0
Értékelés:
Ár:
59 990 Ft
Akciós ár:
57 990 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
Raktáron

NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó

A NAVON Relax de Luxe robotporszívó különösen kedvelt a magyar vásárlók körében, mert egyszerre több feladatra is megoldást nyújt. Nálunk sokan keresik a kemény padlófelületek nedves takarítására is alkalmas robotokat. A NAVON Relax de Luxe pedig egy teljes értékű robotporszívó is. Akkor mért ne választanád ezt a 3 az 1-ben hibrid robotot, ráadásul kategóriájában nagyon kedvező áron?

Miért nevezzük hibridnek?
A hibrid megnevezés azt jelenti, hogy a NAVON Relax de Luxe készülék egy robotban, egy robot áráért három funkciót is képes ellátni.  Melyik ez a 3 funkció?

 1. porszívózás (a főkefe miatt szőnyeg takarítására is ajánljuk)
 2. nedves feltörlés és porszívózás egyidejűleg
 3. száraz feltörlés és porszívózás egyidejűleg

Rajtad múlik, hogy melyik funkciót választod ki attól függően, hogy éppen melyik helyiségben, mikor és milyen céllal használod a robotot.
A multifunkcionális működés miatt a NAVON Relax de Luxe robotot bátran használhatod bármilyen típusú padlón. Feltakarít mindent, a port, a hajszálakat, az állatszőrt és már allergéneket akár a kerámiaburkolatról, akár a szőnyegekből. Automatikusan és önállóan dolgozik, majd visszatér a töltőállomására és megkezdi a 4 órás feltöltést.

Könnyű kezelni

A NAVON Relax de Luxe robotot az is tudja használni, aki csak most kezd ismerkedni a robotokkal. A Li-ion akkumulátort nem kell formázni. A robotporszívó bekapcsolása után ki kell választani, hogy melyik takarítási mód induljon el. Ki tudjuk jelölni az automatikus, a szegély, a szpot és zig-zag mintájú takarítási módot.
Ha nedves vagy száraz feltörlő funkciót is szeretnél használni, gondoskodnod kell a mikroszálas mop felhelyezéséről, illetve a víztartály feltöltéséről és behelyezéséről. Ettől sem kell megijedni, nem egy nagy ördöngösség, nem lehet elrontani. Nedves feltörlés közben a robot a kis portartályban gyűjti össze a nagyobb méretű szemetet.Helyet és időt takarítasz meg

Időt takarítasz meg. Ezt nagyon nem kell magyarázni, hiszen végre valaki elvégzi helyetted a takarítást. Te addig is tudsz mást csinálni, vagy éppen pihenni.
Helyet is megtakarítasz, hiszen egy robotporszívó sokkal kisebb helyen elfér, mint egy normál porszívó, és ráadásul egy készülékben két robot tudását vásárolod meg.

Intelligens robotporszívó

A NAVON Relax de Luxe intelligens tulajdonságaival kényelmünket szolgálja. Könnyen áthalad 1.5 cm-nél alacsonyabb akadályokon szuper széles (2.5 cm) kerekein. Ez segíti abban is, hogy a víztartály használatakor a robot meg ne csússzon a nedves felületeken.
Két szűrő gondoskodik arról, hogy a kiáramló levegő garantáltan tiszta legyen, a HEPA szűrő még a legapróbb szemcséket is felfogja.
A leeséségátló és az egyéb infraszenzorokkal látták el a robotot, hogy ne essen le a lépcsőkről, illetve hogy az akadályokat is biztonságosan tudja kezelni.

Nagykapacitású portartály és víztartály

A NAVON Relax de Luxe extra nagy portartállyal kerül forgalomba (űrtartalma 0.9 l), a robot maximális működési ideje pedig 90 perc. A nagy portartálynak (és az akkumulátornak) köszönhető, hogy a robotporszívó ilyen hosszú ideig megbízhatóan tud működni.
A dobozban található egy intelligens víztartály is (űrtartalma 0,65 l), amelyben egy szelep szabályozza a víz kiáramlási sebességét. Így nem kell félned attól, hogy a víz egyszer csak elönti a lakást takarítás közben.Kényelmes

Az automatikus töltés, az előre programozható takarítás, az infra távirányító mind a te kényelmedet szolgálja. A robotporszívó tökéletes eszköz arra, hogy az elfoglalt vagy elfáradt emberek másra tudjanak fókuszálni, miközben a robotporszívó megteremti azt a tisztaságot, amit szeretnének.
Ha olyan energia- és időtakarékos segítőtársat keresel, ami a kemény padlófelületeken, a szőnyegeken és más típusú padlóburkolatokon is helyt áll, akkor a NAVON Relax de Luxe hibrid robotporszívó a te választásod. Mert téged szolgál.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás a robotra: 24 hó
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 87.5 mm
 • Súly: 2.9 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 55 dB
 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 4-6 óra
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Programozható: igen, heti program
 • Kijelző: LED
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,9 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 60 m2
 • Extra funkció:
  nedves és száraz feltörlés
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • Haladás logikája: random
 • 1 db NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db infra távirányító (a szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza)
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db virtuális fal (a szükséges 2 db D elemeket nem tartalmazza)
 • 1 db portartály 
 • 1 db víztartály kis portartállyal
 • 1 db felhelyezhető moptartó keret
 • 2 db mikroszálas mop
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztítókefe
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Anark2018.10.25. 20:25:00
Sziasztok Estleg nem - e lehetne videoval illusztralni a mukodeset a robotporszivonak. Sajnos a hasznalati utmutato ertelmezhetetlen. Lehet ,hogy velem van a baj ,de nem birok rajonni,hogy hogy kell jarolapos felmosasra programozni. Probalom kovetni a leirtakat ,de akadalyokba utkozom. Elore is koszonom a mihamarabbi segitseget. Tovabi szep napot!

Kedves Anark!

Sajnos nem mi fordítottuk a felhasználói kézikönyvet, ezért igyekszem segíteni néhány sorban.

- A nedves feltörléshez fel kell tölteni a víztartályt a bejelölt vonalig, majd ezt a kis portartállyal együtt bele kell helyezni a robotba a nagy portartály helyére.

- Fel kell helyezni a robot aljára a mikroszálas mopot tartó műanyag keretet és a mopot is rögzíteni kell a tépőzárral.

- A Start gomb megnyomásával elindul a robot, és véletlenszerű mozgással járja be a területet, és töröl fel nedvesen.

Nem kell programoznia, a robot mindezt magától végzi el.

A kézikönyvben hibásan szerepel, ezért kiemelem, hogy nedves takarítás közben csak a vízcseppeket mutató gomb fog világítani.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: vijja2018.10.15. 14:13:00
Kedves Robotguruk! A lakásunk 100nm, de a konyha (30nm járólap +1 durvább szőnyeg - lehet, hogy nem baj ha rámegy a nedves mop) és a nappali kis hálószobák (vinyl padló, szőnyegek) takarítására keresek robotot. Van egy macskánk is, de nem durva a szőr mennyiség. Ezek alapján mivel egyszerre 60nm bejárása elég és nedves feltörlést mindenképp szeretnék, így az - Evolveo RotoTrex 6 - NAVON Relax de Luxe - ILife V7S Pro készülékekben gondolkozom. Melyiket ajánják ezek közül a fenti paraméterekre? Köszönettel, Vivien

Kedves Vivien

Mind a három választás jó, a szőnyeg miatt a Navon Relax de Luxe, vagy az Ilife V7sPro porszívókat helyezném előtérbe, ezek a modellek rendelkeznek alsó főkefével.

Üdvözlettel:Robotguru 

felhasználó: ginapapp2018.09.26. 17:25:00
Kedves Robotguru! Mi is tegnap kaptuk kézhez a robotporszívónkat. A porszívòzassal dlegedettek vagyunk, szepen korbe megy a lakason, kitakarit. A felmosas funkciot viszont nem tudjuk hasznalni. Feltoltottuk a tartalyt, ahogyan irtak a leirasban, de csak 5 percenkent huzogat 1-2 cm-es nedves csikot maga utan. Tudjak esetleg hogy mi lehet a gond? Vagy mi csinalunk rosszul valamit? A masik amit tapasztaltunk, hogy nem hallgat a taviranyitora. 1-2 gombnal hallgat, a tobbire pedig csak akkor, ha kedve van. Varom szives valaszukat! Udv: Gina

Kedves Gina

 
Nedves feltörlés előtt érdemes a mopot bevizezve felrakni a mop tartóra. Nem tudom, hogy öntöttek-e bármilyen más folyadékot, pl tisztítószert a vízbe, amennyiben igen, próbálják meg csak csapvízzel elvézegni a feltörlést. Távirányító esetén javasolt az elemcsere. Amennyiben a probléma nem oldódik meg, meg kell nézni a szervíznek a robotporszívót.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gábor2018.09.24. 20:28:00
Köszönöm a gyors választ. Megpróbáltam egy irányú módban üzemeltetni a falat, de az eredmény hasonló volt. Az tudható e, hogy a falat a sugár irányával párhuzamosan milyen távolságból érzékeli (50 cm vagy lehet több is)? A használati utasításból nem derül ki hogy lehet e csak szimplán egy bizonyos időtartamot (például csak egyszeri 30 perc üzemelés) beállítani rajta. Ha van rá lehetőség, akkor hogyan kell beállítani? Köszönöm

Üdvözlöm Gábor

A virtuális falat nem lehet beállítani, hogy csak egy bizonyos ideig működjön. Kérem küldjön egy e-mail címet az info@robotguru.hu címre, és rajjzal szemléltetem a virtuális fal tuljadonságait, és használatát.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Gábor2018.09.21. 21:33:00
Minap vásároltunk egy Navon Relax de Luxe robot porszívót. A virtuális fal bekapcsolásakor a gép mintegy 2,5 méter távolságból érzékelte a falat, emiatt csak erősen korlátozott mértékben használható a fal. Minden esetben amikor megtalálta a falat akkor egyben meg is \\\"szorult\\\" a gép, nem tudott tovább dolgozni.

Üdvözlöm Gábor

A Navon Relax de Luxe virtuális fala 2 irányba is tud határt képezni. Mint minden virtuális fal, úgy a Navoné is működés közben "V" alakban sugározza ki az infra jelet. Ezt a lehatárolásnál figyelembe kell venni, és eszerint kell elhelyezni a falat. Valószínűnek tartom, hogy emiatt a bizonyos "V" alak miatt érzékelte már 2,5 méterről a robotporszívó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: diobazsi@gmail.com2018.05.30. 10:30:00
Tisztelt Robotguru csapat! A Navon Relax Deluxe robot egyszerre tudja végezni a porszívózást és a felmosást, vagy ebben is cserélgetni kell a tartályokat? A felmosáshoz lehet vegyszert használni (pl. domestos)? Köszönöm: Diószegi Balázs

KEdves diobazsi!

Két üzemmódban tud működni.

1. A nagy portartály behelyezésvel csak porszívózást végez.

2. Vízestartály + kis portartály behelyezésével a poszívózás és nedves feltörlés egyszerre történik.  

Vegyszer használatára nincs szükség.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Lőcsei Norbert2018.05.07. 23:30:00
Tisztelt cím! Vásároltam egy Navon Relax de Luxe készüléket de el se tudom képzelni hogy kell beállítani mert erről semmit sem találtam a könyvében.Bekapcsolni sikerült de csak céltalanul bolyong a nappaliban kb ugyanabban a 10 nmben pedig a nappali 70 nm és semmi nem akadályozza a műgyanta padlón h máshová is menjen.Be kell tanítani neki a sarkokat falakat hogy? Vagy hogyan fog megtalálni minden felületet ahol még nem járt? Fura de egyenlőre úgy érzem kidobott pénz volt... Segítségüket előre is köszönöm. Lőcsei Norbert 06302172712

Kedves Norbert!

A készülék randomszerű módon mozog.
Nem öntanuló a készülék.

Ha ahogy mondod - egy helyben mozog - az utalhat hibás működésre, ha készítesz egy videót, szívesen ránézünk, mielőtt kimondanánk a végleges választ.

A Robot legyen Veled!

felhasználó: Molnár Zsolt2018.04.11. 17:43:00
Üdvözlöm, kérdésem, hogy a robot hogyan navigál? A szoftvere képes feltérképezni a helyiséget és egy helyen csak egyszer takarít, vagy nincs ilyen képessége és céltalanul bolyong a térben. Esetleg véletlenszerűen megy ahogy éppen eszébe jut? Köszönettel,

Kedves Molnár Zsolt!

A Navon robotporszívói nem navigálnak, hanem véletlenszeű mozgással járják be a takarítási területet. Ez egy helyiség, max. 50-60 m2 takarítását jelenti.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Maróti Zalán2018.03.23. 13:13:00
Kedves Robotguru! Kb. 1 hónapja vásároltam egy Navon Relax de Luxe robotporszívót, eleinte semmi gond nem volt vele, kivéve a szőnyeg fekete részét, de erre fel voltam készülve. Viszont pár napja észrevettem, hogy a fém burkolatváltóhoz érve, ami nem túl magas, simán átmegy rajta, a robotporszívó töltő érintkezői kisülnek, szikrázó, csattanó hanggal! Nem ritka eset, hogy ilyenkor meg is áll, illetve megzavarodik, elkezd csak tolatni és csak az újraindítás segít! Érdeklődnék, hogy találkoztak-e már hasonló problémával vagy ez egyedi eset? Válaszukat előre is köszönöm! Üdv.: Zalán

Kedves Zalán!

NEm találkoztunk még hasonló esettel, ezért a Szervizzel egyeztettünk, akik azt kérik, hogyha tud, küldjön egy fotót a burkolatváltóról, vagy egy mobil telefonnal készített videot a leírt jelenségről a szerviz_kukakc_robotguru_hu email címre.

A Navon alján található dokkoló-érintkező elvileg nem érhet le a földre.

Szeretném megnyugtatni, hogy áramütés nem lehet, mert az egyenáramú áramforrás (az akksi) csúcsban max. 5 A-t ad le 14,4 V feszültség mellett; magyarul ezen az értéken még közvetlen megérintés mellett sem érezhető.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Kira2018.03.23. 03:16:00
Sziasztok! Mi a különbség a EVOLVEO RoboTrex H5 hibrid robotporszívó és a NAVON RELAX de Luxe robotporszívó képességei/tudása között? A lakásban egyetlen, vékony szőnyeg van, máshol padlólap vagy faburkolat, küszöb nincs. Nincs szőrös állat. Előny a virtuális fal, mert 100 m2. a terület, de szívesebben takaríttatom részletekben. Fontos, hogy egyetlen gép legyen képes porszívózni és törölni nedvesen is :) Ne legyen nagyon hangos :) Köszönöm!

Kedves Kira! 

A szőnyeg takarítása miatt a Navon Relax Deluxe szerencséesebb választásnak tűnik a Te otthonodba, mert ennek a készüléknek van főkeféje is, nem csak szívónyílása. Továbbá tartalmaz 1 db virtuális falat, amivel akadályt tudsz képezni a robot számára. 

Üdvözlettel: Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.