0
Értékelés:
 
Ár:
59 990 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
2019.02.15

NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó

A NAVON Relax de Luxe robotporszívó különösen kedvelt a magyar vásárlók körében, mert egyszerre több feladatra is megoldást nyújt. Nálunk sokan keresik a kemény padlófelületek nedves takarítására is alkalmas robotokat. A NAVON Relax de Luxe pedig egy teljes értékű robotporszívó is. Akkor mért ne választanád ezt a 3 az 1-ben hibrid robotot, ráadásul kategóriájában nagyon kedvező áron?

Miért nevezzük hibridnek?
A hibrid megnevezés azt jelenti, hogy a NAVON Relax de Luxe készülék egy robotban, egy robot áráért három funkciót is képes ellátni.  Melyik ez a 3 funkció?

 1. porszívózás (a főkefe miatt szőnyeg takarítására is ajánljuk)
 2. nedves feltörlés és porszívózás egyidejűleg
 3. száraz feltörlés és porszívózás egyidejűleg

Rajtad múlik, hogy melyik funkciót választod ki attól függően, hogy éppen melyik helyiségben, mikor és milyen céllal használod a robotot.
A multifunkcionális működés miatt a NAVON Relax de Luxe robotot bátran használhatod bármilyen típusú padlón. Feltakarít mindent, a port, a hajszálakat, az állatszőrt és már allergéneket akár a kerámiaburkolatról, akár a szőnyegekből. Automatikusan és önállóan dolgozik, majd visszatér a töltőállomására és megkezdi a 4 órás feltöltést.

Könnyű kezelni

A NAVON Relax de Luxe robotot az is tudja használni, aki csak most kezd ismerkedni a robotokkal. A Li-ion akkumulátort nem kell formázni. A robotporszívó bekapcsolása után ki kell választani, hogy melyik takarítási mód induljon el. Ki tudjuk jelölni az automatikus, a szegély, a szpot és zig-zag mintájú takarítási módot.
Ha nedves vagy száraz feltörlő funkciót is szeretnél használni, gondoskodnod kell a mikroszálas mop felhelyezéséről, illetve a víztartály feltöltéséről és behelyezéséről. Ettől sem kell megijedni, nem egy nagy ördöngösség, nem lehet elrontani. Nedves feltörlés közben a robot a kis portartályban gyűjti össze a nagyobb méretű szemetet.Helyet és időt takarítasz meg

Időt takarítasz meg. Ezt nagyon nem kell magyarázni, hiszen végre valaki elvégzi helyetted a takarítást. Te addig is tudsz mást csinálni, vagy éppen pihenni.
Helyet is megtakarítasz, hiszen egy robotporszívó sokkal kisebb helyen elfér, mint egy normál porszívó, és ráadásul egy készülékben két robot tudását vásárolod meg.

Intelligens robotporszívó

A NAVON Relax de Luxe intelligens tulajdonságaival kényelmünket szolgálja. Könnyen áthalad 1.5 cm-nél alacsonyabb akadályokon szuper széles (2.5 cm) kerekein. Ez segíti abban is, hogy a víztartály használatakor a robot meg ne csússzon a nedves felületeken.
Két szűrő gondoskodik arról, hogy a kiáramló levegő garantáltan tiszta legyen, a HEPA szűrő még a legapróbb szemcséket is felfogja.
A leeséségátló és az egyéb infraszenzorokkal látták el a robotot, hogy ne essen le a lépcsőkről, illetve hogy az akadályokat is biztonságosan tudja kezelni.

Nagykapacitású portartály és víztartály

A NAVON Relax de Luxe extra nagy portartállyal kerül forgalomba (űrtartalma 0.9 l), a robot maximális működési ideje pedig 90 perc. A nagy portartálynak (és az akkumulátornak) köszönhető, hogy a robotporszívó ilyen hosszú ideig megbízhatóan tud működni.
A dobozban található egy intelligens víztartály is (űrtartalma 0,65 l), amelyben egy szelep szabályozza a víz kiáramlási sebességét. Így nem kell félned attól, hogy a víz egyszer csak elönti a lakást takarítás közben.Kényelmes

Az automatikus töltés, az előre programozható takarítás, az infra távirányító mind a te kényelmedet szolgálja. A robotporszívó tökéletes eszköz arra, hogy az elfoglalt vagy elfáradt emberek másra tudjanak fókuszálni, miközben a robotporszívó megteremti azt a tisztaságot, amit szeretnének.
Ha olyan energia- és időtakarékos segítőtársat keresel, ami a kemény padlófelületeken, a szőnyegeken és más típusú padlóburkolatokon is helyt áll, akkor a NAVON Relax de Luxe hibrid robotporszívó a te választásod. Mert téged szolgál.

Részletes termékleírásért kattints ide!
 • Jótállás az akkumulátorra: 1 év
 • Méret: 350 x 87.5 mm
 • Súly: 2.9 kg
 • Távirányító: Van
 • Zajszint: 55 dB
 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion 2200mAh
 • Dokkoló állomás
 • Programozhatóság
 • Automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Ütközik az akadályokkal
 • Feltörlési funkció: igen, száraz és nedves feltörlés
 • Navigáció: Random
 • Töltési idő: 4-6 óra
 • Átlagos működési idő: 90 perc
 • Programozható: igen, heti program
 • Kijelző: LED
 • Szűrő típusa: HEPA
 • Portartály űrtartalom: 0,9 l
 • Felhasználási terület: Háztartási
 • Maximális takarítási terület: max. 60 m2
 • Extra funkció:
  nedves és száraz feltörlés
 • Kezelő felület: érintésvezérelt
 • Terület leválasztás, elhatárolás: virtuális fal
 • Haladás logikája: random
 • 1 db NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó
 • 1 db automata töltőállomás
 • 1 db infra távirányító (a szükséges 2 db AAA elemet nem tartalmazza)
 • 1 db hálózati adapter
 • 1 db virtuális fal (a szükséges 2 db D elemeket nem tartalmazza)
 • 1 db portartály 
 • 1 db víztartály kis portartállyal
 • 1 db felhelyezhető moptartó keret
 • 2 db mikroszálas mop
 • 1 db tartalék HEPA szűrő
 • 2 db tartalék oldalkefe
 • 1 db tisztítókefe
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
felhasználó: Dóri2019.01.08. 12:00:00
Szia érdeklődnék a Navon relax vagy a relax duluxe a jobb ? És a felmosós tud e külön csak porszívózni? Vagy esetleg ebben az árkategóriában melyiket érdemes választani? Köszönöm a választ

Kedves Dóri!

A Relax de Luxe tudja mindkét funkciót, a Relax viszont csak porszívóz. A Relax de Luxe esetében külön tudja választani a két takarítási módot (porszívózás-nedves feltörlés) a két különböző tartály használatával. A választás azon múlik, hogy melyik funkciót tudja használni a lakásában, milyen típusú burkolatok vannak többségben.

Üdvözlettel: Robotguru

felhasználó: Olaszné Dr.Kocziha Zsanett2019.01.06. 11:59:00
Tisztelt Címzett! Szeretném kikérni a tanácsát. Első robotporszívónkat szeretnénk megvásárolni és nem tudjuk a kiszemeltek közül melyik lehetne számunkra az ideális. Szőnyegek, laminált padló és padlolapos burkolat is van a házunkban. Kb. 100 nmes alapterületű, kutyáink bejárhatnak a lakásba. Százezer forint a limit amit szánnánk rá. Az általunk szimpatikusnak tűnő típusok a következők : Navon Relax Deluxe, ILIFE V7 S pro és az ILIFE V8s pro. Ön szerint melyiket érdemes megvásárolnunk? Esetleg ajánl - e más típust? Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Zsanett

Amennyiben be tudja járni a 100 négyzetméteres területet (nincs pl magas küszöb) mindenképp szisztematikus készüléket ajánlok. Ebben az árban a Roborock 1, Ilife A8, és az Evolveo H11 készülékek jöhetnek számításba. Az Ön által említett robotporszívók közül a Navon Relax de Luxe, vagy az Ilife V7sPro lehet jó választás mert ezek a robotok rendelkeznek főkefével, tehát szőnyeg takarítására is ajánlottak. Ellenben navigációjuk random, tehát a 100 négyzetmétert legalább ketté kell osztani, és külön-külön kell kitakaríttatni a robotporszívóval.

Üdvözlettel:Robotguru  

felhasználó: zsolt2019.01.04. 18:51:00
telefonról szeretném irányítani hogyan kell ?

Kedves Zsolt!

Ezt a robotot nem lehet telefonról irányítani.

Üdvözlettel:

Robotguru

felhasználó: Jeges2018.12.24. 18:25:00
Kedves Guru! Kinéztem ezt a fenti porszívót, de nem vagyok biztos, hogy elboldogulna-e a szőnyegemmel, amelynek a szálmagassága kb. 5-7 cm. A helyiségben (konyha és nappali egyben) van kő, parketta, es a a parkettán az előbb említett 4m x 2,5m szőnyeg amit nem lenne jó csak körbetakarítani. Amennyiben ez a modell nem képes az ilyen szőnyegek porszívózására, melyiket ajánlaná? Fontos lenne, hogy képes legyen feltörlésre is a porszívózás mellett. Előre is köszönöm a választ. Üdv, Csaba

Üdvözlöm Csaba

Jelen pillanatban nincs olyan robotporszívó ami ekkora szálmagasságot képes kezelni. Erre egész egyszrűen nem képesek felmenni a porszívók, de ha netán mégis, azonnal elakadna rajta.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Tibor2018.12.21. 09:07:00
Tiszteletem! \\\"fekete pénteken\\\" vásároltam önöktől 1 db Navon Relax de Luxe robotporszívot. Ma lett kibontva - kiprobálva!!! A virtuális fallal van gondom! - az elemet behelyezve, bekapcsolva az eszközt csak villog - a ledjei, a fénykibocsájtó szenzora - 2 másodpercre felvillan majd ugyan annyi időre ki is alszik!!! - így a robotporszívó simán átmegy a virtuális fallal lezárt területre!!! Az elemet leteszteltem (új!!!) Polarítása ellenőrizve, bekapcsoló gomb többször ellenőrizve - mivel ennek az eszkőznek a be és kikapcsolás között folyamatosan villágítani kellene, így megállapítható, hogy hibás a virtuális fal.... :-( érdeklődnék, hogy garancia, szervizelés, jótálás erre a pár hetes készülékre hogy van???? Köszönöm

Üdvözlöm Tibor

A virtuális fal teljesen jól működik, ugyanis annak villognia kell. Ettől függetlenül még lehet máshol a probélma. Kérem küldjön az info@robotguru.hu címre egy elérhetőséget, felvesszük Önnel a kapcsolatot, megbeszéljük a részleteket. Ez esetben természetesen garanciális javításról van szó.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: H. Kati2018.12.18. 15:31:00
Kedves Guru! tegnap megkaptuk a NAVARON RELAX porszívónkat, nem tudjuk felszerelni az oldalkeféket. Ehhez szeretnék tanácsot kérni,probáltuk mind a 4-et mindegyik oldalon, de nem megy. Üdv : Kati

Kedves Kati

Az oldalkeféket kézzel erősen rá kell pattintani a tengely végére. Bátran nyomja rá, nem fog tökremenni.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: M. Gábor2018.12.17. 13:10:00
Érdeklődni szeretnék, hogy kiterjesztett garanciát tudok önöknél vásárolni a készülékhez? Köszönettel: Molnár Gábor

Üdv

2 év garanciát vállalunk minden porszívóra, kiterjesztett garancia lehetősége nálunk sajnos nem lehetséges.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Annamari2018.12.16. 15:01:00
Kedves Guru! Nem tudom eldönteni, hogy melyik termék felelne nekem meg igazán. Van egy kutyám és kb 2 cm-es küszöbök a lakásban... szőnyeg és keménypadló. Nem lenne baj, ha fel is törölne, de nem feltétel. Jó lenne 60e körül maradni. Köszönöm a választ :)

Kedves Annamari

Nedves feltörlés nélküli porszívóból az iRobot 605, Navon Relax, Ilife A6-os robotokat ajánlom. Nedves feltörléssel rendelkező porszívóból a Navon Relax de Luxe készülék lehet jó választás. A felsorolt porszívók szőnyeget is takarítanak, viszont a 2 cm-es küszöbön nem tudnak átmenni. 

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Rea2018.12.15. 12:42:00
Szép napot! Az alábbi 3 készülék közötti választáshoz kérnék egy kis segítséget. Melyiket ajánlja leginkább? NAVON RELAX de Luxe hibrid robotporszívó evolveo-robotrex-h6-hibrid-robotporszívó ILIFE V7s Plus Köszönöm

Üdvözlöm Rea

Ha szőnyeg van a lakásban akkor Navon Relax de Luxe vagy Ilife V7sPro. Amennyiben nincs szőnyeg akkor mind a három robotporszívó jó választás lehet.

Üdvözlettel:Robotguru

felhasználó: Maycsi2018.12.06. 11:32:00
Tisztelt Guruk! Kaptam egy Navon Relax Delux robotot már karácsonyra. Majdnem leesett a lépcsőn, a virtuális falat nem érzékeli, megáll, toporog és indokolatlanul tolatva megy. Gondolom a tolatás miatt nem érzékeli sem a lépcsőt, sem a falat. Van hogy nekimegy a falnak és folyamatosan próbál mégis előre menni. Egyébként a tisztításával elégedett vagyok, a felmosásával is, és halkabb mint a Romba 696! Tudok-e valamit tenni hogy biztonságosan tudjam használni az emeleten is?

Kedves Maycsi

Az emeleten ne használja a virtuális falat leesés ellen, arra ott vannak a robot alján lévő mélységérzékelők. Valószínű így nem fog jelentkezni a probléma.

Üdvözlettel:Robotguru

Ablak bezárása
Hasonló termékek
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.