0
Értékelés:
 
Ár:
59 990 Ft
Kifutott NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:


NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó

A NAVON Relax de Luxe robotporszívó különösen kedvelt a magyar vásárlók körében, mert egyszerre több feladatra is megoldást nyújt. Nálunk sokan keresik a kemény padlófelületek nedves takarítására is alkalmas robotokat. A NAVON Relax de Luxe pedig egy teljes értékű robotporszívó is. Akkor mért ne választanád ezt a 3 az 1-ben hibrid robotot, ráadásul kategóriájában nagyon kedvező áron?

Miért nevezzük hibridnek?
A hibrid megnevezés azt jelenti, hogy a NAVON Relax de Luxe készülék egy robotban, egy robot áráért három funkciót is képes ellátni.  Melyik ez a 3 funkció?

 1. porszívózás (a főkefe miatt szőnyeg takarítására is ajánljuk)
 2. nedves feltörlés és porszívózás egyidejűleg
 3. száraz feltörlés és porszívózás egyidejűleg

Rajtad múlik, hogy melyik funkciót választod ki attól függően, hogy éppen melyik helyiségben, mikor és milyen céllal használod a robotot.
A multifunkcionális működés miatt a NAVON Relax de Luxe robotot bátran használhatod bármilyen típusú padlón. Feltakarít mindent, a port, a hajszálakat, az állatszőrt és már allergéneket akár a kerámiaburkolatról, akár a szőnyegekből. Automatikusan és önállóan dolgozik, majd visszatér a töltőállomására és megkezdi a 4 órás feltöltést.

Könnyű kezelni

A NAVON Relax de Luxe robotot az is tudja használni, aki csak most kezd ismerkedni a robotokkal. A Li-ion akkumulátort nem kell formázni. A robotporszívó bekapcsolása után ki kell választani, hogy melyik takarítási mód induljon el. Ki tudjuk jelölni az automatikus, a szegély, a szpot és zig-zag mintájú takarítási módot.
Ha nedves vagy száraz feltörlő funkciót is szeretnél használni, gondoskodnod kell a mikroszálas mop felhelyezéséről, illetve a víztartály feltöltéséről és behelyezéséről. Ettől sem kell megijedni, nem egy nagy ördöngösség, nem lehet elrontani. Nedves feltörlés közben a robot a kis portartályban gyűjti össze a nagyobb méretű szemetet.Helyet és időt takarítasz meg

Időt takarítasz meg. Ezt nagyon nem kell magyarázni, hiszen végre valaki elvégzi helyetted a takarítást. Te addig is tudsz mást csinálni, vagy éppen pihenni.
Helyet is megtakarítasz, hiszen egy robotporszívó sokkal kisebb helyen elfér, mint egy normál porszívó, és ráadásul egy készülékben két robot tudását vásárolod meg.

Intelligens robotporszívó

A NAVON Relax de Luxe intelligens tulajdonságaival kényelmünket szolgálja. Könnyen áthalad 1.5 cm-nél alacsonyabb akadályokon szuper széles (2.5 cm) kerekein. Ez segíti abban is, hogy a víztartály használatakor a robot meg ne csússzon a nedves felületeken.
Két szűrő gondoskodik arról, hogy a kiáramló levegő garantáltan tiszta legyen, a HEPA szűrő még a legapróbb szemcséket is felfogja.
A leeséségátló és az egyéb infraszenzorokkal látták el a robotot, hogy ne essen le a lépcsőkről, illetve hogy az akadályokat is biztonságosan tudja kezelni.

Nagykapacitású portartály és víztartály

A NAVON Relax de Luxe extra nagy portartállyal kerül forgalomba (űrtartalma 0.9 l), a robot maximális működési ideje pedig 90 perc. A nagy portartálynak (és az akkumulátornak) köszönhető, hogy a robotporszívó ilyen hosszú ideig megbízhatóan tud működni.
A dobozban található egy intelligens víztartály is (űrtartalma 0,65 l), amelyben egy szelep szabályozza a víz kiáramlási sebességét. Így nem kell félned attól, hogy a víz egyszer csak elönti a lakást takarítás közben.Kényelmes

Az automatikus töltés, az előre programozható takarítás, az infra távirányító mind a te kényelmedet szolgálja. A robotporszívó tökéletes eszköz arra, hogy az elfoglalt vagy elfáradt emberek másra tudjanak fókuszálni, miközben a robotporszívó megteremti azt a tisztaságot, amit szeretnének.
Ha olyan energia- és időtakarékos segítőtársat keresel, ami a kemény padlófelületeken, a szőnyegeken és más típusú padlóburkolatokon is helyt áll, akkor a NAVON Relax de Luxe hibrid robotporszívó a te választásod. Mert téged szolgál.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 87.5 mm
 • Súly: 2.9 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 55 dB
 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 4-6 óra
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Programozható: igen, heti program
 • Kijelző: LED
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,9 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 60 m2
 • Extra funkció:
  nedves és száraz feltörlés
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • Haladás logikája: random
 • 1 db NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db infra távirányító (a szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza)
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db virtuális fal (a szükséges 2 db D elemeket nem tartalmazza)
 • 1 db portartály 
 • 1 db víztartály kis portartállyal
 • 1 db felhelyezhető moptartó keret
 • 2 db mikroszálas mop
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztítókefe
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Kisfaludy Zsuzsa2019.05.27. 09:13:00
Üdvözlöm! Szeretnék egy Navon Relax de Luxe robotporszivót rendelni, előrendelés van a honlapon hozzá. Ez mit jelent? A héten megtudnám kapni ? Kisfaludy Zsuzsa

Kedves Zsuzsa

Sajnos nem tudjuk biztosra ígérni, hogy a héten biztosan meg fogja tudni kapni a porszívót. Lehetséges, hogy átcsúszna jövő hétre.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Dóra2019.05.27. 08:32:00
Üdvözlöm! Van jelenleg egy ilyen készülékem, de nem tudom a leírás alapján sem, hogyan lehet a felmosófejet lecserélni. Hogyan lehet leszedni a vezetőrúd nevű egységet a készülékról, amin rajta van a felmosófej? Mosható a felmosófej? Köszönöm előre is!

Kedves Dóra

Helyezze le a porszívót úgy hogy az alját lássa. Ezek után a moptartó keretet fogja meg, és egy határozott mozdulattal húzza meg felfelé.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Gigi2019.05.22. 12:07:00
Üdvözlöm! Főleg szőnyeg takarítására melyik típust ajánlaná? Hét papagáj él szabadon a szobában. Ezt a típust néztem ki a kommentek alapján. NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó. Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm

Minden porszívó jó szőnyeg takarítására aminek az alján van főkefe. A Navon Relax de Luxe, vagy a Navon Relax is jó választás lehet, de az iRobot 600-as modelljeit is ide sorolnám. Amennyiben szisztematikus robotporszívót szeretne, az Ilife A8, Roborock 1, Roborock 2 robotporszívókat ajánlom.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Bdora852019.05.02. 13:10:00
Udvozlom! Erdeklodnek, hogy mi szerepel a hasznalati utmutatoban, szabad-e tisztitoszert tenni a felmoso tartalyba a vizhez? Koszonom!

Kedves Dóra

A gyártó csak sima vizet javasol a nedves feltörléshez.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Zshonci2019.04.29. 10:51:00
Szép napot! Olyan kérdésem lenne hogy a Navon delux porszívón nem világít a felmosó ikon és nem is mos fel.Mi lehet a probléma?

Üdvözlöm

Erre sajnos csak akkor tudunk pontos választ adni, ha a porszívó bevizsálásra kerül. Amennyiben nálunk vásárolta a készüléket akkor vagy hozza be személyesen, vagy itt is megteheti javítási igényét: https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Takács Gábor2019.04.13. 16:52:00
Tisztelt Robotguru! Navon Relax Deluxe robotporszívóm főkeféjének eltört a tengeje. Kerestem az oldalukon, de sajnos a felújító készlet nem tartalmazza ezt az alkatrészt. Esetleg tudna segíteni ennek beszerzésében? Üdvözlettel: Takács Gábor

Üdvözlöm Gábor

Hamarosan elérhető lesz nálunk a főkefe ami az oldalunkon is fent lesz az alkatrészek menüpont alatt. 

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Zsuzsi2019.03.26. 17:37:00
Tisztelt Guruk! Van egy hajópadlós házunk, 3 kutyánk két kisgyerekünk és nincs előszoba, szóval van kosz bőven a földszinten. Van olyan robotporszívó ami képes megbirkózni a sok kosszal? Ahol én látok robotporszívókat azok eleve tiszta házak és elbizonytalanodok hogy nekünk való e a robotporszívó. Ezen kívül tudni kell hogy a hajópadló elég vacak, hézagos és hepehupás. (Azért nincsenek 1 cms különbségek) Köszönöm előre is a választ! Zsuzsi

Kedves Zsuzsi

Fontos lenne tudni, hogy mekkora a takarítandó terület mérete, és vannak-e magas küszöbök, szintkülönbségek? A robotporszívókat gyakorisággal kell használni, úgy szinten tartja a tisztaságot, és nem engedi visszakoszolódni a lakást, házat. Amennyiben van lehetősége rá fáradjon be üzletünkbe, és szemmel láthatóan tapasztalni fogja a hatékonyságukat.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Csilla2019.03.10. 08:23:00
Tisztelt Robotguru! E006-os hibakódot ír ki a porszívó. Mit jelent? Segítségét előre is köszönöm!

Kedves Csilla

Az E006 hibaüzenet a főkefe elakadását jelenti. Kérem fordítsa meg a robotot, vegye ki a főkefét, és nézze meg, hogy nem-e tekeredett fel rá idegen anyag (cérna, hajszál stb). Amennyiben a probléma továbbra sem szűnt meg, kérem vegye fel a kapcsolatot a szervizünkkel. https://www.robotguru.hu/robotszerviz-hibabejelento

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Feri2019.02.11. 10:53:00
Tiszteletem! Épp válogatok a lehetőségek közül de felvetődött bennem egy kérdés amire nem igazán találtam választ. Még pedig, hogy ezek a gépek hogyan reagálanka az ajtó küszöbökre(minkor épp arra megy a szoba kijárata felé). Át tud menni rajta(ha kellően alacsony) vagy úgy reagál mint a bútorokná(függetenül a küszöbb magasságától). Így jön a kérdés, hogy mi az a min küszöbb magasság amin át tud menni? Előre is köszönöm a választ! Üdv: Feri

Üdv Ferenc

Az alacsony küszöbökön a porszívók át tudnak menni, így tovább takarít abban a helységben ahova átment a robot. Amennyiben egy küszöb magas azt a robot akadálynak veszi, annak nekiütközve irányt vált, és továbbhalad más irányba.

A robotporszívók általánosan 1-1,5 cm-es küszöbökön képesek átmenni.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: Gábor2019.02.07. 19:13:00
Tisztelt Robotguru! Most került hozzám egy Navon Relax Deluxe . Valami használati utasítást tudnék kérni hozzá? üdv: Gábor

Üdvözlöm Gábor

Természetesen tudunk küldeni magyar nyelvű használati útmutatót. Kérem írja meg, hogy milyen néven lett vásárolva a készülék, és az ahhoz tartozó e-mail címre küldjük is.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.