Kedves Boglárka

Ebben az esetben a garanciális szakszerviznek kell megnéznie a robotot.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Eller János2018.10.04. 16:52:00
Üdv! NAVON RELAX robotporszívó alkatrészek mikor, hol,lesz kapható? Itt? vagy csak a szervízben?Esetleg árak feltüntetve... Várom válaszukat.

Kedves Eller János!

Megrendeltük, s amint megérkeznek az alkatrészek, akkor elérhetőek lesznek az üzletben, szervizben és webáruházban is, a Navon alaktrészek, tartozékok kategáróiában.

Kis türelmét kérem még.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Ildikó2018.09.29. 11:26:00
Szia ki dobtak a szürö tartoját a szemétbe.Navon relax gép nagyon szerettem de így nem tudom használni mit tegyek?

Kedves Ildikó

Kérem írjon egy e-mailt az info@robotguru.hu címre, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Huszár Gábor2018.07.08. 18:34:00
Tisztelt András! Kb 80m2 a lakás parketta, szőnyeg és taposó, több helyiség. 1 programmal bejárja az egész lakást, alkalmas lehet erre a feladatra a Navon relax mt800?

Kedves Huszár Gábor! 

Nem, egy töltéssel nem tudja bejárni.

Ekkora alapterületű lakást a NAvon Relax csak szobánként (helyiségenként) tud kitakarítani.

A robot alkalmas a különböző típusú felületek takarítására. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Rocky2018.07.06. 17:07:00
Üdv!navon relax delux robotporszívót vettem,nem reagál a távirányítóval való működtetésre.köszönöm válaszát

Kedves Rocky! 

Ellenőrizze, hogy a megfelelő elemeket belehelyezte-e, illetve hogy hatótávolságon belül irányítja-e a távirányítót a robot felé.

Egy mobiltelefon kamerájának segítségével azt is ellenőrizni tudja, hogy távirányító bocsát-e ki infra jelet.

Ha azt tapasztalja, hogy nem, akkor hibás a távirányító. Ha igen, akkor a robottal van probléma, és ezeket kérem, jelezze nekünk.

Üdvözlettel:

Robotguru  

felhasználó: Galsi András2018.06.17. 19:41:00
Lg robotporszívó, van-e .

Tisztelt András

Természetesen vannak raktáron LG robotporszívók.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gábor2018.06.13. 12:52:00
Szia! Érdeklődnék, hogy a Navon Relax porszívó működik - e sötét parkettán? Ha nem, akkor mit ajánlasz? Egy iRobot 605 típusút már próbáltam, az működöt. Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket, köszönöm előre is!

Üdvözlöm Gábor

Tapasztalataink szerint a Navon Relax nem érzékenyebb a sötét padlóra mint az Irobot 605-ös, így nagy valószínűséggel a Navon is gond nélkül fog működni ugyanazon a padlón.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.