0
Értékelés:
 
Ár:
114 990 Ft
Mennyiség:
db
Garancia:
2 év gyártói garancia
Szállítási határidő:
4-7 nap

Navon Bella ablaktisztító és Navon Relax robotporszívó csomag

GYORS MOZGÁS

Az új navigációs megoldásnak köszönhetően a Navon Bella ablaktiszító robot nagy üvegfelületeken is gyorsan végig halad.

AUTOMATIKUS ÉRZÉKELŐK

A készülék alján található szenzorok mérik a távolságot, így a robot keret nélküli felületen is biztonságosan dolgozik.

ABLAKTISZTÍTÁS MIKROSZÁLAS MOPPAL

A kiváló takarítási eredményt a nagyfelületű mikroszálas mop garantálja, ami tépőzárral rögzíthető a robot aljára. A mikroszálas mop mosható és könnyen cserélhető.

LEGFONTOSABB FUNKCIÓK
 1. Automatikus ablaktisztítás 8
 2. Figyelmeztetések hang- és fény jelzések
 3. Automatikusan visszatér az kiindulási pontra, miután végzett a tisztítással.
 4. Tisztítás ismétlése funkció: megismétli a koszos részek tisztítását
 5. Hézag, perem érzékelés: összesen 5 érzékelő szenzorral rendelkezik, melyek lehetővé teszik akár a keretnélküli ablakok tisztítását is.
 6. Akadály érzékelés: mechanikai szenzorokkal (elől 4, hátul 2)
 7. Giroszkóp szenzor
 8. Választható két tisztítási útvonal: Z és N üzemmód
 9. Leesés elleni védelem kikapcsolás esetén
 10. Kerekek automatikus tisztítása.

NAVON RELAX robotporszívó

NAVON Relax robotporszívó - okos döntés  

Most gondolkodtál el azon először, hogy egy robotporszívó megkönnyítené a munkádat? Eddig gondolkodtál rajta, most pedig dönteni szeretnél, hogy melyik robotporszívót vesd be a lakásodban? 
Ezt az egyszerűen kezelhető és jól felszerelt robotot neked ajánlunk, pénztárcakímélő áron. Tapasztalataink azt mutatják , hogy NAVON Relax robotporszívó a kis alapterületű (max.50-60 m2) lakásban élők és a kezdő robottulajdonosok legjobb választása. 

Mindent tud, amit egy alapkészüléktől elvárhatunk

Vannak olyan jellemzők, amit ma már alapfelszereltségnek számítanak egy robotporszívó, így a NAVON Relax esetében is. Nézzük, mik ezek!

 • A NAVON Relax robotporszívó is automatikusan dokkol, ha befejezte a takarítást. Önállóan feltölti akkumulátorát.
 • A NAVON Relax random működésű robotporszívó, ez azt jelenti, hogy a robotporszívó ütközik az akadályokkal, kikerüli és körbetakarítja azokat a tárgyakat, bútorokat, ami alá nem tud bemenni. Össze-vissza mozog és így fogja bejárni a takarítási területet. 
 • A leesést akadályozó szenzorok a robotporszívó elején találhatóak, ennek köszönhetően nem esik le a lépcsőn
 • A távirányító segítségével beállítható a takarítás kezdési időpontja, UV funkciót lehet ki/be kapcsolni vele, FULL GO és Turbó funkció is elérhető ezen keresztül
 • Portartályában gyűjti össze a szemetet, ami ráadásul kiemelkedően nagynak számít 0,9 l az űrtartalmával. Nem kell aggódnod, hogy nem lesz elegendő hely a portartályban az összegyűtött szemét tárolására. Viszont ezt a portartályt is ki kell üríteni, lehetőleg minden takarítás után.
 • A főkefe és az oldalkefék folyamatos forgása hatákonyabbá teszi a porszívómotor vákuum szívóhatását. Emiatt tapasztalod azt, hogy a NAVON Relax robotporszívó jobban takarít, mint egy hagyományos, vezetékes porszívók.

Szőnyegen is bevetheted

Hála a forgó főkefének, a NAVON Relax robotporszívót nyugodtan ráengedheted szőnyegeidre is, azokat is tisztítani fogja. Ebben az esetben is igaz, hogy a robotporszívó működése hatékonyabb, mint a hagyományos porszívóké, mert a szívóhatás teljesítményét a főkefe forgó mozgása felerősíti.
Szőnyegtakarítás esetében leginkább hagyományos szálhosszúságú szőnyegekre gondolunk. Az extra hosszú (shaggy) szálú szönyegeket a Navon Relax sem kedveli.    

Dupla szűrőbetét - tiszta a levegő

Nem elég, hogy a NAVON Relax robotporszívó extra nagyméretű portartállyal rendelkezik, ráadásul a portartályt dupla szűrővel látták el. Van egy könnyen tisztítható, elsődleges műanyag szűrője, valamint található benne egy finom HEPA szűrő is. 
A HEPA szűrő egy olyan levegőszűrő, ami nagy hatékonysággal szűri meg a porszívórobotból kiáramló levegőt, így még véletlenül sem kerülhet vissza a rengeteg por és allergén anyag a légtérbe. A HEPA szűrőkön fennakadnak az olyan szemmel láthattalan méretű szennyeződések is, mint pl. az atkák vagy éppen az atkák ürüléke. Ha van allergiás hozzátartozód, akkor szinte kötelező HEPA filteres robotporszívót használni.

Extra felszereltség 

Egy NAVON Relax robotporszívóval biztos, hogy nem lövünk mellé, mert ahhoz képest, hogy egy alapkészüléket vásárolunk, meglepően jó felszereltséget kapunk a pénzünkért. 
Csak a dobozban taláható extra tartozékoknak (infra távirányító, tartalék HEPA szűrő, tartalék oldalkefék) kb. 9000 Ft az összértéke. És ne feledkezzünk meg a programozhatóságról sem, ami ebben a készülékben alapból benne van. Ez azt jelenti, hogy a robot magától is elindul az előre beállított időpontban, a takarítás rendszeressége így megnyugtatóan megoldható. 

Li-ion akkumulátor 

A NAVON Relax egy starpabíró, 2200 mAh teljesítményű lítium-ion akkumulátorral indul neki a lakásunk takarításának. Ennek sok előnye van a hétköznapi használat során. Például az akksiját nem kell formázni. 1,5 órát működik vele a robotporszívó. Ha egy ideig nem használjuk a robotot, akkor nyugodtan ki is kapcsolhatjuk a készüléket. Ezt mind bírja, persze akkor teszünk neki a legjobbat, ha a robotporszívót rendszeresen és gyakran működtetjük. Az akksi élettartama kb 2-3 év, újra rendelhető és könnyen cserélhető. 

NAVON Virtuális fal (opció)

A speciális, háromirányban állítható, terület lehatárolására vagy felosztására használható virtuális fal kompatibilis a NAVON Relax robotporszívóval is. DE nem tartozik a készülék alapfelszereltségéhez, nincs benne a dobozban. Bármikor meg tudod itt vásárolni hozzá kiegészítőként, ha úgy látod, hogy szükség van rá a lakásban. 

 

Részletes termékleírásért kattints ide!
Navon Bella ablaktisztító és Navon Relax robotporszívó csomag
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.