0

Nagy lakásod van? Így válassz robotporszívót!

2018.04.24.
Nagy lakásod van? Így válassz robotporszívót!

Minél nagyobb a lakásod, annál nagyobb a takarítással járó nyűg. Aki nem tart házvezetőnőt, előbb-utóbb számolhat azzal, hogy megundorodik a háztartási munkáktól, és a derékfájástól. Esetleg még egy alattomos házipor allergia is kialakulhat nála.

A fenti szimptómák kialakulásától főként azok vannak veszélyben, akik többszobás ingatlanban élnek. Nekik még az emeletre való fel és lemászkálással is számolniuk kell. Nos, nem arról van szó, hogy lusták lennénk, vagy hogy piszkos lenne számukra a munka.

Tipp: Robotporszívók 100 m2 felett

Egyszerűen ez csak sok egy embernek. Főleg, ha kisgyermekek is élnek a családban. Akinek nagy családja van, tudja, hogy azok az édes kisgyerkőcök akkor is rendetlenséget és koszt hagynak maguk után, ha nagyon igyekeznek. Haragudni nem lehet rájuk, ellenben takarítani kell utánuk, nincs mese.

Képzelj el egy olyan ideális háztartást, ahol minderre nincs gondod. Csak egyszerűen kiveszed a kamrából a robotporszívódat, ami a mérnökök tehetségénél fogva elvégzi helyetted a munkát. Ha beszerzed, biztosan soha nem fogod többé bánni, hogy nagy lakásod van, hanem élvezni fogod annak minden előnyét. Tipp: Robotporszívók 100 m2 felett

Nagy a lakás, de robotporszívóval nincsen semmi gond:

  • egyszerre felporszívózhatod vele az egész lakást (némi töltési szünetekkel)
    vagy
  • beoszthatod a helyiségeket egy-egy napra

Csendes, nem morog, nem szitkozódik, és nem kér pénzt, mint egy házvezetőnő. Neked pedig végre nem fog fájni a derekad, és felszabadul egy csomó időd.

Nagy lakás esetén figyelj az alábbiakra:

  • Nagy területre érdemes minőségi, erős kefékkel ellátott robotporszívóra beruházni.

    Vedd figyelembe a lakásbeosztást! (zömében padlószőnyeg, szőnyeg, vagy padló, esetleg vegyes, mert akkor mindkét területen jól kell tudnia teljesíteni)
  • Beoszthatod a hetet, és beprogramozhatod úgy is, hogy melyik nap kezdje a munkát.

Tipp: Ha nagy a lakásod, akkor vegyél nagy kapacitású akkumulátorral szerelt robotot, így nem kell megszakítaniuk a takarítást a töltéssel.

Tipp: Robotporszívók 100 m2 felett

 
 
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.