0
Értékelés:
 
Ár:
105 990 Ft
Kifutott Moodo Szivárvány csomag akkumulátoros helyett ezt ajánljuk szíves figyelmedbe:

Moodo Szivárvány csomag akkumulátoros

Moodo Szivárvány csomag


A Moodo Szivárvány csomag már 6 illatcsomagot tartalmaz, aminek köszönhetően az illatok széles skálájával találkozhatsz. Legyen szó romantikus estéről, a gyermeked születésnapi bulijáról vagy egy meccsnézős estéről minden alkalomhoz megtalálod azt az illatot, ami fokozza a hangulatot.

A Moodo elektronikus illatosító lényege, hogy 4 illat patront te keverhetsz tetszés szerint össze, így a lakásodban, házadban, irodádban, boltodban a TE mixed lesz érezhető. A TE illatod, a te hangulatod … Összesen 20 illat patronunk van, amelyeket 7 illatcsaládba rendeztünk. Ezeket az illatokat folyamatosan bővítjük.
A mixelés, keverés a termékünkhöz fejlesztett telefonos applikáció segítségével történik. Bármilyen illatkeveréket, azaz mixet létrehozhatsz a segítségével. Sőt az intenzitását is szabadon beállíthatod a Moodo illatosítónak. A kikevert illatokat megoszthatod ismerőseiddel, barátaiddal is.
A Moodo automata illatosítónak megmondhatod, hogy milyen gyakran kapcsoljon ki és be, így teljes egészében te vezényeled a működését. Még akkor is, amikor nem vagy otthon vagy az irodádban, ezért roppant kényelmes a használata.

Részletes termékleírásért kattints ide!
  • Súly: 0.3kg
Moodo Szivárvány csomag akkumulátoros
Szakértőnk válaszol
A termékkel kapcsolatos kérdéseidet itt teheted fel.
Ablak bezárása
A termék a kosárba került!
Készítette: NeoSoft Kft.
© 2010-2017 Robotguru Kereskedőház. Minden jog fenntartva.
youtube blog mail összehasonlít

Link megosztása e-mailben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Vissza

Hírlevél feliratkozás

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges! Az űrlapon szereplő adatok megadása önkéntes.